iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt az 1000ft-1gb-os t-mobilos csomagot valaki belinkelné,mert én nagyon nem találom az oldalukon...<#nemtudom>
Tikal
Itthon csak a deezer, kinn van Rdio is a másik ketto mellé.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem váltok, egy ismerõsömnek kellene valami spotify-pótló

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Deezer, Rdio.

Deezert probaltam, kozeleben sincs a Spotify-nak. Miert valtasz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
Deezer.

@Gladiator: Egy appba is elmegy a 3 fiók.
Contactok pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Follow these steps
1. Sign on to hotmail
2. Click on option on the right top corner and select more options
3. Click on exporting contacts and save it to hard drive as csv file
4. copy the contents (Select all fields) of csv file, click this link http://homepage.mac.com/phrogz/CSV2vCard_v2.html and follow the steps
5. sign on to iCloud and click on contacts
6. Drag the vCard file created in step 4 and drop it to iCloud contact

Nice work done by Developer of http://homepage.mac.com/phrogz/CSV2vCard_v2.html

Másik verzió:
"If you want your hotmail mail, contacts, and calendars on your iOS device, you're in luck. In settings, you can just pick hotmail, put in your login, and it should all come in without trouble. That's what happened with the little iPod I got. Same holds for iPad."

Armin & Ayu fan

Tudnatok ajanlani Spotify helyettesito app-okat, lehetoleg olyat, aminek van offline zenehallgatasi lehetosege is?

Botond
Van Gmail app. A lentire rárakod a hotmailt, a Gmail appba meg a gmaileseket.

Szám másolás passz.
Gladiator
Most váltanék Windows Phoneról iPhonera. A WP-n úgy van, hogy van 3 csempém az email fiókjaimnak, 1 hotmail, meg két különbözõ gmail. Viszont az iPhone-on csak egy Mail ikont látok ott alul. Megoldható 3 fiók szinkronizálása, vagy ez hogy megy?

Valamint a telefonszámaimat hogy mentem át? A WP mindent a hotmailes fiókom kontaktjaihoz csatolt. Onnan be tudja húzni az iPhone?

Tikal
Az egesz csak talalgatas...amugy meg tuti fembol lenne à la iPod

Andr0
A színes iPod Touch-ok háza milyen anyagból vannak? tudja vki?
Azok mennyire kopnak, arról nincs infónk?

Armin & Ayu fan

DanielT
Természetesen nem normális. Nincs az a brutális állat játék, amivel 2 óra alatt nullázni lehet.
Oke, akkor megcsinalom, most tolton van, mert a Room-mal keszitem ki az idegeimet.

rooney8
beállítások/általános/használat/utolsó teljes feltöltés óta eltelt idõ

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pontosan mirol csinaljak screenshot-ot? Holnap akkor reggel feltoltom es amikor meghal, akkor csinalok kepet.

precision
3G, wifi, gps, fetch/push legyen kikapcsolva ha nincs rá szükséged

Illetve a kijelzõ fényerejét is érdemes levenni max 30% -ra az auto fényerõt meg kikapcsolni

Bazinga!

rooney8
1 napot bírnak általában az okostelefonok
én is reggel 100%-on húzom le és van, hogy estére már 5% körül van.
azért linkelj be egy képet a használatról (utolsó teljes feltöltés óta eltelt idõ) a nap végén mikor már majdnem lemerült.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jatek nelkul, nemi facebook/twitter/sms/hivassal is meghal estere a reggel toltott telefon... Most olvasom, hogy 6.0.2-vel sokan szivnak, de nem talalom a megoldast. Vasarnapi a telefon, elvileg kicserelhetnem, de az sem jelent semmit allitolag.

(figyelek ra, hogy ne fusson hatterben semmi, ami nem szukseges)

Tikal
Szerintem az sajnos. A 4s-em is nagyon hamar lemerül játékkal.

Kaptam egy iPhone 5-t. Ajandek lonak nem nezem a fogat, de naponta 3-4x kell toltenem az normalis? 2 oras jatek alatt nullara esik az akksi.

rooney8
nincs valami fb hack, ami azt csinálja, hogyha gépen be vagyok jelentkezve fb-re, akkor telefonon ne küldjön értesítéseket? 😄

passatgt
annyi választás lesz, hogy a 4s-t veszed vagy 5s-t, és máris különbözik a képernyõméret😊

Andr0

Armin & Ayu fan

precision
Happy Birthday GregSB! 😊

Bazinga!

