iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Mindennek csökken az értéke. Nyilván mindenkinél megvan, hogy miért fizeti ki a "szaros lóvét" ezért a telefonért, vagy akármelyik másikért.

Nálam pl. semmi más nem jöhet szóba, mert 1:

- szerintem ez a legszebb telefon a világon (iPhone 4-tõl felfelé)
- Apple gépen dolgozom, minden zeném, fotóm, kontaktom, stb szinkronizálása SOKKAL egyszerûbb, kényelmesebb így

Ez a két fõ ok. És igen, ezért még elviselem azt is, hogy néha hülye az Apple és elbassza a térképet, vagy éppen leesik az iPhone 4 térereje, ha "úgy" fogom meg. De leszarom, mert a másik két dolog sokkal fontosabb (fõleg a 2., amit írtam - a kényelem).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v
amin tudsz változtass, amin nem azt meg fogadd el

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
"mit szólnátok hozzá, ha csak a jó vagy jobb dolgokat említenénk meg?"

Nehéz úgy élvezni egy steaket, hogy fûszervaj helyett kutyaszar van a tetején és minden pillanatban az agyamig hatol a szaga.

Az iPhone 4-et egy hibátlan csodának éreztem az elsõ pillanattól kezdve. (Aztán a szar kamera fehéregyensúlyon kiborultam, de ennyi)
DanielT
Most épp az appok miatt, a fényképekre inkább nem is gondolok, mert veszek egy Galaxy Mini Ace Supreme 8KX-et inkább.
clio1616v
mit szólnátok hozzá, ha csak a jó vagy jobb dolgokat említenénk meg? 😊

- az Appok frissítésekor, nem kell beírni a jelszót az appleIDhez
- észrevehetõen többet bír az akksi
- a wifis net 40Mbit/sec fölötti már
- minden gyorsabban indul, a menümozgások folyamatosabbak lettek

- maradtak a pontos illesztések és minõségérzet
- a kisebb súly nem okoz érzetre veszteséget, és csak annyival csökkent, ami az ergonómikus használathoz szükséges
- az alma jel a hátlapon még szolidabb lett, tetszik, hogy az oldala nem fémes "króm" színû így még kevésbé feltûnõséget keltõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
most a fényképek miatt szomorkodsz vagy az appok miatt? Az appokat folyamatosan updatelik, én már unom nyomkodni az app store gombot mert minden nap jon egy pár uj update 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
korán reggel emiatt sírsz? 😄

milesz akkor ha nekiáll villódzni a kijelzõd? 😄

stockhouse
Megertem a kalvariad de az early adopterek mindig szopnak, mindig.

PSN ID: jay-jupiter

Andr0
az appokat folyamatosan updatelik. Nekem napi 2-3 update érkezik optimalizálásra. Szerintem 1 hónap és minden ok lesz.

Armin & Ayu fan

DanielT
Ez a képernyõarány váltás elég fájdalmas.

Gyakorlatilag nincs kedvem letölteni semmit, mert tudom, hogy úgyse lesz jó, a fekete sávokkal meg atomgagyi.

Eddig soha nem volt kérdés, hogy tökéletesen pixelpontos lesz bármi, most meg Android fílingem van. "Vajon ez jó lesz a készülékemhez?"

GregSB
iOS5 óta.

Tikal
te tudod mennyi pénzed van rá havonta 😊 amennyid van, aszerint nézz egy elõfizetést, pluzs bele kell rakni az elején még pár tizezret, nekem anno 10e-s elõfizum volt, elhoztam 50ért a telefont ha jol emlékszem, aztán fizettem a havidijat.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

V43 1105
Kicsit, ha kérhetem részletesebben ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tikal
elõfizetés, két év hûség.

SötétBarom
Bájdövéj, mióta lehet egyedi vibrációkat szerkeszteni? 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

V43 1105
Sziasztok!

