iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Tudom hogy ezt írta az oldal, meg én nem téged nézlek hülyének (ha így érteted volna 😊, hanem az Apple support cikkén akadt fel a szemem. Mert csináltunk már haverom telefonján ilyen függetlenítést, és nem kellett neki a restore (iOS 5-el). Arra gondoltam hogy lehet iOS6-nál már kell restoreolni, de mint Clio is írta nem.

DanielT
Én azt linkeltem, hogy nem kell restoreolni, hanem csak egy sima "delete all data" és itt mondta valaki, hogy restore kell, meg kötelezõ OS frissítés meg anyámkínja.

Apple leírás:

Ensure that you've waited the recommended wait period provided by your carrier.

Back up your iPhone.

Erase the contents of your iPhone.

Swap the old SIM card with the one for the new carrier.

Complete the setup assistant and restore your backup.
Andr0
nem úgy volt hogy a nano sim chip része kisebb mint a micro-é?

Armin & Ayu fan

GregSB
Én is így emlékeztem. Csak azért kérdeztem, mert DanielT linkelt egy support cikket arról, hogy elvileg restoreolni kella telefont függetlenítésnél. Ezekszerint jól emlékeztem hogy nem kell.

clio1616v
nem kellett

az aktiválás annyi volt, hogy eleve rá volt dugva iTunesra és a telón kijött rendszerüzenetbe, hogy aktiválni kell, de az iTuneson semmi nem látszott és már tudtam is hívni vele

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Restoreolnod kellett?

clio1616v
na megy a telenor SIM-mel is az i5 😊

simán körbevágtam a microt és 2 weboldalon lecsekkoltam IMEI alapján, hogy a T-mobil elvégezte-e a függetlenítést

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
<#wilting>
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Hol van ebben a pikantéria? Szerintem ha csinálnánk arról egy felmérést, hogy az itteni userek hány %-a használ Google szolgáltatásokat, akkor 90%+os eredmény jönne ki.

Nem értem hol itt a bökkenõ, és nem is akarom tudni, mert ha elkezdenénk róla beszélni az már OFF lenne.

desigo
Apró pikantéria,hogy a szabályzat a sites.google.com-ra került 😊
GregSB
FYI: topicban tiltó lista beélesedett + lett egy szabályzat is.

Dzsega
El is felejtettem, hogy én fogadtam clio1616v-vel a kijelzõ felbontásával kapcsolatban. <#vigyor>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Andr0
Castrol hmm.. én ott melózok😊

Amúgy igen, ezt mondtam én is, hogy emiatt húznak le minket normális embereket :S

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
Ez így igaz. Ha amerikai vagy más kezében látom akkor nincs semmi, de mikor itthon mondjuk egy 16 éves kezében akkor azt gondolom amit a lentebb linkelt videó után...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Magyarorszagon.
Eppigy a BMW-s sem kopasz paraszt feltetlenul Nemetorszagban vagy Svajcban.
Sajnos otthon meg a kulsosegek a legfontosabbak: szoke/fekete szetegetett kurvakkal kell nyomulni meg iPhone-nel. Soha nem lattak meg OSX-et, nem is tudnak hasznalni, csak az iPhone.
Szerintem a Kindle-re azt hinne a sok paraszt, hogy a csorok tablagepe es monochrome, mint a Junoszty.

http://gaborszantai.co.uk/

LaszloLedzenyi
ezek a majmok miatt köpködnek az Iphone használókra....<#boxer>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

dragon11
V43 1105
Fehér vagy fekete színt érdemesebb választani?

Környezetei hatások, kopás és egyebek miatt kérdezem ..

Eddig feketéhez húzok, mint úgy általában minden tech kütyünél ..

De a fehér se néz ki rosszul, sõt az van is készleten T-Mobilenak .. fekete legközelebb okt. 12. kösz.. bár ez várható volt..

Mennyire és kinek jelentkeztek a különbözõ lepattogzások és kijelzõvel kapcsolatos gondok ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DanielT
Egyszerû:

Kell fél inch-el nagyobb képernyõ egy könnyebb és vékonyabb telefonban? Ha igen, vegyél. Ha nem, ne. Más különbséget nem fogsz érzékelni.
setuh
Vicc volt, am sztem nem.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

hidegen hagy a panorama.. 😄

setuh
Ha eleged van a nem beepitett panorama app-okbol,akkor siman.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sziasztok! Májusban vettem egy 4S-t, megéri iPhone5-re váltani? Vagy nincs nagy különbség?

ProGabe

Ezt külön ki kell emelnem:
"a kepernyomerete kozelebb van az ovehez (ami meg mindig kisebb a mai optimalisnal egy okostelefonban"

Szóval létezik optimális kijelzõméret? Akkor van optimális ízû fagyi is?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Ez az üzenetet törlöm. Indok: iOS-t fikáztad benne, meg burkoltan az Applet is.
Mint mondtam lehet itt beszélni a rossz meg negatív dolgokról is, de te notóriusan csak ezt csinálod itt, nincs iPhoneod, csak fikázni jársz ide, figyelmeztettelek már, unalmas vagy. Mondtam hogy törölni foglak ha ezt folytatod.

robotnyk
régen jelent már meg ez az iPhone 5, de én úgy emlékszem, mintha új CPU-GPU is került volna bele
GregSB
Uncsik vagytok, ne itt veszekedjetek mert törölni fogok. Szóltam már a múltkor, hogy itt erre nincs szükség. A bûbánatot sem érdekli milyen kijelzõ van Xperiaban meg más telefonokban itt, ez az iPhone topic, menjetek az Okostelefon kibeszéldébe vitatkozni errõl, itt kuss legyen vagy törölni fogok (dedó powwa, de ha csak így mûködik akkor ez lesz)

Ha egy kijelzo felbontasa kisebb, de szinhelyesebb, akkor azt hivjak jobbnak. Marmint, akik ertenek hozza.

http://gaborszantai.co.uk/

skinnyman
Ahhoz kepest hogy o sirta el majdnem magat megis te alltal sorba tegnap hogy ket-haromszazezret kifizess egy olyan telefonert, aminek az egyetlen lenyeges ujitasa az hogy a kepernyomerete kozelebb van az ovehez (ami meg mindig kisebb a mai optimalisnal egy okostelefonban, dehat majd el kell adni valamivel a megnagyobb kepernyojuk iPhone-t is 2-3-4 ev mulva, ami mar most biztosra veheto szerintem hogy lesz) es aminek a szinei is kozelebb allnak az ovejehez, ami a sajat allitasod szerint is elcseszett, amirol itt is kepsorozatokat publikalsz. Ja es mondtam: csak egy pelda volt, lehetne 20 masikat mondani. One X. S III. Galaxy Nexus. RAZR HD. 4X HD. Vagy mas platformoknal: Lumia 920. 8X. Stb. Az osszesnek valodi HD 720p kijelzoje van, es tobb kozuluk jopar tesztben elveri az iPhone kijelzojet. Szoval ez "a legjobb" dumat felejtsuk el, mert hazugsag.

Regards,

DanielT
Az Xperia S egy kibaszott rakás szar, a kollégám is utálja a képernyõjét, undorító moslék. amikor megvette és mellérakta az én i4-em mellé, majdnem elsírta magát. A betekintési szögek olyan szarok, amilyet még nem láttam, a fehérje 3x sárgább mint ami miatt most rinyálok az i5 esetén, a színei gusztustalanok.

Fogalmad nincs.

Ezt tedd ki a falra, több választ nem kapsz tõlem.

ProGabe
Mert a fizetõeszközünk szart sem ér?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Soha. Ki nem szarja le, hogy milyen a felbontás, ha arra optimalizálnak mindent, márpedig ezt történt az iPhone esetében. A legjobb IPS kijelzõn, fantasztikus pixelsûrûséggel, gyönyörûen optimalizált appok.
desigo
Ha már tökéletes pixelpontos "csoda"

640 x 960-as felbontás vagy
640 x 1136-as felbontás az mi?

A többi gyártó érdekes tud szabvány 720 x 1280-at használni.
Ez sosem volt zavaró?
clio1616v
hát ez nem fehér, ki fogják cserélni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DanielT
Nem adja vissza eléggé a kép, de azért látszik. A fényképezõgép fehéregyensúlya az alattuk látható A4-es fehér laphoz van mérve.

clio1616v
tudsz fotót csinálni?

DanielT
Hát az enyém ehhez képest egy húgysárga borzalom.
clio1616v
Most a 4-em kékségét tudom megmutatni. Az 5 szép igazi fehér.

clio1616v
valamit félreértettél

havernak sárga volt a 4S-e, de már azóta kétszer is cserélték neki, sõt a feleségéét is

egész egyszerûen sárgás árnyalatú a fehér képernyõ, fõleg a Settingsben látszott - az enyém meg kékes inkább, de ha nem látsz másik kijelzõt, akkor nem összehasonlítható, így Õ észre se vette

DanielT
A havernak meg sárga? Le tudnád fotózni a két készüléket egymás mellett, ugyanazon a fényerõn?
clio1616v
nekem nem sárga, a fehér pont olyan fehér mint a 4-esemen

DanielT
Ja, nagyon gyáva vagyok.

Már írtam nekik, hogy hétfõig várok, aztán hivatalosan panasszal élek és cserét kérek. Remélem van egyáltalán készlet, bár attól félek, hogy ami most itt van, az ugyanaz a fos széria lehet.
clio1616v
haverom észre se vette, én vettem észre amikor nyomkodtam a 4S-ét

a T gond nélkül kicserélte neki kétszer is, nyugi már - vagy nem mered visszavinni? mi a baj?

DanielT
Szétszab az ideg ettõl a sárga képernyõtõl...
clio1616v
én fordítottam 😛

Tikal
My Wallet+ a legjobb! <#eljen> Legalább 7-8 féle budget app-ot próbáltam már ki, de ez a legszebb, legjobban használhatóbb.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
Mindegyik iOS6

Voldi
Jobbfajta csengõhangokat vajon honnan lehetne leszedni?
akár vicceseket is.
Meg olyat hogy lehet csinálni, hogy ne látszanak az ikonok a fõképernyõn, csak ha rákattintok, hogy ha látni akarom õket?

clio1616v
keresek egy appot, amivel korábban csináltam egy lockscreent

felhõs égboltra lehetett "felhõvel" rajzolni 😊

smileyt rajzoltam vele felhõkbõl ez lett a lockscreen képem, de most mivel nagyobb lett a kijelzõ akarom upgradelni a képet is

mi lehet az app neve?