iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Köszönöm szépen!

Tikal
Akkor kek ha neten vagy, wifi vagy van net elofizetesed mobil halozatra. Ha nem talal internetet akkor zoldre vart es elkuldi sima sms-kent. Ezt ki is lehet kapcsolni, szoval csak akkor kuldi ha van net

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoSA
Akkor még azt mond már el, hogy mikor zöld a gomb és mikor kék?! 😊

asysoft
Egy ilyet megnéznék iPhone 4(S)-iPhone 5 viszonylatban is:

/*WTF?!*/

Yoda001
ingyenes ígyis-úgyis, arra figyelj, hogy az üzenetnél a gomb ne zöld legyen, hanem kék

http://9gag.com/gag/5135249

LoSA
Srácok, iMessage pénzes, vagy ingyenes ha a havernak is be van kapcsolva? (Tmobile!). Köszi!

Botond
Sink 'em all! ingyenes ma, jó kis kalózos shotemup, töltsétek!
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

clio1616v
egyértelmû 😊

az se mindegy milyen fólia van rajta

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Lehet, hogy mégis az i5 képernyõ szín a jó és nem az i4? 😊

Retina iPad mellett a telefonom:

Egyértelmûen "sárgább" vagyis melegebb az iPad képe még az i5-nél is.

clio1616v
ez a lencse okozta fényjelenség, nem minden szögbõl jelenik meg a fotón

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Andr0
elég éles a kép csakhát... lila.

Armin & Ayu fan

clio1616v
ilyen a lencse dimenziója, nincs ezzel semmi baj, ugyanilyen a 4S-é is, szûrõ bevonatokkal lehet csökkenteni

DanielT
Igen. Ez nem az. Illetve a baj nem azzal van, hanem, hogy az egész kép lila szinte miatta, olyan szarul oldja meg a kamera.
clio1616v

DanielT
Nem, ezt nem úgy hívják.
clio1616v
ezt úgy hívják, hogy lens effect 😊

Botond
iPhone4 és iPad3-on is maradt 5.1.1, mert a térkép hercehurca, a facebook integráció appstoreba, stb nem gyõzõtt meg, plusz várom az elsõ körös javításokat. Szóval szerintem LoDMaSt jól látja a kérdést.

Amúgy Andriod esetén is errõl lehet szó, hogy ott sok eszköz van kint amit nem támogat a 4.0-4.1. Ebbõl semmilyen következtetést nem tudunk levonni ezen kívül amúgy szerintem.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Olyan sokkal nem lenne több, mivel sok olyan iOS eszköz van használatban amire nincs iOS6 (iPhone 3G, régebbi Touchok, 1. gen iPad... Erre nincs pontos adat, de szerintem (az eddigi nyilatkozatoból tippelve) kb az iOS eszközök 80%-a lehet kompatibilis a 6-ossal.

Andr0
az Android... Az szerintem elég "érdekesen" oldja meg az update-t.

Armin & Ayu fan

LoDMaSt
Viszont sokkal több is lehetne szerintem az a 60%, mivel biztos vannak még páran úgy, mint én, hogy felraktam volna, ha hozott volna bármilyen értelmes újdonságot, de így jelenlegi formájában egyszerûen nem érzem létszükségletét, hogy feltegyem.

@ Hellomarci

GregSB
iOS6 1 hónappal a megjelenés után az iOS eszközök 60%-án van rajta már.

Összehasonlításképp (és nem flame bait, aki elkezdi bármelyik oldalról azt kívágom 😄) Android:

"By comparison as of October 2, Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" -- released on October 19, 2011 -- is currently at about a 23.7 percent adoption rate, while the latest Android version (4.1 "Jelly Bean") has been installed on a paltry 1.8 percent of Android devices. The majority of Android devices -- about 56 percent -- are still running Android 2.3 "Gingerbread", released on December 6, 2010."

Andr0
Igen. Na ezért várom én az Apple féle stream stuff-ot 😄

Armin & Ayu fan

Tikal
Kipróbáltam a Deezer-t.. hát vannak vele gondjaim. A rádiója siralmas, Spotify veri, plusz mi az már hogy nem tudok megjelölni kedvencnek számokat csak albumokat?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
igen én is láttm a Nokia eladásokat hát omg... elég gyenge.

BTW aki Deezer tolja és iOS-en "picit" szétpörgetia procit az app arra itt a hivatalos válasz amit a supportól kaptam:

"Thanks for your email sorry for the problems.
There is a bug that is affecting some IPhone devices.
Our tech team are working on a fix that should be available shortly and will clear up these issues.
All the best
Thank you for using Deezer's services.

Deezer International Support"

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
én személy szerint drukkolok a nokiának is, meg a wp nek is. Elég jó telefonok lettek, ez a helyzet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoSA
Nem errõl van szó, de hát nappal szembe nem csak az iPhone nem csinál jó képeket, hanem mondjuk egy Canon gép sem tud... 😉

precision
miért is nem mászott át a kerítésen és fotózta le a másik oldalról a medvét... én sem értem 😊 😛

Bazinga!

LoSA
Amúgy sem nappal szembe kellene fényképezni! 😊

precision
akiknek még a mai napig a mobiltelefon = Nokia, az összes többi szar 😊

Bazinga!