Milyen variációban éri meg legjobban beruházni az új i5-re ? Nem vagyok nagy telefonálós, szóval nem szoktam több tízezer forintos számlát csinálni, de most õszintén egy az egyben se lenne kedvem kifizetni a telót. Milyen alternatívát tudnátok ajánlani? Elõre is köszönöm a válaszokat!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dzsega
Hihetetlen, hogy még mindig ezen csámcsogsz... Ennyi az ára és vannak akik ezt ki is fizetik. Van aki könnyedén, van aki nehezen és még mindig akadnak olyanok akik azt hiszik, hogy ettõl lesznek menõk és nõ a f@szuk...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bercy
Hihetetlen, hogy Magyarországon még mindig presztizsként tekintenek egy iphonra, még a nyugatra teljesen kommersz keszülék.
Tikal
valaki egy ferrariért is leszurkolja a lóvét... és?

mellesleg ennek a telefonnak az értéke nem zuhan olyan gyorsan mint a VGA-é 😊

SötétBarom
Beszarok. Még mindig nehezemre esik befogadni, hogy egy szaros telefonért képes valaki leszurkolni ennyi lóvét 😄DD Kb ugyan az a megzakkant marhaság, mint a 200 rongyos VGA-k, amik értéke olyat zuhan, hogy öröm nézni.. Ha már valaki dzsonni, akkor vegyen egy kurva rolexet, az legalább értékálló. 😄D

SötétBarom
Ha tippelnem kéne, én azt mondanám, hogy a szuper 27%-os ÁFA miatt van.

clio1616v
nem az ország gazdag; csak azok, akik megengedhetik maguknak, õk hajlandóak kifizetni érte ennyit is

elmondom, hogyan mûködik ez az egész, ha nem teljesen érted

ha nem venné meg senki ennyiért - 200 000 Forintért - akkor, muszáj lenne csökkenteniük az árát, csökkenteni a margint rajta

ez nem hülység kérdése, hanem hajlandóságé, én például hajlandó lennék kifizetni érte 300 000 Forintot is

olyan 500 000 Forint az a határ, ahol elgondolkodnék azon, hogy alternatívát keresnék, de akkor is egy korábbi típus jöhet szóba

mindez azért, mert már elégedett vagyok és márkahû

Azt mondjátok meg, miért van az hogy Európában nálunk a legdrágább az iPhone 5 ? Vagy nagyon gazdag ország vagyunk, vagy nagyon hülyék.
clio1616v
hülye 😄 dehogy

Prody
szerintem te csak meg akarsz engem veretni a mammutban 😊

clio1616v
136. voltam; kollégámmal voltunk kinn õ 135.

függetlenül vettük a 16-ost

pont jó helyre ültünk, volt egy két szerencsétlen, aki a szüleit vagy párját ugrasztotta ki, hogy vehessen telefont, de a többiekkel normálisan elbeszélgettünk

kaptunk pólót, méretre és névreszólót

összességében jó program volt, megérte mégha 2 órát is tudtam csak aludni a mai meló elõtt 😊

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Mi a fail? Volt egy idiota es 5 normalis ember, akik tudtak, hogy nem normalis, amit csinalnak, de kalandkent elik meg.
En sem fikazom azokat, akik sorbaallnak Starcraft-ert vagy BL meccsre jegyert, holott az elobbi letoltheto otthon, az utobbi meg TV-ben kovetheto.

Azt szerencsetlent meg vernem agyon egy Nokiaval, aki szerint ez a vacak statuszszimbolum.

http://gaborszantai.co.uk/

Laza
Már a cím is kva jóó 😄

Egyébként ma a rádióban hallottam olyan 10 körül (talán a Gazdaságin), ahol az egyik bevásárlóközpontból jelentkezett be az ember meg a T-Mobil egyik vezetõje ... elmondásuk szerint az elsõ 'sorban álló' már elõzõ nap 'lesátorozott' a bolt elõtt ... és vagy 300 ember állt sorba a kütyüért.

