iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
hát ez érdekes mert mindkettõ mellett vannak érvek. Szerintem lehet hogy megpróbálják az ocsó iPhone-t de akkro az már nagyon ilyen szenvedés jellegû lépés lenne...

Armin & Ayu fan

DanielT
Ja, mert a te elképzeléseid és a tények között eddig is dimenziónyi távolságok voltak.

GregSB
A te elképzelésedben mindenféleképpen, az enyémben más az arány.

DanielT
Eddig mi az állás megmondásban? 5-0 ide? 😄
GregSB
Ez a modell mûködött 5 éven át, de tovább már nem tud, mert nem tudnak már több piacra bõvülni, és a jelenlegieken is az az igény hogy azonnal el tudják indítani az új készülékeket bejelentés után. Ha továbbra is egyenletesen magas igényt akarnak fenntartani a telefonokra az év folyamán, akkor valamit változtatniuk kell, és szerintem fognak is.

Szólaltam én is 2012 Decemberében, ez is visszakereshetõ lesz majd ;-)

DanielT
Egyik se lesz.

Van egy csúcsmodell és van több olcsóbb, a régebbiek, amiket 3 generáción át forgalmaznak.

Két modell nem lesz, mert nem tudnak miben különbözni. A képernyõméret marad amekkora most, a design szintén, a belseje nem lesz jobb, annyira, hogy érdekeljen bárkit is.

Szólottam 2012 decemberben, vissza lehet majd keresni! 😊
GregSB
A konkurencia csak egy (kissebb) ok.

A nagyobb, hogy 2007 óta mindig azzal játszottak a gyártó kapacitások lefedése és az igények lefedése terén, hogy csúsztatva indították el az új telefonok árusítását nemzetközileg, + mindig be volt ütemezve hogy X új országban indult el az árusítás év közben.

A végleges cél azonban az, hogy mindenhol azonnal elérhetõ legyn az új telefon, rögtön miután bejelentik õsszel, és ehhez már nagyon közel vannak + már nincs sok új ország ahol be tudják indítani az értékesítést, most adtak hozzá még 50 országot a portfólióhoz.

2007-2011 között tehát azzal játszottak, hogy csúsztatva adnák ki az új telefonokat az év folyamán + folyamatosan indították el õket új piacokon, így az év során egyenletesen magas igény volt a készülékekre, és maximálisan ki voltak használva a gyártó-kapacitások.

Mostanra azonban eljutottak arra a szintre, hogy õsszel amikor bejelentik az új készüléket annak elérhetõnek kell lennie mindenhol. Több hetes várakozások alakulnak ki emiatt, mert nem képesek annyit gyártani amire szükség lenne. Ez az állapot eltart több hónapig is, sõt, karácsony utánig. Tavasszal és nyáron meg sokkal alacsonyabb igények lesznek, mivel nem kezdik már árulni több új helyeken a készülékeket.(+ ott van az is, hogy tavasszal bemutatkoznak a konkurencia készülékei is, amelyek õszig sok vásárlót átcsábíthatnak.)

A lényeg hogy látszik a jelenlegi éves frissülési modell nem fenttartható továbbra az Applenek. Õsztõl tavaszig túl magas igény jelentkezik az iPhoneokra (ezt láttuk most az 5-ösnél), tavasztól õszig meg nem használnák ki a gyártó-kapacitásukat, mivel már nem tudják újabb helyeken elkezdeni az árusítást. Mindenféleképpen be kell vezetniük valamit tavaszra. Ha nem 5S lesz, akkor egy másik iPhone modell.

passatgt
azt kell megnézni, hogy új termék után a 2. 6 hónapban mennyit adnak el

ha nagyon keveset, érdemes ilyenkor egy újat kihozni, ennyi a történet sztem😊

Miutan a legerosebb konkurencia, a Samsung szamolatlanul adja ki ugyanazokat a telefonokat mas neven, minimalis valtoztatassal, hogy a fanboyok lelkibekejet megorizze, az Apple-nek is illene raallnia erre.

Reszemrol logikus dontes a 6 havonta torteno rancfelvarras.

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Vagy ez, vagy valamit tenniük kell (pl egy második iPhone modellt indítanak el, és az frissülne tavasszal mindig).

Olvasd el a számozott pontokba szedett érveket, a jelenlegi modelljük nem fenntartható sokáig.

DanielT
Ja, zseniáis ötlet fél év alatt avultatni a csúcs terméket.

Év baromsága.
Tikal
Hulyeség is!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Meg van rá az esély, hogy az Apple átáll évi 2 frissítésre.

Az érvek teljesen reálisak... ha átállnak erre, akkor minden év õszén jönne egy teljesen új iPhone, tavasszal meg az S verzió. Eddig hülyeségnek tartottam, de így végig gondolva simány jöhet tavasszal az 5S.

Atika :o)
Hello en kb 3 hete vettem nemtudom, hogy melyik seria de egyenlore nemkopott.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Ha van vki, aki az utobbi hetekben vette az 5-os telefont es nem az elso szorasbol, azoknak fekete eseten tapasztaltak-e kopast?
Ismerosom feketet venne es nem akarja tokban tartani. Ertheto, mert tenyleg design remek...

DanielT
Ha már szolgáltató:

LTE csomagra akartam váltani, hogy fel legyek készülve a váltásra és telefonon fél perc alatt megvolt az ügyfélszolgálatnál. Semmi plusz költség, szóval aki T mobilos i5-tel rendelkezik, annak ajánlom.

Sõt, plusz apróság, hogy nincs vele túlforgalmazási díj, a sima csomaggal volt.
DanielT
Nem, a szolgáltatónak ez a jó, tehát nyilván nem fog ilyenben segíteni.
Soldiers
Üdv

Egy olyan kérdésem lenne hogy én a T-200-s csomagban vagyok és 5000Ft lenne a havidíj de mindíg túllépem és az lenne a kérdésem hogy a kártyámat le lehet e korlátozni hogy 5000Ft-nál ne fizessek többet?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Én Wazet használok. Egyáltalán nem lassú.



Attila8805
Én navigont hasznalok es nagyon meg vagyok vele elegedve.
Eddig semmi baj nem volt vele es a futasa is folyamatos.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Én navigont hasznalok es nagyon meg vagyok vele elegedve.
Eddig semmi baj nem volt vele.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tikal
mikor kiválasztok egy cimet, és nyomom a Go-t, na ott olyan 15fps 😊 meg ugy az egész nem olyan folyékony, és azért egy 4S-en simán várnám a folytonosságot

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
A hiba nem biztos, hogy a programban van. Nekem is volt ilyen gondom régebben, 4-esemen, de aztán valahogy megoldottam, az igo egy 3gs-en is simán röccenésmentesen fut alapesetben.

@ Hellomarci

Tikal
használja valaki a Navigon-t? iGo-t használok, de olyan darabos az animáció, és kiváncsi vagyok más navigácios progik is ilyen lassuak e..

Yoda001
köszi az infót <#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

Botond
Ingyenes most a sims medieval iphonera. Én eddig nem sokba néztem ezt a franchiset, de leszedtem a medievalt és poén. Egész nap elvoltam vele. Gondolom pár nap után uncsi lesz, de ingyen megéri simán.
Tikal
Jajó, már azt hittem százával vannak tényleg 😊

DanielT
Asztali pc+munkanotebook+iPhone. Ennyire van szükségem.
Tikal
De tudom, neked a telefonodon is max 5 külsõs app van, hiszen százával vannak telefonjaid meg más eszközeid amiket használhatsz a különbözõ feladatokra.

Tikal
Haha.

DanielT
Fogalmam nincs mirõl beszélsz.

DanielT
Százával vannak gépeim.
Akkor miert sir? En sem fikazom az Adobe Premiert. Tudom, hogy vannak hibai, de nem hasznalom. Van helyette mas.

precision
"szerencsére van copy trans manager meg icloud így már nem kell azt a ganékupac foshalmaz iTunest használnom"

remélem nem gond DanielT, hogy megelõlegeztem a válaszodat 😄

Bazinga!

Lehet neked nem szabadna Apple termekek kozelebe menned. Se hardver, se szoftver nem mukodik a kornyezetedben.
Van Galaxy III, Lumia 920 - ezekhez nem kell iTunes.

passatgt
"Soha semmi más programmal nem volt még ilyen gondom"

hiszen semmilyen programod nincs feltelepítve-.-

Tikal
Nekem meg legalább 30 féle app van a rendszeren, a windows-os gépen is... és mégse fél percet várok, a régi néha nehezen indult, de ez most nálam okés. Nyilván nem minden gépen úgy fut ahogy kellene, lásd játékok.. és azt ne mond hogy nálad SO-HA semmi másnak nem volt még problémája, mert mindjárt feltúrom az ide vonatkozo rinyákat 😊

Amugy azt hittem gamerpc-d van, nem pedig office net kombó, erre igazán elég lenne egy netbook is 😊

DanielT
Ja. User error.

Megmondanátok, hogy mi a büdös LÓFASZ az user error egy olyan gépen, amin 30 sec alatt bootol a Win7 és semmi nincs egy Chrome-on meg az Officeon kívül telepítve?!

Soha semmi más programmal nem volt még ilyen gondom. SO-HA.
Dzsega
intel centrino core 2 dou @2,4Ghz, 3GB ram, igaz SSD de nekem is csak 2 sec... (Win 7 Pro 32Bit)
User error...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

"user error lesz ez" + "Win"

Mondom, hogy user error 😄

Tikal
Neked mindig minden akad, elromlik nem müködik, nem kompatibilis 😊

DanielT
LOL.

Életedben nem láttál még olyan rendezett gépet mint az enyém.

Ezek a nyomorultak nem tudnak Win-re programot írni.
passatgt
én meg nem zárom be

LoDMaSt
Szintén azonos véleményen vagyok, 2012 early macbook pro, i5/8GB, nekem ugyan 8mp a megnyitás, de a PS is megy, meg a VLC is HD filmmel, chrome is eszi a gépet a szokásához híven.

@ Hellomarci

7200-es HDD, late 2009-es i7 iMac, 16 GB, 2 sec...

user error lesz ez, sok ott a szemet...

passatgt

😄

Jim Morrison
mondjuk én egyáltalán nem használom az itunest, csak néhanapján appokat és zenét syncelni. Ha naponta használnám akkor nem lennék vele szemben ilyen türelmes 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SötétBarom
Nekem 9-15 sec, ami kurva sok, figyelembe véve, hogy egyéb, hasonló alkalmazások instant indulnak. Nekem egy fosparittya médialejátszó ne induljon annyi ideig mint a farcry3. Bebaszna.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jim Morrison
most lemértem én is, 7 mp alatt töltött be. Nem a legjobb, de ez szerintem bõven tûréshatáron belül van 😊

szerk: utána már 4mp.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bercy
itt is par mp alatt indul (SSD, OSX).