iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg a szervizesek ott már ránézésre tudják, hogy mi van...
Bazinga!
"Actually this time is the first Apple has touted an sRGB display. And the new calibration is 6500k which meets the sRGB spec. So the displays everyone calls perfect are the "yellow" ones. Keep in mind they are not physically yellow, but they just have a warm tint."
a rossz készüléket vissza kell vinni, hogy cseréljék/javítsák... a tiédnek pedig hibás a kijelzõje
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Esetleg mikortól lehet majd kapni?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ennyit arról, hogy a samsung fanok fikázzák az applet mert most megváltoztatta a csatiját és minden termékéhez ez lesz. Ennek a vacaknak megint más a töltõ csatija... Tudom ez nem mobil.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak hogy erezzuk mekkora problema az apple maps 😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
már meg is találtam rá a választ (SAM)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha van egy külföldi függõ, ám szoftveresen függetleníthetõ iphone 3g-m, akkor az aktiválást hogyan kell megcsinálni? (nem, nincs az eredeti szolgáltatójához kártyám)
most úgy van, hogy csináltam egy hacktivált, bb-t nem frissítõ fw-t, amit sikerült is ráerõszakolnom, de olvastam, hogy a hactiválás nem ajánlott, mert sok galibát tud okozni. kérdezem én, akkor van valamilyen másik alternatíva?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a kolléga rosszul írta, mivel akármelyik rendszeren is vagy, kell shsh az ios5-re, mert az apple azt már nem írja alá
megjegyzem eddig is komoly marketing fogásnak számított az Apple Maps reklámokban történõ lehúzása, de most hogy Tim is szó szerint Approve-olta és ki is jelentette hogy nem is lesz jobb Anytime soon... omg. Ilyet Apple nem csinál.
Én sajnálom mert sokat használtam a Mapsot, most inkább amolyan kalandor módjára fedezem fel a világot 😄 Mert az apple maps... :S
Mindezek mellett nem leszek Androidos... Anytime soon.😄 De egy Google Maps nem lenne rossz...
Armin & Ayu fan
Tuti 4.3.3 van rajta.
Ötlet?
Most mégis mit vártál, bejössz ide és elkezded a topicba írókat nyíltan fikázni.
Légyszo ezt a témát itt ne folytassátok, nincs rá itt szükség, ha annyira meg akarjátok beszélni nyomás az Okostelefon kibeszéldébe, köszi!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de köszönjük hogy te is elmondtad amit már százszor elõtted mások is...
Vettem egy ilyen csodaipad 2t (tudom hogy ez iphone topic de hatha tud a nagyerdemu valami infot)
Jelenleg 4.3.3 ios van fenn nekem az 5.1.1 kellene mert ahhoz van jailbreak. Na de hogyan rakhato fel az a ios ha az itunes a 6ost pakolja fel? Kossszi a valaszt elore is😊
"a fogyasztói társadalom szépen, nagyon szépen mûködik."
Go on!
"Alma-alma-piros alma. Bummmm!"
Egyesek úgy képzelik el az ilyen cégeket mintha hálivúdi filmekben lennének.
Biztos a fejükben az él, hogy Sztív Jobs alulról megvilágítva, vicsorgó fogakkal, ökölbe szorított kézzel üvöltötte, hogy termonukleáris háborút fog vívni az Android ellen, utána még sátánian nevetett is az ég felé.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
viszont olyan szinten elborultak most a vételárral, hogy lehet ha veszek majd telefont, inkább megveszem az appletõl, függetlenül, és oda viszem a számomat ahol éppen jobbak a feltételek.
Nekem eszembe sem jutna megvenni 530 GBP-ert, majd fizetni az elofizetest, ami telefon nelkul sokkal rosszabb konstrukciokat tartalmaz.
http://gaborszantai.co.uk/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
En azert fogom venni a T-Mobile UK-nel, mert atszamitva 35e-t(*) hagyok ott es havonta 12e-t, amit mas telefon utan is fizetnek, legyen az Win vagy Android, mert anelkul uzemanyag nelkuli auto.
Miert kell azt feltetelezni, hogy aki odamegy, az kp-ben kifizeti a telefont es nem kot szerzodest?
(*az ugynokom allja a koltsegeket, nem en, de en megyek erte)
érdekes módon eddig nem mentek csõdbe, mert google maps futott a készülékeken, így volt ez már a legelsõ iPhone -on, és ott sem csak egy weblink volt hanem natív alkalmazás, már a 0. perctõl kezdve
nyilván megváltozott valami, hogy még bõven a licensz lejárata elõtt ilyen lépésre szánta el magát az Apple, és a tõle megszokottaktól eltérõen egy bugos, alpha verziójú izét rak a készülékére
a vállalatokat is emberek irányítják, a döntéseket is emberek hozzák, és igen, szoktak érzelmi alapon dönteni 😊 nem hiszem, hogy amennyit esetleg nyert (vagy nyerni fog) az apple azzal, hogy saját térképe van többet ér mint az a presztízs veszteség amit most ez a blama okozott neki... Jobs pl sosem szorult arra, hogy nyíltan elnézést kérjen valamiért amit elbaszarintottak 😊
a google -nek nem tudom mi ért meg pénzben többet annál, hogy több tíz millió iphone -on és ipad -en futott a programjuk, szóval az õ oldalukon is 100% hogy volt érzelmi tényezõ, még akkor is ha a végsõ döntésben nem az volt a legszámottevõbb dolog
Bazinga!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Akármennyire is hangoztatják, hogy mi a vásárlókért vagyunk, ilyen nem létezik. Elhitetik a vásárlókkal, hogy figyelembe veszik az igényeiket, de ez nem így van. Piackutatás, fejlesztés és verseny. Valaki kitalál/feltalál valamit, megkeresik a legjobban profitáló helyét a dolognak elhitetik mindenkivel, hogy az kell nekik, szükségük van a birtoklására és egyszerûen eladják a világnak. Üdv a fogyasztói társadalomban😊
[merlinw.org]
azt is elhiszem, hogy ez az Google részérõl nem jött vagy nem jöhetett volna létre, de asszem mind a két cégrõl elmondható az, hogy akkora arcuk van, hogy egy ilyen nyilvánvalóan közösen kedvezõ együttmûködés helyett nekiállnak dedózni és "besértõdni" meg túl sokat követelni vagy túl keveset adni...stb., magyarul "szart rágni"
nekem ebbõl az egészbõl az jön le mint végsõ konklúzió, hogy az Apple nem akarta elfogadni azt, hogy a telefonján egy olyan szolgáltatás fut amit nem õ felügyel, ezért csináltat egy "sajátot"
szerintem idõvel az apple rá fog repülni idõvel a keresõre is meg a video megosztásra... ami most viccesnek tûnhet, de én egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy 5 éven belül ilyesmi kezdeményezése ne induljon el
Bazinga!