iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az SE jobban tetszik amúgy formailag.
www.smart-bus.hu
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Próbáld ki.
#43951: Szó sincs tényekről... szubjektív véleménynek jók a kijelentéseid, de a melléfűzött jelző akkor is túlzás.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.13. 11:15:02
www.smart-bus.hu
6S veszek, mert az tűnik nekem most a legjobb választásnak. De készséggel elmondok róla minden fasságot, ha találok.
A gomb elhagyás divat majomkodás, a kis képernyő - tömzsi kis telefonnal csajoska. Tények. Számomra.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 11:14:42
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 11:11:09
www.smart-bus.hu
Nem mellesleg nekem kifejezetten bejön, hogy a főgomb fizikailag nem mozog, de ennek ellenére eszembe nem jutna azt mondani, hogy a régi főgomb ezek után ordas nagy baromság! 😊
www.smart-bus.hu
A 7-s főgombja pedig telitalálat... eleinte nekem is fura volt, de gyakorlatilag 1-2 nap alatt megszoktam, és most már a párom 6S-e a furcsa! Ráadásul a fizikai gomb hiánya (is) kellett ahhoz, hogy vízálló legyen a telefon... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.13. 10:53:23
www.smart-bus.hu
Elég egyszerű a válasz: nem szeretek tepsit hordani a zsebemben.
Nem is értem, hogy hordhat valaki egy kisebb vágódeszkát magával női táska nélkül.
Az 5S és SE elég csajszis képet mutat ezzel az apró kijelzőjével, hirtelen nem is értem, hogy lehetett ez bármikor is egy férfi választása.
A 6S mind külső és belső szempontból nézve is egy megfelelő telefon. Nem is nagyon tudok belekötni semmibe.
7S, hirtelen nem is volt világos, hogy ez miben is másabb, mint a 6S.
Aztán feltűnt.
Bakker!
Ez a gomb, ami ugye már nem is gomb, ÓRIÁSI kapufa. Egy elképesztő mellélövés. Rezeg,...gusztustalanul rezgeti a telefon. Kikapcsolva meg egyenesen irritáló, hogy semmi nincs rajta. Esélytelen ez a készülék.
Szóval 6S marad, egy nagyon kellemes telefon. Mind méretben, mint sebességben, mind operációs rendszerben.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 10:33:11
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.12. 17:22:03
www.smart-bus.hu
Ha igen akkor 5S, ha nem akkor 6s.
De én megkérdezném, hátha lehet SE-t szerezni mert az nagyon jó! Olyan külsőre mint az 5S de a belső a 6s-ből származik, viszont árban nagyon alatta van.
Kinek lesz? A méret miatt. Tudja-e majd fogni a nagyobbat? Szükséges-e, hogy nagyobb legyen?
Ha csak telefonálásra, üzenetváltásra lesz használva akkor simán 5S, ha tartalomfogyasztásra, játékra akkor 6s.
Ha csak az árat nézem, akkor megér +90eFtot a 6s.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.11. 23:49:42
[merlinw.org]
A következõ helyzet alakult.
5s ingyen, vagy 6s 90e.
Mindkét készülék 2év garos, null kilométeres. Szerintetek?
www.smart-bus.hu
Elnézést, hogy nem vagyok minden pillanatban fent a fórumon, igyekszem majd gyakrabban benézni, hogy még az "építő jellegű megnyilvánulás" ideje alatt válaszoljak...
karajjj: a 6-ban nincs fórsztáccsszkrín. <#banplz>#banplz>
Mi az, amit nem tud a 6 és nem lehet nélküle élni?
www.smart-bus.hu
"A lízingelt lányomnak"
Hogy kinek?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.smart-bus.hu
Én ha keresek Ausztriában 1500 eurót akkor hamar kifizetek rá 600-at, de ha magyarban dolgozok és keresek 100000 forintot akkor hülye lennék 200000-et kiadni erre.Persze van egy réteg aki megveheti magyarban is, de a társadalom többsége sajnos önhibáján kívül nincs olyan helyzetben, hogy ezt megengedhesse magának. Szerintem így karácsony előtt ha valaki ilyen telefont akar üljön le és számolgasson előtte, de egy telefon miatt eladósítani magát az embernek badarság. Remélem nem bántottam meg senkit a véleményemmel, egyébként azt hozzáteszem az Apple nagyon jó telefonokat gyárt.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2016.12.05. 22:54:55
★★★★★
Ha rám terhelik még a bank jutalékát is, akkor sosem
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.05. 16:03:56
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
Egyszer akartam hasonló módon mobilt venni, mikor mondtam az eladónak, hogy kártyával fizetnék, akkor közölte, hogy semmi gond, de 2%-kal drágább lesz így. Na ott felhagytam ezekkel az üzletekkel.