iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Latod, ez van, ha 3G-rol es 4.2-rol ekkorat ugrik az ember😊

Koszonom!

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
nem. beállítások, általános, szoftverfrissítés
passatgt
varásnap jön rendes jailbreak összes kütyüre, kivéve a legújabb appletv

Nalam nincs semmi uj...:/

Nem AppStore-ban kellene lennie? Vagy meg mindig iTunes-on keresztul lehet csak frissiteni?

LTE támogatás.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Andr0
pont most akartam írni 😉

Armin & Ayu fan

Botond
Ha vmit gyorsul a bolt i4-en akkor megéri. 😊 Már töltöm. Ha kész megy fel az iPad3ra is.
GregSB
Sok változás nincs benne 😊

Botond
6.1 tölhetõ.
clio1616v
ha meglesz az 5ösöd már annyira nem fogod 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
te honnan tudod kinek mi elég? 😊
Nekem pl nem elég a 32-es, és nem bánnám ha jönne 128-as is akár..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
nem tudom volt-e már a cikk... de ezért a commentért megéri:
"Is it wrong too think that this article make Apple sound like Nazi Germany?"

TheVerge

Armin & Ayu fan

Dzsega
Sztem teljesen jó a 16Gb-os modell. Nekem is és asszonynak is az van. Ha kuláznám a nem használt appokat akkor simán elférnék, így gond van ha nagyobb app akar frissíteni(kb 1-1,5gb szabad) de asszonynak bõven elég. Van fenn egy navi, face, egy két nõi app, meg 10-15 album (az sem mind teljes), bõven elfér. Akinek meg ez nem elég annak ott van a 32Gb vagy a 64Gb-os modell. Sztem untig elég.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoSA
Szebb, strapabíróbb, lentebb írtam, hogy tokban karcos a telefonom... Azon gondolkozom, hogy így mondjuk 1 év múlva hogyan fogom eladni, ha még ráadásul tovább is fog kopni?!

GregSB
Annak meg mi értelme lenne? 😊

LoSA
Úristen, már iPhone 6-ról beszélünk?! 😊
Én meg azon gondolkozom, hogy eladom az 5-t és veszek egy 4S-t! 😊

robotnyk
nálam az egy nagy plusz lenne, ha idén kukáznák a 16 gigát és 32 lenne az alap modellben. aztán bilibe lóg a kezem.
GregSB
Igazából én még szeretem a 4-esemet. Ha két dolog nem lenne még nem gondolkodnék azon, hogy lecserélem: az akksija már nagyon gyenge, iszonyat gyorsan le tud merülni. Sajnos eljárt felette az idõ. A másik hogy nagyon lassúcska lett már. Azt vettem észre, ha nincs legalább 1-2 giga üres hely a telefonon, akkor be-be tud akadni, meg sokszor kell rá várni. Ha csinálok 2-3 giga üres helyet akkor ez megszûnik, de alig férek el 16GB-on, mindig küzdök a tárhellyel.

Végülis akksit tudnék benne cserlértetni, meg ha szánnék rá idõt akkor kikukázhatnám a felesleges appokat is. Lehet inkább ezt csinálom õszig, aztán meglátjuk addig mit domborít az Apple 😊

Andr0
szerintem sem frissül tavasszal az iPad vonal. Az már meredek lenne.

Armin & Ayu fan

GregSB
Erre azéet nem vennék mérget. iPadet lehet csak kényszerbõl frissitették tavaly 2x (új csatlakozó, meg a retina kijelzõt jobban kiszolgáló GPU). Én nem venném biztosra hogy tavasszal / nyáron látunk iOS-termék frissítést.

Tikal
Errõl van szó. Egyébként én szoftveresen várok fejlõdést, a hardver csak legyen jó... macbook se néz ki minden évben máshogy, imac se. Én nem tudom mit kell ezen is annyit rugózni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
PL? A Galaxy S fél évente frissül? Vagy melyik?

robotnyk
ja, mert mikor a PC-vel próbálták ilyen tekintetben tartani a lépést, az is nagyon bevált a cégnek. egyszerûen csak komolyabb változtatások kellenének/kellettek volna arra az évi egy frissítésre, lemondva a S-ezésrõl, szerintem.
passatgt
pedig van értelme, olyan gyorsan jönnek a konkurencia cuccai hogy 1 éves ütemben nem nagyon lehet tartani a lépést

Tikal
?? én nagyon nem örülnék egy ilyen fél éves ciklusnak...

passatgt
szerintem április-májusban jön új ipad és retinás mini meg 5s, október/november iphone6 és frissített ipad/mini

GregSB
Én már egyre türelmetlenebb vagyok. Le akarom cserélni a 4-esemet... Dehát ilyen pletykák mellett merjen most 5-öst venni az ember 😊

