iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg folyamatosan appot váltok az oldalra scrollozással, csak az élvezet kedvéért, nem bírom abbahagyni, annyira szép és igényes.
Feleségemnek a megjelenéskor vett 3GS tökéletesen megy, szép, most sem recseg, ropog, néhány használatból eredõ karcoláson kívül semmi gond vele, pedig õ nem az a telefonvigyázós "kislány".
"-Semmi közük egymáshoz... az iOS egy lerágott csont, alig fejlõdõ, unalmas stílusát és testreszabhatatlanságát megtartó egyszerû operációs rendszer. Nem kell úgy beszélni róla, mint ahogyaz az Apple teszi
Semmi extra ez benne a lényeg. Megbízható, Jailbreakkel bármi beállítható, nem látom, hogy bármilyen más oprendszer jobban fejlõdne, ez csak antiapple fanok vak dumája.
"VAN jelenleg ennél jobb telefon a piacon, pl. az S3, sõt még az S2 is,"
Szerintem meg nem. S3-ért nem adnám oda a síma 4-et, S2 meg már annó is egy laghalmaz volt egy i4 vagy i4s mellett.
"Csak a specifikációkat nézzük már meg..."
Max a számháborúkat tudod megnézni, egyébként meg nézz meg teszteket. Néhány apróság az elõzõ generációs i4S szebb képeket csinál mint az SGS3, gyorsabb a GPU-ja mint az SGS3-nak - ezt tesztek bizonyítják és nem szép marketing Ghz-ek.
"Attól hogy az apple odaírja, hogy "tvájszeszfeszt" és "A6", tehát gyakorlatilag semmi olyan adatot, ami bizonyítaná, hogy gyorsabb lenne, nem kéne rámondani, hogy "jobb és gyorsabb", mert NEM IGAZ."
Ennek az ellenkezõjét sem tudod egyelõre bizonyítani mert nincsenek még tesztek. Ahogy megjelenik lesznek tesztek is és le tudod ellenõrizni. Addig meg ne állítsuk az ellenkezõjét sem. (Esetleg nézz meg teszteket az i4S-rõl és rájössz, hogy a Ghz nem minden)
"Csak mélyebben bele kell nézni a dolgokba (ezt a kérdezõnek üzenem), és nem becsapatni magadat. Ja, és az iphone overpriced."
Így van. Overpriced? A 4S 10e forinttal több mint az SGS3 és sok szempontból jobb. Akkor melyik is az overpriced?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Más: cydia-ban vett cuccok nem mindegyikére igaz, hogy acc-hoz veszed. Van amelyik a készülékhez rendelõdik. Pl a cintact telefonhoz van rendelve és nem acchoz tehát ha eladom a készüléket az újra már nem fogom tudni felrakni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.smart-bus.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
most megéri összegyûjtenek az 5re, vagy inkább elég a 4S ?😊) annyival nem ér többet, nem jobb.. vagy igen ?
itthon kb. mennyibe lesz függetlenül és a vodafonban ?😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én is beléjük szerettem, hamarosan WHITE iPhone 4S tulaj leszek, remélhetõleg.😊)
ALMAMÁNIAAAAA
Tessék 😛
iPhone 4-rõl van szó, ez lemaradt
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hogy is van ez? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Teljesen felesleges olyan hangnemû hozzászólással reagálni ilyenekre, mint amit a #30176 is csináltál. Ráadásul az tele van olyan kifejezésekkel, amik ellen felszólalsz, plusz még a stílusa is hagy némi kívánni valót maga után...
www.smart-bus.hu
és nehezen tudom elképzelni, hogy lesz 😄 - ahhoz nagyon el kellene rontani a 6-ost 😄"
tessék
www.smart-bus.hu
Tehát akkor vagy user error, vagy mindegyik modell... Aha... jó a logikád.. Az nem fordul meg a fejedben, hogy épp azon a modellen van egy kis hiba?
3310-et ajanlanek.
Nincs osszetorve es nem vigyazok ra (egyrepedes van a csatlakozo mellett). User error lehetett ez a te esetedben. Nokia 2110-et ajanlanek.
http://gaborszantai.co.uk/
www.smart-bus.hu
egyébként te is vettél ilyen túlárazott szart, úgyhogy pofa be.
