iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
jólvanna:SS😄

DanielT
Közben várom a Siri szerverek bõvítését de nagyon! <#eljen>
DanielT
Jól van, linkeld be az összes szar pletykát, amit egy pillanatig se lehetett elhinni, azt majd igazol.

Egy büdös render, semmi több, komolyan vette valaki is? Került itt szóba egyáltalán? Nem emlékszem. Illetve igen, utólag visszautalgatva erre a könnyncsepp designra, amit mindig is faszságnak tartottam.

Tehát ott is igazam volt, hoppá.

És totál szar példa egyébként, még a vörájeti of szorszézra is.
GregSB
Verd csak nyugodtana fejed a falba, vagy higyj el mindent szkepticizmus nélkül.

Milyen jó hogy az új telefin is ilyen lett végül, mi? A Verge írta "megbízható forrásokra" támaszkodva, akkor már tuti igaz!

"the device could look something a little more like the image above -- an image which is our rendering based on information from a variety of sources."

DanielT
<#falbav>
GregSB
Ja ha nincsenek érvek, akkor nem is kell válaszolni 😄

Az idézetet meg köszi, már láttam, innen származik.

"Apple's decision to ship its own mapping system in the iPhone 5 and iOS 6 was made over a year before the company's agreement to use Google Maps expired, according to two independent sources familiar with the matter."

Ez már egy magsabb szntû pletyka, aminek még talán hinni is lehetne, ha nemaVerge-en jelent volna meg. Az õ informátoruk azt állította tavaly, hogy teardrop alakú telefon lesz, aztán végül kaptunk 4S-t 😄 De te gondolom ezt is reuters szintû hírként kezeled, mert alátámasztja a te ideológiádat.

precision
megint készülhetnek az Apple jogászai/ügyvédjei? 😄
van benne azért egy-két jóféle ötlet

ha nem menne az embed: link

Bazinga!

Bercy
Tokeletesen egyet ertek, kene egy nativ gmap app amig az apple map fel nem zarkozik.
Igazabol ezzel az apple maps dologgal az a gond hogy a gmapsot kiszedtek...mert ha megmaradt volna, vagy nemsokara kapnank egy nativ verziot (de jol hallottam hogy el lett utasitva?) akkor tualjdonkepp nem szenvednenk veszteseget es nem kene haborogni se.
pyrohun
ez az úgy = ez az új

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Nem vagy ugyanott. egy natív app, ami ugyan a webrõl szedi az infót, sokkal gördülékenyebb, mint egy safariban futtatott weboldal, többet is tudott, jobban is nézett ki a Google Maps. Ez az úgy egy kalap melegen gõzölgõ fos. Budapest közepén bazmeg elmosott szarfos mûholdkép van, hát a google maps-ben 5 évvel ezelõtt is szebb, részletesebb kép volt.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
t-vel függetlenittesd, 20e pénz ha van rajta még hûség, 10e ha nincs.

Mellesleg megjegyezném, hogy ezt nem odahaza ingyen teszi a szolgáltató, van ahol már hat hónap után, és le is léphetsz a szolgáltatódtól, persze a telefont ki kell fizetned, de folytathatod részletekben is.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
nem fog mûködni német kártyával.

Armin & Ayu fan

rooney8
Ha redsn0w-al csinalok egy baseband-et nem frissito custom fw-t (4.2.1), akkor azt csak siman itunes shift+restore-al betoltom es kesz?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

zsolti001
Sziasztok!

Lehet hülye kérdés!

T-mobilnál vásárolt 4s készüléket jelenleg németországban használok magyar kártyával d szeretném elkerülni a roming magas költségeit ezért vennék bele egy itteni t-mobilos kártyát , fog menni a telefon vagy ugyan úgy függetleniteni kell???

narumon
Ezt nem teljesen értem. A google maps is rögtön a webre ment nem? Akkor mi a különbség? Gyakorlatilag ha kirakod a google maps linkjét egy ikonra akkor ugyanott vagy nem?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

DanielT
Ma is szükségem volt forgalom infókra és ezt mostantól a fos webes mapsen kell majd néznem a telefonon is.
narumon
"Az Apple meg üti õket ahol tudja, az Android miatt. Mi meg szívunk."

Mivel szívsz? Az ég világon semmilyen szívás nem lett szerintem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tikal
Szegények, sajnálom 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Nem az a lényeg, hogy nem volt idejük, hanem, hogy idõ elõtt ki lettek vágva.

Tikal
Legalabb a wwdc ota tudjak hogy lesz apple maps.. Szoval en ezt nem ertem, mire nem volt idejuk?😊)

DanielT
Már nem fárasztom magam a válasszal, semmi értelme.

De egy ilyet még kapsz:

"A report on Tuesday claims Apple had over one year left on its contract with Google Maps when it made the decision to replace the app with a proprietary solution, leaving the internet search giant with little time to develop a standalone version capable of running on iOS 6."
GregSB
Hja, ugyanúgy mint a Samsungtól, akik egy az egybe másolták a termékeiket. OH WAIT, ja hogy még mindig a legnagyobb beszállítója / bérgyártója az Applenek.

Az a baj hogy túlságosan fekete-fehér minden a fejedben. Azért mert összerúgták a port bizonyos területeken még nem jelenti azt, hogy a Mapsnél ne próbáltak volna meg tárgyalni. Szerinted idióták ülnek az Applenél, akik nem látták hogy mennyire hiányos a saját térképük?

