iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx, tudtam, hogy 'I'-vel kezdodik😊

http://gaborszantai.co.uk/

Botond
Ingolstadt 😉
"Tudom mit jelent. Azt ami le van irva, es nem azt a baromsagot amit g_archangel baratunk bele akart magyarazni."

Dehogy tudod, orulsz, ha nem csereled fel a vizeles es slicc lehuzas sorrendjet, ahogy nap, mint nap bizonyitod.
Szamodra a feszultsegkeltes legbol kapott baromsagokkal a legfontosabb es mindent csak olyan szempontbol latsz, ahogy szamodra megfelel, nem pedig a valosagot.
Mast sem csinalsz, mint Apple-t fikazo kepeket posztolsz a HumorosAranyosba is. Egyszer nem jutott volna eszedbe, hogy egy csajt vagy kiskutyat linkelj, kizarolag Applet lejarato tartalmakra koncentralsz.
Egyszeruen orvosi eset vagy, sulyos mentalis problemakkal.

"legjobb ha kozben halvany fingja nincs is a tobbirol ami a piacon van"

Mert szarok a Pentaxra, ha van Hasselblad-om, azert.
En azt mondom, hogy nincs jobb az iOS+iPhone parosnal. Pont.
Te erre behozod, hogy XZY blogger, akit en senkinek nem tartok, velemenyet meg annyira sem, szerint a Haribo jobb. Oke, menj es gyozkodd a hittarsaidat a masik topikban. En valamiert nem megyek oda, mert bar nem vagyok a legokosabb ember a vilagon, de nem is keltek feleslegesen feszultseget.
Intelligens ember nem all oda BMW-vel az Audi szalon ajtajahoz, hogy meggyozze az insbrucki marka kepviseloit a sajat eszmeirol.

skinnyman
Tudom mit jelent. Azt ami le van irva, es nem azt a baromsagot amit g_archangel baratunk bele akart magyarazni.
#30553: oo hat hogyne 1990-ben 2 evig az Apple-nel dolgozott gyartasi mernokkent, teljesen nyilvanvalo hogy ott lelopta az iPhone-t amit 2004-ben kezdtek el fejleszteni.

"lehet hibákat keresni az új iOS-ben, de az biztos, hogy jelenleg ez a piacon lévõ legjobb telefon + oprendszer + szolgáltatás szinergia"
Erre meg csak a Verge review-bol ideznek egy sort:
"it didn't take me very long with the iPhone 5 to start thinking about getting back to the Galaxy Nexus and Jelly Bean (Android 4.1). For what I do, I think it's a more effective, more elegant, and more powerful OS right now. "
Szerintem ez nagyjabol tukrozi a legtobb objektiv ember a velemenyet akinek tenyleg szuksege van okostelefonra. Akinek kimostak az agyat vagy akinek nincs szuksege okostelefonra csak villogni kell, annak persze hogy az iOS a lejobb mobil os. Meg akkor is a legjobb ha kozben halvany fingja nincs is a tobbirol ami a piacon van <#idiota>

Regards,

bakkerman
nem is kell angliáig menni,osztrák t-mobile-nál 4S 16GB kicsengetsz egyösszegben 449 jurót,aláírsz 1 ÉV hûséget(NEM KETTÕT mint szeretett hazánkban),a havidíj kemény 19,99 juró,amiben 1000!! perc és 1000 sms van,korlátlan internet használattal,de a net csak 2Mbit/s.
Rossz helyre születtem 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsoltika 007
Majd írjatok véleményt!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Andr0
xms fashion street-i boltban ma déltõl tapizhatod... én azt teszem😄

Armin & Ayu fan

Picar77
hát én mielõtt veszek egy feketét tuti bemegyek egy alma boltba és megkapirgálom mennyire is kopik :\

()() (^^)

Andr0
eddig egyik ház sem volt festve... ezért furcsa, de úgy hallottam hogy a fehéren sincs festék szóval nincs mi lejöjjön.

