iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
az iOs számomra is picit gyengepont látván az Android és a DP8 újításait, de szerintem most az iOS fog fejlõdni... a személyi változások miatt.

A hardware az úgy jó ahogy van, szerintem.

Armin & Ayu fan

DanielT
A jelen fejlõdési ütemet látva én is elégedetlen vagyok. Most még az i5 a legjobb az én szempontjaim szerint, de lophatna pár ötletet az Apple a jailbreak közösségtõl.
Andr0
"A korábbiaknál elégedetlenebbnek tûnnek az iPhone nyugat-európai tulajdonosai, és persze a versenytársak is fejlõdtek - ez állhat a Strategy Analytics felmérésének eredménye mögött. A kutatócégnek a jelenleg iPhone-t használó megkérdezettek 75 százaléka nyilatkozta azt, hogy a következõ mobilját is az Apple-tõl szeretné majd venni. Tavaly 88 százalékos volt ez az arány."

Armin & Ayu fan

Andr0
a magyar birodalom nem egy nagy hely a világban. Nem érim eg gyorsan sok pénzé kifejleszteni a mádzsár sirit.

Armin & Ayu fan

DanielT
Akkor az is rohadjon meg.

Egyébként teszteltem ilyen szövegekkel ezt a Search appot és a neveket pl teljesen jól megérti, ahogy a szöveget is többnyire. Ha direkt figyelne ezekre a parancsokra, akkor meg szerintem közel hibátlanul mûködne.
GregSB
Erre most semmilyen telefont nem tudnál használni rendesen sajnos. Androidos telón is csak angolul tudnád használni a hangvezérlést / Now-t, magyar nevekkel az is bajban lenne telefon vezérlésnél + naptár bejegyzést is csak angolul tudnál neki megadni.

DanielT
De arra, amire használni akarom: telefon vezérlés, naptár, stb, nem tudom. És ez nagyon idegesít. Persze csomó dolgot meg tudok neki mondani angolul, de neveket, stb nem ért, így egy naptárbejegyzést, vagy emlékeztetõt létrehozni rémálom.
GregSB
Még szerencse, hogy ingyen letöltheted a Gúgli alkalmazását a telefonodra, és ingyen használhatod ha nem vagy megelégedve a Sirivel 😉

Andr0
ja én angolul használom. Magyart csak lecsekkoltam a választható nyelvek között 😄

Armin & Ayu fan

LoSA
Nekem is...

oneal1
Hali!
Tegnap este probaltam belepni az appstoreba, de csak feher kepernyot latok, nem jelenik meg semmi.

Ez mi a tosz?😄

!Forza Ferrari!

LoSA
#32007 légyszi!

DanielT
Bár ott tartana ez a szar Siri, hogy nem ért mindent magyarul..
GregSB
Na nekem is megjelent az Update. Tényleg jó ha angolul használod, de ha magyarra állítod akkor nem a Google Now / Siri jellegû keresés van benne, hanem csak sima Google kereséseket csinál arra amit bediktálsz, ezt eddig is tudta az app. Ráadásul nem tökéletesen érti a magyart, pl azt hogy "KL1979" (ami egy repülõ járatszáma) sehogy nem tudtam neki bediktálni... Az angol egybõl megértette, és rögtön mondta mi a szintu a járattal.

Szóval magyarul még nem az igazi.

Tikal
nekem az tetszik benne hogy nagyobb az integrácio a programok és az OS között, meg programok programok között is. De tulajdonképpen ugyanaz, csak hem kis buborék app ikonokat látsz hanem csempéket 😊

amit nem szeretekeb benne, és minden videon igy van, bár gondolom állítható, bogy a betûk fehérek, színes vagy fekete alapon. Lehet hogy az a betûtípus olvasható amit használnak de én alapból utálom ezt a fehér betû fekete alapon megoldást.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
google search a neve

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Milyen hangja? A pittyenésre gondolsz?

Egyébként tényleg eszméletlen, szárazon megb@ssza a Sirit.
LoSA
Tudtok valami használható SMS idõzítõ programot, ami a megadott idõben és embernek elküldi az SMSet?! Rákerestem, meg is vettem egy programot, ami használhatatlan... 😞 Köszi!

Andr0
én most tötlöttem le az update-t Mostmár a hangja is olyan meg a skin-je is mint a Google Now-nak. Amúgy nemtudom mi a neve.

Amúgy ez a Microsoft megoldotta az egyik nagy "problémát" hogy nehéz átállni egyik rendszerrõl a másikra (pl iOS-ról Andoridra) Bár az appokat nem viszi át de a zenét meg a contactokat igen.

Amúgy ez egy emberesen összerakott OS mármint a WP8... Az android. Pff. Szerintem iOS, WP8, Andorid. Valahogy így néz ki a sorrend szerintem.

Armin & Ayu fan

GregSB
Mármint hol van Google Now? A sima Googke Appban nálam még nincs.

Andr0
érdekes a WP8... hmm egy teljesen egyedi irány.

Amúúúúúúgy van Google Now végre az iOS App-ban imádom.. o.0 gyors, magyar és wááááá gyors.

Armin & Ayu fan

clio1616v
😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
már régóta megvettem ingyen 😄

clio1616v
nem kell

passatgt
Draw race 2 ingyenes appstoreban

GregSB
Jó hír továbbra, hogy a Maps és Siri Eddy Cue felelõségi körébe fog mostantól tartozni. Õ jó a "tûzoltásban", az õ feladata volt az enyhén szólva rossz MobileMe-bõl iCloudot csinálni. Szóval jó kezekbe kerültek ezek a területek.

GregSB
Elég valósínû, hogy seggfej volt.

