iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól, hogy kijavítottam pár, nekem nem tetszõ dolgot az iOS-ben, még nem jelenti az, hogy a gányolás az életem, sõt. Látod, hogy erre is meddig tartott rászánni magam.
Már ezer éve írtam itt neked, amikor fikáztad az iOS-t, hogy próbáld ki az Androidot (meg mindenki aki Hekkelgetni, tuningolni akarja a telóját), de neem, te csak jöttél ide és fikáztad napról napra, az Android meg csak szar és nem kell. 😊
Engem ha érdekelne Ez a téma már rég váltottam volna, de én kiéltem magam még fõsuli alatt egy jailbreakelt telefonnal, ma már sokkal jobban igénylem, hogy a rendszer legyen atomstabil, gördülékeny, és elégít se ki az alapigényeimet. Mindez egy olyan hardverbe csomagolva (i4), amit a mai napig élvezettel veszek kézbe, és imádom, majdnem 2 év után is.
Dzsega: Az nem bug szerintem, hanem ezt is újították, gyakorlatilag a programot "dobod le", mintha az NC mindig ott lenne alatta.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De észrevettem egy kis bugot, a nc-t nem lehúzom, hanem a home screet húzom le és ott van mögötte a nc. Nálad (nálatok) is?
Ejj ha egyszer elindulsz a lejtõn! 😄 Lesz itt még csuda dolog az tuti, azt egyszer csak hirtelen abbamarad...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Bazinga!
PS3 Slim 250 PC
Én nem igazából vagyok otthon ebben az Iphone témában, sõt a telefonok tekintetében sem nagyon, ügye nemrég az Iphone 5 nek volt valami bemutatója ha jól tudom. A minap ovlastam egy újságban hogy Amerikában a 8gigás Iphone 4 eket már ingyen osztogatják. Ez igaz? Hogy lehet ez? elég hihetetlennek tûnik. Idehaza miért nem? 😄
PS3 Slim 250 PC
Regards,
és 45,92%-kal izmosabb a bencsmárkYEAH mint a galaxis háromnak
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
kíváncsi leszek mikortól lehet majd függetlenül venni, mert ha nem lehet, akkor marad a telenorról t-mobilra váltás
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
igaz, nem volt még kedvem beleásni magam az app gyártásba, pedig vannak ötleteim
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
arra gondolok, hogy valami bedughatós kiegészítõként nem mûködhet? mint ez csak kicsiben😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt tudni kell róla, hogy az IT világa annyira áll közel hozzá mint az ûrutazás. Windowson én tanítottam meg (kínkeservesen) hogy tud belépni gmailre meg fácséra, meg hogy tud youtubeozni. Kb ezekre is használja a gépét, semmi másra 😄 (elég erõteljesen elgondolkodtató, hogy ha beszarik a gépe akkor egy táblagépet fog kapni)
Szóval megvan ez a telefon pár hónapja, akkor bekonfiguráltam neki rajta mindent, és nem is láttam azóta mert külföldön dolgoztam. Most jöttem vissza, és egybõl azzal kezdte hogy javítsak már meg neki pár dolgot rajta... Nem tudom hogy csinálta (õ se tudja) de feltelepített csomó szart meg widgetet, valami még a háttérképet is kicserélte az akarata nélkül. Nem is értette mik ezek a widgetek meg mit keresnek ott, de nem tudott mit kezdeni velük. Notification drawerje tele van szeméttel meg szpemmel amit ezek az Appok hánytak oda 😄 kíváncsi vagyok mennyi netes forgalmat generáltak a tudta nélkül.
Asszem ez a telefon el lesz ajándékozva családon belül valakinek aki meg tudja tanulni használni, meg nem fut bele ilyen átverõs letöltésekbe, muternak meg szerválok egy használt 3GS-t. Felrakok neki mindent rá amit használ, aztán azt soha nem tudja majd elrontani. (szoftveresen 😊
http://future-iphone.com/
(Lehet, hogy azért omlott össze nálad mert tört tweak-et használtál? Régen az intelli screent használtam tört verzióban meg a cyntact-ot és rendszeresen omlott össze a rendszer mióta csak rendes tweak-et használok ilyen nincs)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Kipróbálnám, de szerintem elég könnyen kiesne...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt se tudta mi a kulonbseg.
Egyszeruen neki ez csak egy okostelefon, amit egyszeru hasznalni, konnyu vasarolni appokat ra. Nem erdekli se a felbontasa, se a fenykepezo pixelsurusege (mobillal ugyse lehet jo kepet kesziteni, mert pici a szenzor merete ergo keves feny jut ra) se a proci frekvenciaja, se a memoria merete amig a keszulek gyors es minden rezzenes nelkul megy rajta.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nehogy mar azt mond,hogy az iphone 5-ot nem elsosorban a geek kozosseg fogja megvenni,meg azt se,hogy erre ok nem gondolnak.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Zephyr
SwipeSelection
PasswordPilot
Nem tudom, mert a fizetõseket inkább crackelve töltöttem, még a bankkártyás tranzakciót nem ismertem ki errefelé és nem is rajongok az ötletért, elvégre nem túl "tiszta" dolog ez na.
repo.hackyouriphone,org -ot és az ihacksrepo.com-ot adtam hozzá, innen vannak ezek ingyé'.
