iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
durva amugy hogy közel ezek a számok voltak várhatóak, ezeket jósolták az elemzõk de még ennél is többet vártak a befektetõk 😄 Mohóság a csúcson 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
ja és 460 alá esett a részvény, közeledik a 400 alatti😊

passatgt
2013 Q1: 48 millió iphone, 23 millió ipad, 4 millió mac, 13 millió ipod

2012 Q1: 37 millió iphone, 15 millió ipad, 5 millió mac, 15 millió ipod

MerlinW
Jah, már látom.

[merlinw.org]

MerlinW
E mit tud?

[merlinw.org]

precision
alap

Bazinga!

Tikal
a következõ mi lesz, 4K-s mobil kijelzõ? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Pont olyan parasztvakítás mint a foskazal mobilkamerák horror megapixelértékekkel.

Meg kell nézni, aztán fikkantani.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

robotnyk
jól néz ki a sajtó/promó anyagon 😊
GregSB
1080p-s kijelzõnek mi értelme? Ki a faxom néz fullHD filmeket 4-5"on?

Az a lényeg hogy legyen 300 ppi körül, és akkor pixeleket már nem látsz. Minden efelett csak parasztvakítás.

SötétBarom
Xperia Z már 1080p.. Az meg már majdnem ennyi..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Verizon aktiválások.

Az iPhone történelmében eddig a 4S rajtja utáni negyedév volt a legsikeresebb, ez látszik ezen a diagrammon is Q411-nél.
Ehhez képest látható mennyivel több fogyott 1 évvel késõbb Q412-kor (azaz most).

Ez csak 1 szolgáltató, és csak USA. Holnap este kiderül vajon világszinten ez volt a trend.

Dzsega
"Apple ismét minden irányban megnöveli majd a megjelenítõ felbontását, vagyis 640 x 1136 helyett 1280 x 2272 képpontos panelekre lehet számítan"<#idiota>
Aham persze! A retina Ipadnak nincs ekkora felbontása! LOL!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Az eredeti pletyka-forrás szerint az ázsiai piacra szánnák. Ott szeretik a nagyobb kijelzõket, mert azokon könnyebb lerajzolni a karaktereiket.

Én azért nem raktam be ide ezt a hírt, mert szerintem baromság.

Andr0
nekem a BB Z10-es így elsõre bejön. Azt nem tudom hogy a hátlap az alu vagy mûanyag. Nagyjából ennyi választ el a váltástól.

Armin & Ayu fan

precision
több tízezer ember fül-száj távolságát mérték le és ez a szám jött ki mint legoptimálisabb távolság a tökéletes akusztikai élmény eléréséhez

szintén a fenti módszerrel mérték le ha fektetve kéz kézzel fogod a telefont akkor ez az az a méret amit még a két hüvelykujjad kényelmesen beér

vagy hasonló bullshit 😊

Bazinga!

dragon11
😄😄😄

Jim Morrison
ha tényleg jön, kíváncsi vagyok a magyarázatra miért ez az ideális méret<#ravasz1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dragon11
GregSB
Az elõzõ negyedévben az ATT-nél is hasonlóan alakultak az arányok mint a Verizonnál, szóval ott is hasonló arányokra lehet számítani. Úgy tûnik sorban a 2. negyedév lesz, hogy az USA-ban több iOS-es mobilt (és nem táblagépet!) értékesítettek mint Androidosat.

USA-n kívül persze más a felállás, de eddig úgy tûnik nagyon erõs negyedévük volt.

GregSB
Közben a Verizon (USA 2. legnagyobb mobilszolgáltatója) lejelentette negyedéves eladásait. 9,8 millió okostelefont értékesítettek, ebbõl 6,2 millió volt iPhone (63%).

A 6,2 milliónak a fele (3,1 millió) volt iPhone 5. Az összes eladott okostelefon 31,5% volt tehát i5. Nem rossz ahhoz képest, hogy ebben benne vannak a 20ezer Ft-os kínai noname szarok is.

