iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Egyik csaj ismerősöm azért vett 6s-t, mert az SE túl férfias, nem lekerekített.
Nekem az SE jobban tetszik amúgy formailag.
Szó sem volt ilyenről... egyszerűen nem illet ide a megjegyzésed, ennyi, ne láss bele többet.

www.smart-bus.hu

Kongy
Lejött az irónia, nem azzal volt a baj, hanem hogy egyből Samsung fanboynak kell nézni az embert.<#banplz>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ironizáltam, ráadásul smile is volt a végén... ennél többet nem tehetek. A vita meg nem arról szólt, hogy megoldható-e a vízállóság enélkül is, szóval totál felesleges volt a Samsungos megjegyzés, ezért reagáltam rá úgy ahogy.

www.smart-bus.hu

Most adtam el pár napja az 5S-t, hetekig volt alkalmam 6S-hez és a 7-hez is hasonlítani. Annak idején azért vettem 5S-t a 6 helyett, mert a 6-s az első próbálgatások alkalmával nekem nagy volt, kényelmetlennek éreztem. Összességében már jobban tetszik a nagyobb méret, de ettől még nem lesz csajos az 5S...

www.smart-bus.hu

Kandurex
Egye fene! Beszerzek egyet. <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egészségedre. Hasitasid van hozzá?
Kongy
Aha, jöhet az óvodás Samsung vs Apple flame. Egy szóval nem mondtam, hogy a Samsung jobb, és az Apple gagyi. Jelenleg is egy iPhone 6-om van, de a tény az tény.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Biztos másképpen festett az 5S,SE a maga idejébe, úgy, hogy nem volt mellette a 6+ Series, de így lerakva egy más mellé a telefonok.

Próbáld ki.

Valid neked, de ha nem haragszol én nem az alapján ítélem meg, hogy mi férfias és mi nem, hogy az adott tárgy mekkora. A férfiasság definíciója nálam nem méretek alapján történik. Az ilyen megközelítést meghagyom a nőknek, a méret kérdés az ő privilégiumuk! 😊

#43951: Szó sincs tényekről... szubjektív véleménynek jók a kijelentéseid, de a melléfűzött jelző akkor is túlzás.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.13. 11:15:02

www.smart-bus.hu

Kandurex
Egyébként mi van? Tilos elismeri a hibákat?

6S veszek, mert az tűnik nekem most a legjobb választásnak. De készséggel elmondok róla minden fasságot, ha találok.

A gomb elhagyás divat majomkodás, a kis képernyő - tömzsi kis telefonnal csajoska. Tények. Számomra.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 11:14:42

Kandurex
Ott voltak előttem a készülékek, minden benyomás azokon az impulzusokon át jött. Ha ez nem valid, akkor semmi.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 11:11:09

Sőt a Samsung robbanó telefont is tud gyártani, ők ügyesek, az Apple béna! 😄 Egyébként ne hegyezzük ki erre, lényegtelen, hogy miért lett ilyen az új főgomb, nekem jobban tetszik mint a régi, pedig elég vaskalapos vagyok ilyen téren.

www.smart-bus.hu

Majd amikor egyszer beleejted mondjuk a fürdő vízbe a gyereked mellé, akkor nem lesz elég a cseppállóság. Egyébként pedig kicsit elvitted magad... azt elfogadom, hogy neked nem tetszik, de a végkövetkeztetésed egy picit drasztikus. Ráadásul a logikád mentén akkor a 6S rose gold férfiasabb mint a fekete 5S, mert nagyobb.

Nem mellesleg nekem kifejezetten bejön, hogy a főgomb fizikailag nem mozog, de ennek ellenére eszembe nem jutna azt mondani, hogy a régi főgomb ezek után ordas nagy baromság! 😊

www.smart-bus.hu

Kongy
Samsung a vízállóságot érdekes módon a fizikai gomb megtartásával el tudta érni + még jackbemenet is van. Akkor hogy is van ez?<#nezze>

Kandurex
Vízálló? Minek? Úszni akarsz vele? Cseppállóság hibátlan. Feláldozni design oltárán egy ordas baromság.

Kandurex
Teljesen objektívan ítélek, nem húzok semerre. A 6S nem tepsi. De még a középszar LG -m is 4.5 volt. Ez mini. Minden pillanata csajszikás az 5S,SE párosnak.

