iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Andr0: ez amióta iPhone van így mûködött. Már a legelsõ Szifon is ugyanezt csinálta.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10+ eves es meg mindig egy megbizhatatlan fos.
http://gaborszantai.co.uk/
2. Akkor asszem nem jön le wifirõl soha.
Kontaktokat nem ment simre, mivel rengeteg adatot lehet emberekhez hozzárendelni és a sim-es tárolás már kiment a divatból.
2 Gmailt pedig úgy, mint egyet, vagy négyszázat: Új fiók létrehozása
Másik kérdésem, hogy... Hol lehet beállítani, hogy a kontaktokat a SIMre mentse?! 😊 Mert nem találom... 😞 Köszönöm!
Armin & Ayu fan
Kérdésem az lenne, hogy MAIL-kohoz hozzá lehet adni két Gmail fiókot?
Illetve, nem értem, hogy amikor leteszem a telefont (lezárom), akkor miért 3G-s NETet használ, majd amikor megnyomom a gombot rajta (mondjuk Home gombot), akkor látom, hogy a Wifi jel megjelenik.... Köszi a segítséget!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Lehet akkor jobban fájt volna a fejem ha rácseszek, mint így hogy lemaradtam egy jó üzletrõl.
Mi van egyébként ha valóban eredeti, kamionról pottyant telkókról lett volna szó ? Simán tudom használni, vagy akkor is fejfájás ?
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Én azzal nyugtatom magam hogy ha eredeti is volt, blokkolták volna, vagy a rendõrök kopogtattak volna nálam.
Régóta szeretnék egy iphone tulajdonos lenni, csak sajnos nem igazán telik rá.
A mi nap az egyik kamionos haverom hívott az egyik este, hogy egy szlovák kamionossal iszogatnak aki beszél magyarul és két darab iphone 4S telefont kínál neki a fickó 400euróért. Máris hívott engem.
Az egyiket kibontotta, hamisnak tuti nem volt hamisítvány.
A lényeg hogy nem mertem bevállalni ennyi pénzért sem, mert hát ez mégis lopott nyilván. Igazándiból attól féltem hogy ha elhozom kisütik vagy kiblokkolják, vagy mit csinálnak ilyenkor.
Jól tettem hogy nem hozattam el, vagy eldobtam egy jó lehetõséget ???
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)