iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig ki se fizetem csütörtökön amíg ki nem bontottam 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elmentek haverral venni 5-öst, sorban álltak, és rengeteg orosz ment át hozzájuk és ott tolakodtak eléjük 13 órát vártak mire sorra kerültek, de ezt még el is viselte volna
amikor sorra került és átvették a telefont, karcos és festékhibás volt, utána 2 órán keresztül csereügyintézés és az lett a vége, hogy kibontottak 30 dobozt és mind hibás volt, a legkevésbé hibásat hozták el
most twitteren ezt beszélik és postolják a fotókat neki, a rengeteg hibás telefonról
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a lényeg, hogy a srác twitterét teleírták és rengeteg fotó van
az aki elõadja a mondókáját a haverjával voltak kinn és mind a ketten elhoztak egy legkevésbé hibás példányt...
elõször azt hittem, csak bohóckodnak a tesztelõk és karcolgatják 😄
A másik videó a kijelzõrõl csak egy elszigetelt eset, mindenkivel megesik.
Armin & Ayu fan
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Armin & Ayu fan
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szóval szerintem is ez az a dolog, amit Jobs nem engedett volna át a szûrõn.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jobs talán még kiengedte volna az Apple Mapsot így, de soha nem festette volna be az unibody házat feketére. Itt az lett volna alogikus és okos dönts ha nem jött volna ki csak fehérben.
Armin & Ayu fan
A Ferrari-k a mai napig hajlamosak ongyulladasra.
Ehhez kepest egy kis kopas?
http://gaborszantai.co.uk/
Ez a scuffgate szerintem az eddigi legnagyobb gebasz. Az antennaget-et még meg lehetett oldani user-szinten is, de olyat, hogy dobozból kivett telefonon le van kopva a matt festék az oldalán, vagy a hangszórók lyukacskáinál már kicsit nehézkes javítani.
Ez utóbbi bagatel dolognak tûnhet, de basszus, egy 200 ezres dologról van szó, amit tökéletesnek mondanak. Rohadt idegesítõ lehet, hogy egy csúcskészüléken ilyen látható hibák vannak. Elsõ órákban (napokban) rengeteget nézegeti, csodálja az ember, tök jó érzés hogy egy ilyen szép dolgot birtokolsz és ezt most sokaktól elvették
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Valójában lehet nem lenne, de ugye Blackberryken már akkor volt, mikor az Android maximum bárányokkal álmodott.
Így ha valakitõl lopták, akkor az nem az Android volt. Mivel õk is lopták😊
olyan xperia S-re hajaz külsõleg.. nem ?😄
Valótlanságot ne állítsunk már...
Érdekes itthon napi szinten használom az egész országban a Google Mapst.
A beszédfelismerõ bármelyik 1000 lakosú kis községet felismer csak bemondom neki a településnév,utca,házszámot és már navigál is azonnal.
Nincs szenvedés vele,gépelnem se kell.Semmilyen más navi nincs a telefonomon (HTC One S) pedig én évek óta iGOt használtam és nagyon meg voltam vele elégedve.
iOS Map olyan amilyen,majd fejlesztik de ennyi buggal nem lett volna szabad kiadni.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
En mindig kreativ teruleteken dolgoztam, ergo a design szamomra fontos. Nagyon.
Az iPhone 5 mellett a tobbi telefon - Samsungtol a Vertuig - ocsmany. Ebbe beletartozik az anyaghasznalat, az aranyok, a kidolgozas.
Ugyanez igaz a minimalista iOS vs. bazari stilusu Android giccsparadera. Tudom, hogy van icon only nezet is.
Igen, nem erdekel az Android es nem is fog erdekelni. Nem is jarok Android topicka es blogokra flame-elni.
Nem erdekel millio sport sem, holott lattam mar, talan ki is probaltam, de nem megyek be egy tollaslabda forumra mellkast dongetni, hogy a tenisz jobban megmozgat.
Es igen, S2-t probaltam. Mivel ronda, miattam iOS is futhatna rajta, nem kellene. Csak, mert szamomra fontos a kulsoseg. Period.
A TheVerge, meg nem 7 milliard ember osszesitett velemenye. Fenykepezogepet sem ugy veszek, hogy mas mondja meg mi a jo. De - sokadszor, talan megerted - nem megyek be Nikon topicba Canon-t dicsoiteni.
A szandekos Apple-fikazasodra pedig tenyleg csak egy agyturkasz tudna valaszt adni. Bar lehet meg nem tart ott az orvostudomany.
ez alap ha vigyázol a cuccaidra
"Mert szarok a Pentaxra, ha van Hasselblad-om, azert.
En azt mondom, hogy nincs jobb az iOS+iPhone parosnal. Pont."
Vagyis bevallottan fingod nincs a konkurenciarol de azert kijelented egyetemes igazsagkent hogy amit te hasznalsz az a legjobb a vilagon es kesz. Sikerul eszrevenni az ellentmondast?
Az XYZ bloggertol valo idezet akit semmire se tartasz pedig a Verge iphone 5 bemutato cikkjebol szarmazik ami az egyik legobjektivebb nagy technologiai hiroldalkent van ma szamontartva, es amelyik cikket Greg is belinkelte ide anno, persze gondolom el sem olvastad, vagy immunis az agyad ra ha valaki barki negativat mer mondani a szent almadrol.
Es itt egyaltalan nem arrol van szo hogy barkire raeroltetnem barkinek a velemenyet. Csak irrital amikor baromsagot beszelnek barmi megalapozottsag nelkul vagy hazudnak, valoszinuleg ezert nem szimpatikus az alma sem. Most is tenykent kijelentetted, hogy marpedig az ios+iphone a legjobb. Szerinted en mikor mondtam ilyet valaha altalanos igazsagkent akar az android-ra, akar barmelyik telefonra? Pedig valszeg 50-szer annyi igazsag lenne benne ha ilyet mondanek, meg sem mondom, mert tudom, hogy teljesen szubjektiv a dolog, es senkire nem kell raeroltetni egyiket sem. De azt azert megjegyzem hogy en meg egyetlen emberrel nem talalkoztam aki pl Galaxy Nexus-t hasznalt Jelly Bean-nel es utana azt mondta volna, hogy az iOS jobb OS lenne... Sot. 😊
Regards,
Armin & Ayu fan