iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Sehol nincs készülék, amivel össze lehetne hasonlítani, most hívtam õket.
precision
melléraknak majd egy másik iphone5 -öt és összehasonlítják
meg a szervizesek ott már ránézésre tudják, hogy mi van...

Bazinga!

DanielT
Péntek délben kaptam a cuccot, ma kedd délelõtt van, hétvége nehogymá' beleszámítson. Ráadásul futáros szállítás, aminél 8 nap az elállási idõ.

GregSB
Nézd meg ezt a videót, ezen egy 4S és 5 van egymás mellett. A 4S-nek láthatóan kékesebb ak ijelzõje, de ha a tiédnél nagyobb eltérés van, akkor az már rossz. Én visszavinném... mondjuk az instant készülék cserét már buktad ha nem vitted vissza 3 napon belül, mostmáér elküldik "kivizsgálásra" és lehet hetekbe fog kerülni mire adnak egy újat. Ilyenjkor nem kell szarakodni, vissza kell vinni és kész!

DanielT
Mi alapján bizonyítom, hogy hibás és nem direkt ilyenre van konfigurálva a színskála?

"Actually this time is the first Apple has touted an sRGB display. And the new calibration is 6500k which meets the sRGB spec. So the displays everyone calls perfect are the "yellow" ones. Keep in mind they are not physically yellow, but they just have a warm tint."
precision
öreg hiba...

a rossz készüléket vissza kell vinni, hogy cseréljék/javítsák... a tiédnek pedig hibás a kijelzõje

Bazinga!

DanielT
Nem adtam, nem foglalkozom vele.
Jim Morrison
már lehet kapni t-nél és vodánál is, meg apple.hu n is rendelhetsz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Klemice
Sziasztok! Most olvasom, hogy lesz iphone 5!
Esetleg mikortól lehet majd kapni?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Dzsega
Nesze neked csatlakozó...
Ennyit arról, hogy a samsung fanok fikázzák az applet mert most megváltoztatta a csatiját és minden termékéhez ez lesz. Ennek a vacaknak megint más a töltõ csatija... Tudom ez nem mobil.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison
azt hittem csak ha vissza akarok menni akkor kell shsh. Rosszul tudtam, bocsánat :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
Kivancsi leszek mikor lesz index cimlap hogy a Honda visszahivott kozel 600e honda accordot mert tuzveszelyesek...
Csak hogy erezzuk mekkora problema az apple maps 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
már megint hamarabb kérdeztem, mint hogy utánanéztem volna a dolgoknak... 😄
már meg is találtam rá a választ (SAM)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
na akkor most én kérnék egy kis segítséget
ha van egy külföldi függõ, ám szoftveresen függetleníthetõ iphone 3g-m, akkor az aktiválást hogyan kell megcsinálni? (nem, nincs az eredeti szolgáltatójához kártyám)
most úgy van, hogy csináltam egy hacktivált, bb-t nem frissítõ fw-t, amit sikerült is ráerõszakolnom, de olvastam, hogy a hactiválás nem ajánlott, mert sok galibát tud okozni. kérdezem én, akkor van valamilyen másik alternatíva?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
Errõl beszélek, hisz te is ezt a képet erõsíted 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

robotnyk
ha nincs rajta sapka az a baaaaaj. 😄
GregSB
Ha Steve lehülyéz hogy rosszul fogod az a baaaaj, ha Tim elismeri hogy hibáztak és bocsánatot kér akkor meg az a baaaaaj.

robotnyk
azok a források amiket olvasok (engadget, slashgear, techcrunch, verge), ott minden cikk épp az ellenkezõjét mondta, hogy nagyon jó lépés volt több szinten is. és nem mondta egyátalán hogy nem lesz mostanában jobb.
rooney8
igen, így nem is fog menni
a kolléga rosszul írta, mivel akármelyik rendszeren is vagy, kell shsh az ios5-re, mert az apple azt már nem írja alá

stockhouse
Megvan a raymanben a 4. Koponyas palya is, valaki tolta meg?

PSN ID: jay-jupiter

Andr0
hmm Tim Cook mappos bocsánatkérése a 9to5mac szerint eléggé elhibázott stratégiai lépés volt. Nos, ebben egyetértünk.

megjegyzem eddig is komoly marketing fogásnak számított az Apple Maps reklámokban történõ lehúzása, de most hogy Tim is szó szerint Approve-olta és ki is jelentette hogy nem is lesz jobb Anytime soon... omg. Ilyet Apple nem csinál.

Én sajnálom mert sokat használtam a Mapsot, most inkább amolyan kalandor módjára fedezem fel a világot 😄 Mert az apple maps... :S

Mindezek mellett nem leszek Androidos... Anytime soon.😄 De egy Google Maps nem lenne rossz...

Armin & Ayu fan

TVelvet
Úgy próbálom ahogy leírtad, de valamiért kidobja a 3194-es hibakódot.

Tuti 4.3.3 van rajta.