GregSB
És ki vesz Windows Phonet? 😄

BTW legutóbbi negyedéves adatok siralmasak Nokianal. A világon összesen annyi Lumia telefont adtak el, mint amennyi iPhonet 1db amcsi szolgáltató (Verizon) szórt ki ugyanennyi idõ alatt. Lehet azért mert már mindenki a Wp8-rá vár, de ez akkor is gáz. Ha a WP8 és az új készülékek nem fogják megdobni az eladásokat akkor gondban lesznek.

precision
ja, nem ma kezdték 😊 ez mind Jobs hagyatéka, õ volt ebben igazi profi

amúgy leginkább már platformokat kéne összehasonlítani, nem "hardvereket", mert már tényleg mindegy, hogy miféle proci vagy ilyesmi van a telefonokban... az igazi kérdés itt az iOS vs. Android, szerintem... mármint egy tudatos vásárlónál persze... aztán vannak a divatalmások, õk iPhone -t vesznek, még akkor is ha talán az androidot jobban szeretnék... vannak a divat almafikázók, õk androidot vesznek még akkor is ha talán az iOS -t jobban szeretnék

Bazinga!

Andr0
most néztem meg az iPhone videót az Apple.com-on Hát te hallod, nem csodálom hogy ilyenek az eladások. Ha mást nem akkor marketinget azt tudnak csinálni a telefonhoz. Samsung sehol sincs ehhez képest. (Bár megjegyzem kezd fejlõdni)

Persze ez nem változtat a tényen, hogy ez a telefon nem jobb mint a Galaxy 3 csak más...

Armin & Ayu fan

Attila8805
Nekem 4s van de én kifejezetten mocskos poros helyen dolgozom és csak az üveglap peremén látszik egy kicsit a kosz mintha a körmöd lenne piszkos de mondom az én melóm extrém poros piszkos.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tikal
Ha nem lenne ez a 'feature' akkor meg nyomnak az emberek az intsagrambol ezt az effektet😊)

V43 1105
iPhone 5 bocs, hogy lehagytam 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LoDMaSt
egy számot még szeretnénk kérni.

@ Hellomarci

V43 1105
Fehér változata a telefonnak mennyire hajlamos a piszkolódásra ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jim Morrison
még milyen ! pár hónap múlva a rendes fényképezõgépek is támogatni fogják ezt a funkciót ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
szóval a két legnagyobb 😄
Andr0
BTW pici off talán: Tetszik, hogy az Amcsi telekom kezd kicsúszni az Amcsik kezébõl. Sprintet a Japánok felvásárolták, MetroPCS pedig T-mobilekézbe került... Maradt az AT&T és a Verizon ami Amcsi.

Armin & Ayu fan

Andr0
nem akarom izzítani a dolgokat, de én még 1x sem fényképeztem Lila napot a 4S-el. Tudom, hogy ez iPhone 5 Feature, de mintha valaki már mutatott volna 4S-es Lila képeket is.

Amúgy a Lila napon kívül tökszép a kép... Sõt tetszik ez a Lilás nap...😄 Mondom én Hogy Feature.

Armin & Ayu fan

DanielT
Ilyen cépet fényképeztem ma.

Fókusz a kerítésen, a lila nap és mellékesen egy medve a háttérben 😄

Tikal
Mi a fasznak ugatsz bele ha azt se tudod mirõl volt szó? Szó NEM volt itt roamingolásról, meg külföldre utazgatatásról, olvasgass már vissza kicsit!

De leírom neked: arról volt szó hogy miért vált át wifirõl 3G-re a telefon ha leteszi.. leírták az okokat többen is... Erre írtam én, hogy egyébként meg nem mindegy, nem fogsz bele halni abba kevés adatmennyiségbe amit ilyenkor esetleg 3G-n leforgalmaz... szóval nem értem mi a bánatnak dobtad be a ROAMingot!!

errõl volt szó, mehetsz venni Alcatelt....

Botond
Ja, hát persze, meg a 20 éves Alcatel, ami négy ceruza elemmel ment az még jobb ott ki se kapcsolni semmit, oszt majd netezel otthon. Csak nem errõl volt szó.
GregSB
Eleinte a GMapst használtam böngészõbõl, mert nem gondoltam volna hogy ez lesz a rosszabb, de folyamatosan 2-3 utcával arrébb pozícionált be engem és helyeket is.

GregSB
Nem próbáltam, most külföldön vagyok, egy olyan helyen ahol a Google Maps szart sem ér. Laptopon böngészõben és telefonon is rossz helyeket mutat mûholdkép és hibrid nézetben (az egész el van csúszva a sima térképez képest), de a keresési találatokat is rossz helyre rakja. Apple Mapst használom már pár napja, wifin becacheltem vele a környéket, és tökéletesen jól látni rajta utcaneveket, poikat, metrómegállókat, stb. Tökéletesen jól el tudok vele igazódni. Offline keresni nem tudok vele, de a szálláson (wifin) rákeresek a helyekre ahova el akarok menni, csinálok egy screenshotot a képernyõtõr hogy látszódjonanak a környezõ utcák és ezeket a fotókat elõveszem ha a környéken vagyok.

Tikal
Ja, mert hogy te minden nap külföldre jársz vagy mi? A hozzászóló egyébként sem említette hogy azért kapcsolgatná mert minden nap Bécsbe jár kávézni és nehogy már sok legyen az adatforgalom.... hagyjuk már, egy gombnyomás és kikapcsoltad a roamingot, ennyi.

DanielT
Kipróbáltad egyáltalán?

A kommentek szerint nem is a google maps adatbázist használja(bár ezt nem értem). Forgalom, közlekedés, stb infó nincs. Tervezés nem mûködik. Az interface egy hulladék. POI-k vannak?

Egy pesti címmel próbáltam ki tegnap, elkezdte rángatni a térképet, majd valahova Honduras mellé rakott az óceánba.