Olvasd el ezt a cikket

Meg ezt is ha még több infóra vagy kíváncsi

Röviden kb mindenkivel rosszban volt a management csapatból már évek óta, makacs volt és seggfej sok tekintetben, egyedül annak köszönhette hogy eddig tudott maradni hogy Jobs bennfentese volt, már a 90-es évektõl együtt dolgozott vele... és Jobs mindig ki tudta egyenlíteni a nézeteltéréseket közte és a többiek között. de amióta meghalt, mindenki azt várta meddig tudja még feszíteni a húrt egy olyan környezetben, ahol gyakorlatialg mindenki utálja 😄

Andr0
Én nem ismeretem annyira a tag munkamorálját. Tehát akkor happy smile? 😄 Egy seggfej volt?

Armin & Ayu fan

GregSB
1.: Én inkább happy smiley-t tennék utána 😊

Andr0
votmá' votmá'?
1: Megy... 😞

2: jócsaj+windows

Armin & Ayu fan

Ahogy olvastam a Telenor FB oldalán, ott azt irják van már nano sim.
Én okt 3.-án rendeltem egy iphone 5-öst,ami még nem jött meg elvileg már a kiszállítáési periódusban vagyok.Én céges telenor kártyát kéne belerakjak valószínûleg kell igényelnem egyet tõlük. Mert nem faraghatom le a cégest 😊

Valaki Telenorral használ iphone 5-öt? Ha bemegyek hozzájuk tudok venni nano simet ha jól tudom és arra át tudok "költözni" ugye?

GregSB
Végre eljön az idõ, hogy az iOS eszközök tervezése teljes egészében (hardver és szoftver) Johny Ive alá fog tartozni. Kíváncsi vagyok milyen változásokat fog bevezetni jövõre.

Tikal
Hûségre?😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van itt olyan esetleg, aki Telenoros és iPhone 5-je van? Rendeltem apple storeból egy i5-et, még nem jött meg. Arra lennék kiváncsi, hogyha nehézségek árán lefaragom a simemet nano simmé, akkor tökéletesen fog mûködni a telefon? Nem kell valami egyedi beállitás, hogy rendesen mûködjön a telenor hálózatán?
stockhouse
Vegre eltunik scott "pocsfej" forsall, kb bullshit volt az utobbi idok fejlesztesei, es remelem most valami innovativ vagy legalabb felzarkozast lehet majd latni a jb kozosseg altal letrehozott fejlesztesekhez kepest. Az a baj, hogy megult a kis posvanyaban mar es hiaba o felelt az ios-ert, arrogansan leszarta az igenyeket. Legalabb gondolkodnak az applenel

PSN ID: jay-jupiter

DanielT
Az iOS5 notification centere és a lockscreen cuccok még nagy örömöt okoztak, ahogy az OTA OS frissítés is.

De a 6.0 egy kalap szar.
edios
sztem az egyik legjobb hír ami történhet, h john ive veszi át az interface tervezést. hosszú idõ óta (ios4) ez az elsõ jó hír ios-el kapcsolatban. (stagnálás kb. azóta van)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DanielT
"Apple also announced that Scott Forstall will be leaving Apple next year and will serve as an advisor to CEO Tim Cook in the interim."

Aki nem tudná esetleg: Õ az iOS atyja.

Teljes közlemény

Várom a változás eredményeit! Remélem az átmenet miatt nem lesz stagnálás.
clio1616v
telenor flotta és t-mobilnál vettem az i5-öt 😊

-de amúgy is vehetnék a telenornál hûségre

V43 1105
"egyedi"

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tikal
flottával nem is vehetnél huségre telefont, nem? ...

LoSA
Az nem rossz flotta... Én is abban vagyok, de az nem ilyen jó! 😞

clio1616v
egyedi flotta lebeszélhetõ, 1 GB nettel és 40 ingyen sms

Tikal
és mennyire valoszinu hogy a két év alatt szolgáltatot fogsz váltani? akár többször is? 😊 Nem értem miért félnek az emberek attól hogy egy vagy két évig egy helyen lesznek. Én probáltam már mindegyik szolgáltatót, telenor a legszarabb, a másik kettõ között még talán váltanék, de pár száz forintért biztos nem, mert kb ennyi lehet a különbség közöttük.. otthon nincs verseny.. skandinávoknál van vagy 15 szolgáltató!!

mellesleg milyen csomag az 1500ért?

clio1616v
elmondom

225 ezerért enyém lehet a telefon, ahelyett, hogy két évre lekötném magam egy szolgáltatónál és

60 ezer Ft + 24 hó X 4580 Ft + 24 hó x 6000 Ft = 60 + 110 + 144 =

314 ezer forintot fizetnék

-jelenleg a telenornál, 1500 Ft-ot fizetek havonta és mindenkivel ingyen beszélek

jól számoltam?

MerlinW
Basszus tényleg. Rossz rublikát néztem. Nem szóltam, bocsánat😊

[merlinw.org]

LoDMaSt
Azért ha elviszed 60-ért, akkor a 6000 ikonon felül még havi 4500-at is le kell szurkolnod 2 évig..

@ Hellomarci

MerlinW
Mi értelme függetleníteni, ha itthon veszed? Miért adnék 200k-t a telefonért, ha az enyém lehet 60k-ért? A 6000Ft-os havidíjat pedig mind lebeszélhetem, jár hozzá net, stb. Okosabb lenne megvenni a telefont 200K-ért és arra fizetni havonta 6000-es számlát?

Gyakorlatilag 60k-ért tied a telefon, cserébe, hogy a T-nél maradsz 2 évig. Nem hülyeség a hûségszerzõdés. Ráadásul, mint régi ügyfél plusz kedvezményeket kapsz a készülék árából.

[merlinw.org]

clio1616v
dominóban 199 990, amibõl 990 lebeszélhetõ és 25 000 a függetlenítés