iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
RestlessFool UK
Re: Scuffs/Scratches On New iPhone 5 Right Out Of The Box
Sep 23, 2012 7:24 AM (in response to NorbiV6)
You know, it's funny, but when I saw images of the 'issue', my immediate reaction was 'fabricated'! Since then, I've discovered that the images of iPhones that had been 'circulated' were images of iPhones that had been 'attacked!
I guess lots of people'believe' what they hear/see without first experiencing for themselves?
persze nem akármilyen összehordott érdekel, hanem korrekt, megbízható "forrásból", pár egyéb feltétel mellett...
http://9gag.com/gag/5135249
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mit láttunk eddig, sok postot az applenél level 1-es userektõl - fake userek
a képeken az látszik, hogy mintha vasfûrésszel belehúztak volna egy vágást - mitõl lenne ilyen sérülés
muszáj a piaci versenyt lejáratással balanceolni, különben mindenki majd 5-ös iphone-nal rohangál és a kutya nem vesz and roidot
majd akkor hiszem el ezután, hogy hibásak az apple termékek, amikor a pénteken éjfélkor a kezembe nyomnak egy hibásat 😊
ráérek akkor nem átvenni és azon gondolkodni, hogy mennyit kell várni a hiba kijavítására
én is jól bedõltem a youtube videóknak - a droidosok csinálták az egész show-t
nincsenek hibás telefonok, az aluházra meg nem nagy mûvészet kulcs csomóval karcokat firkálni szándékosan
lényeg hogy bõven várni kell.. valszeg novembertõl már oké lesz, nem ?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
@ Hellomarci
egyébkén 1hónap elég javítani a gyártósoron ezt a hibát, nem ?😄 tehát kb mikor veszitek ?😄
Én tavasszal veszek majd 5-öst (igaz a szerzõdésem miatt) de nem is bánom mert addigra tuti kijavítják az új generáció gyermekbetegségeit.
Armin & Ayu fan
de megérte bemenni, egy szimpatikus csaj volt benn és elmondta, hogy azért nincs már kinn 5-ös, mert rászóltak az Apple-tõl, hogy 28-a elõtt nem kellene
kérdeztem mi a tapasztalat a festékhibákról karcokról, azt mondta, hogy amik náluk vannak azokon nincs hiba
"Átmegyek" a saját topicomba, amit én nyitottam anno, és napi szinten olvasom, csak nem szoktam oda írni, mert már nem annyira releváns számomra a téma, és van annyi eszem hogy nem szarok oda ahol nincs dolgom. Egyetlen egyszer raktam be egy képet, amivel egy Apple- témára reagáltam (tehát nem én kezdtem el)... amikor már napok óta az Applerõl volt ott szó (ez már alapból vicc Android topicban). Szóval elég erõs túlzás azt állítani, hogy átjárok oda. Ha visszanézed ezt a topikot Skynnyman majdnem minden nap linkelt ide valami provokáló szart az iPhone 5 bemutatása óta, meg folyamatosan leállt vitázni és fikázni az Applet. Mutass ehhez hasonlót az Android topicban! Nem fogsz tudni, szóval szerintem bölcsebb lettél volna, ha meg sem szólaltál volna.
@ Hellomarci
Skynniman: senki nem kíváncsi arra, hogy szerinted a Jelly Bean jobb mint az iOS. Az iPhone topicban vagy, mi a fenét vársz??? Azt mondtam, hogy nem para belinkelni negatív dolgokat, a térképrõl is beszélhetünk, de te konstans csak a szart lapátolod be ide, technikai, felhasználói témákhoz nem szólsz hozzá soha. Meguntalak, légyszi a többi Androidos, meg "iOS - Apple egy szar" témát tartsd meg magadnak, vagy beszéljétek ki másik topicban, itt rohadtul nincs rá kereslet.
Eddig töltõdött a pohár, mostantól ha 1 provokáló linket / megjegyzést meglátok tõled instant törölni fogom, és mindenki mást is törölni fogok aki vitába száll veled.
- Rárakom adatkábelre, iTunes bekapcsolva
- Kikapcsolom a telefont
- Elindítom DFU módban (10 sec / 15 sec módszerrel)
- iTunesban megjelenik a teló recovery módban
- Shift click-el Restore, kiválasztom a iPhone2,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw filet
- Végigfut a csík és az iTunes befosik 3194-es hibával
TinyUbrellával próbáltam a host filet mahinálni de nem hozott eredményt
ha valaki a számokra izgul, akkor nyugodtan lehet venni, mert aláz mindent jelenleg😊
PSN ID: jay-jupiter
Akkora most a figyelem,hogy ha csak 10 db készülék lenne rossz egybõl körbe járná a hír a földet sok képpel azonnal.
A telefon tetszik neki nagyon de a füles nem.
"A hangzás is rémes, tompa és telekúrták mélyekkel. Vicc kategóriás, szerettem volna venni magamnak, de látom, hogy ez egy olcsó Apple marketing termék, semmi egyéb. Ne kajáljátok meg Jony Ive marketingjét, meg a render hallójáratot a bemutató videóban."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
Arra, hogy az óriási, elképzelhetetlen méretû keresletet ki tudják elégíteni és ne kelljen hónapokig várólistán lenni a készülékért.
Pénzük annyi van mint a szar.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Armin & Ayu fan
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
1. The coating room isn't standard. Something ran into the room, resulting in the bad quality.
2. The paint-mixing process isn't professionally done. Also the paint is of bad quality. (Paint that I use for coating is mixed by myself)
3. QC isn't seriously supervised, so lots of defective phones still passed the QC control.
4. Because of Apple Inc. It urges the factory to produce phones within very little time. Even manangers realize these defected phones, they still allow the shipping out of the factory, pretending they never know these bad phones.
pláne nem ilyenek: