iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://9gag.com/gag/5135249
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az se mindegy milyen fólia van rajta
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Retina iPad mellett a telefonom:
Egyértelmûen "sárgább" vagyis melegebb az iPad képe még az i5-nél is.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Amúgy Andriod esetén is errõl lehet szó, hogy ott sok eszköz van kint amit nem támogat a 4.0-4.1. Ebbõl semmilyen következtetést nem tudunk levonni ezen kívül amúgy szerintem.
http://lifehacker.com/5953820/hide-unwanted-apple-ios-apps-without-jailbreaking?utm_campaign=socialflow_lifehacker_facebook&utm_source=lifehacker_facebook&utm_medium=socialflow
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
@ Hellomarci
Összehasonlításképp (és nem flame bait, aki elkezdi bármelyik oldalról azt kívágom 😄) Android:
"By comparison as of October 2, Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" -- released on October 19, 2011 -- is currently at about a 23.7 percent adoption rate, while the latest Android version (4.1 "Jelly Bean") has been installed on a paltry 1.8 percent of Android devices. The majority of Android devices -- about 56 percent -- are still running Android 2.3 "Gingerbread", released on December 6, 2010."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
BTW aki Deezer tolja és iOS-en "picit" szétpörgetia procit az app arra itt a hivatalos válasz amit a supportól kaptam:
"Thanks for your email sorry for the problems.
There is a bug that is affecting some IPhone devices.
Our tech team are working on a fix that should be available shortly and will clear up these issues.
All the best
Thank you for using Deezer's services.
Deezer International Support"
Armin & Ayu fan
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bazinga!
BTW legutóbbi negyedéves adatok siralmasak Nokianal. A világon összesen annyi Lumia telefont adtak el, mint amennyi iPhonet 1db amcsi szolgáltató (Verizon) szórt ki ugyanennyi idõ alatt. Lehet azért mert már mindenki a Wp8-rá vár, de ez akkor is gáz. Ha a WP8 és az új készülékek nem fogják megdobni az eladásokat akkor gondban lesznek.
amúgy leginkább már platformokat kéne összehasonlítani, nem "hardvereket", mert már tényleg mindegy, hogy miféle proci vagy ilyesmi van a telefonokban... az igazi kérdés itt az iOS vs. Android, szerintem... mármint egy tudatos vásárlónál persze... aztán vannak a divatalmások, õk iPhone -t vesznek, még akkor is ha talán az androidot jobban szeretnék... vannak a divat almafikázók, õk androidot vesznek még akkor is ha talán az iOS -t jobban szeretnék
Bazinga!
Persze ez nem változtat a tényen, hogy ez a telefon nem jobb mint a Galaxy 3 csak más...
Armin & Ayu fan
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Armin & Ayu fan
Amúgy a Lila napon kívül tökszép a kép... Sõt tetszik ez a Lilás nap...😄 Mondom én Hogy Feature.
Armin & Ayu fan
Fókusz a kerítésen, a lila nap és mellékesen egy medve a háttérben 😄
De leírom neked: arról volt szó hogy miért vált át wifirõl 3G-re a telefon ha leteszi.. leírták az okokat többen is... Erre írtam én, hogy egyébként meg nem mindegy, nem fogsz bele halni abba kevés adatmennyiségbe amit ilyenkor esetleg 3G-n leforgalmaz... szóval nem értem mi a bánatnak dobtad be a ROAMingot!!
errõl volt szó, mehetsz venni Alcatelt....
A kommentek szerint nem is a google maps adatbázist használja(bár ezt nem értem). Forgalom, közlekedés, stb infó nincs. Tervezés nem mûködik. Az interface egy hulladék. POI-k vannak?
Egy pesti címmel próbáltam ki tegnap, elkezdte rángatni a térképet, majd valahova Honduras mellé rakott az óceánba.