iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Folyamatosan kéri, tehát be sem enged a menüig? Ajjajj, ez rosszul hangzik.

Én meg folyamatosan appot váltok az oldalra scrollozással, csak az élvezet kedvéért, nem bírom abbahagyni, annyira szép és igényes.

narumon
"-Bármelyik más telefonról elmondhatjuk, hogy megbízható és "minõség". Nekem a 3Gs annó már kukába való volt, szóval ennyit a minõségrõl!"

Feleségemnek a megjelenéskor vett 3GS tökéletesen megy, szép, most sem recseg, ropog, néhány használatból eredõ karcoláson kívül semmi gond vele, pedig õ nem az a telefonvigyázós "kislány".

"-Semmi közük egymáshoz... az iOS egy lerágott csont, alig fejlõdõ, unalmas stílusát és testreszabhatatlanságát megtartó egyszerû operációs rendszer. Nem kell úgy beszélni róla, mint ahogyaz az Apple teszi , semmi extra"

Semmi extra ez benne a lényeg. Megbízható, Jailbreakkel bármi beállítható, nem látom, hogy bármilyen más oprendszer jobban fejlõdne, ez csak antiapple fanok vak dumája.

"VAN jelenleg ennél jobb telefon a piacon, pl. az S3, sõt még az S2 is,"

Szerintem meg nem. S3-ért nem adnám oda a síma 4-et, S2 meg már annó is egy laghalmaz volt egy i4 vagy i4s mellett.

"Csak a specifikációkat nézzük már meg..."

Max a számháborúkat tudod megnézni, egyébként meg nézz meg teszteket. Néhány apróság az elõzõ generációs i4S szebb képeket csinál mint az SGS3, gyorsabb a GPU-ja mint az SGS3-nak - ezt tesztek bizonyítják és nem szép marketing Ghz-ek.

"Attól hogy az apple odaírja, hogy "tvájszeszfeszt" és "A6", tehát gyakorlatilag semmi olyan adatot, ami bizonyítaná, hogy gyorsabb lenne, nem kéne rámondani, hogy "jobb és gyorsabb", mert NEM IGAZ."

Ennek az ellenkezõjét sem tudod egyelõre bizonyítani mert nincsenek még tesztek. Ahogy megjelenik lesznek tesztek is és le tudod ellenõrizni. Addig meg ne állítsuk az ellenkezõjét sem. (Esetleg nézz meg teszteket az i4S-rõl és rájössz, hogy a Ghz nem minden)

"Csak mélyebben bele kell nézni a dolgokba (ezt a kérdezõnek üzenem), és nem becsapatni magadat. Ja, és az iphone overpriced."

Így van. Overpriced? A 4S 10e forinttal több mint az SGS3 és sok szempontból jobb. Akkor melyik is az overpriced?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Dzsega
Kezd kicsit idegesíteni a telefonom. Most, hogy DanielT elkezdte a JB-t nem bírtam magammal... Feltettem néhány cuccot és most valamelyik összeakadt a pass kéréssel. Nem vár 5 percig hanem folyamatosan kéri a kódot. Kezdek ideges lenni...

Más: cydia-ban vett cuccok nem mindegyikére igaz, hogy acc-hoz veszed. Van amelyik a készülékhez rendelõdik. Pl a cintact telefonhoz van rendelve és nem acchoz tehát ha eladom a készüléket az újra már nem fogom tudni felrakni...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison
jó jó bocsánat, azt hittem csak t nél lesz. Most megnéztem a két szolgáltató oldalát, t ezzel nyit de vodánál nincs róla semmi hír, még mindig 4s. Ti gondoljátok hogy lesz vagy olvastátok is valahol?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dragon11
köszi szépen.<#worship>

jogos-jogos..😊

DanielT
210-220

Lassan alvás idõ, pihenned kéne egy kicsit. 😊
dragon11
akk. függetlenül mennyibe fog fájni ?

DanielT
Hogy a pékbe ne lenne?
Már miért ne lenne?

www.smart-bus.hu

Jim Morrison
nem valószínû, hogy lesz vodánál.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dragon11
srácok.. bocs a sok single kérdésért.. de..

most megéri összegyûjtenek az 5re, vagy inkább elég a 4S ?😊) annyival nem ér többet, nem jobb.. vagy igen ?

itthon kb. mennyibe lesz függetlenül és a vodafonban ?😄

clio1616v
akkor maradj otthon 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Prody
és ha ladyboy?

clio1616v
a randi elõtt azért fotót küldj magadról 😄 - fõleg ha lány vagy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dragon11
ennyi.😛

Én is beléjük szerettem, hamarosan WHITE iPhone 4S tulaj leszek, remélhetõleg.😊)

ALMAMÁNIAAAAA

Prody
Én a kinézetét szeretem, illetve azt, hogy gyors, nem akad, egyszerû kezelni és remek képeket készít a kamerája. A millió app pedig csak fokozza ezeket. Mára már kötelezõ egy okostelefonnak lennie a zsebedben... Minden téren hasznodra válhat, ha kevésbé használod, ha nem. De úgyis rákattan az ember, hogy állandóan nyomogassa.

