iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont így kikísérletezve, hogy mi az ami simán fut egymás mellett sokkal kényelmesebb használni az iPhonet nap mint nap és nekem ez többet ér mint az 1 tapos frissítés 😊

én is paypalon vettem meg talán két cydiás appot
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Annyi, hogy nekem nincsenek fent tört appok és a fizetõs tweakeket is megveszem.
@DanielT
PayPalon keresztül lehet fizetni és amit megvettél az accoddal késõbb is felteheted ingyen mint App Store esetén.

Vaterázni nem tudom akarok-e.. nem tudom hogy oldanám meg..
Akkor az utánvét egy jó dolog az Én szempontomból, igaz ?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elvileg az elso olyan soc-uk ami a sajat tervezesuk alapjan keszult. (Persze ok mar az A4, A5-re is ezt mondtak mikozben azokat mind teljesen kesz komponensekbol raktak ossze, semmit nem terveztek rajtuk)
Regards,

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szóval egy tõlem 500km-re levõ hölgy postázná utánvéttel Nekem az iPhone 4S-ét úgy átlagostól picit jobb áron.. azt mondja gyárilag kártyafüggetlen, képeken gyönyörû... hogy tudom megtudni, hogy nem egy üres dobozért fizetek ki ennyi pénzt ?😊
Mi a garancia erre ? csak személyesen lenne jó..?
Akkor tudsz mihez viszonyítani.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyébként nekem most is így van a telefonom, az összes menü teljsen smooth csakúgy mint eddig. Nem veszek észre semmiféle belassulást amit te említettél :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ezután nem érezted a változást?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Csak fizetõs változat van ebbõl vagy van ingyenes is?
PS3 ID: Csabesz82
Egy-két dolgot én is kipróbálnék, de nem találom.
PS3 ID: Csabesz82
minden egyéb, sõt már ez is látványosan belassította a telefont
amikor megvettem a 2. független 4-esemet - ami már 32GB és gyári unlocked - akkor azt is JB-eltem és ugyanúgy észrevehetõen belassult a menü, így több, mint egy éve JB nélkül használom és minden appot megveszek, amit csak használok
egyszerûen nem éri meg az a +1 ikon alulra, nem reális kompromisszum, a belasssulásért, minden más amit említesz full felesleges "buherálás"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azóta van ékezetes billentyûzetem, egy ujjmozdulattal váltok appok között, nem a rohadt duplaklikket nyomkodom a home gombon ami 3-ból 1x tuti nem sikerül, már nem a redvaláda Safarit nyitják a linkek, amit soha nem használok, hanem a preferált böngészõmet, a beállításokért nem kell a menüben 3 rétegig bemásznom, nem kell baszakodnom a nagyítós elgépelés korrektcióval ami soha nem mûködik jól és ráadásként egy tappintásra töltök fel dropboxba a fényképekbõl.
Konkrétan elvesztettem az érdeklõdésem az iPhone5 iránt, mert tudom, hogy ezeket a dolgokat elbukom egy ideig az iOS6 miatt.
[merlinw.org]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ahol a tört csomagok vannak, meg minden más: xsellize repo, sinful repo, meg amik eben a 10-es listában vannak
Ezekrõl csak óvatosan, meg ha van ideje az embernek kísérletezni / naponta restoreolni 😊)
Egyébként megéri jailbreakelni ? Nem igazán a játékok miatt szándékozom, mert akinek ilyen telója van, ne sajnáljon 2000ftot.. de a bluetooth, illetve testreszabás azért jól jöhetne.. elég zárt rendszer ez, hiába szeretjük.. valljuk be..
Azt viszont nem hiszem, hogy a "gányolás" könnyebb mint Androidon, ahol gyakorlatilag gép nélkül, a Marketbõl (!) tudsz jailbreakelni (rootolni), és sokkal komolyabban meg tudod változtatni a Home képernyõ kinézetét / viselkedését pár klikkeléssel. Tudom hogy Cydiában is vannak komoly themek meg csomagok, de Androidon szerintem sokkal könnyebb játszadozni.
Na mind1, mindenki használjon azt amit szeret, meg ami kielégíti az igényeit, én csak jót nevetek DanielT-n, aki láthatólag nincsen tisztában a lehetõségeivel... Pl azt írod, hogy "nem tetszik se a rendszer kinézete, se mûködése". Ezeket 10 perc alatt teljesen meg tudod változtatni / testre tudod szabni...
A többi érv az OK, nem tetszenek a telók, de amikor a fentihez hadonlókat írsz le (írtál hasonlókat a jailreakelésrõl is) akkor szerintem páran facepalmoznak itt a topicban 😄DD
POntosan! Tökéletesen egyetértek. Az iOS egyébként egy kurvajó rendszer a Jailbreak csak arra kell, hogy egy kicsit még testhezállóbb legyen. Lehet, hogy csak néhány tweaket tesz fel az ember de az önmagában megéri a Jailbreaket. Nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy aki Jailbreakel az mostmár nonstop hekkeli a telefonját. Összeállít magának egy jól mûködõ rendszert és csókolom. Attól még megmarad az iOS összes elõnye.
www.smart-bus.hu
PSN ID: jay-jupiter