Andr0
én kíváncsian várom a 6-ot 😉

Armin & Ayu fan

GregSB
(Még mielõtt nekem esnél: egy csigazabáló website mondja ezt, nem én 😊

GregSB
Ja és állítólagosan nyáron jön az 5S, karácsony elõtt meg egy teljesen új (6-os). DanielT ha ezt meglátja izgatott lesz :-))

LoSA
Sajnos bekövetkezett, amitõl féltem... Fekete, tokban tartott iPhone 5-m megkarcolódott, lejött a festék az alján. Olvasgattam a NETen, hogy mit lehet ezzel tenni, találtam egy ilyen oldalt. LINK
Kérdésem csak az lenne, hogy nem teljesen tudom lefordítani. Van két féle filc, az egyik a flat back, másik pedig a gloss pen. Letudná nekem valaki fordítani, hogy melyiket, mihez ajánlják? 😉 Köszönöm!

passatgt
ilyen is van mára, hangszóró elvileg

passatgt
igen, és írták is a hozzáértõk, hogy ez nem beta, ez lesz a végleges és elvileg van rá jailbreak

GregSB
Nem biztos hogy iPhone, csak az hogy "iOS Device". Lehet iPad is,

BTW amint lehárt ma a 6.1 betaja ki is jött a következõ belõle. Onnan van ez a kép (gondolom te tudtad, csak azért írom ke hogy mások is értsék).

passatgt

jön a 128 gigás iphone<#whatever>

Dzsega
Fél profi fotósnak egy mobil!? Ezt ugye viccnek szántad? Egy mobil sem lesz olyan jó mint egy fényképezõgép. Ez a megapixel háború meg már szerintem lezajlott. De lehet, hogy tévedek.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Az a hír mint kiderült teljesen irreleváns. Nem kehet belõle következtetést levonni az iPhone igényre.

Ettõl függetlenül ha visszaolvasol én is azt írtam, hogy valamit kell újítaniuk, mert csak a meglévõ termékeik frissítgetése nem kesz elég hosszú távon. De nincsenek még egyálatlán lemaradva, 6 év van iPhone, nagyot az iPod után is 6 évvel dobbantottak csak.

Tikal
ez a 2x megy a tech iparban tudtommal minden cégnél... vagy nem? 😊

Amugy ja, telítõdik a piacuk, nyilván nem lehet örökké növelni az eladásokat, pláne hogy egyre több jó készülék jelenik meg... persze ez is izlés kérdése, nekem most ha nem iphone lenne akkor valamelyik lumiat venném, bár nem tudom melyiket, mert a 920 pl rohadt nagy.

Andr0
Ez azért érdekes mert eddig több iPhone fogyott mint Samsung Galaxy paletta. Csak 2012 Q3 és Q4-ben elõzött a Samsung. Akkor azt mondtátok (Q3) hogy "peeeersze mert még mindenki az iPhone 5-re vár...."

Amúgy az én saját véleményem, hogy az iPhone piaca kezd telítõdni így már nem fog tudni látványos növekedést elérni, esetleg visszaesést is ha nincs valami epic innováció mint pl Samsung Hajlékony kijelzõ(nekem ez pl bejön), Nokia 41 megapixeles kamera stb(fél-profi fotósoknak jól jöhet).

Habár én Apple oldalon állok, egyet kell értenem DanielT-vel... hogy ez Bullshitting around "2x as fast" meg félig-új design nem fog segíteni.

Ezt alátámasztja a hír miszerint felére csökkentette az Apple a beszállítói rendeléseit.

Armin & Ayu fan

GregSB
Ez a hír miért érdekes? Több fogyott a Galaxy palettából, mint 3 féle iPhoneból, aminek a legolcsóbb darabja is jócskán drágább mint az alaó kategóriás Galaxyk. No shit.

76%-al nõtt a profitjuk, az Applenek meg stagnált. Jujujujjj Ez azért van, mert az iPhone business már akkorára nõtt, hogy nem könnyû 2x-es növekedési mutatókat produkálniuk. Nagyon egyszerû példával élve (teljesen hasraütésszerû számokkal és arányokkal) amíg a Samsung 3x-rõl 5x-re növeli a profitját az nekik egy 66%os növekedés, addig az Applenek egy ugyanekkora növekedés 20x-rõl 22x-re csak 10%-os.
Az Apple úgy hogy stagnált a profitjuk is több pénzt csinált iPhoneokból mint a Samu a Galaxykból.

"Notably, Cook reportedly said that if Apple’s iPhone division was stripped out of the company, it would be a top corporation that is more successful than Microsoft in its entirety."

