iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2012 Q1: 37 millió iphone, 15 millió ipad, 5 millió mac, 15 millió ipod
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Meg kell nézni, aztán fikkantani.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az a lényeg hogy legyen 300 ppi körül, és akkor pixeleket már nem látsz. Minden efelett csak parasztvakítás.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az iPhone történelmében eddig a 4S rajtja utáni negyedév volt a legsikeresebb, ez látszik ezen a diagrammon is Q411-nél.
Ehhez képest látható mennyivel több fogyott 1 évvel késõbb Q412-kor (azaz most).
Ez csak 1 szolgáltató, és csak USA. Holnap este kiderül vajon világszinten ez volt a trend.
Aham persze! A retina Ipadnak nincs ekkora felbontása! LOL!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Én azért nem raktam be ide ezt a hírt, mert szerintem baromság.
Armin & Ayu fan
szintén a fenti módszerrel mérték le ha fektetve kéz kézzel fogod a telefont akkor ez az az a méret amit még a két hüvelykujjad kényelmesen beér
vagy hasonló bullshit 😊
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
USA-n kívül persze más a felállás, de eddig úgy tûnik nagyon erõs negyedévük volt.
A 6,2 milliónak a fele (3,1 millió) volt iPhone 5. Az összes eladott okostelefon 31,5% volt tehát i5. Nem rossz ahhoz képest, hogy ebben benne vannak a 20ezer Ft-os kínai noname szarok is.
msn:[email protected] bárki felvehet
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Olvasgattam utána, de nem tudtam rájönni :/
5.1.1 | 04.12.01
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"the politician/environmentalist just spent US$440,000 to buy 59,000 shares of Apple stock."
Mily meglepõ. Nem kicsit fog kaszálni, miután szerdán jelentenek eladásokat, és várhatóan nagyot fog emelkedni az ár.
#megrohadtazappleiránya400dolláralattiárfolyam
Ami engem jobban érdekel, hogy merre fognak elmenni a szoftverrel a jövõben. Minap olvastam egy cikket amiben egy dizájner elemezgeti az iPhoneokat, és õ jutott arra a következtetésre hogy a hardver és a szoftver dizájn "nyelve" nagyon eltérõ, mintha két külön cég tervezte volna eddig õket. Ami végülis igaz, eddig a cégen belül két teljesen különálló csapat volt felelõs azért, hogy hogy nézzen ki a hardver és a szoftver. Mostantól azonban ez mind egy ember kezében összpontosul: Johny Ive. Kíváncsi vagyok, hogy az UIX-t elviszi -e abba a minimalista irányba, amit a hardver-dizájnnál is követ, illetve hogy mennyire radikálisan és gyorsn fogja ezt véghez vinni ha igen. (itt arra gondolok, hogy eddig amikor változtattak az UI-n azt apró lépésekkel tették meg, mindig csak egy kicsit változtatva).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
itunesból nem lehet elõhozni valahogy?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az lenne a kérdésem, hogy elromlott az ismerõsöm iphone 3-a, nem tudja bekapcsolni és kéne neki néhány telefonszám. valahogy meg lehet keresni õket?
elõre is köszi!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.