iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Van, csak maga az App még lehet nincs 16:9-re optimalizálva, szóval a képernyõ közepén fog futni 😊 de a fotók 16:9-esek lesznek amiket csinál, hamarosan meg tuti frissítik õket az új kijelzõre.

DanielT
Ok. Remélem van olyan is, ami realtime a nézegetéshez csinálja.
balee4
Mögvan az új gép. 😊 Kérdés: hogyan tudom az új készülékre leszedni az iCloud mentést? Alapból a tel. számokon kívül semmi nem töltött le... Köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

narumon
Majd kicserélik utána, de legalább jelezte.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

SötétBarom
Heavy lulz detected 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Appstoreba keress rá a "widescreen camera" kulcsszavakra, van csomó ingyenes app ami 16:9-de croppolja a képeket automatice.

bakkerman
DanielT mennyit fizettél? Vagy elõfizus?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DanielT
És azt ugye tudod, hogy 100 képnél egyenként zoomoljon akinek két anyja van...
desigo
Mire mind a 200 új funkciót kitapasztalja ez lesz a legnépszerûbb topik az sgn. 😊
GregSB
Azzal remélem tisztában vagy, hogy ha belezoomolsz a képbe úgy hogy kitöltse a képernyõt akkor ugyan azt fogod látni mintha croppolnád, csak nem veszik el a crop trrületen kívüli rész... Fotó zsenikém 😊))

DanielT
Azon is zavart, de ez egy szélesebb képernyõ, tehát még zavaróbb.

Itt az új, nagyobb képernyõ, és nézzem a fotókat fekete sávokkal? LÓFASZT.

Legyen meg az opció, legalább auto crop-ra nézegetés közben.

szerk: Most néztem rajta 16:9-es képeket, fantasztikus, az alap egy trágya.
passatgt
akkor a régi iphone-on miért nem zavart, hogy 3:2 helyett 4:3-as a kép?😄

GregSB
#facepalm

DanielT
Minden fényképem 16:9, minden videóm 16:9 az utóbbi 2-3 évbõl, hisz a kijelzõim is ilyenek.
Tikal
Én teljesen megértelek 😊

De a fényképekkel nincs mit tenni...az sose volt 16:9

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Elhiszem hogy ideges vagy, de mi most erre mit mondjunk? Saját kárán tanul az ember, a mai lecke: ne vegyél ájfónt a launch hónapjában, mert nagy eséllyel megszopod 😄

clio1616v
nekem még nem jött át

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Na, mindenki aki beszólt, kapja privátban a címem, lehet sorbaállni az orrbaverésért!
GregSB
Akkor ez van, így járt, várni kell amíg lesz készleten.

Jim Morrison
inkább arról mesélj jó vétel volt e.
<#idiota>
Viccet félre téve, én 1 óra múlva már visszavittem volna (már csak a karcolódás miatt is).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Komolyan sok mar nekem is a vinnyogasod.
A szenzorok aranya ilyen: 1:1, 3:2, 4:3, minthogy a papire is, ha nyomtatni akarsz, nincs 16:9, csak croppal, soha nem is volt, a video sem hasznalja az egesz szenzort, csak a foto, ha nem tetszik vagsz belole.

Vagy menjel vegyel Galaxy3-at, az valo neked<#mf1>

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
na most hülyeséget beszélsz, fénykép az nem 16:9-es, sehol

clio1616v
akkor neked minden újdonság egy igazi kihívás és izgalommal teli, hogy ki tudj akadni mindenen 😄

ezaz dani szúrjad neki 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DanielT
Majd késõbb reagálok az elhangzottakra, most újabb dolog miatt szeretnék õrjöngeni.

Remélem iszonyatos kínok között döglik meg mindenki, aki kitalálta, hogy a 16:9-es képernyõs telefonon, amikor minden más is 16:9, ezek a KIBASZOTT BARMOK még mindig 4:3-ban fényképeznek! Szánalmasan néz ki ezen a képernyõn!

clio1616v
amit én láttam az full sárgább volt, ahhoz tudnám hasonlítani, amikor a cold és a warm színhõmérsékletet állítod a tvn

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
max visszaadják a pénzt, nem tudják mire kicserélni

GregSB
Lehet. A lényeg: ki kell cseréltetni.

GregSB
Lehet sírni, csak nincs értelme. Aki a nyitó napon akar venni abból a termékbõl, amire a világon az egyik legnagyobb kereslet van, akkor ezek a dolgok benne vannak a pakliban. Minden tömeggyártott terméknek vannak kezdeti gyártási problémái, HTC-ket meg Samsungojat is ugyanúgy visznek vissza emberek akksi meg Wifi problémákkal, csak az nincs benne a hírekben mert nincs akkora hype körülöttük.