Tessék 😛

dragon11
szóval no offense, de mit szerettek az iPhoneban ?

Prody
Támogatom! ; D

clio1616v
ez az én véleményem, hogy jelenleg a piacon a legjobb, de ha szeretnél meggyõzni, hogy szerinted xy telefon jobb szívesen megnézem, ha egy személyes találkozáskor rávilágítasz, hogy miért másik telefon a legjobb

clio1616v
kézbevéve a galaxisokat már nem jobb, az oprendszert meg láttam más telókon mûködés közben beadni a kulcsot, elég sûrûn

clio1616v
igazad van

iPhone 4-rõl van szó, ez lemaradt

DanielT
Én csak annyit mondanék a témában, hogy burkolat minõségileg a 3G és a 3GS is kritikán aluli volt, nincs olyan készülék, ami ne lenne elrepedve valahol, de inkább több helyen.
Tikal
Ja, igy mar foglalkozz a magad dolgaval, hogy rajta kaptak😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
iCleaner, Barrel2
Prody
Utána visszabunkóztam 😉 MOST már igaz!

rooney8

hogy is van ez? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Prody
Nem neked szólt, foglalkozz a saját dolgaiddal, biztos akad még mára!

Tikal
"Csak leírtam, mert hülyeségeket beszélsz te, agymosottapplefanboy... " erre itt nincs szükség, kosz, csá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Prody
Nem bunkóztam... te vagy a bunkó azzal, hogy elküldesz... Én csak segítséget nyújtottam a kérdezõnek!

Tikal
Mivel ezt õ írta ez az õ véleménye és nem egy Kiadvány az uristentol hogy márpedig ez a legjobb telefon, te meg szepen lebudosbunkozod ezert... Szerintem léphetsz is le innen, nem hiányzik ez ide..

Elõtte ott a felsorolás, a következtetést pedig ebbõl vonja le. Valószínûleg neki ezek az alapok fontosak.

Teljesen felesleges olyan hangnemû hozzászólással reagálni ilyenekre, mint amit a #30176 is csináltál. Ráadásul az tele van olyan kifejezésekkel, amik ellen felszólalsz, plusz még a stílusa is hagy némi kívánni valót maga után...

www.smart-bus.hu

Tikal
Ugye csak viccelsz mikor azt írtad hiányzik valami a bal oldalról? ...

Tikal
Mondjuk árat nem írtál, csak feltételeztem hogy megint valami bomba üzletet találtál a neten.. Postán hasznalt telefont venni? No way.

Prody
"de egész egyszerûen nincs jelenleg ennél jobb telefon a piacon

és nehezen tudom elképzelni, hogy lesz 😄 - ahhoz nagyon el kellene rontani a 6-ost 😄"

tessék

Én nem látom, hogy ilyen kijelentést tett volna, a felsorolása pedig az én véleményem szerint is mind az apple javára billenti a mérleget. Legalábbis az én ízlésem szerint...

www.smart-bus.hu

Prody
User error kizárva, ahogy mondottam... ez a telefontól is függ, valljuk be... S2-esem is van egy pixelhiba 😄 A SEMMITÕL! Ugyanúgy vigyázok rá... Ennyire szerencsétlen vagyok... Sõt a laptopomon is...
Tehát akkor vagy user error, vagy mindegyik modell... Aha... jó a logikád.. Az nem fordul meg a fejedben, hogy épp azon a modellen van egy kis hiba?

3310-et ajanlanek.

Prody
Egyetértek veled, mindenki számára az a legjobb nyílván, amit használ... De ez a kliógyerek azt jelenti ki, hogy "Csakaziphonemertazalegjobbavilágon és nincs jobb"... Ezt kommentálom én ^^

Nekem 4 eves a 3G-m. Semmi baja, 1 napot bir az akksi.

Nincs osszetorve es nem vigyazok ra (egyrepedes van a csatlakozo mellett). User error lehetett ez a te esetedben. Nokia 2110-et ajanlanek.

http://gaborszantai.co.uk/

Azt, hogy mi a legjobb, nem az szabja meg, hogy az aki megveszi, aki használja, annak mi a legjobb? Mert szerintem így van, és pont ezért hülyeség az összes "leg"-el kezdõdõ kifejezésen vitázni...

www.smart-bus.hu

Prody
Vettem, mert akkor még én is így gondolkodtam, hogy az iphone a legjobb 😛 És nem nagyon válogattam a telefonok közül.... ez jött, ez tetszett elsõre... Nem azt mondom, hogy szar, mert nem az... Szerintem a legszebb telefon tényleg az iphone, imádom a kinézetét! DE azt ne írjuk le, hogy a legjobb telefon... SZERINTEM!

robotnyk
onnan látszik, hogy igazad van, hogy jó helyen használod a CAPS LOCKOT.

egyébként te is vettél ilyen túlárazott szart, úgyhogy pofa be.
Prody
Én meg általánosságban, illetve a 3Gs-rõl.
Sajnos arra reagálnom kell valamit, hogy "Iphone a legjobb".

