iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam pl. semmi más nem jöhet szóba, mert 1:
- szerintem ez a legszebb telefon a világon (iPhone 4-tõl felfelé)
- Apple gépen dolgozom, minden zeném, fotóm, kontaktom, stb szinkronizálása SOKKAL egyszerûbb, kényelmesebb így
Ez a két fõ ok. És igen, ezért még elviselem azt is, hogy néha hülye az Apple és elbassza a térképet, vagy éppen leesik az iPhone 4 térereje, ha "úgy" fogom meg. De leszarom, mert a másik két dolog sokkal fontosabb (fõleg a 2., amit írtam - a kényelem).
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nehéz úgy élvezni egy steaket, hogy fûszervaj helyett kutyaszar van a tetején és minden pillanatban az agyamig hatol a szaga.
Az iPhone 4-et egy hibátlan csodának éreztem az elsõ pillanattól kezdve. (Aztán a szar kamera fehéregyensúlyon kiborultam, de ennyi)
- az Appok frissítésekor, nem kell beírni a jelszót az appleIDhez
- észrevehetõen többet bír az akksi
- a wifis net 40Mbit/sec fölötti már
- minden gyorsabban indul, a menümozgások folyamatosabbak lettek
- maradtak a pontos illesztések és minõségérzet
- a kisebb súly nem okoz érzetre veszteséget, és csak annyival csökkent, ami az ergonómikus használathoz szükséges
- az alma jel a hátlapon még szolidabb lett, tetszik, hogy az oldala nem fémes "króm" színû így még kevésbé feltûnõséget keltõ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
milesz akkor ha nekiáll villódzni a kijelzõd? 😄
Armin & Ayu fan
Gyakorlatilag nincs kedvem letölteni semmit, mert tudom, hogy úgyse lesz jó, a fekete sávokkal meg atomgagyi.
Eddig soha nem volt kérdés, hogy tökéletesen pixelpontos lesz bármi, most meg Android fílingem van. "Vajon ez jó lesz a készülékemhez?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Milyen variációban éri meg legjobban beruházni az új i5-re ? Nem vagyok nagy telefonálós, szóval nem szoktam több tízezer forintos számlát csinálni, de most õszintén egy az egyben se lenne kedvem kifizetni a telót. Milyen alternatívát tudnátok ajánlani? Elõre is köszönöm a válaszokat!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
mellesleg ennek a telefonnak az értéke nem zuhan olyan gyorsan mint a VGA-é 😊
elmondom, hogyan mûködik ez az egész, ha nem teljesen érted
ha nem venné meg senki ennyiért - 200 000 Forintért - akkor, muszáj lenne csökkenteniük az árát, csökkenteni a margint rajta
ez nem hülység kérdése, hanem hajlandóságé, én például hajlandó lennék kifizetni érte 300 000 Forintot is
olyan 500 000 Forint az a határ, ahol elgondolkodnék azon, hogy alternatívát keresnék, de akkor is egy korábbi típus jöhet szóba
mindez azért, mert már elégedett vagyok és márkahû
függetlenül vettük a 16-ost
pont jó helyre ültünk, volt egy két szerencsétlen, aki a szüleit vagy párját ugrasztotta ki, hogy vehessen telefont, de a többiekkel normálisan elbeszélgettünk
kaptunk pólót, méretre és névreszólót
összességében jó program volt, megérte mégha 2 órát is tudtam csak aludni a mai meló elõtt 😊
www.smart-bus.hu
En sem fikazom azokat, akik sorbaallnak Starcraft-ert vagy BL meccsre jegyert, holott az elobbi letoltheto otthon, az utobbi meg TV-ben kovetheto.
Azt szerencsetlent meg vernem agyon egy Nokiaval, aki szerint ez a vacak statuszszimbolum.
http://gaborszantai.co.uk/
Egyébként ma a rádióban hallottam olyan 10 körül (talán a Gazdaságin), ahol az egyik bevásárlóközpontból jelentkezett be az ember meg a T-Mobil egyik vezetõje ... elmondásuk szerint az elsõ 'sorban álló' már elõzõ nap 'lesátorozott' a bolt elõtt ... és vagy 300 ember állt sorba a kütyüért.
Van itt lóvé kéremszépen ... az iPhone meg meghülyíti a népet 😊
Egy hónap múlva meg Orbán bejelenti, hogy új mentõcsomagot kell kialakítani a bedõlt iPhone hitelesek részére 😄
(majd jól megveszik mindet és tõlük lehet lízingelni 😄 😄)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
reméljük kijavítják a kezdeti hibákat... csak azt nem értem, hogy már 1 éve csinálják ezt a telefont elvileg... miért nem jöttek rá ennyi idõ alatt a betegségeire és miért nem javították ki?
Bazinga!
a kifogások, hogy miért nem; nem érdekel
kösz 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mintha az új autók érkezésekor jeleznék a tulajdonosok,hogy sérült egy bizonyos szállítmány de te akkor is mész és veszed meg sérülten.
Érdemesebb lenne várni a vásárlással.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Arról meg, hogy "kopik, mer' ilyen." és hogy az 5-ös BMW-k is motorhibásak: hát könyörgöm b+! Mit szólnának ahhoz, ha a kocsi bõrülései 2 hét normális használat után teljesen ki lennének ülve, törve, kopva + alapból lenne egy 3x4 cm-es horpadás a bal ajtó alján?!
Nem sorsdöntõ hibák, attól még ugyanolyan jó a kocsi, de azért frusztráló lenne, nem? A telefon is ugyanolyan jó (a kijelzõ színei tényleg nagyon másak, nem azt mondom, hogy rossz!), használható, de azért tudja az ilyen b*szni az ember csõrét.
A mérete, súlya, anyaga, tapintása egyébként egész egyszerûen beszarás-behugyozás jó! De azért a 4S-em nem szégyelli magát mellette 😉
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Miért kéne?