iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.smart-bus.hu
Meg se mozdul, csak vár a kattintás után, ki tudja mire. SEMMI nincs a média tárjában, semmire nem használom.
Legalja hulladék.
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A telefon sem érzékel a kártyából semmit.
Ezer éves vodás kártya, ha ez jelent valamit.
amúgy szerintem nem sok értelme van egy ilyen toknak, de nyilván lesz rá igény a piacon
Bazinga!
viccet félretéve, kicsit pontosíthatnál, hogy mit takar az, hogy "nem akarja megenni"
így látatlanban azt mondanám hogy unlockolni kell a telefont (függetleníteni)
szifon.com -on találsz hozzá leírást szerintem
Bazinga!
Friss iphoneos vagyok, lenne pár láma kérdésem 😛
Kaptam egy 3G-t, de nem akarja megenni a kártyámat. Lehet ezzel valamit kezdeni házilag, vagy be kell vinnem valahova?
http://gaborszantai.co.uk/
persze lehet, hogy létezik ez a tok, de ez a video szerintem CGI v. mi, és nem valós felvétel a valós termékrõl
Bazinga!
Nagyon tetszik!
Kíváncsi leszek mit fog belõle kihozni a JB-es társadalom. Ahogy elnéztem már most is sok mindent tud. <#vigyor>#vigyor>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
"Stream videos with AirPlay"
Végre vazze, alapból benne kellett volna lennie 😊
Prody, javaslom, hogy olvasd át még egyszer...
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Windowson ctrl+s-el be lehet kapcsolni a side bart.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
8GB os is van belõle, használtan már 65 ért tudsz venni belõle akár szépet is!
!Forza Ferrari!
A 4-et is szépen lassan kinyírja az Apple, már belassulgat.
egyébként én a használt piacon is szétnéznék. eddig minden telefonomat használtan vettem és semelyiknek semmi baja nem volt (kivéve egy, de azt eleve hibásan vettem, fel is volt tüntetve). igen jó ajánlatokat ki lehet fogni 😊
ha teheted akkor természetesen a lehetõ legújabbat vedd.
a 3g-tõl viszont óvva intelek. én jó ideig azt használtam és valami iszonyat lassú, kínszenvedés volt a használata, szoftvertámogatás sincs már rá (app-ok is alig-alig jönnek már ki rá), szóval azt semmi pénzért ne vegyél. most egy 3gs tulajdonos vagyok és a sebességnövekedés a 3g-hez képest óriási. végre tudom normálisan használni, van szoftvertámogatottság, szinte az összes app elérhetõ rá. sebesség terén én elégedett vagyok vele, habár néha azért már ez is belaggol itt-ott. szóval, ha nagyon nincs pénz, akkor a 3gs-re még azt mondom, hogy jöhet, de hamarosan ennek a támogatottsága is befejezõdik, ezt vedd figyelembe.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Alapvetõen android felhasználó vagyok, fõként az ár/teljesítmény megítélése miatt. Jelenleg 2. éve egy Samsung galaxy spica készüléket használok, amely elég változó teljesítménnyel szolgál (tekintve, hogy már túl van egy mosáson, ez elég érthetõ...). Már az alapvetõ szolgáltatások használata is nehézkes. Minden esetben egy-egy új, tipikus android -os hibába ütközök (tipikus hibaüzenetek, lefagyások stb...), amely megoldása után még egy következik. Ezen hibák miatt, a mostanra hatodszor teljesen "resetelt" mobiltelefonomra még appsokat sem tudok letölteni. Ezen kívül gyakorta kezdeményez hívásokat, ír sms-eket a zsebembõl, hangot már csak recsegve ad ki, a csatlakozója pedig már nem képes rendesen jeleket közvetíteni, így ez a számomra fontos funkciója is kihunyt...
Ezek után merül fel bennem a mobilvásárlás gondolata, s elsõ körben az apple mobilsorozata az: iphone merült fel. Be kell valljam, vonz a minõség, a problémamentesség, a terméktámogatás, és a szolgáltatások. A pénz amit a mobilvásárlásra áldozok, elég alacsony, s így elsõ körben az iphone 3, és 3s modelleknek néztem utána. Sajnos eme modellek gyártása már leállt, használt mobiltelefont pedig nem szeretnék vásárolni. Ez után az iphone következõ modellje a 4 -es legkisebb, (8gb?) 16 gb- os változatára figyeltem fel. Az árak 115 ezer forintnál kezdõdnek.
Várható-e a most következõ karácsony során, vagy után némi leárazás az említett készülék(ek) esetében? Mik velük a tapasztalataitok? Mely készülékeket ajánlanátok még esetleg? Megérik a borsos árukat?
Miért? Az iDióták évente cserélnek? Miért? Annyira szar?
Egyébként a notebookjaiknak egy kivétellel nem olyan nagy a felbontásuk, hanem teljesen átlagos és nyilván nem a számológépet akarom teljes képernyõre kirakni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/