iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ez egy lockscreen, nem? elég gagyi lenne ha csak ott lenne elérhetõek a toggle -k 😊

Bazinga!

ProGabe
Ha azt mondaná az apple, hogy csak egy újítás lesz az iOs7-ben, de az ez lenne, akkor 110%-ig meg lennék elégedve vele.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Úgy hallottam T sokat szarakodott az elmúlt napokban. Sok ember tapasztal eldobott, meg sikertelen hívásokat. Várd meg amíg ez lecseng, utána ha továbbra is észleled a problémát akkor garis ügyintézés...

Sziasztok!

T-Mobilos iPhone 5-nél mi okozhatja azt a problémát, hogy a térerp maxon van, de az illetõt nem lehet elérni. Legfrissebb iOS van rajta. Ki se csöng: az elõfizetõ nem kapcsolható.

Köszi
GregSB
Megjelent a Temple Run 2, elég jó grafikája van, és ingyenes.

GregSB
Finish todo app

Az aki "4 negyedes" time-management rendszer szerint szervezi a teendõit annak ez egy nagyon hasznos eszköz.

Bercy
Barmit, csak a megrohadtat ne 😄
Botond
Írják helyette, hogy kukacos lett? 😊
Bercy
Javaslom vezessünk be tilalmat a "megrohadt" szó használatára, mert már feláll a szõr a hátamon tõle.
precision
<#rolleyes>

Bazinga!

DanielT
Jól van, vonjál le következtetést 1 napból, amikor én a következõ évek trendjérõl beszélek.

Na, eddig vagy képes gondolkodni és elõre látni. Csak a szokásos.
Tikal
Amúgy az iPhone ott rohadt meg mikor kijöttek ezzel az elbaszott képernyõmérettel, vagyis aránnyal! Minap megint a kezembe volt egy, és olyan szép lehetne, könnyû, vékony, de ez a forma <#falbav> Nem tudok vele megbarátkozni. Érintõképernyõs távirányítót csináltak belõle. Most, hogy a rohadásról volt szó, körül néztem telefon fronton, és elég nehezen tudnék mást választani, a 4s nagyon bejön nekem, méret, forma, kidolgozás, teljesítmény. Ha váltanom kéne akkor valamelyik WP-s HTC-t vinném, Lumia-t nem tudnám elképzelni magamnak, órási nagy és nehéz, már itt megbukik, pedig a design tetszik, meg a színek is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
A fenébe, már megint $500 felett van az árfolyam. Hogy lehet ez? Ez biztos valami átverés lesz.

#megrohadtazappleiránya400dolláralattiárfolyam

Jah, a semmi azert ebben az esetben a te folyamatos baromsagaidhoz viszonyitva azert annyira nem rossz teljesitmeny.

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Nyilván várható volt egy tetõ, hisz nem nõhetnek az eladások a végtelenbe, nem lehet mindenkinek iPhone-ja, hiszen egyébkét is elég drága, meg sok jó más készülék is van. De én azért még nem mondanám, hogy megrohadt. A Nokia megrohadt pl, most még kicsírázott valami a sírján, aztán meglátjuk nõ e belõle valami. Majd ha már rothadt almák lesznek a földön úton útfélen, mert senki sem veszi fel akkor majd beszélhetünk megrohadásról... és ott van az iPad még, ott kb ugyanaz a helyzet most mint az iPhone-nal volt, talán még durvább, hiszen már a 4. generációnál tart és még mindig nincs ellenfele tulajdonképpen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Te mit is tettél hozzá eddig érdemben a topikhoz? Ja, semmit. Kösziviszlát!
DanielT
Azt, hogy egyre kevésbé lesz trendi, sõt unalmassá válik a márka és készülékeik. Növekedést abszolút nem várok egyik területükön sem, legalábbis arányaiban a versenytársakhoz képest.

Ez egy természetes folyamat, nem lehet mindig a csúcson maradni. Megcsinálták a tutit, de nincsenek már egyedül.

A részvényárfolyam soha meg sem fogja közelíteni az eddigi történelmi csúcsot, sõt, örülhetnek, ha a mostani szintet meg tudják tartani.
Jozan esz, az...

Tikal
Mit jelent az hogy megrohadt? Hogy 500 fölé már nem megy többet az árfolyam? Vagy 600? Vagy hogy most már minden negyedévben csökkenek a bevételeik? Tisztázzuk, csak hogy legyen majd mi alapján mutogatni 😊

DanielT
Megrohadt, csak nem látsz az orrodnál tovább. Még akkor sem, amikor ott van elõtte a kész telefon, de "lehet, hogy nem ilyen lesz".

Megrohadt. Kész. Ezek voltak a legjobb éveik.

Majd vissza lehet keresni pár év múlva, hogy mikor mondtam meg.
GregSB
VAGY, ha te nem írnál baromságokat, amiket nekem kell korrigálnom.

Pl

#32983 -> #32985

Nem látod be hogy ez a kilóméteres vitáink alapja mindig? A nézeteltérés kettõnk között, aminek soha nem lesz vége, mivel egyikünk sem tartja a másikat hitelesnek. Soha nem fogjuk meggyõzni egymást. Ezért én megpróbálok mostantól semmit nem reagálni a te véleményedre, próbáldj meg te is így tenni.. vagy ne, akkor se fogsz tõlem választ látni mostantól.

DanielT
Ennek az lenne a legjobb módja, ha nem írnál hülyeségeket, amiket folyamatosan korrigálnom kell, hogy a kevésbé tájékozottak, akik betérnek ide, ne csak azokat olvassák.
GregSB
Akkor most szólok, hogy teljesen feleslegesen töröd magadat.

