iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Passz, de hamarosan megtudom én is, mert ezen is döglõdik. (ez sima 4)
LoDMaSt
Itthon csak hangszabályzó, meg home gombot javíttattam, azt egy fél óra alatt megcsinálták kb. Szerintem a home gomb sem lehet bonyolultabb sokkal.

@ Hellomarci

Mekkora kaland lehet megjavitani ezt a nyamvadt fomenu/back gombot?
1-2 nap alatt kesznek kellene lennie, nem?

http://gaborszantai.co.uk/

Botond
Igazad van, korrigálok. Second hand 3G, amíg megjön az iPhone5.
Ami nekem letfontossagu:
- email
- net
- rss
- dropbox
- spotify

Igy is menni fog 2 fontos teloval?😊

Botond
2 fontos egyszer használatos nokiat, vagy alcatelt amíg megjön az iPhone...
6 het a varakozasi ido T-Mobile UK-nel (mas szolgaltato szoba sem johet) az iPhone 5-re es a 4S-re is.

Ha nem lenne iPhone Ti mit vennetek? Nincs telefonom es nem tudok dolgozni:/

GregSB
Nagy összegekben ne fogadj, csak poénból raktam be. A navigációja spec tükéletesen mûködik az új Mapsnek, Poikat meg címeket keres szarul, de navigálásban jó.

Andr0
+1... pontosan 😉

Erre lehet fogadni vlamai irodánál?😄

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
"More car companies link iPhone nav apps to dashboard displays"

GregSB
Habár ha bevetem Sherlock Holmest megalázó logikámat, akkor szinte tutira meg tudom már most hogy ugyanúgy fog kinézni mint az 5-ös, 5S nek fogják hívni, erõsebb processzor és grafikus mag lesz benne, tvájsz ez öméjzing kamera, és Siri tud majd kurvát is rendelni, és még véleményezni is fogja a csajokat.

GregSB
Igazából furcsa hogy már most nem tudunk valamit a 6-osról 😄

valszeg ez már akkor elvolt döntve mikor jobs élt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Szerintem az iPhone 6-ot már hamarabb lehet majd kapni, mint ahogy elkezdik a gyártást.
DanielT
Úgy tarcsák ezek a titkot mintttazálllllllllat.

GregSB
Még nem mondtad ma. Mostmár jobb így? Javult valamit az önérzeted hogy ezt kiadhattad magadból? Vagy akarsz róla beszélni? Dokit ajánljak esetleg? 😄DD

GregSB
Ezek valszeg az iPhone verzióból vannak (más search bar mint az iPadesen) és annak meglétét bizonyítják 😄

DanielT
Mondtam már ma, hogy mennyire szánalmas, hogy a Siri nem tud magyarul? Ha nem, akkor most pótolom.

Egyre inkább látom hasznát, de magyarországon ez ebben a formában szarra se jó.
passatgt
gondoltam, hoy berakom ezeket a képeket is, de nem láttam értelmét😄

GregSB

Tesztelik már az alphabuildet, és sutyiban raknak ki képeket róla netre 😊

DanielT
Bárcsak tudna navigálni is...
Bercy
Hmm ez egy nativ gmaps app amit epp egy ott dolgozo futtat?
Nem latom pontosan a feliratott de mintha google building lenne rajta.
passatgt

GregSB
iPhone 5:

4S:

5:

4S:

robotnyk
fehér 5 :>
DanielT
Nem is értem a kérdést, komolyan.
GregSB
Szerintem nem kérdés hogy 5.

Ha csak ez a visszatartó erõ: a 4S kamerája is hajlamosa lilulásra, nézdmeg a Dpreview Connecten az összehasonlító tesztet. Ugyanolyan lila az is (meg nagyon sok más okostelefon is) szélrõl betõrõ erõs fénynél.

a 4 es fel eves 3G-m tegnap meghalt (a menu gomb nem mukodik, nem tudok visszalepni csak kikapcsolassal), igy ma elmegyek keresni egy utodot, mivel tenyleg nem erdekel a penz (mas fizeti^_^), kerdeznem, hogy 5 vagy 4S?

Tikal
hát ez várható volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
lol 😄

http://9gag.com/gag/5135249

DanielT
"Az Apple megpróbál függetlenedni a Samsungtól, átvinné a csipgyártást a koreaiktól egy tajvani gyártóhoz, a Taiwan Semiconductor Manufacturing Companyhoz. Gus Richard, a Piper Jaffray elemzõje arról beszélt a CNetnek, hogy az Apple már most is gyártat csipeket a TSMC-vel és a gyártás nagyobbik részét átvinné hozzájuk.

Egy másik forrás megerõsítette ezt a feltételezést. Az Apple és a Samsung közötti viszony olyan szinten megromlott, hogy mindkét cég azt nézi, hogy teljesítsék a mostani kötelezettségeiket, utána lépjenek. Ázsiai újságok arról írnak, hogy az Apple a TSMC-vel gyártatná a négymagos csipeket."