- Duplaklikkes app váltás helyett ujjmozdulatok. (földöntúli élmény)
- Nagyítós billentyûzetkorrekciós szenvedés helyett bárhol húzom az ujjam, mozgatja a kurzort.
- App store-ba többé nem kell jelszót írnom.
Ezeket konkrétan, hogy hívják? Ha fizetõs akkor acc-hoz rendelt vagy telefonhoz rendelt a vásárlás?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Amit fontos tudni az az, hogy maga az LTE az NEM Samsung védett termék. AZ LTE sok szabadalom egybe gyárásából áll. Ebbõl a sok szabadalomból néhány essential a Samsungnál van. (A többi meg más gyártóknál). Namost mivel iparági szabványról beszélünk erre van egy úgynevezett FRAND megállapodás. (Azaz kormányok, stb szervek csak úgy fogadják el ezeket szabványnak, hogy a FRAND megállapodás keretein belül a szabadalmat birtokló cégek ezt biztosítják a felhasználó cégek felé). Tehát ha a Samsung nem akarja odaadni a nála lévõ szabadalmat akkor megsérti a FRAND-ot, ebbõl lesz egy balhéja neki is. A másik meg, ha nagyon felhúzza az applet, akkor az apple szerintem megvesz egy kis céget aminél egy másik essential szabadalom van, és onnantól a Samsung is patthelyzetben van, mert vagy keresztlicenszelnek vagy egyik sem használhatja az LTE-t 😊.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
És én magamat, illetve az igényeimet nem Manyi néni szintjére szeretném degradálni, ha nem baj.
Nagyon szeretem az iOS-t, de nem hibátlan rendszer, örülök, hogy van módszer az apróságok csiszolására.
Brútusz ha be is van kapcsolva, de nem kapcsolódik semmihez akkor lemegy idle-be, nem fogyaszt semmit. Wifi sem akkora tényezõ, nálam 0-24 be van kapcsolva, ugyanúgy kibír egy napot a telefon, este meg úgyis tölteni kell.
Azért nem rakják ki Manyi néninek / átlag júzernek ezeket a kapcsolókat, mert csak összezavarná õt. Neki nem kell kapcsolgatnia ezeket, nem kell törõdnie ezekkel.
Azért nem kerül be, mert a filozófiájuk miatt kénytelenek rossz áldozatokat hozni, plusz köti õket, hogy mástól ne vegyenek át dolgokat.
"iPhonet odaadod a kezébe, megmondod neki hogy húzza el a lock gombot jobbra, majd bökjön rá a nagy szép színes ikonok közül a megfelelõre ha valamit akar csinálni. És ENNYI."
Akkor magyarázd el a nagyinak, hogy hogyan kapcsolja be a wifit, vagy a brútuszt és a többit az alap rendszeren.
Én megteszem: Gördítsen egyet lefelé, bárhol a telefonon, és nyomja meg az ikont amit ki/be akar kapcsolni.
Ennél az Apple gyári megoldása 32x szarabb. Ahogy a duplaklikkes app váltás is rémálom ahhoz képest, hogy fel-swipe.
Tudatos döntés miatt nem kerülnek bele ezek az iOS-be. Már írtam, de akkor megint: õk azt akarják, hogy egy 4 és egy 80 éves új felhasználó is ugyanolyan könnyen tudja megtanulni kezelni a készüléket. Csomó videó van a neten ahol 4-5 évesek meg nyuggerek kezelik a telefont, és midnent meg tudnak csinálni vele. Ez az õ megközelítésük, és ebbõl nem fognak engedni. Szerinted ha egy Galaxy S3-at odatolsz Manyi néni elé, akkor mennyi idõ alatt fogja megtanulni a widgetek kezelését, a kezdõképernyõ testreszabását, meg a notification drawer bekonfigurálását?
iPhonet odaadod a kezébe, megmondod neki hogy húzza el a lock gombot jobbra, majd bökjön rá a nagy szép színes ikonok közül a megfelelõre ha valamit akar csinálni. És ENNYI.
Ezért nem változott az iOS alap koncepciója már 5 éve, és nem is fog. Ezért nem lesz soha olyan szinten testreszabható mint az Android. Mert ezt a telefont 5-90 éveseknek szánják, és nem csak a geekeknek.
Ha ezt valaki nem tudja elfogadni / másra van szüksége az váltson, van elég választék a piacon.
Más: kis menü basztatás meg Appok kiprübálása az új készüléken. Elég brutális sebessége van, fõleg fotózásnál meg a 3D térképen belül: