iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apple leírás:
Ensure that you've waited the recommended wait period provided by your carrier.
Back up your iPhone.
Erase the contents of your iPhone.
Swap the old SIM card with the one for the new carrier.
Complete the setup assistant and restore your backup.
az aktiválás annyi volt, hogy eleve rá volt dugva iTunesra és a telón kijött rendszerüzenetbe, hogy aktiválni kell, de az iTuneson semmi nem látszott és már tudtam is hívni vele
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
simán körbevágtam a microt és 2 weboldalon lecsekkoltam IMEI alapján, hogy a T-mobil elvégezte-e a függetlenítést
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem értem hol itt a bökkenõ, és nem is akarom tudni, mert ha elkezdenénk róla beszélni az már OFF lenne.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Amúgy igen, ezt mondtam én is, hogy emiatt húznak le minket normális embereket :S
Armin & Ayu fan
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Eppigy a BMW-s sem kopasz paraszt feltetlenul Nemetorszagban vagy Svajcban.
Sajnos otthon meg a kulsosegek a legfontosabbak: szoke/fekete szetegetett kurvakkal kell nyomulni meg iPhone-nel. Soha nem lattak meg OSX-et, nem is tudnak hasznalni, csak az iPhone.
Szerintem a Kindle-re azt hinne a sok paraszt, hogy a csorok tablagepe es monochrome, mint a Junoszty.
http://gaborszantai.co.uk/
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Környezetei hatások, kopás és egyebek miatt kérdezem ..
Eddig feketéhez húzok, mint úgy általában minden tech kütyünél ..
De a fehér se néz ki rosszul, sõt az van is készleten T-Mobilenak .. fekete legközelebb okt. 12. kösz.. bár ez várható volt..
Mennyire és kinek jelentkeztek a különbözõ lepattogzások és kijelzõvel kapcsolatos gondok ?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kell fél inch-el nagyobb képernyõ egy könnyebb és vékonyabb telefonban? Ha igen, vegyél. Ha nem, ne. Más különbséget nem fogsz érzékelni.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ezt külön ki kell emelnem:
"a kepernyomerete kozelebb van az ovehez (ami meg mindig kisebb a mai optimalisnal egy okostelefonban"
Szóval létezik optimális kijelzõméret? Akkor van optimális ízû fagyi is?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mint mondtam lehet itt beszélni a rossz meg negatív dolgokról is, de te notóriusan csak ezt csinálod itt, nincs iPhoneod, csak fikázni jársz ide, figyelmeztettelek már, unalmas vagy. Mondtam hogy törölni foglak ha ezt folytatod.
http://gaborszantai.co.uk/
Regards,
Fogalmad nincs.
Ezt tedd ki a falra, több választ nem kapsz tõlem.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
640 x 960-as felbontás vagy
640 x 1136-as felbontás az mi?
A többi gyártó érdekes tud szabvány 720 x 1280-at használni.
Ez sosem volt zavaró?
havernak sárga volt a 4S-e, de már azóta kétszer is cserélték neki, sõt a feleségéét is
egész egyszerûen sárgás árnyalatú a fehér képernyõ, fõleg a Settingsben látszott - az enyém meg kékes inkább, de ha nem látsz másik kijelzõt, akkor nem összehasonlítható, így Õ észre se vette
Már írtam nekik, hogy hétfõig várok, aztán hivatalosan panasszal élek és cserét kérek. Remélem van egyáltalán készlet, bár attól félek, hogy ami most itt van, az ugyanaz a fos széria lehet.
a T gond nélkül kicserélte neki kétszer is, nyugi már - vagy nem mered visszavinni? mi a baj?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
akár vicceseket is.
Meg olyat hogy lehet csinálni, hogy ne látszanak az ikonok a fõképernyõn, csak ha rákattintok, hogy ha látni akarom õket?
felhõs égboltra lehetett "felhõvel" rajzolni 😊
smileyt rajzoltam vele felhõkbõl ez lett a lockscreen képem, de most mivel nagyobb lett a kijelzõ akarom upgradelni a képet is
mi lehet az app neve?