iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Jobb mint a böngészõs, és ha valahol nem jó az Apple Maps akkor ezt jobb használni mit azt.

GregSB
Data ária = Data Roaming 😊)

GregSB
Van Data ária mint ki/bekapcs gomb, de ha paranoisás vagy a Cellural Datat is ki tudod kapcsolni kompletten ha külföldön jársz. Mondom, nekem még soha nem volt ebbõl problémám, és az értesítések, imessagek, levelek is megérkeznek ha Wifin vagy lezárt képernyõ mellett.

Botond
Mert külföldön roamingolva nem olcsó a 3G...
GregSB
Lehet csak egy hitelesnek tûnõ kamu volt amit te linkelél (sajnos)

GregSB
Na meg az is ott van, hogy ha nem vagy fent Wifi hálózaton, és fel akarsz rá lépni akkor el szokott szüttyögni 5-6 másodpercet (még akkor is ha már ismert a háló). Képernyõ bekapcsolása után meg max 1-2mp után már ott szokott lenni a Wifi jel.

Andr0: ez amióta iPhone van így mûködött. Már a legelsõ Szifon is ugyanezt csinálta.

GregSB
Ja és még egyszer sem kaptam húzós telefonszámlát, úgyhogy kizárt hogy a mobilnetet használná 😊

GregSB
Ha lekapcsolja a Wifit, akkor az hogy lehet hogy amikor külföldön vagyok, kikapcsolom a data roamingot és fent vagyok wifin akkor lezárt képernyõ mellett is jönnek levelek + FB értesítések? Ha bekapcsolom a képernyõt ugyanúgy nincs ott a Wifi jel egy ideig, 1-2mp után szokott megjelenni.

Tikal
Ez meg a másik.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Fõleg úgy, hogy már nincs azt hiszem túlforgalmazás, csak simán lassul a net..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tikal
Komolyan aki ma még azon aggodik h egy levél vay push uzenet 3G-n vagy wifin jon e le annak biztos hogy iphone-t kellett vennie 200ezerért??? No offense de mikor ilyeneket olvasok mindig elfondolkozom ezen.. Miért????😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mert mi lesz?? Ha szaz pisht kapsz egy nap akkor se fogod elerni a 100mb-os csomag limitet egy év alatt se😊)

LoSA
Az OKs, de... Mondjuk ha kapok egy üzenetet FB-n, akkor igazán jelezhet, attól függetlenül, hogy fogom-e a kezemben, vagy sem?! 😊 És ehhez ne a 3g-met használja!

Tikal
Most akkor kepzeld ez azt az open maps-et vagy mit. Egyszer hasznatam egy gps-t ami azzal navigalt, hat vicces volt, legalabbis is utolag az mert mikor ott voltam 15km-re a cimtol ahova menni akartam akkor eppen anyaztam😊)

Tikal
Es utana is csak tolsd amikor akarod amikr tudod, teljsene mindegy hany szazalekon all eppen.

Tikal
Ha leteszed a telefon akkor te sem hasznalod, vagyis a telefon minek hasznalja addig a wifit? 😊

A Google Maps onmagaban is az, ma a Portobello Road-ra kellett volna mennem es a post code-ra kert pin ket utcaval tavolabb jelent meg a tenyleges, fizikai cimtol.
10+ eves es meg mindig egy megbizhatatlan fos.

http://gaborszantai.co.uk/

LoSA
Köszönöm!

robotnyk
nem kell. havonta legalább egyszer ha lemeríted 5% alá, és úgy feltöltöd, az elég.
LoSA
Csakhogy le kell-e elsõnek fullra meríteni, utána kikapcsolva tölteni, vagy ilyesmi?! 😊

DanielT
Árammal, tökmindegy. Fullra told és kész, semmit nem befolyásol.
LoSA
Legelsõ töltést hogyan csináljam??

DanielT
GPRS, EDGE, 3G tökmindegy. Mobilnet.
robotnyk
de, lejön. nálam itthon ki van kapcsolva a 3g, mer' nincs :C
DanielT
1. Ne kapcsold le, totál felesleges vele foglalkoznod. TOTÁLISAN. Egy hónap alatt fogyasztana vagy 2 megát.

2. Akkor asszem nem jön le wifirõl soha.
robotnyk
de fog, de a push/fetch nem nagy tétel a mobilnetnek
LoSA
Tehát ha én lekapcsolom a 3g-t itthon, akkor nem fog jelezni, ha kapok mondjuk FB-n valamit?!

DanielT
Mert lekapcsolja a Wifit, hogy ne fogyasszon feleslegesen, a mail csekkolásra jó a mobilnet is, hiszen alig forgalmaz adatot. Ahogy hozzáérsz a telefonhoz, felmegy wifire.