Armin & Ayu fan

setuh
Egy 8gb-os 3gs-re erdemes feltenni az ios6-ot?Valaki esetleg kiprobalta mar 3gs-en?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Picar77
fólia +tok bár nem tudom ennyi erõvel lehet a tok is ledörzsöli egy év alatt a fekete festéket XD

()() (^^)

Andr0
nem pontosan értem hogy erre miért nem gondoltak, hamár a 4S-nél igen mert a keret ott sem karcolódik így...

Ebbõl fehér lesz... 😉 foliával...

Armin & Ayu fan

Andr0
erre fólia kell, és az oldalát meg úgy véded meg hogy fehéret veszel...😄 jobbat nem tudok, tokba én nem tenném bele...

Armin & Ayu fan

clio1616v
lehet hibákat keresni az új iOS-ben, de az biztos, hogy jelenleg ez a piacon lévõ legjobb telefon + oprendszer + szolgáltatás szinergia

iszonyat eleganciával és stabilitással teszi a feladatát

27-én lesz annyi szabadidõm a sorban állás idejére, hogy aki korábban azt mondta, hogy van jobb telefon, azt szívesen várom, hogy meggyõzzön - egy készülékbemutatóval

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tikal
Ugyanmár, cegeket csak az apple vasarol, a google mindent magatol fejlesztett😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
És akkor még arról az apró tényrõl nem is beszéltünk, hogy az Android cég alapítója (amely céget a Google megvett és felkarolt), és jelenleg a Google-n belül az Android részleg vezére: Andy Rubin. Az az Andy Rubin, aki a 90-es években az Apple mérnöke volt. Ó, mily furcsa egybeesés.

Tikal
Ez tudod mit jelent uzleti nyelven?😊

Therefore, we have mutually decided that now is the right time for Eric to resign his position on Apple’s Board.”

lol, hagyjuk...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Notifications-ben be kell allitani az ido intervallumot hogy mettol meddig ne zavarjanak!😊

SötétBarom
Nálam 3GS-en ugyan olyan, mint eddig bármelyik korábbi verzió. Nincs lassulás, vagy ilyesmi..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

narumon
Ezt nem értem én sem. Ha gyalog vagyok átállítom az IGO-t gyalogosra és kész. Eszembe sem jutan mapsel szórakozni fõleg, hogy sose lehet tudni mikor nyulkál internethez és az külföldön nagyon nem vicces. (Kaptam már "vicces" telefonszámlát....).

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

miért? nem mutat jobban a hosszabb kijelzõn? 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

stockhouse
apa kezdõdik<#wilting>

PSN ID: jay-jupiter

stockhouse
Egyébként józan ésszel is felfogható, hogy van létjogosultsága, tény.

stockhouse
Mikor a magafajta vidéki felmegy pöstre akkor igen jól tudd jönni ám a riltájm menetrend, kb úgy közlekedtem mint superman légvonalban, hogy fingom nem volt az utcákról, és nem tudtam volna elõre megtervezni, bár a helyi csövesek mindig jófejek és segítenek a tájékozódásban és tudják, hol tudok olcsón meginni egy pikolót.

Vegre mutatja az ios6 hogy mennyi helyet foglalnak a fotók és a videók

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DanielT
Ezt használni kb egy rémálom, de jobb mint a semmi, fõleg, hogy a forgalmi adatokat mutatja, azt nagyon szeretem.
clio1616v
talán kétszer, ha megnyitottam a maps-et... teljesen felesleges app

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt

DanielT
Maps témához:

Büdösredvatahóparasztság kötelezõen kiváltani egy szolgáltatást egy gyengébbel, nincs rá elfogadható indok a felhasználók szempontjából, az meg nem érdekel, hogy mi jó az Apple-nek.
En semmit nem hasznalok. GPS sem volt soha a kocsimban, megis odatalaltam mindenhova: atlaszben megkeresve, megjegyezve, ennyi.