Az 5S csajos? 😄 A szögletes éleivel, a minimal design stílusával kifejezetten férfias darab... főleg a fekete. Nem hiszem, hogy a 4"-s mérete miatt kiérdemli a "csajszis" jelzőt! 😊

A 7-s főgombja pedig telitalálat... eleinte nekem is fura volt, de gyakorlatilag 1-2 nap alatt megszoktam, és most már a párom 6S-e a furcsa! Ráadásul a fizikai gomb hiánya (is) kellett ahhoz, hogy vízálló legyen a telefon... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.13. 10:53:23

www.smart-bus.hu

"hirtelen nem is értem, hogy lehetett ez bármikor is egy férfi választása"
Elég egyszerű a válasz: nem szeretek tepsit hordani a zsebemben.
Nem is értem, hogy hordhat valaki egy kisebb vágódeszkát magával női táska nélkül.
Kandurex
Nos, sikerült megnézem az 5S,SE,6S és 7S készülékeket.

Az 5S és SE elég csajszis képet mutat ezzel az apró kijelzőjével, hirtelen nem is értem, hogy lehetett ez bármikor is egy férfi választása.
A 6S mind külső és belső szempontból nézve is egy megfelelő telefon. Nem is nagyon tudok belekötni semmibe.
7S, hirtelen nem is volt világos, hogy ez miben is másabb, mint a 6S.

Aztán feltűnt.

Bakker!

Ez a gomb, ami ugye már nem is gomb, ÓRIÁSI kapufa. Egy elképesztő mellélövés. Rezeg,...gusztustalanul rezgeti a telefon. Kikapcsolva meg egyenesen irritáló, hogy semmi nincs rajta. Esélytelen ez a készülék.

Szóval 6S marad, egy nagyon kellemes telefon. Mind méretben, mint sebességben, mind operációs rendszerben.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 10:33:11

Jobb első nadrágzseb, természetesen apró és kulcsmentes övezet! 😊 Nekem kényelmesebb mint az 5S esetén, mert vékonyabb a telefon.

www.smart-bus.hu

Egyébként ti hol hordjátok a telefont? Én az első farmerzsebben, ahova az 5s tökéletesen befér, de félek hogy a nagyobb ott már kényelmetlen lenne.
Kandurex
Hm, szerintem 6s, benézek egy mobil üzletbe, élő impulzus dönt, köszi mindenkinek

Én 5S-ről váltottam i7-re, és azt kell mondjam nem adnám már ennél alább méretben, pedig amikor az i6-s megjelent, igencsak tiltakoztam a mérete miatt! 😊 Szóval szerintem, ha a méret döntő szempont nálad, akkor 6S, ha nem annyira fontos, akkor az 5S ingyen tökéletes, 1-2 évet pedig még simán elvagy vele, főleg ha nem játszol.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.12. 17:22:03

www.smart-bus.hu

Kandurex
hm, tetszett volna ez az SE, de 4inch az nagyon halovány, legalább 4,5 vagy 5... 😞

Kandurex
Nekem lesz. Nincs különösebb elvárás. Telefon, SMS, mail és net. Semmilyen játék nem érdekel telefonra. Egyetlen dolog ez a méret kérdés, netezés közben az elég jó dolog.

dzsegameló
Gondot okoz így karácsony környékén a 90eFt?
Ha igen akkor 5S, ha nem akkor 6s.
De én megkérdezném, hátha lehet SE-t szerezni mert az nagyon jó! Olyan külsőre mint az 5S de a belső a 6s-ből származik, viszont árban nagyon alatta van.
Kinek lesz? A méret miatt. Tudja-e majd fogni a nagyobbat? Szükséges-e, hogy nagyobb legyen?
Ha csak telefonálásra, üzenetváltásra lesz használva akkor simán 5S, ha tartalomfogyasztásra, játékra akkor 6s.
Ha csak az árat nézem, akkor megér +90eFtot a 6s.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Kandurex
hmm.. 2:1

Az 5s is teljesen fluid még, nyugodtan választhatod. Ráadásul jobban is néz ki 😊
batman
Én nem ismerem ezeknek a telefonoknak az életciklusát, de cégesnek egy 5s-t kaptam 1-2 hónapja. Én teljesen alap dolgokra használom csak, de semmi problémát nem érzékelek ezen sem. De hangsúlyozom, nincs összehasonlítási alapom újabb iphone-okkal.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

