iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván vannak még jobbak, de ez igények kérdése.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Armin & Ayu fan
Full-totál-sertés ugyanaz, mint a Win8 megoldása. 110%. Pontosan. Semmi más.
Arról az általad ismert "második oldalról" át tudsz húzni ikonokat és ugyanígy méretezni, vagy meghagyva ikonnak.
de amikor régebben mikor néztem vmi wps teló handsonját akkor nekem úgy rémlett hogy két oldal van wp -ben, az egyiken vannak ezek a csempe cuccok és balra swipolva lehet elõhozni magukat az alkalmazás indító ikonokat egymás alatti listás nézetben
de azóta lehet megváltozott szóval nemtom 😊
mindenesetre én még ilyen megoldást nem láttam, hogy van egy sima ikon ami elindít egy programot majd hosszan nyomvatartva widgetet varázsolsz belõle
Bazinga!
Egyébként ezen a videón ocsmány ahogy kinéz a megvalósítás.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És hát ha legalább képet szerkeszt akkor a helyesírásra egy picit figyeljen oda, mert ez így elég szánalmas...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
pont a "részletkérdés" miatt más mint a többi... ennyi erõvel az androidhoz is hasonlíthatnád... ott is át lehet méretezni a widgeteket 😊
Bazinga!
Amúgy kijött a 6.0.1-es frissítás, nekem jobb lett a WIFI...
Illetve Apple most dobta ki a 6.1-es betat fejlesztõknek. Kíváncsi vagyok abban mi lesz hogy 6.1-es nevet viseli. Biztos lesz benne valami extra.
Armin & Ayu fan
ráadásul ez eléggé egyedi megoldás, illene is az Apple -höz
Bazinga!
Ezért veszek 2 kilós telefont, de sírsz, mert szar az ország. WIN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@ Hellomarci
RTL se rossz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amúgy kis reklám: A Híradó nevû app számomra kellemes csalódás. Nem gondoltam volna hogy a magyarok képesek valami hasznosat és jól használhatót alkotni...
Armin & Ayu fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ma voltam pár szolgáltatós bótban, minden telefon szépen ki volt téve, volt helye, kivéve az iphone 5 öt mert az mindenhol csak oda volt baszva, egyik helyen 1-2 hellyel arrébb a 4S volt kiemelve, ötösnek meg még csak egy ilyen mágneses hely sem volt ahova rá lehetett volna tenni 😄 diszkrimináció ! 😄
iPad 2-n ha az AppStore-t megnyitom akkor ezt az üzenetet kapom. Nem lehet kapcsolódni az iTunes Store áruházhoz.
Ilyenkor mi van?
Üdv: zoli
Aztán ott van az új Androdion a multi-user támogatás tableten, ami egyszerûen szánalmas, hogy nincs iPadon.
További gáz, hogy a 10 colos iPadon is csak full képernyõben futhat minden app, ennél sokkal-sokkal jobb a Win8 megoldása, ahol minden appnak 3 méretben kell elkészülnie és egymás mellé pakolható könnyedén egy csevegõ progi és egy böngészõ, vagy videólejátszás.