iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Basszus, hogy fogok így i5-öt venni, visszakerülök a középkorba az alap OS-el 😞(
(már nem olyan bugos mint a video ban)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Összehasonlításképpen 4S adatok tavalyról: 1 millió lefoglalt készülék elõrendelésben az elsõ napon (az 5-ösnél ez 2 millió volt), 4 millió eladott készülék az elsõ hétvégén, és 25 millióan upgradeltek iOS-re.
DanielT: lehet már ismered, de ajánlom figyelmedbe a lorem vagy ipsum nevû tweaket, mert vele már nem kell a kis x et eltalálni notification centerben, elég kihúzni oldalra. engem idegesített hogy sosem találom el az x et.
"Picit kezd elmenni a bulvárosodás fele az egész iPhone 5 hajcihõ, látom Handrásnál a hozzászólásokat, és az iPhone 4, 4S tulajdonos gondolkozik azon, hogy vegyen-e, mert karcolódik a hátulja. Nézzük már körül egy picit és szakadjunk le a bulvárról.
Már több mint 2 napja használom az iPhone 5-öt. Pontosan amiatt vettem meg elsõként, hogy el tudjam mondani nektek, milyen a használata, miért vegyétek meg, miért INSTANT GET. Nem hiszek semmilyen videónak, nem szeretem olvasni ezeket a mapgate/mapocalypse, meg mindenféle más “gate” problémákat, inkább megnézem magam és elmondom, mit tapasztalok. Ennyi.
Problémák
- Tehát az iPhone 5 hátulja karcolódik. Igen, miért ne karcolódna? Fémbõl van, mint anno az iPhone 2G és bizony az is karcolódott, sõt, elmondom nektek, az iPhone 4 és 4S üveglapja is karcolódik. Mi ebben az újdonság? Semmi. Tegyél rá FÓLIÁT, vagy használj tokot! Hamarosan lehet kapni majd fóliát, és akkor azzal semmi gond nem lesz, az enyémen is van, igaz, nem az Apple boltban lehetett rá kapni, hanem szemben a GSM boltban, de sikerült venni és azonnal rá is raktam. Amúgy meg több 10.000 tok lesz késõbb, tehát nem értem, mirõl beszélünk?
- A másik dolog, hogy állítólag a dobozból kivett sok telefon már nem éppen tökéletes, ott is vannak karcok stb. NÉZD MEG HELYBEN! T-mobilnál is kibontják neked, nézd meg, próbáld ki, ha nem tetszik, ki fogják cserélni. Bizony lehetnek hibás darabok, ahogy bármi más készülék esetén, de azt mindig megteheted, hogy még mielõtt kifizeted, megnézed helyben! TEDD MEG!"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
http://gaborszantai.co.uk/
Ha nincs a lopott-droid, annyi vektor lenne a térképben, hogy még az ájfón8-ból is kilógna.
És itt a Google volt a hunyó:
"Why doesn't the Google-backed Maps app on iOS 5 do realtime nav? Well, as Ars Technica pointed out in June, it's simply not allowed in the Google API license agreement for Maps. Easy enough for Google to provide the feature to its own operating system (once the underlying map data licensing hurdles were cleared when it turned over from NAVTEQ data to its own geobase in the late 2000s), but third parties? Nope. This was confirmed as a constraint when developers asked the question at WWDC several years ago. No realtime nav, no vector map tiles, no way.
That's the not-so-secret reason for the change to Apple's Maps. If iPhone users can't do turn-by-turn directions for free, Apple forecasted, at some point they would stop being iPhone users. Maybe that's a crass, commercial reason, but it's not politics; it's real features for real customers. And it's part and parcel with other Google-controlled or blocked features (voice search for Maps, requiring a Maps tile to show whenever the geocoder is used, high-quality vector Maps for Retina) that were dragging the platform behind."
Ez is lehetett az egyik indok arra, hogy saját térképek felé mozdult el az Apple. A Google megtartotta a fontosabb fejlesztéseket az Androidos verzióra magának, és nem volt hajlandó kiadni õket iOS-re. (A jó öreg Google, aki nem gonosz, és nem olyan rossz mint az Apple).
Valószínûleg kiszámolták, hogy bár szívás lesz kiadni így a mapst, mert fognak veszíteni vele usereket, de hosszú távon így járnak a legjobban, és még mindig jobban fognak így kijönni. Simán el tzdom képzelni, hog a Google megint csak 5 évre, vagy hosszabb távra (pár év) lett volna hajlandó licencelni a térképét iOS-re, és ugyan ezekkel a megkötésekkel (nincs turn-by-turn navi, nincs vektor alapú térkép).
Apple helyében azért több mindent felvásároltam volna, pénze van és így vicc a maps. Azt mondják minél többen használják annál jobb lesz, de szerintem nem fogják a jelenlegi állapotában annyian használni, hogy rendesen fejlõdjön.
"Why doesn't the Google-backed Maps app on iOS 5 do realtime nav? Well, as Ars Technica pointed out in June, it's simply not allowed in the Google API license agreement for Maps. Easy enough for Google to provide the feature to its own operating system (once the underlying map data licensing hurdles were cleared when it turned over from NAVTEQ data to its own geobase in the late 2000s), but third parties? Nope. This was confirmed as a constraint when developers asked the question at WWDC several years ago. No realtime nav, no vector map tiles, no way."
Ez is lehetett az egyik indok arra, hogy saját térképek felé mozdult el az Apple. A Google megtartotta a fontosabb fejlesztéseket az Androidos verzióra magának, és nem volt hajlandó kiadni õket iOS-re. (A jó öreg Google, aki nem gonosz, és nem olyan rossz mint az Apple).
"Just went hands on with iphone 5 its too light and the screen look a little small"
Bazinga!
first world problems vagy mi... na az most ide illik eléggé 😊 szegény amcsiknak túl könnyû az iphone5... nincs is már értelme az életüknek
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy persze, tudjuk hogy az a célja az Apple-nek hogy még több ponton vasaljon rajtunk be pénzt ezzel a Maps-al... nyílván az is, hogy egy Andoridos Google Maps szintet megüssön. De az még várat magára.
Értem én hogy független próbál lenni...
Flash meg, én nem értem miért kell szétszakítani a Mobile platformokat a PC platformoktól, de ez már az õ dolguk.
Armin & Ayu fan
"Yes, Apple’s evil. When Apple barred Flash from iOS, Flash was the best and only way to play .swf files. Apple’s video alternative, H.264, wasn’t nearly as widely used. Thus Apple’s solution was “inferior” and appeared to be against its own users’ interests. Sheer corporate greed! Trillion words have been written about just how misguided Apple was in denying its users the glory of Flash on iOS. Well, Flash is now dead on mobile. And yet the Earth’s obliquity of the ecliptic is still about 23.4°. We seemed to have survived that one."
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Amíg még szar addig használni fogják az emberek a gmapsot, de miután egy szinten lesznek macerás and lesz azt használni.
De most õszintén, rossz emlékek az Apple Maps-al kapcsolatosan aztán jön a felmentõsereg Google formában és majd te ezek után vissza akarnál térni Apple Mapsra...?😄
Armin & Ayu fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Armin & Ayu fan
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ha unlocked a screen akkor bejön a hívás, biztos ez volt a hiba
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amúgy az a baj ha most kijön egy Google Maps App akkor az Apple szerencsétlenkedését senki sem fogja használni... mégúgysem fog fejlõdni😄
Armin & Ayu fan