iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A 16GB-os i5 csak 189k, ami 2 éves ikon 200-al (havi 6k) 60k-ért elvihetõ.

link

[merlinw.org]

MerlinW
Lesz persze. 2074-ben, mikor elkészül😊

[merlinw.org]

rooney8
ha nincs shsh-d ios 5-re, akkor cumi, mert anélkül csak 6.0-ra lehet, arra pedig még nincs jb (mondjuk tethered már lehet van)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ott tartok hogy a dfu módon kívül már semmi nem jön be.....
Jobban örülnék ha felkarolna innen valami hacker 😄
GregSB
Valszeg iPad basebandes akkor ha nem ment a GPS, keress rá a neten vagy szifon.com-on mi ebben az esetben a teendõ.

Legyen valaki olyan kedves és segítsen nekem CHAT-en rendbehozni egy iphone 3gs rendszerét mert komolyan mondom megõrülök már.
De ne kelljen ide írkálnom 10hsz-t és chaten segítsen
Azért felvázolom mi van: Adott egy iphone 3gs amin nem tudom milyen rendszer volt de elkezdett fagyogatnti, újraindítottam és kész apple logonál tovább nem ment. Na mondom annyit baxogattak vele újra teszem rajta a rendszert. Szerintem new-bootromos mert rendsnow-al ennyit sikerült kiszednem + ha jól emlékszem nem mûködött rajta a gps, nagy valószínûséggel 4.1.x volt rajta függetlenítve.

Már minden szart megpróbáltam és mindig restorenál kapok vmi errort... mindegyikre próbáltam megoldást találni de már beleõrülök.
Szal kérem valaki segítsen.

Már ott tartok, hogy bármilyen verzió mehetne rá csak mûködjön, illetve unlockolható legyen
LoSA
V43 1105
Köszi a képet. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
Lesz akkor errõl a 150ezres telefonról info vagy sem? 😊

egyébként minden szarakodás után mennek a független telefonok bármilyen hálózaton.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
igen, ilyen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

V43 1105

Õ az ? Tudnál róla készíteni esetleg egy képet ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

clio1616v
nekem van egy eladó sötét kissé átlátszó fekete szilikontok Belkin

3000 Ft

V43 1105
Milyen tokot ajánlotok iphone 5höz? Kék szilikon érdekelne, szilikon mindenképp.. fekete készülék ..

ProGabe
Kösz, ezt lehet megkockáztatom. Ajándékba lesz amúgy.

Annyi a gondom vele, hogy kábelt is kell venni ezekhez, abból még a 3rd partyk is aranyárban vannak.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zetorg
a T-nél gondoltam, csak lemaradt...

rooney8
jóformán
tehát lehet, hogy megúszom nullszaldón, de lehet -5k lesz a vége. de mindegy is, mint ahogy írtad 3g-nél minden jobb 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
ezt a kereslet és a kínálat határozza meg

a gsm boltokban 100-140ezer között kapható a sima 4

van ahol 300ezer az 5-ös 😄

Zetorg
arról nincs valami infó, hogy a 4S lesz-e annyira olcsó, mint a 4 lett tavaly?

DanielT
Ha 0 Ft ráfizetéssel vehetsz, akkor nem is értem a kérdést. A 3G-nél minden jobb.
rooney8
amikor vettem a 3g-t, már akkor sem volt értelme azt venni 😊
és tekintve, hogy már az agyamra megy a 3g lassúsága és hogy jóformán 0 ft ráköltéssel tudnék venni egy 3gs-t, szerintem úgy nem vészes. na meg ennél a 3g-nél szerintem bármi jobb 😄 szóval most a 3gs tulajokat kérdezem, nagyon vészes, vagy tûrhetõ? (youtube videókat nézve nem olyan vészes a helyzet)

Tikal
Nincs ertelme 3GS-t venni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
csak azért kérdezem, mert most 3g-m van, 4-re nincs zsé, de egy 3gs-re úgy ahogy össze tudnék kaparni. csak azért szeretném tudni, hogy használható-e vele, vagy olyan lenne mint most a 3g ios4-en.

clio1616v
a 4 még épp elég hozzá

rooney8
szóval akkor 3gs-en jobban megy az ios6, mint az ios5, rosszabbul, vagy kb. ugyanúgy? 😄

clio1616v
nekem arra kell

passatgt
pontosabban írja, hogy csak töltéshez van

passatgt
még nincs review szóval lehet nem is mûködik😄
a dock az tuti megy, mert az eredeti kábelt kell beledugni, lényegében ez csak egy hosszabbító

clio1616v
rendeltem is tõlük egy kábelt 😄 7,7 dollárért

DanielT
Még várj egy kicsit, szerintem pár hét és elterjednek a másolatok.
ProGabe
Nincsen egy egyszerû dokkoló/töltõ/szinkronizáló az 5-höz? Szomorú vagyok 😞
Mindez a chipes kábel miatt, amit az alma egy vagyonért veszteget!

Hopp, ITT egy. 35 dollár önmagában és még kábelt sem adnak hozzá!?!?!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
ja, hát akkor egy link mint ahogy te is 😄

keresd meg iphone-n is a progit és töltsd le, ennyi. ha két verzios akkor lehet mindkettõért pénzt kérnek..

V43 1105
Már megtette ..

Tikal
egyszerûbb lett volna ha a kérdésed is leírod..

LoSA
Valaki tudna nekem segíteni? 😉

Tikal
Dániában a legolcsóbb is 208e ft, tehát a 16GB-os.

V43 1105
Nem 189,990? Bocsi nem okoskodni akarok, csak nekem úgy rémlik.

Tikal
De jó is lenne ha lennének kamerák a metrókon, buszokon. A 4-esen lesz már??

Attila8805
Értem.
Köszönöm.
Akkor inkább veszek hozzá Sony fülest azt tudom hogy jó 😊
Nem akarok 30 eurót kiadni azért hogy utána mégiscsak meg kelljen venni a Sony fülest 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DanielT
Sokkal jobb, de nem azért mert eltömi. Szerintem egyáltalán nem tömi el egyébként, én elég bizonytalannak érzem benne, de ülve persze nincs gond.
Tikal
hagyjál már te is, Ki mondta hogy venni akarok? 😄

Tikal
A reakciomból nem tûnt ki a kétkedés a dolog iránt? 😄

LoDMaSt
Akkor maradna még 30 ropim kajára a hónapban. <#vigyor>

@ Hellomarci

clio1616v
199 900,- Ft a t-mobilnál

miért kockáztatnátok?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Yoda001
"és láttam külföldi i5-öket ilyen 140-160K-s áron."
és te is arra reagáltál, tehát akkor csak-csak van valami remény 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
150ezres iPhone5-ben ne reménykedj 😊

Attila8805
HalI!
Már kérdeztem de akkor nem kaptam választ.
Hátha azóta több a Júzer😊
Iphone 5 headsetje mennyivel jobb mint a négyes?
Zajos helyen dolgozom és a Sony Ericcsson agybadugós fülesemmel nagyon megvoltam elégedve mert nem hallottam a gépek zaját az 5-ös fülese mennyire szûri ki vagy mennyire "tömi" el a fület?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LoSA
Megvettem az iPad-n az Oplayer nevû programot. Ám iPhone-n meg nem látom, miért?! Eddig minden programot láttam mindkét készüléken. Köszi a segítséget!