MerlinW
6S. Már az i6 is kellemetlen néha iOS 10-el, 6S még gyors és fluid. Muternak van sima 5-öse, és rossz nézni néha, tiszta droid fíling (flame on 😄D) Emellett 6S nagyobb ugye, force touch, jobb kamera, több fícsörrel, giroszkópos ébresztés, stb. Szóval jah, én nem vennék 5S-t. Ha kicsi teló kell, akkor SE.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.11. 23:49:42

[merlinw.org]

Kandurex
Sziasztok,

A következõ helyzet alakult.

5s ingyen, vagy 6s 90e.

Mindkét készülék 2év garos, null kilométeres. Szerintetek?

Ennyi ment át? Az baj...

www.smart-bus.hu

dzsegameló
Szívesen!
Elnézést, hogy nem vagyok minden pillanatban fent a fórumon, igyekszem majd gyakrabban benézni, hogy még az "építő jellegű megnyilvánulás" ideje alatt válaszoljak...

karajjj: a 6-ban nincs fórsztáccsszkrín. <#banplz>

_A:SDF_:SADfsd

Mi az, amit nem tud a 6 és nem lehet nélküle élni?
Ott a pont...

www.smart-bus.hu

rastaman
gondolom az asszonyka előző kapcsolatából...

ProGabe
Na jo, nekem ezt most meg kell kerdeznem.

"A lízingelt lányomnak"
Hogy kinek?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Uhh... erre most inkább nem írok semmit, kicsit elvitted magad! 😊

www.smart-bus.hu

Nekem is i6 van, egy közel másfél éves, de ma már azért nem vennék ilyent. Meg is mondom miért, azért mert elszállt felette az idő. Nem csak, hogy az i6s jött ki de itt van már az i7 is. Akinek erre nincs pénze az ne ezt a telefont vegye, egyszerű matek csupán.
Én ha keresek Ausztriában 1500 eurót akkor hamar kifizetek rá 600-at, de ha magyarban dolgozok és keresek 100000 forintot akkor hülye lennék 200000-et kiadni erre.Persze van egy réteg aki megveheti magyarban is, de a társadalom többsége sajnos önhibáján kívül nincs olyan helyzetben, hogy ezt megengedhesse magának. Szerintem így karácsony előtt ha valaki ilyen telefont akar üljön le és számolgasson előtte, de egy telefon miatt eladósítani magát az embernek badarság. Remélem nem bántottam meg senkit a véleményemmel, egyébként azt hozzáteszem az Apple nagyon jó telefonokat gyárt.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2016.12.05. 22:54:55

★★★★★

Pontosan <#idiota>
Ha rám terhelik még a bank jutalékát is, akkor sosem
Egy GSM bolt társtulajdonosa volt évekig az illető, szóval igen, tuti forrás! Egyébként így kell ezt... amikor építő jellegű megnyilvánulás kéne, akkor lapítás, majd amikor már lényegtelen, akkor jöhet az okoskodás! Szép volt, köszönöm... <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.05. 16:03:56

www.smart-bus.hu

dzsegameló
Ismerős ismerősének a bátyjának, a pasijának a húga ismer valakit akinek a kutyájának a füle mögötti bolha egykori gazdájának volt egy cimbije na az tud valakit aki kihozza a gyárból 165-ért ingyen postával kínából egyenesen a futószallagról.... Ez a tuti forrás! <#eplus2>

Köszönöm... valami ismerős ismerőse hoz 165-ért 32GB-s 6S-t...

www.smart-bus.hu

MerlinW
<#bee1>

[merlinw.org]

Tikal
Vagyis sose fizetsz kártyával? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Mobilcorner, Elitegsm, Aqua, MM. Mondjuk 210 körül már kapsz nagyságrendekkel gyorsabb 6S-t iStyle-ban.

[merlinw.org]

Köszönöm Urak, inkább maradok valami normális forrásnál...

www.smart-bus.hu

Esetleg lehet refurbished is.
Egyszer akartam hasonló módon mobilt venni, mikor mondtam az eladónak, hogy kártyával fizetnék, akkor közölte, hogy semmi gond, de 2%-kal drágább lesz így. Na ott felhagytam ezekkel az üzletekkel.