iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"In fact, Google plans to announce on Thursday that it is adding its popular Street View feature, missing from Apple’s maps, to the Web version of Google Maps accessed from the iPhone and iPad. I tested this addition, which displays 360-degree photographic street views of selected locations, and interior photographic views of certain businesses, using sample links Google sent me. These links worked well, allowing me to see the locations and pan around with a finger."
Walt Mosberg, Wall Street Journal
@ Hellomarci
"WSJ: iPad mini assembly has begun"
Én most elgondolkodtam azon, hogy i5 helyett inkább ezt veszek. Teljesen meg vagyok elégede a 4-esemmel iOS6-al.
Azok akik most váltottak 4-esrõl 5-ösre: gyõzzetek meg hogy miért érné meg upgradelnem, és nem inkább iPad Mini + i4 kombó mellett dönteni 😊
- Kellett nekik Vector alapú térkép, mostmár azt is tudjuk miért (kevesebb adatforgalom, jobb cachelhetõség)
- Kellett nekik turn-byturn navi és voice search
Ezeket a Google csak olyan feltételek mellett rakta volna bele az iOS-es Mapsbe, amit az Apple nem fogadott el (nagyobb kontroll, több braningelés, több user data amit a Gúgli felhasználhat).
Én még mindig nem látok itt érzelmeket, csupán stratégiai és üzleti döntéseket.
Valszeg a Search kihõzásának megbeszélései mögött is volt racionális üzleti érve Jobsnak... de te ha akarod akkor higyj abban hogy közben ökölbe volt szorítva a keze, és sátánian kacagott 😄
"Apple insiders say Jobs himself initiated the mapping project, putting mobile software chief Forstall in charge, and he installed a secret team on the third floor of Building 2 on Apple’s campus to replace Google Maps on the iPhone… Jobs also discussed pulling Google search from the iPhone, but figured that customers would reject that move, according to two former Apple executives."
Ha csak a számok lennének, emberi érzelmek és tényezõk nélkül, akkor mindent megtanítanának az iskolában és aki azt tudja, az garantáltan sikeres és gazdag lesz. De a világ nem így mûködik.
Amugy en probalgattam az apple mapset es Londonban teljesen hasznalhato. Eddig pontos volt.
Peldaul szombaton tottenhambol akartunk eljutni egy klubba ami camden town-ba van.
Haveronak aki kocsival volt egy galaxy nexusa van, de pont lemerult es hiaba dugod fel toltore, nem kepes eleg gyorsan tolteni, mert ismet kikapcsol egybol ha navigalni akarsz.
Na viszont az utat nem tudtuk fejbol, sot a cimet se csak a klub nevet. Nem gondoltam hogy menni fog, de beirtam az apple maps keresobe es odavezetett minket.
iGO - 112km - 1óra 13 perc
Google - 112km - 1óra 15 perc
Apple Maps - 112km - 1óra 28 perc
A távolság stimmel, de az Apple elég óvatosan nyomja a gázpedált...
pedig épp kérdezni akartam, hogy 3gs-re is lesz?
<#banplz>#banplz>
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
<#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/
de ez ugye már tudjuk mi miatt van: A server parkok kapacitása miatt, amiben a Gúglinak elég nagy elõnye van
(sokszor ez sem egyértelmû, mert sokszor ugyanannyi idõ alatt értelmezik ás válaszolnak a kérdésre, csak amíg a Now kirakja egybõl a választ a Siri egy animációval becsúsztatja alulról, és ez is ront az idején)
Itt 1x gondolkodik el hosszabban Siri, de pl étterembe tudsz vele foglalni helyet (Gúglival nem), és sok esetben amikor a Gúgli keresési találatokat dob ki Siri direkt infót tol az arcodba.
Szóval ahelyett hogy személyeskednél inkább kezd el sorolni miben jobb a Google keresése.
És az a HANG! Maga a pokol.
"Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de elõrendelheti 2012.10.26. -i várható szállítással. "

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Végülis én nem értem meg, hogy, nincs készülék amire ki lehetne cserélni, viszont minden bizonyítékom megvan, hogy a hibát(???) idõben jeleztem.
Persze hogy kicserélik 1 éven belül... 15 napos kivizsgálási procedúra után. Azonnali cserére viszont csak 3 napon belül van lehetõséged. ha nincs készülékük az elsõ 3 napban az nem a te sarad, ezért kell a jegyzõkönyv, hogy bizonyíthasd hogy te jeleztél elsõ 3 napban.
Nem tudom hogy email / blokk / rögzített hívást elfogadnak -e ilyenkor vagy csak jegyzõkönyvet. Valaki?
Látszódom a kamerákon, megvan a sorszám blokkom dátummal és idõvel(Mammutos és Westendes is), hogy ott voltam.
A telefonos ügyfélszolgálat is rögzítette a beszélgetést, amin elmondom, hogy mi a gondom.
Sõt, e-mail bizonyítékom is van, hogy nemhogy három, de a legelsõ napon bejelentettem a problémámat amihez fotót is csatoltam és visszaigazolást kaptam róla.
Amit lehetett, megtettem.
Bazinga!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Greg elmondta, hogy mi a legjobb megoldás, ezért leíromén is, hátha így jobban megragad benned! :-)
Menj be a T-mobilba holnap (akkor még benne vagy a 3 napban, pénteken jött meg, az a nap és a hétvégék nem számítanak), mutatsd meg nekik a telefont, hogy szerinted ennek nem ilyennek kell lennie. Nem fognak tudni mutatni Neked másikat, így nem lehet eldönteni, hogy kinek van igaza. Mondd meg nekik, hogy szeretnél kérni egy jegyzõkönyvet, hogy Te 72 órán belül bentvoltál és jelezted a hibát.
Mondd meg nekik, hogy szeretnéd kérni, hogy mikorkapnak megint készüléket, akkor csörögjenek és Te bemész összehasonlítani! Ha nem sárga, akkorígy fogod tudni cseréltetni, akár 2 hét után is, mert Te idõben jelezted a szándékod! Arról nem tehetsz, hogy nem tudták azonnal cserélni!
Így tudod használni most is a telefont, mikor pedig megkapják és jobb, mint a mostanid, kérheted a cserét!
PS3 ID: Csabesz82
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)