Megint az van mint a dataentereknél. Fingunk sincs arról mi lehet a háttérben, soha nem tudjuk meg milyen tárgyalások voltak és mik hiusúlhattak meg, de te azért biztos vagy a saját elképzelt valóságodban 😄

Eric Schmidt meg még szép hogy idegesen hibáztatja az Applet. A helyében én is rohadt ideges lennék. 3 nap alatt 100 millió iOS user upgradelt a 6-osra, egy hétvége alatt 100 millió készülékrõl tûnt el az alkalmazásuk / térképük, és még legalább 2x ennyirõl el is fog tûnni a közeljövõben.

http://gaborszantai.co.uk/

Most szar annak, akit erint az iLost-gate, de szerintem 1 ev alatt megoldjak es a TbT mar most jobb, mint minden mas hasonlo alkalmazas, ha megtalalja a celpontot😊
Megveszik a Google terkepfejleszto csapatat es megoldjak😊

Tikal
Ugye mindig jön az az érv, hogy legyen verseny. Tessék, most az Apple is beszállt a térképes bizniszbe, lett verseny 😊 Bár így hogy nem lesz Google Maps iOS-re, ez a verseny elég hamar véget is ért. Vagy lesz? Mert már nem emlékszem annyi hír van errõl is...
Az Apple oldaláról szerintem teljesen érthetõ hogy kitette õket, ha megtehetnéd te is ezt tetted volna. A google anno megvett egy térképes céget, majd ráállított egy csapatot hogy fejlesszék, most az Apple ugyanezt tette tulajdonképpen, szövetséget kötött a legnagyobb navigácios céggel, most már csak fejleszteni kell. Nem tudom ki remélte hogy ez majd day 1tól tökéletes lesz. Nem lehetett az. Nagyon remélem hogy hamar felzárkóznak.. addig kicsit szívunk 😊

stockhouse
Lehet a napi 1 millió aktiváció a fejükbe szált. 😊

PSN ID: jay-jupiter

DanielT
Ja, semmi sincs ingyen, de pont annyit fizettél a Google-nak a térkép használatért, amennyit fizetsz amikor Meken felmész az oldalukra.

Õk mindenhol ott akarnak lenni, mert abból élnek, hogy te használod az alkalmazásaikat ahová õk hirdetést és egyebeket adnak el. Most lekerülnek szépen 300 millió eszközrõl és még a többirõl a jövõben.

Az Apple meg üti õket ahol tudja, az Android miatt. Mi meg szívunk.
Tikal
Ez világos. De ez kizárja azt hogy a google sem akart odaadni mindent? Nem. Vagy te is azok közé tartozol aki elhiszi hogy a google mindent ingyen ad, mert õk a jószívû nagy cég? Ingyen levelezés, ingyen térkép.... de mint tudjuk semmi sincs ingyen

DanielT
Nem. Az Apple mindenben el akar szakadni a Google-tõl, aki ellopta mindenüket a mobil vonalon. Ennyi.
Tikal
Bocs, de az androidosok nem ezt csinálják minden évben? <#mf1> Szerintem elég sok méret komplexusos ember lehet ott, hogy ennyire téma a méret, és 5" alatt nem is telefon a telefon 😄

Tikal
tehát azt mondod azért nem volt navigáció az Apple googel maps-en mert az Apple nem akarta? 😊 A google akarta, sõt, egyenesen hisztiztek hogy belerakhassák ezt a feature-t, de az apple azt mondta, áá srácok, nem kell hagyjátok. Értem.

gagax
Hali !

iOs6 óta néha megnyitom a messengert és akkor bevillan az apple jel es utánna lock screenre ugrik. Valaki tapasztalt hasonlot ?

ProGabe
Google Inc has made no move to provide Google Maps for the iPhone 5 after Apple Inc dropped the application in favor of a home-grown but controversial alternative, Google's Executive Chairman Eric Schmidt said.

http://www.reuters.com/article/2012/09/25/us-google-iphone-idUSBRE88O07U20120925

//ha vótmá, leszarom!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
lépj be apple id-val ide:
https://www.icloud.com

a teló írja ha be van kapcsolva a helymeghatározás akkor a telóm is megtudom otthonról találni. Ezt hogyan tudom véghez vinni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Ja. A Goldenblog idei elsõ helyezettjének, egy humoros álhíreket közlõ oldalnak volt erre energiája!

Szánalmas...

WAIT!
omg, itt burjánzik a tudás 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Dzsega
Hihetetlen, hogy embereknek ilyenekre van energiájuk...
Szánalmas.

Igen, de ne vegyél mert már a 7 is be lett jelentve...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
De, ez igaz, még nagy gáz lehet belõle.
dragon11
Ez ugye nem igazi hír ?:SS

egyébként tényleg be lett jelentve a 6 ?😮

Bercy
Sirok <#nevetes1>
nem

A barátnõm egy HTC-t cserél iPhone5-re

robotnyk
nem.
skinnyman
Ez azert jogos nem? 😄

Regards,

pyrohun
Thx, mert ha kamu a könnyen karcolódás, akkor vevõ leszek én is egyre, de most már inkább kivárok.

DanielT
Mindenképpen.
robotnyk
5 milliót adtak el, ehhez képest mennyi videó és kép van? és az olyanoknak mennyire lehet hinni hogy egy takony gyerek azt állítja hogy a boltban 30-ból 30 karcos volt már a dobozból kivéve? kisdobos becsületszó, ez nem elfogultság a részemrõl, csak szkepticizmus
pyrohun
Majd kérünk élménybeszámolót pár nap / hét múlva, hogy mennyire karcolódott már össze.

DanielT
1. Még mindig nem hiszed el, hogy olyan lesz?

2. A te verziódnak nulla valószínûsége van(volt, lesz), tekintve, hogy még mindig nincsen i4-re, csak 4s-tõl felfelé.

Mindkét esetben kiverik a szemed a tények, ahogy a Google maps ügyben is.