RATCUSTOM
Ugyanez volt nálam is. Elõször csak 10-20% között volt, hogy kikapcsolt, de a végére már 70-75%-osan is hajlamos volt kikapcsolni néha.
i-dokihoz vittem, egy aksicsere teljesen megoldotta a problémát, azóta is tökéletesen mûködik. Egy fél óra alatt kész volt és van rá 90 nap garancia is. Egyébként van i-dokitól olcsóbb szerviz is, de náluk csináltattam, mivel jó híre is van és szombati munkanapon csak õk vállalták a szervizelést.

Értem, köszi szépen

<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

robotnyk
szerintem akkucsere megoldaná, de van sok nem hivatalos apple szervíz, ott biztosabbat tudnának mondani. majd a tapasztaltabbak ajánlanak jobbat ha tudnak, de i-dokinál például 7000 forintot írnak a cserére
3 éves volt decemberben a 3gs-em, és nálam is képes hasonló jelenséget produkálni 15-20% közötti aksival. 😞 Én sem cserélném le, csak éppen nem jártam még utána, hogy mennyi lenne egy csere..

Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok aminek igazi okát,megoldását nem igazûn találtam más angol nyelvû oldalakon se.
Van egy 3gs em , a megjelenés napján lett vásárolva, ezidáig semmi baja nem volt.
Viszont az ios6 óta hajlamos lett hirtelen meghalni akár 50% os töltöttségen is, és csak töltõvel lehet bekapcsolni, ekkor ujra mutatja az eredeti töltöttséget. Az a kérdésem hogy ezt a hibát orvosolja egy akumlátor csere vagy mégis ezt mi okozhatja. Nem igazán szeretnék uj telefont venni ugyanis ettõl eltekintve tökéletesen szolgál, és már hozzám is nõt. az apple forumán olvasgattam és rengeteg 3gs tulajnak vannak teljesen azonos problémái de válasz nem igazán érkezett rá.

Válaszotokat elõre is köszönöm.

GregSB
Illetve nem lesz nehezebb, minden fent van toreenten. Csak nem lesz olyan kényelmes.

GregSB
Bezárja kapuit a hackulous

Nem lesz többé installous. A warezolás iOS-en nehezebb lesz ezután...

Jim Morrison
T-Mobile

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsega
melyik szolgáltató?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
ja értem.
én olyanról tudok, hogyha most elõfizetsz egy csomagra, akkor 2 hónapig akciós áron (90ft) tudsz netezni.

Jim Morrison
Céges csomagban, de ha jól emlékszem nem csak céges csomagban lévõket érintett ez az akció.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
??😮
milyen csomagban vagy? meg ez nem csak ilyen pár hónapos akció, aztán rendesen a teljes összeget kell fizetni?

Igen, természetesen mûködik.

Sziasztok!
iPhone 5 tulajok! Tudom, már rég lerágott csont, de gondoltam azért megkérdezem: a scuffgate, azaz karcolódás és/vagy festéklepergés mennyire látszik meg a telefonotokon, ha meg is látszik egyáltalán. Nemrégiben vettem egy feketét, és azért az oldalon enyhe festéklepergést véltem észrevenni. Nem fogok persze másikért rohanni, de azért zavar, hogy a szeptemberi launch óta még mindig hibásan jönnek ki az ötösök, habár a hiba már rég nem olyan szembetünõ, mint az elsõ szeriás modellekben..

Jim Morrison
O.o Én 500megáért fizetek 300FT-ot. 1-2 hónapja volt ilyen akciójuk akkor váltottam 100-ról 500 megára.

Tikal
Ismeritek? Tudom tudom zombis, de nagyon hangulatos 😊

Tikal
Nem tudom hogy ha itt megrendeled akkor az müködni fog e a telefonoddal, de szerintem az ügyfélszolgálaton errõl a csomagról beszélt nekem a srác...

A 6.0.2-es szoftvert érdemes telepíteni?
Prody
Pfff. 😄 És ez a honlapjukon is rajta van, ott leltem rá.

rooney8
1gb egy ezresert? En 100mb-ert fizetek ezret 😄

Prody
T-Mobile-nál 1GB-ot veszek 990FT-ért a Mozaik csomagomhoz... behajtócég amúgy!

SötétBarom
Én még mindig röhejesnek érzem, az baj? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Andr0
de ezt tudtommal nem lehet kérni okostelefonhoz csak tablethez vagy netbookhoz.

Armin & Ayu fan

Andr0
WTF??? 4050 ft 4 gigáért az tökjó ajánlat...o.0

Armin & Ayu fan

Tikal
Javítás: kiderült hogy a T-mobile is add 4GB-ot 4050ért, csak éppen nem reklámozzák, az oldalukon online ki sem tudod választani, ügyfélszolgálaton kell kérni, azt hiszem van 2GBos csomag is kb feleennyiért. Érthetetlen.