Csak a számok ugye. <#whatever>
Csabesz100
Én sem tudom és már ötletem sincs. :-(

PS3 ID: Csabesz82

rooney8
ja nem is úgy értettem
csak mondtam, hogy csináltam egy restore-t (elõtte minden okés volt, egyéb okok miatt csináltam), és utána nem akart mûködni
fene se tudja mi baja van azóta

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Csabesz100
Én nem akarok restore-t csinálni, jobb nekem az 5.1.1. Most nézem, hogy a progi 122kb, de mikor teszem fel, akkor csak 61-62Kb-ot tölt le.

Jó lenne rá valami megoldás, ha esetleg valakinek van ötlete, szívesen várom!

rooney8
nekem ugyanez van swipeselection-el... nyomtam egy restore-t, majd visszaraktam a cuccaimat (köztük swipeselection-t is), de azóta nem mûködik... már újraraktam kétszer, töröltem, megint újraraktam, de azóta sem jó...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Csabesz100
Hi!

Egy kis segítség kellene. Korábban feltettem a Killbackground-ot a Cydia-ból. Beléptem most a Cydia-ba és láttam, hogy van hozzá frissítés. Gondoltam felrakom. Frissítettem, a program továbbra is ott van a beállításokban, de nem akar mûködni. Mikor ki akarom lõni a háttérben futó progikat, csak egyesével tudom, mint ha nem is lenne fent ez az alkalmazás.

Már újratelepítettem 3x, úgy is csináltam, hogy leszedtem az egészet és megint feltettem, de nem oldotta meg a problémám.

Nincs valami ötletetek? Jó lenne, ha tudnám használni, már nagyon megszoktam!

Köszi!

Jim Morrison
Teljes keynote:

13:20tól. Milyen kis viccesek 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Világos, a kérdés csupán annyi, hogy vajon Jobs hagyta-e volna kiadni ebben az állapotában a dolgot, vagy visszatartotta volna egy késõbbi verzióig.

[merlinw.org]

Tikal
Én is csak leirtam, ha Jobs élne ugyanez lenne, csak most Jobs-ot szidnád! Jobs cserélte le a térképet, õ tette meg utodjának Cook-ot.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A 4s-el az volt a baj hogy ugyanolyan maradt 😄

Jim Morrison
sok szûk gatyás csajnak jó lehet, mikor a farzsebbe teszik a telefont.... 😊

DanielT
A hajlékony kijelzõnél feleslegesebb baromságot nehezen tudnék elképzelni.
MerlinW
Én csak leírtam a véleményemet, mint üzletember, cégtulajdonos. Hibázott az Apple. Egyébként meg nem érint, én külön navigációt használok a kocsiban, sosem használtam a telefon térképét, így pont lesz*rom milyen.

[merlinw.org]

Andr0
milyen problémák voltak a 4S-el, mármint Apple Maps kaliberû dolgok? Amúgy senki sem tudja, mit tenne Jobs. Felesleges ezen pörögni. A Gmaps viszont mérföldekkel jobb az összes többinél...

@passatgt: igen, az egész telefon hajlik, az 1-2 éve megjelent prototípusok alapján.

Armin & Ayu fan

passatgt
az akksi is hajlik? vagy miért jó, ha hajlékony

Tikal
Pff, ha Jobs élne, akkor ugyanez történt volna, miért nem lehet felfogni, hogy ezek a cégek nem egy hónapra elõre terveznek, hanem évekre elõre! Ebben Jobs keze mélyen benne van, tulajdonképpen ez még az Õ döntése volt. Le kéne már szállni errõl a ha jobs élne dumáról.. ha jobs élne akkor mit mondanál? mert jobs még élt mikor az iphone4-l voltak a problémák, meg a 4s-el, meg a többivel...

Andr0
hmm nem is tudtam hogy a Samsung g SIII ilyen sok érzékelõvel van felszerelve és azok nagyon szépen finomhangolva vannak. Úgyérzem ez lehetne egy jó irány iPhone 6 számára.
megjegyzem a Szoftveres oldal elég gyenge Android fronton, fõleg az update, ami minden készülékre máskor jön meg össze-vissza van.

BTW ha kijönne a samsung S 4 hajlékony kijelzõvel, akkor ezt vajon átvenné az i6?

Armin & Ayu fan

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MerlinW
Apple eddig Gmaps-et használta ugye. Most váltott egy újra. Nem. Nem teheti meg, hogy kivegyen a rendszerébõl egy jól mûködõ dolgot és lecserélje egy Beta szarra. Ha Jobs élne, Cook ki lenne rúgva a 'csába emiatt. Ilyen nem csak az Apple, hanem egy cég sem engedhet meg magának.

Legyen saját térkép alkalmazása, de azt akkor publikálja, ha kész van és vállalható a konkurenciával szemben.
Ez kb olyan, mint ha a MS lecserélné az Office-t OpenOffice-ra.

[merlinw.org]