Kontaktokat nem ment simre, mivel rengeteg adatot lehet emberekhez hozzárendelni és a sim-es tárolás már kiment a divatból.

2 Gmailt pedig úgy, mint egyet, vagy négyszázat: Új fiók létrehozása
LoSA
Értem... 😊 Azért furcsa ez! 😊

Másik kérdésem, hogy... Hol lehet beállítani, hogy a kontaktokat a SIMre mentse?! 😊 Mert nem találom... 😞 Köszönöm!

Andr0
én személy szerint ki szoktam ilyenkor kapcsolni a 3G-t.

Armin & Ayu fan

LoSA
Csak én azt nem értem, hogy... Ha otthon WIFIre rácsatlakozok, akkor miért 3G-met használja?!?! 😊 Ez így nem OKs....

Andr0
nálam sem mindig a wifit mutatja, azt hiszem az iOS 6 óta... És elvileg hozzá tudsz adni kettõt. Én is kettõvel repülök, mondjuk az egyik az iCloud-os.

Armin & Ayu fan

LoSA
Újonc IOS használó vagyok.
Kérdésem az lenne, hogy MAIL-kohoz hozzá lehet adni két Gmail fiókot?
Illetve, nem értem, hogy amikor leteszem a telefont (lezárom), akkor miért 3G-s NETet használ, majd amikor megnyomom a gombot rajta (mondjuk Home gombot), akkor látom, hogy a Wifi jel megjelenik.... Köszi a segítséget!

DanielT
Kalap szar.
GregSB
Maps+

Unofficial gúgli maps app!

LoSA
Semmi nem volt rajta az égvilágon! Már fólia + tok van rajta, de amikor kivettem nem volt semmi se rajta.

precision
iphone5? benyomódás, kopás ilyesmi van rajta?

Bazinga!

LoSA
Megjött ma a telefon! 😊 Végre!

Tikal
Szerintem azok a telefonok nem használhatoak, fõleg ha kozvetlen a szolgáltatohoz mennek, tuti lock-oltak.

rooney8
hát mivel ahogy írtad is orange szolgáltatótól "került hozzá", így valószínûleg nem független, tehát itthon nem is tudnád használni, csak ipod-ként. de ha még független lenne és tényleg a kamionról esett, sztem letiltották volna (feltéve, ha tudják az imei számát), amivel szintén ipod-ként tudnád csak használni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Köszi a nyugtatást 😊
Lehet akkor jobban fájt volna a fejem ha rácseszek, mint így hogy lemaradtam egy jó üzletrõl.

Mi van egyébként ha valóban eredeti, kamionról pottyant telkókról lett volna szó ? Simán tudom használni, vagy akkor is fejfájás ?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tikal
Ez volt nekem is par napja. Kikapcs bekapcs.

Tikal
Az a helyzet hogy ilyen szallitmanyokat nem lehet csak ugy kibontani, mar ha jol ertem, a kamionos csavo vitte a telefonokat angliaba.. Na most ezek a kontenerek csomagok le vannak zarva, elég hamar kiderul ha kinyitotta.. Tuti valami lopott szar volt, hamisitvany

Az a szitu hogy állítólag a fickó angliába vitte az orangenak és sikerült 3darabot leszedni. Az egyiket meg is tartotta volna ezért árulta csak a másik kettõt. Ami hitelessé tette még hogy angol szabványú volt a töltõje miután a haver kibontotta.
Én azzal nyugtatom magam hogy ha eredeti is volt, blokkolták volna, vagy a rendõrök kopogtattak volna nálam.

DanielT
Hamis volt az, csak nagyon hiteles.

Példa
400eurot a 2darabért 😞

Sziasztok !

Régóta szeretnék egy iphone tulajdonos lenni, csak sajnos nem igazán telik rá.
A mi nap az egyik kamionos haverom hívott az egyik este, hogy egy szlovák kamionossal iszogatnak aki beszél magyarul és két darab iphone 4S telefont kínál neki a fickó 400euróért. Máris hívott engem.
Az egyiket kibontotta, hamisnak tuti nem volt hamisítvány.

A lényeg hogy nem mertem bevállalni ennyi pénzért sem, mert hát ez mégis lopott nyilván. Igazándiból attól féltem hogy ha elhozom kisütik vagy kiblokkolják, vagy mit csinálnak ilyenkor.

Jól tettem hogy nem hozattam el, vagy eldobtam egy jó lehetõséget ???

clio1616v
ráadásul az 5-ösömön nem megy az automata fényerõbeállítás sem, hiába van bekapcsolva

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
akkor iOS6 a ludas, mert a sima 4-esem nem csinálja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Andr0
ez a fényerõ hiba nálam is van: 4S iOS6

Armin & Ayu fan