Ötlet?
begotten
Amúgy mehet az összes hsz a kukába, mert nincs értelme. Állatkert itt is van a közelben. 😊

TVelvet
Meg nem vagyok 6oson csak 4.3.3 van jelenleg😊

Kosszi
begotten
Ok. Vettem... Bocsánat, csak van hogy felmegy a pumpa.

begotten
Ja és ha így gondolod, akkor gondolkodj el az életeden, hogy mit értél el önerõbõl, és úgy általában.

GregSB
Azért lettél törölve, és nem figyelmeztetve, mert direktbe személyeskedtél és fikáztál az elsõ hozzászólásodban, a többi Hsz-t meg már azért töröltem, mert értelmüket vesztették az elsõ hsz-ed miatt.

Most mégis mit vártál, bejössz ide és elkezded a topicba írókat nyíltan fikázni.

Légyszo ezt a témát itt ne folytassátok, nincs rá itt szükség, ha annyira meg akarjátok beszélni nyomás az Okostelefon kibeszéldébe, köszi!

Jim Morrison
ha már felrakta az ios 6-ot, nincs visszaút, csak ha mentettél le shsh-t. ha még nem vagy ios 6-on, akkor töltsd le az 5.1.1 ipsw-t ipad2 höz és akkor ahelyett, hogy simán rányomnál az updatere, közben nyomd a shift gombot és akkor kitallózhatod az ipsw-t.

begotten
Félreértések miatt: Nem az almásokat oltom. Hanem az olyan idiótákat, akik szerint egy telefon/autó/ilyesmi meghatározza jellemed. Ha így gondolod, jöhet a nega.

clio1616v
Dani leadtad a telefonod cserére?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
pont az ilyen ostoba gondolatokra nincs szükség.. ha te is ugy tekintenél a telefonra mint ami akkor lehet nem gondolnák sokan hogy valakinek azért van ilyen telefonja hogy felvágjon vele... mi van ha más is azért veszi hogy telefonáljon vele, smst irjon meg netezen? he? ...

de köszönjük hogy te is elmondtad amit már százszor elõtted mások is...

TVelvet
Hali,

Vettem egy ilyen csodaipad 2t (tudom hogy ez iphone topic de hatha tud a nagyerdemu valami infot)

Jelenleg 4.3.3 ios van fenn nekem az 5.1.1 kellene mert ahhoz van jailbreak. Na de hogyan rakhato fel az a ios ha az itunes a 6ost pakolja fel? Kossszi a valaszt elore is😊
robotnyk
meséld már el, melyik független, apró gyártó telefonját használod?
begotten
Ha lehet, ezt hagyjátok benne, a többi mehet a levesbe.

"a fogyasztói társadalom szépen, nagyon szépen mûködik."

Go on!

begotten
Na, töröljetek tõlem minden szart, mert értelme nincs az észérveknek.

"Alma-alma-piros alma. Bummmm!"

begotten
Köszi a del-t! 😊

rooney8
mert bár tény, hogy az alkatrészek 80%-a kompatibilis egymással, de a maradék 20% miatt nem lehetséges (csatlakozók és miegymás)

Botond
Cég ad elõfizetést+netet, meg egy nokiat. Osztán ha iPhone kell Nokia helyett akkor irány az almabolt. Pl ez is ok lehet, nem is ritka, sokan multinál dolgoznak.
GregSB
Errõl van szó.

Egyesek úgy képzelik el az ilyen cégeket mintha hálivúdi filmekben lennének.

Biztos a fejükben az él, hogy Sztív Jobs alulról megvilágítva, vicsorgó fogakkal, ökölbe szorított kézzel üvöltötte, hogy termonukleáris háborút fog vívni az Android ellen, utána még sátánian nevetett is az ég felé.

<#taps><#eljen>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

robotnyk
jó neked, itt sajnos ez van. én most 6000 körül fizetek - 200 "ingyen" percért bármelyik hálózat felé, és 200 sms, de csak tmobileos hálózatba ám, mert amúgy 35 forint darabja. és 1 gigabyte adat.

viszont olyan szinten elborultak most a vételárral, hogy lehet ha veszek majd telefont, inkább megveszem az appletõl, függetlenül, és oda viszem a számomat ahol éppen jobbak a feltételek.
En anno mar leirtam ide egyszer, hogy osszeadva a ket evnyi elofizetest es a kezdoreszt, majd levonva az Apple Store-os arat, nagyjabol nekem 19 GBP a havi koltsegem, ami 7e HUF nagyjabol. Ebben korlatlan SMS, korlatlan beszelgetes sajat halozatban, 2000 perc mas halozatba es korlatlan, ingyenes internet foglaltatik benne.

