iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
akkor elnézést érte hogy nem használok ezer álreget a komoly kérdésekhez..

nem kötelezõ a segítségnyújtás, nem helpdesk topik világos, de azt hittem emberekbõl vagyunk. de akkor tévedtem, megesik. ez ilyen.

GregSB
Az a baj, hogy békében kerdezel már több mint fél éve amHTC, WP, Android, iPhone topicokban. Ne csodálkozz hogy senki nem vesz komolyan.

dragon11
én békében kérdeztem, ha vlki enniyre genetikai hulladék h fáj az élet neki ne írjon vissza nem kötelezõ -.-

dragon11
jah valszeg én kezdtem az egészet iróniával majd sértegetéssel illetve másik topikban is a támadásokat, igen sok esélye van !

SötétBarom
A hülyeséged fájó 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

dragon11
te nagyon érzékenyre vetted a témát, fájó hogy csóró vagy ?

GregSB
http://passkit.com/

Pasbookba és Google Walletba lehet vele kuponokat csinálni, ingyen.

"You can sign up for a free account that lets you have up to 10 passes in circulation at a time, do up to 100 updates per month, and keep those passes up to 14 days."

GregSB
Nyugi, látom mit mûvel a többi topicban 😄

De azért mert néhány pletyka errõl szól nem kéne készpénznek venni ezt a tavaszi dátumot 😊

precision
*minden nap

Bazinga!

precision
2x gyorsabb cpu és gpu, jobb kamera

nehogy megvedd az 5 -öt... minek...

#32965 :
ne foglalkozz vele, csak trollkodik... elég megnézni a milyen telefont vegyek topikot 😊 az ügyeletes tele vagyok zsével és minden nem megkérdezem, hogy melyik a legjobb mobil... 😊 soha nem vesz semmit csak várja a "next big thing" -et, nehogy elavulttá váljon a 200ezres mobilja

Bazinga!

Andr0
semmi infó nincs. Annyi hír repked, hogy mûanyag olcsó iPhone fog jönni. De hogy mikor? o.0 nemtudni

Armin & Ayu fan

GregSB
Lehet róla tudni hogy akkor jön?

dragon11
Srácok, az 5S-rõl mit lehet tudni azon kívül, h tavasz vége-nyár elején jön ?

robotnyk
mielõtt eladnád, milyen szervízben jártál vele?
Köszi, akksi 1 hónapos benne.
precision
add el alkatrésznek pl... a kijelzõt, akksit és ilyesmit tudják hasznosítani belõle

hirdesd meg apróhirdetés oldalon de a hibáit ne felejtsd el felsorolni... és persze ennek megfelelõen nyomott áron add (olyan 10e körül?)

ha jó áron adod akkor meg fogják venni, hardverapro.hu -t ajánlom elsõsorban

Bazinga!

"Sziasztok! Egy érdekes hibajelenség jelentkezett az iphone 3 készülékemen, kb 2 hónapja. Használat (beszélgetés) közben váratlanul engem sem hallanak, és én sem hallom azt akivel beszélek. Ha a hangszórót kihangosítót) benyomom a képernyõn, akkor rendben van minden. Egyre többször fordul elõ, ezért biztonságosan, csak kihangosítón tudom használni."

Elvittem szervízbe a telefont, azt mondták valószínû panelhibás, a javítása min. 15 000.- Ft lenne, de inkább több, és 100 % garanciát nem tudnak rá vállalni, hogy akkor tökéletesen mûködni fog. Annyit nem szeretnék rá költeni, és így a szervízben sem vették meg a telefont. Mit tudok csinálni, csak annyi baja van, hogy csak kihangosítóval lehet telefonálni rajta? Nem is fogom tudni így eladni sem, csak úgy kidobni nincs értelme. Tanácsokat elõre köszönöm.
Bercy
Hát nem 😄
Andr0
csak nekem ugrik fel egyre több kínai app? az App store-ban?
szerk. Magyar App store

Armin & Ayu fan

GregSB
Ünnepek alatt nekem is szarakodott, de mostmár jól mûködik.

pyrohun
Mondjuk a 3G sem volt kisebb a 3GS-nél...... 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Én! Egy olyan 1-2 hete talán. (Bár most kimenõm tiltva van.)
De wi-fi-m van, és így se megy, ötlet, hogy mitõl lehet?
Mert kezdem unni... 😊
Egyre tobb ismerosom panaszkodik, hogy nem mukodik az iMessage (sem Angliaban, sem Magyarorszagon) - ti tapasztaltatok ilyet?

http://gaborszantai.co.uk/

Volt karácsony elõtt egy akció, minden Apple terméket meg lehetett venni 20%-os kedvezménnyel 2 napon keresztül, ha jól tudom december 20-21 napokon.