Az egyetlen józan és logikus dolog amit tenni lehet ha már ilyen terméket vesz valaki az az, hogy vár pár hónapot és utána veszi meg. Akkorra már lecsengenek a kezdeti hibák, készlet is van nagyobb szóval ha belenyúl az ember egy hibásnak akkor egybõl tudják cserélni, ha meg 2-3 évig használja a cuccot az ember, akkor az az 1-2 hónap kivárás nem rohadt mindegy már?

Ez van, aki most vesz az készülnön fel a szopásra.

passatgt
az teljesen más, ott csak 1-2 fél centis sárga foltról volt szó

semmit

made in china

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

GregSB
Tavaly ugyanígy sárgák voltak a 4S kijelzõk, és ott kiderült hogy valami gáz nem szívódott fel (ami gyártásnál használnak) és ez okozza a színezõdést. Elvileg ez a gáz pár nap altt el fog párologni és nem lesz sárga a kijelzõd (normál esetben úgy tervezik a készülékek kiszállítását a gyárból, hogy úgy kerüljön ki a vevõjöz hogy ez a gáz már elpárolgott, de úgy tûnik mint tavaly most is hiba csúszik a logisztikába).

Mondjuk ha van a készüléken karc alapból, én visszavinném és újat kérnék.

desigo
Mire fogják cserélni amikor készlethiány?
narumon
Nyilván ideges az ember, de én már kicsit hozzászoktam 😊 (Mondjuk apple termékem soha nem volt még rossz, de legutóbb majdnem 500-ért vettem egy premium dell notit és random újraindulgatott - persze fel sem hozom igazi hibának mert még másnap visszavittem és szó nélkül cserélték - igaz mivel pesten volt csak másik várnom kellett rá 2-3 napot míg leért a csere).
A kérdés inkább, hogy hogyan kezeli ezt az apple (vagy itt ugye a tmobil), mert pl Samsung mosógépet nem azért nem veszek többet mert egyszer elromlott, hanem mert garanciában beszart - kijöttek javították, 2 hónap múlva megint beszart, megint javították. Harmadjára mikor beszart odaadtuk anyósnak - õ megcsináltatta és most mûködik de ez az intézés egy kalap kaki)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

clio1616v
pontosan, egész egyszerûen nem tehetem meg magammal szemben, hogy felidegesítsem magam ilyen hülyeségen

visszaviszem és kicserélik, haverom kétszer cseréltette ki a sárga kijelzõ miatt a 4S-ét

Jim Morrison
Azért én is kilennék, ha veszek valami drága dolgot és szembetûnõ hibái vannak. Persze vissza kell vinni, de attól még el lehet küldeni jó messzire... Lehet, hogy te halál nyugodt lennél és visszavinnéd, de én is valahogy úgy reagálnám le mint DanielT 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

narumon
Node miért nem viszed vissza, hogy cseréljék ki? Szerintem ezek egyike is kimeríti a garanciaproblémát, nemhogy a kettõ együtt :o
Nem szidni kell az applet hanem fogni és visszavinni! (Szerintem)

clio1616v
hagyd már abba a rinyálást, olyan vagy mint egy hisztis picsa

megvetted a te döntésed, csak magadat hibáztathatod, ráadásul attól, hogy itt elégedetlenkedsz attól nem változik semmi, vidd vissza ha nem tetszik

mennyi idõs vagy amúgy?

DanielT
Beszarok. Már lejött egy kis pontban a festék, ott, ahol az antenna elválasztás van.

MI A FASZT CSINÁLSZ TE BUZI APPLE?!?!?
passatgt
Szerintük az iphone 5-nek van a legjobb kijelzõje a piacon😄

állíts bele egy csavarhúzót aztán kérd vissz a pénzt és vegyél egy 4s-t 😄

clio1616v
sajnos te belenyúltál egy olyan kijelzõbe mint haverom

sárga és kék(lilás)

nálad ezért üt el ennyire, nekem nincs színeltérés csak a fakósága

robotnyk
ez nem mérvadó mert az én monitoromon még az asztal is máshogy néz ki a kép két szélén 😄
DanielT
B@sszátok meg, nézzétek már meg az én képemet, ott van egy FA asztalon. Aminek olyan a színe mint az i4-nek, a másik meg egy citromsárga hányadék!
robotnyk
én is, bár igazából teljes fehér képpel, élõben tudnám csak eldönteni
clio1616v
bár én inkább "fakónak" látom a 4est mellette

clio1616v
érdekes azért van különbség:

DanielT
Hogy az istenbe lenne már más az iBooks színe? A fehér is sárga rajta, egy fórum háttér, bármi.

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
vagy csinálj screenshotot és nézd meg gépen

passatgt
nem lehet hogy az ibooks színe más iphone5-ön?😄

próbálj meg megnyitni egy sima fa képet mindkét telefonon, pl: