iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Itt az új, nagyobb képernyõ, és nézzem a fotókat fekete sávokkal? LÓFASZT.
Legyen meg az opció, legalább auto crop-ra nézegetés közben.
szerk: Most néztem rajta 16:9-es képeket, fantasztikus, az alap egy trágya.
De a fényképekkel nincs mit tenni...az sose volt 16:9
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
<#idiota>#idiota>
Viccet félre téve, én 1 óra múlva már visszavittem volna (már csak a karcolódás miatt is).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A szenzorok aranya ilyen: 1:1, 3:2, 4:3, minthogy a papire is, ha nyomtatni akarsz, nincs 16:9, csak croppal, soha nem is volt, a video sem hasznalja az egesz szenzort, csak a foto, ha nem tetszik vagsz belole.
Vagy menjel vegyel Galaxy3-at, az valo neked<#mf1>#mf1>
http://gaborszantai.co.uk/
ezaz dani szúrjad neki 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Remélem iszonyatos kínok között döglik meg mindenki, aki kitalálta, hogy a 16:9-es képernyõs telefonon, amikor minden más is 16:9, ezek a KIBASZOTT BARMOK még mindig 4:3-ban fényképeznek! Szánalmasan néz ki ezen a képernyõn!
Az egyetlen józan és logikus dolog amit tenni lehet ha már ilyen terméket vesz valaki az az, hogy vár pár hónapot és utána veszi meg. Akkorra már lecsengenek a kezdeti hibák, készlet is van nagyobb szóval ha belenyúl az ember egy hibásnak akkor egybõl tudják cserélni, ha meg 2-3 évig használja a cuccot az ember, akkor az az 1-2 hónap kivárás nem rohadt mindegy már?
Ez van, aki most vesz az készülnön fel a szopásra.
made in china
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mondjuk ha van a készüléken karc alapból, én visszavinném és újat kérnék.
A kérdés inkább, hogy hogyan kezeli ezt az apple (vagy itt ugye a tmobil), mert pl Samsung mosógépet nem azért nem veszek többet mert egyszer elromlott, hanem mert garanciában beszart - kijöttek javították, 2 hónap múlva megint beszart, megint javították. Harmadjára mikor beszart odaadtuk anyósnak - õ megcsináltatta és most mûködik de ez az intézés egy kalap kaki)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
visszaviszem és kicserélik, haverom kétszer cseréltette ki a sárga kijelzõ miatt a 4S-ét
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem szidni kell az applet hanem fogni és visszavinni! (Szerintem)
megvetted a te döntésed, csak magadat hibáztathatod, ráadásul attól, hogy itt elégedetlenkedsz attól nem változik semmi, vidd vissza ha nem tetszik
mennyi idõs vagy amúgy?
MI A FASZT CSINÁLSZ TE BUZI APPLE?!?!?
állíts bele egy csavarhúzót aztán kérd vissz a pénzt és vegyél egy 4s-t 😄
sárga és kék(lilás)
nálad ezért üt el ennyire, nekem nincs színeltérés csak a fakósága
http://gaborszantai.co.uk/