45063
10255461851509447102.jpg
  • robotnyk
    10% drágulás egész Európában
  • Solt
    Igen, 99%...
  • szucsy89
    sziasztok,
    adott egy 5S telefon, és random időnként, random akksi %-nál egyszer csak kikapcsol a telefon. volt már hogy 20-nál, volt hogy 78nál. ilyenkor csak az újraindítás segít.

akku csere? :S
  • Dynamic
    Mi ez az újfajta árképzés az Appstore-ban? Mindenhol áremelkedés. A wishlistemben lévő összes játék 1-2 euróval drágább lett, de látok pl. 0.49 eurós appot is ami ugye megint fura, mert 0.99 volt az alap.
  • rastaman
  • oneal1
    úgy legyen!!!!!

Amúgy szerintem az nem gáz, ha decemberben jön csak a telefon, viszont a bejelentés fontos, hogy megtörténjen a szokott időben a konkurencia miatt.
  • GregSB
    Újabb tokgyártó szivárogtatás alapján sem lesz hátul TouchID. Talán megmenekültünk.
    https://9to5mac.com/2017/04/28/bare-iphone-case-no-rear-touch-id-vertical-camera/

Viszont egyre valószínűbb hogy a lent felvázolt 3 scenario közül így a 2. lépett életbe. Valamikor bejelentik majd szeptemberben / októberben a telefont, de a boltokba csak karácsonykor / 2018 Januárjában kerül majd.

A 7s / 7s Plus meg szeptembertől / októbertől vásárolható lesz.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.28. 13:15:45
  • bardocz
    Köszönöm, ezt eddig nem is tudtam. Így valóban nem kell :D
  • Jim Morrison
    sharp-oled-re-valt-az-apple
    A cégvezető – aki egyben a Foxconn vezetésének is tagja – egyetemi hallgatók előtt beszélt arról, hogy az Apple jövőre valóban lecserélné az eddig használt LCD-kijelzőket, és (legalábbis az egyik telefon esetében) már az új OLED-panel mellett teszi le voksát. Elmondása szerint jövő ősszel egyszerre három eltérő iPhone jelenik majd meg a piacon, ezek közül az első kettő 4,7 és 5 hüvelykes érintőképernyőt kapna, míg a harmadik már egy 5,5 hüvelykes példány lenne, és ez utóbbi kapná meg az új OLED-panelt.

• rastaman
    minek? a hangerő gombbal is tudsz exponálni...
  • passatgt
    most sincs rajt gomb igazából...
  • bardocz
    Miért akarnak a gombtól megválni? WP-nél és androidnál is sokkal jobb ez az egy gombos dolog. Inkább a kamerának raknának rá pluszba még egyet az oldalára.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.04.27. 10:56:41
  • Probatbicol
    Igen, de ezek ugyanazon generáció különböző modelljei voltak, jelen esetben viszont az elnevezés különböző generációra utal.
  • oneal1
    reméljük hogy megoldották a dolgot! :)

amúgy simán lehet teszt ez a kiszivárogtatás ahogy írtad, viszont akkor egyértelmű visszajelzést kaptak abból hogy nem kell a hátlapra az ujjlenyomatolvasó :)
  • passatgt
    A Plus modell most is többet tud a simánál és senki nem problémázik miatta.
  • Probatbicol
    Szerintem félreértetted amit írtam. Pont ez a lényeg, hogy így a 7S már a megjelenés pillanatában sem lenne a legújabb modell.
    "Iphone 7s - gyakorlatilag varázslat...(de a 8 azért még nála is jobb)" -ez ütős lenne reklámban ugye?
  • MerlinW
    Itthon is hetekig rendszeresen hiánytermék az legújabb modell, hidd el veszik. Én is veszem.
  • mac83
    Köszönöm
  • Rage47
    Tessék
  • GregSB
    A 7-es nem méregdrága, pontosan ugyan annyiba kerül mint 6-7 éve ($650 a belépő modell). Az hogy itthon ennyire elszállt az ára azt köszönd az inkompetens politikusainknak.
  • mac83
    Sziasztok,