Ez az akció most volt elõször, vagy idõközönként megismétlik?
Ha már többször volt, akkor mikor szokott lenni, csak decemberben?
Bercy
Ja bocsi igazad van az valóban 2db I4 😊
Elég lusta volt a szerkesztõ, fõleg az a mini 1st gen iphone az csúcs
asysoft
Tudom, hogy mit akar jelenteni, de keret vágásai máshol vannak (banneren láthatod a 4S-t).

/*WTF?!*/

GregSB
Nem lehet megnézni õket.

Sziasztok!

Régebben azt hallottam, hogy meg lehet nézni a lopott, illetve letiltott iPhone-kat az iTunes-ba valahol. Tudtok ebben segíteni?

Üdv: Zoli
Bercy
az egyk a 4 masik a 4S
Ugy oldottam meg, hogy mig Wifi-n vagyok, lekapcsolom VPN alatt, amikor 3G-n, akkor vissza. Wifi-s hasznalatkoe ugysem szamit az adatforgalom, akkor nem 'sporolnia'.

asysoft
És miért van rajta az iPhone 4 kétszer?😊

Telenor oldalán vicces eredményeket ad az iPhone-ra történõ keresés😊

/*WTF?!*/

Tikal
Tényleg? És ezeket te hol olvasod? Mert app store-ban 5 csillagos és csak jókat írnak róla. Persze van egy két review amiben nem jót írnak róla, pl: ez szar 😄 Az ilyenek általában azok a gyökerek akik még azt se tudják hogy mire való a home gomb.

Angelnek lehet olyan problémája van ami egyébként megoldható. Nekem pl szinkronizál a Spotify, nem szakad a wifi. Ellenben mikor otthon voltam a T-s kártyámmal nem akart müködni. Ki kellett kapcsolni majd ujra be.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
én mielõtt felrakok valamit elolvasom, milyenek a reviewek, nagyon nem jót írnak róla...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
Errõl van szó 😊

Olcsóbbat felõlem csinálhatnak, de olcsót ne. Ha valaki nem érti a kettõ közti különbséget akkor az inkább kérem tartsa magában 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Tikal fellélegezhetsz 😊

Phil Schiller szerint soha nem fognak olcsó telefont csinálni

Olcsót nem, de ezzel nem zárta ki hogy olcsóbbat mint a mostani igen 😉

robotnyk
huh, mik vannak O.o
Google is kidobja...

GregSB
GregSB
De, én is úgy emlekszem hogy ünnepek elõtt volt náluk, méregdrágán.

robotnyk
hol? itt, Magyarországon? itt pannon/telenor soha nem árulta egyiket sem tudtommal.
Furcsa, mert volt a Telenor-nal 4S es 5 is.

robotnyk
nem, csak t, voda.
CroftManor
Telenornál nem lehet kapni Iphonet? Néztem a honlapjukon, de nem láttam.

Nothing is True, Everything is Permitted

GregSB
Mer' balfék volt aki csinálta 😄

passatgt
elsõ miért kisebb?😊

GregSB
BTW ma 6 éves az iPhone!

Onavo sucks.

Most jöttem rá, hogy mióta felraktam, azóta nem szinkronizál a Spotify, szakadozik a Wifi.
Onavo nélkül minden mûködik.

Tikal
Hat akkor engedtessek meg nekem hogy rinyaljak ha mar hozod a hireket😊)

GregSB
Meg itt is vannak szintek, nem szoktam befosni ide minden utolsó találgatást a macrumorsról, de azért amirõl a WSJ, Bloomberg, vagy más nagyobb híroldal ír arról azért már érdemes beszélni. Még ha nem fog bejönni akkor is 😊

GregSB
Felõlem hozhatunk olyan topic szabályt, hogy az ilyen pletykákat inkább kerüljük, de akkor mirõl beszéljünk? 😊 Folyamatosan csak a hibákról, jailbreakrõl meg használattal kapcsolatos dolgokról? Én szeretek elfilózni, beszélgetni ezekrõl a pletykákról, csak a helyén kell kezelni õket és nem szabad túlságosan komolyan venni õket.