GregSB
Ja, gyanúsan olcsó. A tulaja vagy nincs tisztában a piaci árakkal, vagy elsumákol valamit.

webibebi
az szép😊 akkor jó áron veszem meg! köszönöm a segítséget 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

rooney8
azt nem tudjátok, hogyha több wifi hálózat is elérhetõ, akkor hol lehet beállítani a prioritást? tehát én a saját hálózatomra szeretnék csatlakozni elsõdlegesen és csak akkor a másik hálózatra, ha az enyém már nem elérhetõ.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
Akkor lehet nekem is adni kéne még a portfoliomhoz 😄

Tikal
Jaaaa hogy ezért!! 😊

AntiHero
Külföldi iPhone 4 s-t hogy tudnám unlockolni, hogy bevegyen magyar sim kártyát is?

Olvasgattam utána, de nem tudtam rájönni :/

5.1.1 | 04.12.01

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
Meglepõen jó ár érte, haver most adta el 3GS-ét 40 ezerért, repedt hátlappal.

rooney8
annyiért ajándék 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

webibebi
azt gondoltam. mert nekem még 3G-m van 😄 azt az se bírja nagyon a dolgokat 😊

robotnyk
arra lehet számítani, hogy ha az akksi nem volt cserélve még, akkor az már nem bírja valószínûleg túl sokáig egy töltéssel
webibebi
nincs semmi baja! nagyon vigyáztak rá

robotnyk
ha nincs ramaty állapotban, annyit meg
webibebi
szerintetek 25-t megér egy 16gb-s iphone 3gs?

Bercy
Értéstek már meg, hogy MEGROHADT 😊)
Csak Mr. Gore nem olvassa ezt a topikot...öreg hiba.
GregSB
Nyilvánvaló, hogy azért rakott be 96 millió Ft-ot Apple részvényekbe, mert pár hónap múlva $400 alá fog esni. Azért csinálja mert szeret bukni.

passatgt
szerintem inkább DanielT-nek kell hinni, õ jobban tudja ezeket

GregSB
Mivel az igazgatótanács tagja (Board of Directors), ezért gondolom nagyon jól tudja mennyi iPhonet és iPadet adtak el, és valószínûleg azt is tujda hogy ennek bejelentése mennyivel fogja feldobni a részvényárakat 😉

Tikal
Gondolod kapott bennfentes hireket?😉

GregSB
Al Gore bevásárolt Apple részvényekbõl.

"the politician/environmentalist just spent US$440,000 to buy 59,000 shares of Apple stock."

Mily meglepõ. Nem kicsit fog kaszálni, miután szerdán jelentenek eladásokat, és várhatóan nagyot fog emelkedni az ár.

#megrohadtazappleiránya400dolláralattiárfolyam

GregSB
Ilyesmit én is el tudnék viselni.

Ami engem jobban érdekel, hogy merre fognak elmenni a szoftverrel a jövõben. Minap olvastam egy cikket amiben egy dizájner elemezgeti az iPhoneokat, és õ jutott arra a következtetésre hogy a hardver és a szoftver dizájn "nyelve" nagyon eltérõ, mintha két külön cég tervezte volna eddig õket. Ami végülis igaz, eddig a cégen belül két teljesen különálló csapat volt felelõs azért, hogy hogy nézzen ki a hardver és a szoftver. Mostantól azonban ez mind egy ember kezében összpontosul: Johny Ive. Kíváncsi vagyok, hogy az UIX-t elviszi -e abba a minimalista irányba, amit a hardver-dizájnnál is követ, illetve hogy mennyire radikálisan és gyorsn fogja ezt véghez vinni ha igen. (itt arra gondolok, hogy eddig amikor változtattak az UI-n azt apró lépésekkel tették meg, mindig csak egy kicsit változtatva).

Jim Morrison
itt vannak conceptek... 1:19tõl. Talán az a legértelmesebb amit linkeltél.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prody
Ötlet... 😄

precision
ez csak egy animáció, ötlet, terv, óhaj-sóhaj... ahogy nevezni akarod 😊

Bazinga!

Prody
Ez nem egy android?

toysoldier
nem csinált..

itunesból nem lehet elõhozni valahogy?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ha csinált a icloudba biztonsági mentést ott van minden

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

toysoldier
Sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy elromlott az ismerõsöm iphone 3-a, nem tudja bekapcsolni és kéne neki néhány telefonszám. valahogy meg lehet keresni õket?

elõre is köszi!

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LoDMaSt
Én sokkal jobban örülnék, ha a naptárbejegyzéseket mutatná a lockscreenen, ezeket nem kapcsolgatom sosem általában.

@ Hellomarci