Van itt lóvé kéremszépen ... az iPhone meg meghülyíti a népet 😊
Egy hónap múlva meg Orbán bejelenti, hogy új mentõcsomagot kell kialakítani a bedõlt iPhone hitelesek részére 😄
(majd jól megveszik mindet és tõlük lehet lízingelni 😄 😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

precision
hát így az itteni meg a külföldi beszámolók, képek alapján elég piacos lett ez az új ájfón

reméljük kijavítják a kezdeti hibákat... csak azt nem értem, hogy már 1 éve csinálják ezt a telefont elvileg... miért nem jöttek rá ennyi idõ alatt a betegségeire és miért nem javították ki?

Bazinga!

clio1616v
te majd akkor magyarázz, ha hozod a kis S2-õdet és elmondod miért jobb mint a 4-es 😄

a kifogások, hogy miért nem; nem érdekel

kösz 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
+++

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

balee4
Másnak is van olyan probléma, hogy nem müxik az AppStore? (iPhone 5-ön?)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

desigo
De itt 2 hét használat sem volt.Dobozból kivéve sérültek.
Mintha az új autók érkezésekor jeleznék a tulajdonosok,hogy sérült egy bizonyos szállítmány de te akkor is mész és veszed meg sérülten.
Érdemesebb lenne várni a vásárlással.
bakkerman
akinek már megvan az 5-öse megtalálta Berlint a mapsben? valahol az antarktisznál keressétek asszem,ha elakadtok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Prody
egész nap nem voltam itthon, de ahogy benézek ide, hogy olvassak egykét érdekes dolgot az apple-rõl, már rögtön a samsungfikázás megy a pofámba... egy topiknak nem erre kéne szolgálnia, de hát sajnos ide is csak ilyen emberek járnak fõképp 😄

robotnyk
ennek a festés témának QA-ben ki kellett volna jönnie az nem kérdés. de én nem hiszem, hogy ennyiben marad a dolog
ProGabe
Most nézem tesóm i5-jét: a jack dugó mellett van egy apró fehér(es) pötty. Leszarja, de azért kicsit frusztráló a dolog.

Arról meg, hogy "kopik, mer' ilyen." és hogy az 5-ös BMW-k is motorhibásak: hát könyörgöm b+! Mit szólnának ahhoz, ha a kocsi bõrülései 2 hét normális használat után teljesen ki lennének ülve, törve, kopva + alapból lenne egy 3x4 cm-es horpadás a bal ajtó alján?!

Nem sorsdöntõ hibák, attól még ugyanolyan jó a kocsi, de azért frusztráló lenne, nem? A telefon is ugyanolyan jó (a kijelzõ színei tényleg nagyon másak, nem azt mondom, hogy rossz!), használható, de azért tudja az ilyen b*szni az ember csõrét.

A mérete, súlya, anyaga, tapintása egyébként egész egyszerûen beszarás-behugyozás jó! De azért a 4S-em nem szégyelli magát mellette 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
vártad egész nap, hogy lehessen reagálni valamire, mi?
Prody
ti hoztátok fel, hogy olyan szar az i5 színe, mint a samsungnak...szóval?

DanielT
Azt mondtam már, hogy milyen állat a beépített hangszóró? Tesztekben nem is említik, inkább faszságokkal foglalkoznak, pedig ezt mindenki tapasztalja napi használatnál.
robotnyk
a picsába már a szamszungotokkal, a kutya se kiváncsi rá.
Prody
Fikázd már ezért is a Samsungot... Fasza az új ájfón 😉

balee4
És ez a funkció hogy érhetõ el? Asszem csak elsõ bekapcsolásnál ajánlja ezt fel, vagy vhol a beállításokban is elérhetõ?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Átrakni 5-re a cuccokat, de minden nem kéne, gondolom minden megvett programot le akarni szedni..., a legtöbb meg totál felesleges...

Tikal
nyomj egy restore from i cloud és akkor át rak mindent,

GregSB
iCloud backupot sehogy, iTunes mentést lehet kitúrni géprõl, és vannak progik amikkel túrkálni is lehet bennük.

Miért kéne?

balee4
Bocsi a nagy képméretért. 😊

balee4
Na szóval ezt a 2,3 gigás iCloud mentést szeretném, ha nem is az egészet, de egy részét letölteni, vagy legalább kezelni, na de hogyan lehet egyáltalán belenézni? Esetleg iTunes-szal?