Nekem eszembe sem jutna megvenni 530 GBP-ert, majd fizetni az elofizetest, ami telefon nelkul sokkal rosszabb konstrukciokat tartalmaz.

http://gaborszantai.co.uk/

En ugy tudom egy T-Mobil uzletben volt a launch event, de nem figyeltem, csak mintha ezt olvastam volna Appleblog-on.

robotnyk
az ahhoz legközelebbi konstrukció balkániában 20000 forint, +2 év hûség egy 17000 forint havidíjas csomagra, nem hiszem hogy egy maréknyi üzletemberen, vállalkozón keresztül képes valaki ennyit telefonálásra meg smsre elbaszni egy okostelefonon mikor szinte ingyen lehet üzenetet küldeni ezer módon. az épeszübb csomagok mellett, amik 5-6000 forintban vannak egy hónapban 170 ezret kell kifizetni a 16 gigásért.
SötétBarom
Ez nem egy almabolt elõtt zajlott?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sracok, lehet en egy masik bolygon elek, de miert vennenek az emberek 200-ert egy mobilt egy mobilszolgaltato uzleteben?
En azert fogom venni a T-Mobile UK-nel, mert atszamitva 35e-t(*) hagyok ott es havonta 12e-t, amit mas telefon utan is fizetnek, legyen az Win vagy Android, mert anelkul uzemanyag nelkuli auto.
Miert kell azt feltetelezni, hogy aki odamegy, az kp-ben kifizeti a telefont es nem kot szerzodest?

(*az ugynokom allja a koltsegeket, nem en, de en megyek erte)

precision
persze, ezzel tisztában vagyok

érdekes módon eddig nem mentek csõdbe, mert google maps futott a készülékeken, így volt ez már a legelsõ iPhone -on, és ott sem csak egy weblink volt hanem natív alkalmazás, már a 0. perctõl kezdve

nyilván megváltozott valami, hogy még bõven a licensz lejárata elõtt ilyen lépésre szánta el magát az Apple, és a tõle megszokottaktól eltérõen egy bugos, alpha verziójú izét rak a készülékére

a vállalatokat is emberek irányítják, a döntéseket is emberek hozzák, és igen, szoktak érzelmi alapon dönteni 😊 nem hiszem, hogy amennyit esetleg nyert (vagy nyerni fog) az apple azzal, hogy saját térképe van többet ér mint az a presztízs veszteség amit most ez a blama okozott neki... Jobs pl sosem szorult arra, hogy nyíltan elnézést kérjen valamiért amit elbaszarintottak 😊

a google -nek nem tudom mi ért meg pénzben többet annál, hogy több tíz millió iphone -on és ipad -en futott a programjuk, szóval az õ oldalukon is 100% hogy volt érzelmi tényezõ, még akkor is ha a végsõ döntésben nem az volt a legszámottevõbb dolog

Bazinga!

bakkerman
kurvanagy válság van az biztos...30 év felettit nem is látni a videóban...vagy a fiatalok keresnek kurvajól,vagy az idõsebbeknek van annyi eszük,hogy nem adnak ki egy telefonra 200k-t? <#nemtudom> az a két csíra gyerek meg életében nem dolgozott 1 percet se,a munka szó fogalmával sincs tisztában,én meg örülök a havi nettó 90k-nak,hogy tudjak ruhát venni,bulizni néha,és fizessem az elõfizumat(még szüleimmel élek).

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MerlinW
Senki sem sértõdik vagy duzzog😊 A vállalatokat nem érzelmek irányítják, hanem csak és kizárólag a számok. Ha van profit, van szerzõdés, ha nincs, akkor nincs. Ennyire "egyszerû". Ha egy vállalat "érzelmi" okokból dobálná el magától a milliárdokat, akkor tönkre menne pillanatok alatt. Az felsõ szintû vállalati üzlet érdekbarátságokról, kihasználásról, manipulációról és a tõzsdei értékrõl szól.

Akármennyire is hangoztatják, hogy mi a vásárlókért vagyunk, ilyen nem létezik. Elhitetik a vásárlókkal, hogy figyelembe veszik az igényeiket, de ez nem így van. Piackutatás, fejlesztés és verseny. Valaki kitalál/feltalál valamit, megkeresik a legjobban profitáló helyét a dolognak elhitetik mindenkivel, hogy az kell nekik, szükségük van a birtoklására és egyszerûen eladják a világnak. Üdv a fogyasztói társadalomban😊

[merlinw.org]

precision
...vaaaaagy az Apple szerzõdést hosszabbít a Google -el 😊

azt is elhiszem, hogy ez az Google részérõl nem jött vagy nem jöhetett volna létre, de asszem mind a két cégrõl elmondható az, hogy akkora arcuk van, hogy egy ilyen nyilvánvalóan közösen kedvezõ együttmûködés helyett nekiállnak dedózni és "besértõdni" meg túl sokat követelni vagy túl keveset adni...stb., magyarul "szart rágni"

nekem ebbõl az egészbõl az jön le mint végsõ konklúzió, hogy az Apple nem akarta elfogadni azt, hogy a telefonján egy olyan szolgáltatás fut amit nem õ felügyel, ezért csináltat egy "sajátot"

szerintem idõvel az apple rá fog repülni idõvel a keresõre is meg a video megosztásra... ami most viccesnek tûnhet, de én egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy 5 éven belül ilyesmi kezdeményezése ne induljon el

Bazinga!