Mi lenne ha mostantól elkerülnénk egymást? Csomó felesleges kommentõl kímélnénk meg ezt a topicot.

DanielT
He?
Talan mert neked sem all a rendelkezesedre, kulonben elore lattad volna a bukasodat... 😄

DanielT
Én azért, hogy némi józan észt verjek beléd, de ez életem eddigiegyik legnagyobb kudarcának bizonyult! 😄
GregSB
Ezzel én is pontosan így vagyok veled. Minek is vitatkozunk mi? 😄

DanielT
Csak szeretnék finoman rámutatni, mennyire nem tartom relevánsnak a véleményed szinte bármilyen témában. 😉
GregSB
Olyan vagy mint a nagyanyám, aki ha kifogy az érvekbõl egy vitában ellenem, mindig felhozza hogy 7 évesen behánytam a kocsiban a hátsó ülésre, és ezzel szerinte el is van intézve a vita 😄

DanielT
Na, akkor járjunk el tapasztalat alapján, most már van elég.

Tehát: Amit én mondtam, az úgy volt, amit te mondtál abból semmi nem jött be.

Szal ennek megfelelõen okíts! 😉
GregSB
Jól van fiam, kettes, leülhetsz. Nyilván az iPad biznisz semmit nem számít bele az értékükbe, ami már most sokkal nagyobb bevételeket hoz neki, mint az iPod valaha...

Köszönöm a címeket beszéltem Velük, hamarosan fel fogom keresni Õket.
DanielT
Ami reális az az iPhone 4 idején lévõ árfolyamuk volt. Akkor hozták ki az utolsó, über készüléket, amit imádott a világ.
Tikal
Igen, nem is tartom celarnak a 700at jelenleg...

GregSB
700-ra nem fog visszamenni könnyen... legalábbis amíg nem mutatnak be valami teljesen új terméket (szemüveg, karóra, TV, akármi). Amíg csak a jelenlegi termékeiket frissítgetik, addig $500-$600 között fog mozogni, ami kb reális (a $700 irreális volt, és kb azt várták hogy lézerkardot mutat be az Apple az iPhone 5 helyett).

Tikal
Hat ja... talan mar ket eve is hogy meg van, annyira nem izgulok rajta, bukni meg mar nem bukok rajta legrosszabb esetben is kis haszonnal kiszallok, de eloszor varjuk meg a honap veget😊

Az iphonedokinál voltam (http://www.iphonedoki.hu/), mint írtam 2 x is, mindkét alkalommal úgy adták vissza, hogy megcsinálták, azért is cseréltettem ki náliuk az akksit, az már aktuális volt, és a hiba ugyan úgy jelentkezett, azért hozzájuk harmadszor már nem viszem (vissza)
GregSB
700-nál el kellett volna adnod 😄

Tikal
Még 300-nal vettem 😉

Mondjuk engem az erdekel egyedul, igy a vasarloi reteg reszemrol le van nutellazva😄

GregSB
Hûha, szóval az Apple TV mellett még frissítenék azt a terméküket, ami csak a legszûkebb vásárlói rétegüket érdekli 😄 Ettõl valamivel többet kell tenniük.

GregSB
Ez csak Jan 23.-ig tart, amíg le nem jelentik hogy geci sok iPhonet és iPadet eladtak, és kiderül hogy a pletyka ami levitte $500 alá a papírjuk értékét fals volt 😄

Most kéne venni részvényt, 23.-a után megint bõven $500 felett lesz.

MacPro is tavaszra lett igerve.

DanielT
Megrohadt az Apple, irány a 400 dollár alatti árfolyam.
GregSB
Ha minden az eddigi menetrend szerint menne, akkor ez lenne idén:

Valahogy nem tartom valószínûnek, hogy Q1-Q2-ben csak egy nyamvadt Apple TV frissítést dobnának ki. Eddig a tavasz az iPadról szólt, azt viszont õsszel frissítették / adtak ki újat.

Valamit tuti villantani fognak még nyár elõtt, kérdés hogy mi lesz az. Megint iPad frisítés? Esetleg iPhone frissítés? (Mindkettõ azt jelentené, hogy 6 hónapos frissítésre állnak át) Vagy valami új termék?

GregSB
Hát én ezek szavára nem adnék. Vidd be egy kivizsgálásra egy olyan helyre, ahol csak ezzel foglalkoznak, erre szakosodtak, nem pedig melléktevékenység nekik az iPhone szervizelés.

Appsolute, iDoki, iSzervizpont

Iphonedoki, IX.ker (ott cserélték ki az akksit), és Újpest, Árpád út FULLGSM ott mondták a panelcserét.
precision
Az ilyen genetikai hulladék féle szövegekere inkább nem is reagálnék.
Az, meg hogy ki a csóró arról annyit, te ügyeletes miller, hogy már régen meg kellett volna venned egy s3-at v. iphone5- öt. Fél év múlva eladod, rádobsz 30-50ezret és megveszed az aktuális szupertelefont... ha már ennyire kurvára fontos neked, hogy azzal villoghass.
Az a baj, hogy folyamatosan nyomatod a bullshitet, de a tanácsot nem fogadod meg. És nem én szóltam elõször és nem én egyedül... de mi genetikai hulladékok vagyunk a hibásak minden bizonnyal...

Bazinga!

dragon11
jogos.

robotnyk
szerintem az senkit nem zavar ha megkérdezed milyen telefont vegyél, az már igen ha fél éven keresztül nem bírsz dönteni. minden hónapban kihoz valamelyik gyártó egy csúcsmodellt, törõdj bele. bökj egyet ami éppen tetszik aztán vedd meg végre.