GregSB
Köszönjük emese, õ az i4S-rõl beszélt, mivel neki az van, nem a 3G-rõl.

Prody
-Bármelyik más telefonról elmondhatjuk, hogy megbízható és "minõség". Nekem a 3Gs annó már kukába való volt, szóval ennyit a minõségrõl!
-Ez akkora sznobság... de most komolyan 😊
-De egy szar mûanyag az egész, tele volt repedéssel és látható karcolással is. VIGYÁZTAM rá, nem dobáltam ki a kezembõl...
-Semmi közük egymáshoz... az iOS egy lerágott csont, alig fejlõdõ, unalmas stílusát és testreszabhatatlanságát megtartó egyszerû operációs rendszer. Nem kell úgy beszélni róla, mint ahogyaz az Apple teszi , semmi extra
-Ez másra is igaz, sõt, van jobb is

VAN jelenleg ennél jobb telefon a piacon, pl. az S3, sõt még az S2 is, amik jóval elõbb jöttek ki mindig, mint az aktuális iphone. Csak a specifikációkat nézzük már meg... Attól hogy az apple odaírja, hogy "tvájszeszfeszt" és "A6", tehát gyakorlatilag semmi olyan adatot, ami bizonyítaná, hogy gyorsabb lenne, nem kéne rámondani, hogy "jobb és gyorsabb", mert NEM IGAZ.

Csak leírtam, mert hülyeségeket beszélsz te, agymosottapplefanboy... Nem kell másokat félrevezetni, mint ahogyan azt az apple teszi... Csak mélyebben bele kell nézni a dolgokba (ezt a kérdezõnek üzenem), és nem becsapatni magadat. Ja, és az iphone overpriced.

clio1616v
egyetértek

ezekkel a google progikkal az a bajom, hogy elég igénytelen a menünyitogatás

ez az oldalról megnyíló hülyeség kifejezetten zavaró és kellemetlen, lásd facebook, google+ stb.

Srácok! Melyik az a "mocsoktalanító" tweak? Meg emlékszek egy olyanra, hogy amikor lapoztál a fõképernyõnél akkor az ikonok valamiféle animációval jöttek elõ, ezt nem vágjátok véletlen melyik? elõre is köszönöm.

clio1616v
- minõség és megbízhatóság
- szolid, nincs az elején semmilyen felitat, márkajelzés
- nem recseg, ropog - nem mûanyag
- iOS+appstore összhangja
- szép kijelzõ, jól mûködõ érintõképernyõvel

sorolhatnám... de egész egyszerûen nincs jelenleg ennél jobb telefon a piacon

és nehezen tudom elképzelni, hogy lesz 😄 - ahhoz nagyon el kellene rontani a 6-ost 😄

GregSB
Nyilván nem csak az 1 tapos frissítés az, ami nálam ellensúlyozza ezeknek a tweakeknek a használatát.

Hanem az is vastagon benne van, hogy amikor megveszem majd az 5-öst, akkor kiveszem majd a dobozából, beadom neki az icloud accomat, el fog szüttyögni 10-20 percet és minden ugyanúgy ott lesz rajta, teljesen ugyanúgy beállítva ahogy ott hagytam a 4-esemen.

Ha most ezt egy jailbreakelt telefonról szeretném megtenni, akkor elõször is meg kellene várnom hogy megjelenjen JB iOS6-ra, ki kéne turkálnom 1-esével az összes Appnak az adatait amit át akarok menteni, új telefonon kibogozni hol vannak ezek az appok (mert nem egyértelmû a mappák elnevezése), bemásolni, végül fileok elérésének jogait módosítani (erre szerencsére már van Cydiás pack, régen egyesével kellett SHSH-n keresztül).

Nem, nem fogom restoreolni JB-elt backupból, hiába mondják itt páran hogy semmi baja nem lesz, én tapasztaltam már anomáliákat / bugokat ilyen manõver után, és nem kérek belõle. A lényeg, hogy ez nettó 1, de inkább 1,5 órás szopás, párszor megcsináltam már, minden egyes restorenál el kellet ezt játszani. Akinek van ideje / kedve ezzel foglalkozni az csinálja, nem vetem meg, de én munka + eddzés + hobbim mellett a fennmaradó pár órányi szabadidõmben nem ezzel akarok már szopni, hanem inkább töltöm az idõmet családdal / haverokkal / lányokkal. Én azt várom el, hogy a telefon szolgáljon ki engem a lehetõ legkevesebb idõ befektetésével.

Inkább bemegyek a menüben 3 réteget hetente 1x (néha még ritkábban) hogy ki/be kapcsoljak valamit, használom a Safarit (Chromeot 2 napig használtam, azóta el se indítottam, nem nyújt annyival többet mint a Safari hogy átálljak rá, sõt, 1 kezes használatnál bizonyos funciói kifejezetten kényelmetlenek Safarihoz képest), és programokat is inkább váltok dupla home klikkel... minthogy minden egyes restorenál / upgradenél szívjak.

passatgt

😄

dragon11
Megkérdezhetem Ti miért szeretitek ennyire az iPhoneokat ?😄