iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hardware az úgy jó ahogy van, szerintem.
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Egyébként teszteltem ilyen szövegekkel ezt a Search appot és a neveket pl teljesen jól megérti, ahogy a szöveget is többnyire. Ha direkt figyelne ezekre a parancsokra, akkor meg szerintem közel hibátlanul mûködne.
Armin & Ayu fan
Tegnap este probaltam belepni az appstoreba, de csak feher kepernyot latok, nem jelenik meg semmi.
Ez mi a tosz?😄
!Forza Ferrari!
Szóval magyarul még nem az igazi.
amit nem szeretekeb benne, és minden videon igy van, bár gondolom állítható, bogy a betûk fehérek, színes vagy fekete alapon. Lehet hogy az a betûtípus olvasható amit használnak de én alapból utálom ezt a fehér betû fekete alapon megoldást.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyébként tényleg eszméletlen, szárazon megb@ssza a Sirit.
Amúgy ez a Microsoft megoldotta az egyik nagy "problémát" hogy nehéz átállni egyik rendszerrõl a másikra (pl iOS-ról Andoridra) Bár az appokat nem viszi át de a zenét meg a contactokat igen.
Amúgy ez egy emberesen összerakott OS mármint a WP8... Az android. Pff. Szerintem iOS, WP8, Andorid. Valahogy így néz ki a sorrend szerintem.
Armin & Ayu fan
Amúúúúúúgy van Google Now végre az iOS App-ban imádom.. o.0 gyors, magyar és wááááá gyors.
Armin & Ayu fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Olvasd el ezt a cikket
Meg ezt is ha még több infóra vagy kíváncsi
Röviden kb mindenkivel rosszban volt a management csapatból már évek óta, makacs volt és seggfej sok tekintetben, egyedül annak köszönhette hogy eddig tudott maradni hogy Jobs bennfentese volt, már a 90-es évektõl együtt dolgozott vele... és Jobs mindig ki tudta egyenlíteni a nézeteltéréseket közte és a többiek között. de amióta meghalt, mindenki azt várta meddig tudja még feszíteni a húrt egy olyan környezetben, ahol gyakorlatialg mindenki utálja 😄
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Valaki Telenorral használ iphone 5-öt? Ha bemegyek hozzájuk tudok venni nano simet ha jól tudom és arra át tudok "költözni" ugye?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN ID: jay-jupiter
De a 6.0 egy kalap szar.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Aki nem tudná esetleg: Õ az iOS atyja.
Teljes közlemény
Várom a változás eredményeit! Remélem az átmenet miatt nem lesz stagnálás.
-de amúgy is vehetnék a telenornál hûségre
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mellesleg milyen csomag az 1500ért?
225 ezerért enyém lehet a telefon, ahelyett, hogy két évre lekötném magam egy szolgáltatónál és
60 ezer Ft + 24 hó X 4580 Ft + 24 hó x 6000 Ft = 60 + 110 + 144 =
314 ezer forintot fizetnék
-jelenleg a telenornál, 1500 Ft-ot fizetek havonta és mindenkivel ingyen beszélek
jól számoltam?
@ Hellomarci
Gyakorlatilag 60k-ért tied a telefon, cserébe, hogy a T-nél maradsz 2 évig. Nem hülyeség a hûségszerzõdés. Ráadásul, mint régi ügyfél plusz kedvezményeket kapsz a készülék árából.
[merlinw.org]