iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
nekem is az éle ütõdött le egy helyen a tetején a hátlap élénél, nagyon nehéz meglátni, de tényleg megütõdhet

más; a home gombot ha megnyomod egy bizonyos sebességgel, akkor felvillan a világítás és el is alszik, és ha ezután nyomod rendesen a home gombot, akkor a kijelzõ fényereje minimálisan jelenik csak meg, ezt egy lezárással és visszanyitással lehet normálba visszaállítani

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Nevezzük má' helyes nevén a problémát.

Nem karcolódik, legalábbis nem jobban, mint bármi, hasonló felület. Az éle verõdik le.

Van rajta a "gyári" meg ami nálam keletkezett, de semmi más gond. Nem is érdekel, még fix tokot se tettem rá(pedig van 2 is), csak bebújtatósba rakom.
clio1616v
azóta karcolódott az 5-ösöd?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Most néztem, egy kalap szar a google maps helyzetképéhez képest. Innen rálátok a dugóra, a Waze a legkeményebb oldalon semmit nem jelez, a google pedig pontosan jelzi a max dugót.
várjál lehet hogy kínjában nevet 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

GregSB
Használj Waze-t, abban minden ilyet bejentenek 😊

Akkor most inditsd el az Apple Maps-t...

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Nekem pedig a sajátom, kicsomagolva az asztalon és így érzem magam:

Itt egy fekete 5-os becsomagolva az asztalon es nem az enyem...

igy erzem magam:

máris !<#puszi>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DanielT
Utalj át 3000 Ft-ot a javításért 😉
Andr0
Hát ez a Deezer app telejsen felmelegíti a telót o.0 Offline mod. És szívja az aksit rendesen.

Armin & Ayu fan

lol 😄 megfogom a telót hogy nyomok egy resetet, kinyitom és jó 😄

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

csak kikapcs bekapcs volt. most nyomok egy reset et

DanielT
Kikapcs bekapcs? Reset?
Az mitõl lehet hogy egyszercsak elment a hang a telón ?
nemtudom állítani a hangerõt, nincs lezáró, feloldó, billentyû hang.
youtube on sincs hang, és még a hangerõ állító csúszka sincs.
többszõr újra inditottam de semmi 😞

DanielT
Google maps jelzi és szövegesen írja a Thököly úti csõtörést. Sok sikert az Apple-nek erre a szintre eljutáshoz!

Egyébként 60 percet álltam emiatt ma reggel a dugóban.

Több mint egy hete beküldtem nekik egy házszám javítást, még mindig a rossz helyen jelzi.
Botond
hm, elõbb a 43% tûnt feketének nekem. 😄
LoDMaSt
A színeket nézd át újra. 😊

@ Hellomarci

Botond
Marhaság a grafikon. 15x annyi forgalom i5-ön, mint a 4-4s-3g-stbn? Kizárt.
robotnyk
igen, errõl vannak kimutatásaid? mert én egyszer nem használtam.
Jim Morrison
meg gondolom az appokon belüli reklám is sokat jelent, androidra (ha rootolva van a teló) van megoldás, az is visszavesz a forgalomból.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Andr0
ez nekem is "picit" furcsa. Szóval tudjuk hogy jelenleg több S3 van használatban mint i5... Akkor? Pont azok nem neteznének akiknek S3-van... VAGY mivel ez "WEB TRAFFIC" célozhat arra is hogy a böngészõk forgalmát mérték, és mivel Androidon sokkal több szemétre van app... ezért kevesebb a böngészõhasználat. + Az iOS6 használók igencsak sokat használják most a webes google maps-t, mint pl én is.

Tehát ez fail mintsem wow.

Armin & Ayu fan

passatgt
ezt kérdezte keynoteon cook is😄

Nekem csak az nem vilagos, hogy az egy honap alatt eladott iPhone 5 nagyobb forgalmat general, mint a feleves, rekordokat dontoget S3.
Ez miert?

Jim Morrison
mennyit eszik...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v
én apple id alapján tudom leszedni freeként

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

<#wink>

www.smart-bus.hu

desigo
Rendben,köszönöm.
Elvileg megoldották már.

Nekem most megy ezen a vita! 2 hónapig nem fértem hozzá a plusz térképekhez, és nem akarják visszaadni az árát...

www.smart-bus.hu

clio1616v
csak éppen a szerver csatlakozása szakad meg ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
több mint valószínû, hogy a programnál

Persze... ha a teljes Európa van meg, akkor a "Bolt" fülön ingyenesen letöltheted...

www.smart-bus.hu

desigo
iGOra létezik magyar nyelv a hangnavigációhoz mert csak a programnál van lehetõség a magyart kiválasztani.
Megvarom a Lumia 920-at es utana dontok.

GregSB
Mégse olyan fontos a jó fényképezõ? Vagy kivárod míg lesz készleten 5-ös? 😊

MerlinW
Nekem a 2G-n van ilyenem, sosem tûnt el, egyre nagyobb lett. Kijelzõ hiba.

[merlinw.org]

£25-ert kicserik a Home Button-t, asszem ez a telo meg jo lesz par evig, ha 4-et mar kibirt 😊

pyrohun
csere

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Andr0
offline módban kajál rendesen.

Armin & Ayu fan

Tikal
A stream nagyon eszi az aksit szerintem, én mindent offlile hallgatásra leszedek otthon a wifin, mert a stream az adatcsomagom is gyorsan eszi 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
100 millió féle.
Iphone 4-re létezik átlátszó tok? Olyan ami hátul is védi, meg oldalt is a kütyüt, mert annyira tetszik az a fémkeret, de a mostani tokom eltakarja, de mégis azért kell rá valami, ha leesik, ne legyen pókhálós 😄
Andr0
nekem teljesen leszívja az aksit az App, összeomlik esetenként...

Ma majd újratelepítem a telefonra, de azért mégis...

Hangminõségre eddig nekem nincs panaszom.

Armin & Ayu fan

Tikal
Nem tudjatok hogy a deezer milyen bitrate-n streamel illetve milyen bitrate-n megy az offline? Spotify-n lehet valasztani harom minoseg kozul, es 320 a legjobb. Ha csak 128 van deezer-n az elég gáz..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Régen is ilyen volt, igen😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
Szerintem nem csak neked. Nekem is elég szarul ment mikor próbáltam 😄

Dzsega
redsn0w hehe untethered 3GS-re. Nem akarok kísérleti patkány leni, szóval ha valaki felrakja akkor legyen olyan jó és ossza meg, hogy tényleg minden megy-e rendesen.
Köszi!

Carmageddon: Apám mekkora élmény megint egy ilyen jó kis játékkal játszani! 😄 Régen is ennyire csúszós volt az út? Vagy esetleg csak nekem nem megy? Alig tudom úton tartani...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison
Gugli mindig kis vicceske volt :p

Lehet inkább hófehérkét kellett volna, ahogy eszi az almát... 😄