Sajnos arra reagálnom kell valamit, hogy "Iphone a legjobb".
-Ez akkora sznobság... de most komolyan 😊
-De egy szar mûanyag az egész, tele volt repedéssel és látható karcolással is. VIGYÁZTAM rá, nem dobáltam ki a kezembõl...
-Semmi közük egymáshoz... az iOS egy lerágott csont, alig fejlõdõ, unalmas stílusát és testreszabhatatlanságát megtartó egyszerû operációs rendszer. Nem kell úgy beszélni róla, mint ahogyaz az Apple teszi
-Ez másra is igaz, sõt, van jobb is
VAN jelenleg ennél jobb telefon a piacon, pl. az S3, sõt még az S2 is, amik jóval elõbb jöttek ki mindig, mint az aktuális iphone. Csak a specifikációkat nézzük már meg... Attól hogy az apple odaírja, hogy "tvájszeszfeszt" és "A6", tehát gyakorlatilag semmi olyan adatot, ami bizonyítaná, hogy gyorsabb lenne, nem kéne rámondani, hogy "jobb és gyorsabb", mert NEM IGAZ.
Csak leírtam, mert hülyeségeket beszélsz te, agymosottapplefanboy... Nem kell másokat félrevezetni, mint ahogyan azt az apple teszi... Csak mélyebben bele kell nézni a dolgokba (ezt a kérdezõnek üzenem), és nem becsapatni magadat. Ja, és az iphone overpriced.
ezekkel a google progikkal az a bajom, hogy elég igénytelen a menünyitogatás
ez az oldalról megnyíló hülyeség kifejezetten zavaró és kellemetlen, lásd facebook, google+ stb.
- szolid, nincs az elején semmilyen felitat, márkajelzés
- nem recseg, ropog - nem mûanyag
- iOS+appstore összhangja
- szép kijelzõ, jól mûködõ érintõképernyõvel
sorolhatnám... de egész egyszerûen nincs jelenleg ennél jobb telefon a piacon
és nehezen tudom elképzelni, hogy lesz 😄 - ahhoz nagyon el kellene rontani a 6-ost 😄
Hanem az is vastagon benne van, hogy amikor megveszem majd az 5-öst, akkor kiveszem majd a dobozából, beadom neki az icloud accomat, el fog szüttyögni 10-20 percet és minden ugyanúgy ott lesz rajta, teljesen ugyanúgy beállítva ahogy ott hagytam a 4-esemen.
Ha most ezt egy jailbreakelt telefonról szeretném megtenni, akkor elõször is meg kellene várnom hogy megjelenjen JB iOS6-ra, ki kéne turkálnom 1-esével az összes Appnak az adatait amit át akarok menteni, új telefonon kibogozni hol vannak ezek az appok (mert nem egyértelmû a mappák elnevezése), bemásolni, végül fileok elérésének jogait módosítani (erre szerencsére már van Cydiás pack, régen egyesével kellett SHSH-n keresztül).
Nem, nem fogom restoreolni JB-elt backupból, hiába mondják itt páran hogy semmi baja nem lesz, én tapasztaltam már anomáliákat / bugokat ilyen manõver után, és nem kérek belõle. A lényeg, hogy ez nettó 1, de inkább 1,5 órás szopás, párszor megcsináltam már, minden egyes restorenál el kellet ezt játszani. Akinek van ideje / kedve ezzel foglalkozni az csinálja, nem vetem meg, de én munka + eddzés + hobbim mellett a fennmaradó pár órányi szabadidõmben nem ezzel akarok már szopni, hanem inkább töltöm az idõmet családdal / haverokkal / lányokkal. Én azt várom el, hogy a telefon szolgáljon ki engem a lehetõ legkevesebb idõ befektetésével.
Inkább bemegyek a menüben 3 réteget hetente 1x (néha még ritkábban) hogy ki/be kapcsoljak valamit, használom a Safarit (Chromeot 2 napig használtam, azóta el se indítottam, nem nyújt annyival többet mint a Safari hogy átálljak rá, sõt, 1 kezes használatnál bizonyos funciói kifejezetten kényelmetlenek Safarihoz képest), és programokat is inkább váltok dupla home klikkel... minthogy minden egyes restorenál / upgradenél szívjak.