iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hát próbáld ki és ha nem jó, veszel másikat. Sokkal jobban szól mint az elõd, sõt, jobban mint a Sennheiser MX580-am.

Nyilván vannak még jobbak, de ez igények kérdése.
V43 1105
Bõvebben? Szóval akkor nem érdemes újat venni, elég a gyári is ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DanielT
Jól.
V43 1105
Hogy szól ez az új Apple Earpod ? <#miaz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Andr0
igaz. Ezeket azt hiszem live icon-nak hívják... Ezek maguk az app inditó ikonok csak épp live infóval van feltölte.

Armin & Ayu fan

DanielT
Nem. Ez "program" indító gomb átméretezés és a mérethez igazodó tartalom kirakás. Ahogy rányomsz, elindul.

Full-totál-sertés ugyanaz, mint a Win8 megoldása. 110%. Pontosan. Semmi más.

Arról az általad ismert "második oldalról" át tudsz húzni ikonokat és ugyanígy méretezni, vagy meghagyva ikonnak.
precision
igen, ez még mindig "widget" átméretezés 😊

Bazinga!

V43 1105
Akkor várj, múltkor még volt akcijóban, 70k kezdõrészlet, utána 2 évig havi 5k + egy általad választott díjcsomag .. de eltûnt, szóval egészben megveheted 😄 de lehet lesz újra passz.. 😄

passatgt
precision
nemtom, nem vagyok otthon wp témában
de amikor régebben mikor néztem vmi wps teló handsonját akkor nekem úgy rémlett hogy két oldal van wp -ben, az egyiken vannak ezek a csempe cuccok és balra swipolva lehet elõhozni magukat az alkalmazás indító ikonokat egymás alatti listás nézetben

de azóta lehet megváltozott szóval nemtom 😊

mindenesetre én még ilyen megoldást nem láttam, hogy van egy sima ikon ami elindít egy programot majd hosszan nyomvatartva widgetet varázsolsz belõle

Bazinga!

DanielT
Hogy a francba ne lehetne már, 100%-ig ugyanaz a két megoldás.

Egyébként ezen a videón ocsmány ahogy kinéz a megvalósítás.
Tikal
Frostal? Szerintem õ.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
biztos nem bírná a proci 😮

Armin & Ayu fan

Tikal
akkor most mi van? Végülis csak másképp hivják, nem? 😊 Widget vagy csempe vagy térkõ, nekem aztán mindegy, lényegében a kettõ ugyanaz, és mint mondtam ettõl remek cucc, csak egy pici változtatással sikerült elérniuk hogy mégis teljesen másképp nézz ki az UI, de ez a lentebbi UI video is csak azt mutatja hogy ugyanaz lenne, nem? szóval szerintem részletkérdés hogy widget vagy ikon vagy csempe, interaktiv a cucc az a lényeg, ezt hiányolom OS-bõl. Legalább az a szar óra vagy idõjárás ikon változhatna..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
Hát igen, 4 telefonból kettõnek sikerült eltalálnia a nevét (2G meg 4G az mi? 😊 )
És hát ha legalább képet szerkeszt akkor a helyesírásra egy picit figyeljen oda, mert ez így elég szánalmas...
rooney8
fasza gyerek megmondta a frankót<#whatever>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Botond
ez hihetetlen 😄
precision
persze, élõ csempéknek hívják õket... ugyanaz mint egy widget

pont a "részletkérdés" miatt más mint a többi... ennyi erõvel az androidhoz is hasonlíthatnád... ott is át lehet méretezni a widgeteket 😊

Bazinga!

Tikal
részletkérdés. ahogy én nézegettem azok az ikonok is frissulgetnek, nem? van rajtuk informácio stb...

precision
szerintem WP -ben nem lehet alkalmazás indító ikont widgetté alakítani átméretezéssel

Bazinga!

Tikal
Pontosan. Ettõl remek cucc, mert nincs benne semmi nagy ujitás csak picit más a Cover, amugy ugyanolyan ikonok azok is, csak nem lekerekített sarokkal 😄

Andr0
ez tényleg WP8as ötlet...
Amúgy kijött a 6.0.1-es frissítás, nekem jobb lett a WIFI...

Illetve Apple most dobta ki a 6.1-es betat fejlesztõknek. Kíváncsi vagyok abban mi lesz hogy 6.1-es nevet viseli. Biztos lesz benne valami extra.

Armin & Ayu fan

passatgt
ez nem egyedi, pontosan ez van a windows phone-on, csak nem lekerekített sarkokkal😊

precision
elférne már egy ilyen vérfrissítés erre a rémunalmas iOS -re
ráadásul ez eléggé egyedi megoldás, illene is az Apple -höz

Bazinga!

passatgt
ez ua mint a windows phone

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
Jézusom.......