Barátnőm felrakta képeit icloudba, de ha összeköti a telóját a géppel, nem látja a képeit.
    Hogyan lehet megnézni, lementeniőket az icluodból?
    Köszi
  • passatgt
    Ugyanúgy, mint az iPad és iPad Pro, vagy Macbook és Macbook Pro, mindegyikből van egy kicsit drágább verzió.
  • Rage47
    nekem sem áll össze, nagyon fura valami
    utálom a leakeket meg kamu pletykákat, már kíváncsi vagyok, de még messze az ősz. jobb lenne nem is hallani ezekről
  • Probatbicol
    Én azt nem értem kezdettől ebben a koncepcióban, hogy oké hogy jubileum, de ha egyszerre jön ki egy 7s és a 8, és gondolom a 7s is méregdrága lesz, akkor azt ki fogja megvenni? Én biztos nem adnék 250 000+ Ft-ot egy telefonért ami már a megjelenés pillamatában nem, a legújabb technológia. Közben komoly gyártókapacitást foglal le és nem veszi senki?
    Vagy az a terv, hogy a 8 annyira extrém drága lesz, hogy sokan mégis a 7s-re fanyalodnak? Egyáltalán hogy fogják ezt hirdetni? Ha csóró vagy a 8-hoz akkor itt a 7s? Valahogy nem áll össze.
  • GregSB
    Egyébként ha lehet hinni a különböző pletykáknak akkor a következő a szitu:
    - megoldották hogy legyen kijelzőbe integrált TouchID, de a fő komponens beszállítója nem tudja elég gyorsan gyártani a technológia komplexitása miatt. Értsd: (hasra ütött számokkal) iPhoneokra akkora igény van hogy napi 10.000-t kell gyártani belőle rajt időszakra. A beszállító viszont csak napi 4000-t tud szállítani a kijelző komponensből.
    - emiatt döntenie kell az Applenek mit csináljon:
    1. Hátra teszi a TouchID-t
    2. Kiadja így a telefont és bevállalja hogy jövő tavaszig folyamatosan készlethianyok lesznek, az emberek hónapokat fognak várakozni a 8-asra.
    3. Eltolja fél / 1 évvel a rajtot és addig kiad egy 7S-t.

Azon se lepődnék meg ha ezek a szivárogtatások irányítottan torténnének, és most ezerrel lesik az emberek reakcióit fórumokon :D Tesztelik mit gondolnak az emberek a hátlapot levő TouchID-ről.

Meg azon se ha ez mind clickbait kamu hír lenne, és igazából simán jön a kijelzobe integrált TouchID ősszel :D
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.26. 08:04:30
  • GregSB
    Tehetik még jobb helyre mint a Samsung, ahol jobban elérhető (az S8- reviewk azt írják mindenhol hogy szar helyre került, nem könnyű elérni)

A telefon közepe viszont nem a legjobb hely, oda is kényelmetlen nyúlkálni a mutató ujjal. Ezért is tűnik furcsának / kevésbé valószínűnek hogy az lesz a végleges.
  • oneal1
    :)

mekkora blama lenne ha hátra kerülne. Legalábbis nekem.
    Pont a samsung után ezt meglépni szerintem hatalmas baki lenne az apple részéről.

Ti mit gondoltok?
  • GregSB
    Na ezen nem hátul van. Még van remény :)

https://9to5mac.com/2017/04/23/iphone-8-dummy-model-surfaces-with-edge-to-edge-display-no-rear-touch-id/
  • karajjj
    Basszus, most hogy szóba került, megnéztem, az enyém is mozog, bár még csak kb. 1 mm-t.
  • Dzsega #44151
    Látom más volt nálad, de nekem enged a jobb felső része. De majd csak nyáron lesz 1 éves, addig turira kivárok, de mivel van plusz egy évem még lehet, hogy csak jövőre viszem vissza.
    Az i5 is engedett nálam (igaz kb 4 éves volt).
  • adam46
    És ha megnyomod a középen elhelyezkedő touchID-t, akkor berezeg a telefon közepe?
  • szucsy89
    és lesz iris scan? csúnya apple másolja a samsungot!
  • GregSB
    Sajnos egyre több jel utal a B opcióra :(

https://twitter.com/SonnyDickson/status/854681032020205573
    Persze ez lehet csak egy prototipus a B tervre (hitegetem magam, én sem akarom hogy hátra kerüljön a TouchID)
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.19. 16:28:56
  • Jim Morrison
    3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :D
    Fingerprint dongle
  • Probatbicol
    Az lenne a leglogikusabb, ha idén csak a 7s jönne, a 8 meg csak jövőre, minden gondjuk megoldódna.
  • GregSB
    Jelenleg 3 opció kering a neten (nagyjából ezeket a forrásokat lehet komolyan venni). Mind a három szerint edge-toedge kijelző lesz az iPhone 8-on. A Touch ID-ról pedig 3 scenario kering:

- A kijelzőbe lesz integrálva
    - Hátulra kerül álá S8
    - Teljesen kikerül a készülékből a Touch ID és alternatív megoldások lesznek helyette (iris scan + arc felismerés pl)

Gurman ennyit tud:

"Apple has also experimented with integrating the iPhone’s fingerprint scanner into the screen of the OLED version, which would be technically challenging, the people said. It's currently unclear if that feature will make it into the final product."

Szóval még ő sem tudja hogy mi lesz. Annyi biztos hogy kísérleteztek az A opcióval (kijelzőbe integrálás), de nem biztos hogy be tudják tenni az idei telefonba.
  • rastaman
    az a lényeg! nincs mit
  • kamionosjoe
    Nagyon béna vagyok,de így nem lett meg. A végén észrevettem, hogy van egy kereső a beállításokhoz és azzal találtam meg, másik sim kártyát raktam a telefonba akkor állítódott át. Na a lényeg meg lett, köszi azért!
  • rastaman
    settings - phone - show my caller id
  • kamionosjoe
    Segítség! Berejtette a számom a teló, hol tudom visszaállítani, hogy látható legyen ha hívok valakit. IOs 10.3.1.