That's potentially incriminating because during 2008-2009, when Mr. Schmidt was still on Apple's board, Steve Jobs made sure to keep Eric Schmidt in the dark about development of the iPad. Isn't it interesting that when Mr. Schmidt was on Apple's board and aware of the iPhone, Google was not "late" to the smart phone market (Google-Android now has dominant market share), but when Google's Schmidt was out of the loop as a board director on the existence of the iPad, Google is somehow "late" to the tablet market?

forras

passatgt
ha csak a google maps designját változtatták volna meg olyanra, mint most (más színek, textúrák stb), ugyanígy keresnék benne a hibákat, minden apple terméknél, szogláltatásnál, szoftvernél így van

de ez szerintem most elõnye lesz applenek, van Hibajelentés gomb a leszúrt gombostûknél, szerintem nagyon nagy mennyiségû adatot kapnak így

google mapsnál nálam az egyik legnagyobb bug az volt, hogy Veszprémben a Házgyári út fordítva van számozva. 4-es számba kellett mennem, kurvára örültem, hogy a város másik felén van...

clio1616v
mi ez a maps mizéria?

ti nem használtok navigációt? 😄

Mikor indult az Apple Maps?
Mikor a Google?
Olyan hasznalhatatlan volt meg 2007-ben is, mikor Londonba koltoztem, hogy tenyleg a TFL terkepekkel tajekozodtunk. Most is egy nagy szar, bar tenyleg jobb, mint a 2 napos Apple Maps.

A mai napig olyanokat bakizik kisebb utcakon, hogy ha a Google-ra biztam volna magam, mar lehet Irorszagban gyalogolnek.
Persze csolatasu fanboinak lehet magyarazni😄DD

skinnyman
3 ev alatt vegulis majdnem osszeszedtek annyi (joval kisebb) hibat, mint apple maps-nel az elso nap elosztva meg mondjuk 10-el. Es igen, nyilvanvaloan azert talaltak kevesebb hibat benne mert nam Apple-rol van benne szo, es veletlenul sem azert mert sokkal kevesebb hiba van benne. <#idiota>

Regards,

passatgt
http://googlemapsfail.tumblr.com/

ua, csak itt sokkal kevesebb kép van, mivel nem Apple-ról van szó😊

robotnyk
az ios6al ellentétben ami valóban felb@sz idegileg, de nagyon, hogy nem bírom az appokat updatelni itunesból már megint, mert error 50et dob állandó jelleggel. a nagyobbakat kész rémálom frissíteni, az Infinity Blade 2-t a héten kb 30-szor próbáltam, de mindig megpusztul egy idõ után.

skinnyman

Regards,

ProGabe
Az a faszi, akinek minden "tippje" be szokott jönni cáfolja azt a bizonyos appot:

http://www.loopinsight.com/2012/09/20/on-the-rumor-that-google-has-submitted-an-ios-6-maps-app-and-apple-is-sitting-on-it/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
mondjuk ha jól emlékszem az eddigi droptesteknél a talaj beton volt ez nem az... de ettõl független jól bírja. Kár hogy nem fekete, jobban lehetne látni az oldal karcolásokat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Yoda001
az elég jólnál azért kicsivel jobb bírja szvsz 😊

http://9gag.com/gag/5135249

passatgt
hát a google féle 3d ehhez képest elég gáz

Andr0
Hat ez a flyover tényleg szép meg minden de nagyon korlátozott. Én úgy tudom a Google maps is tud ilyet... Sõt. Megvarjuk amíg az Apple átengedi az appot.

Armin & Ayu fan

Botond
Ugyanannyi
GregSB
13.7GB. Nem emlékszem mennyi volt 5.1.1 alatt...

Botond
Beállítások/ általános/ infó/ kapacitás
GregSB
Botrányosan szar ez az új maps, Budapesten beütöttem egy utcát ami tudom hogy az Oktogonhoz van közel (oda kell mennem este), erre felajánl 2 utcát, egyiket 2. másikat 3. kerületben 😄 kiválasztottam a 3. Kerületet hogy eltûnjön a dialógus box, erre most ha rákeresek újra akkor állandóan azt hozza be, fel sem ajánl mást.
Odascrlolloztam az Oktogonhoz, megkerestem szemmel, fölé álltam, beírtam mégegyszer keresõbe csak az utca nevet, megint kidobta a 3. Kerületit 😄 😄 😄

Asszem egy ideig még a maps.goigle.comot fogom használni.