SötétBarom
"unom az androidot"

Ezért veszek 2 kilós telefont, de sírsz, mert szar az ország. WIN

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

csak nekem a 4S kicsi... nekem most SGSII van, de unom az androidot... azért akarom az iphone 5-t. Írtam haveromnak õ kinn él Angliába, megkérdezi mennyi a független iphone 5 kinn, ha jó árba van megveszi és feladja futárszolgálatnál.. De Angliába ugye nem kell szolgáltatót választanod hozzá?

LoDMaSt
Vegyél egy 4-est, az már egész jó áron van. Meg nem muszáj minden áron megvenni, hülye példa, de én is nagyon szeretnék egy lambót, de nem veszek, mert nincs annyi fölösleges pénzem. :/

@ Hellomarci

de ne haragudjatok már, én szeretném ezt a telefont, de hát ennyi pénzért ... !? <#falbav> függetlenül esélytelen megvennem, szolgáltatóknál az meg a másik véglet... <#fejvakaras>

LoDMaSt
máshol sem olcsóbb sajnos, max a havidíjban kapsz többet..

@ Hellomarci

akkor hadd mondjam a véleményem... gusztustalan lehúzás ami Magyarországon megy... ezt a telefont akartam megvenni, de csak akartam :S

LoDMaSt
nem. szolgáltatót is kell választanod hozzá..

@ Hellomarci

apple store-t néztem, az kártyafüggetlen nem?

LoDMaSt
A 400 dodóhoz hozzájön a havidíj is, olvasd el az apró betûket is..

@ Hellomarci

sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogy tudom megrendelni Amerikából az iphone 5-t? Kint 400$ ami nevetséges összeg érte és ez a 64 GB, itthon Magyarországon meg 270.000 Ft vicc ! :S Még ha a duplájába fog kerülni mire ideér hozzám akkor is spóroltam közel 100 ezret ! köszönöm

clio1616v
szinte kötelezõ letölteni

RTL se rossz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Andr0
WP8 😉

Amúgy kis reklám: A Híradó nevû app számomra kellemes csalódás. Nem gondoltam volna hogy a magyarok képesek valami hasznosat és jól használhatót alkotni...

Armin & Ayu fan

clio1616v
õ játszotta a barátok köztben a buzit?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
sorbaálláskor tuti elõre engedték volna : D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v
nm kapkodta el 😄

Jim Morrison
😄 egyik t pontban pont Kótai Misi ment ki eggyel 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v
az i5 annyira pró, hogy ki se kell rakni 😄

Jim Morrison
szerintem wp8-at akart írni, bár kicsit messze van a W gomb a D tõl.

Ma voltam pár szolgáltatós bótban, minden telefon szépen ki volt téve, volt helye, kivéve az iphone 5 öt mert az mindenhol csak oda volt baszva, egyik helyen 1-2 hellyel arrébb a 4S volt kiemelve, ötösnek meg még csak egy ilyen mágneses hely sem volt ahova rá lehetett volna tenni 😄 diszkrimináció ! 😄

Sziasztok.

iPad 2-n ha az AppStore-t megnyitom akkor ezt az üzenetet kapom. Nem lehet kapcsolódni az iTunes Store áruházhoz.
Ilyenkor mi van?

Üdv: zoli
clio1616v
mi az a DP8?

DanielT
Ja, a hardvert imádom. Minden szempontból jobb mint akármelyik Droidos csoda, de ilyen Passbook appok helyett, illetve mellett valami izgalmasabbat várnék. Még a Win8 phone is olyan érdekes újítást hozott mint a "gyerek mód" amiben beállíthatod, hogy milyen appokat és funckiókat érjen el valaki, amikor odaadod a készüléket és egy kapcsolóval pillanatok alatt belõhetõ.

Aztán ott van az új Androdion a multi-user támogatás tableten, ami egyszerûen szánalmas, hogy nincs iPadon.

További gáz, hogy a 10 colos iPadon is csak full képernyõben futhat minden app, ennél sokkal-sokkal jobb a Win8 megoldása, ahol minden appnak 3 méretben kell elkészülnie és egymás mellé pakolható könnyedén egy csevegõ progi és egy böngészõ, vagy videólejátszás.

Andr0
Ez a megszólalás lefedi az én véleményemet is:
"Google Now just, embarrasses Siri. It’s ridiculous. No wonder Forstall was canned."

Armin & Ayu fan