A Galaxy-üzlet sikeres, jól növekszik, Androidon belül a legtöbb profitot termeli, de a fent idézett szinttõl még messze van.

Nekem nincs reszvenyem, nem erdekel az Apple pozicioja. Nem parazok, nem mondanam, hogy csalodott vagyok, inkabb varakozo allaspontnak neveznem a helyzetemet, ami kesobb csalodasba vagy elegedettsegbe fordulhat at.

Ez nem ide tartozik, inkabb az Apple topicba, de aki nem a telefon es tabla miatt lett Apple user, az szerintem kicsit mashogy latja, ami most tortenik, mivel bennunket az osszes szinten varakozasra kesztet az egykoron a maga sajatos kuloncsegevel vonzova valo ceg.
Ez a varazs kicsit megkopott.
Valamiert nem erzem, hogy rohannom kellene venni egy uj iMac-et vagy MacBookPro/Air-t. Felreertes ne essek, tovabbra is vonzobbak, mint barmely masik gyarto termeke. Az osszes state-of-art besorolasu remekmu, az OSX-nel szamomra nincs jobb operacios rendszer, de az elgondolkodtato, hogy ezert veszem: mert jobb. Holott az Apple legnagyobb ereje az volt, hogy azert vetted, mert AKARTAD.
De valamiert nem akarok venni egy laptopot olyan kijelzovel, aminek nincs ertelme a mindennapokban, raadasul meg hatranyt is okoz pixel-szintu retus mellett, mert nem latom a hatarokat annyira jol ilyen kicsi kijelzon.
Az iMac eseteben ez hasznos lenne, de ott nem all rendelkezesre. Olyanna valt a ceg szamitogep divizioja, mint egy ertelmetlen techdemo verseny.
Ami kellene, az kimarad, ami nem kell, abbol tobbet tesznek bele.
Nagyon jo, hogy az Apple gyokeresen megvaltoztatta a konzumer szamitastechnikat a tablaval es a mobilpiacot az erintokepernyos okostelefonnal (tudom, volt elotte is, de most arrol beszelunk, ami normalisan mukodik), de az igazi Apple userek mast is varnak. Hol a zaszloshajo? Miert tunt el a jo, matt Cinema Display es kaptunk gagyi glossy-t? Miert nem bovithetunk memoriat sajat akaratunk szerint a laptopban? Ha vasarlaskor nincs £400 plusz a zsebemben, akkor kesobb eselyem sincs, meg az Apple-nel sem.
Hol van evek ota az uj Aperture, ami anno jobb volt, mint a Lightroom.
Hol vannak az innovativ szoftverek, amelyekkel zenek es filmek ezrei, ha nem millioi keszultek vilagszerte?

Engem nem erdekel a kapitalizacio, engem az erdekel, hogy miert vettek el azt az erzest, amiert buszken vallaltam, hogy Apple-freak vagyok?

Tikal
én meg ezért nem értem a parát.. hiszen ennek így kellett lennie.. a befektetõk inkbb most attól rémültek meg hogy esett pár centett a profit per részvény 😊 ezt több dologgal magyarázta cook, majd meglátjuk mi lesz, de nem hinném hogy akkor itt most vége a dalnak.

Tikal
öö, nem ezt mondom én is, kit érdekel? 😄

Andr0
ez a The Times-ból volt idézve és nem csak S3-at meg Note 2-õt néztem hanem teljes Galaxy vonalat.
Amúgy a trend érdekes... és ezért van most para a Apple részvények körül is.

Armin & Ayu fan

Botond
Ja, hogy van elõzmény, azt nem is néztem annyiszor behánynak ide, hogy androidazisten...
Szerinted igen, de az idezett angol szoveg szerint 'range' azaz a legolcsobb Galaxytol a legdragabbaig minden benne foglaltatik.

No offense, ha nem lenne iPhone, akkor Note2-m lenne vagy Lumia 920, de azert tenyleg ne mondjuk mar, hogy tobb zoldseg fogy, mint banan.

Botond
felel*
Botond
Nem ez a lényeg. Kit érdekel mennyit adnak el egyikbõl vagy másikból? Nem azért van iPhone-om mert abból több vagy kevesebb fogy, hanem mert az fele meg az igényeimnek. Akkor is ha több S3 megy el és akkor is ha kevesebb.
Ennyi erõvel naponta beírhatna ide, hogy kék az ég. Tök igaza lenne, de ki nem szarja le? 😄
Botond
Szerintem az S3 vs i5 vonalon mondta hogy több fogy.
Tikal
Tehát a Galaxy sorozatból többet adtak el mint az iPhone 5-bõl, jól értem ? hát gratulálok hogy több egyes, kettes, hármas, négyes, ötös Golf-ot sikerült eladni, mint DB7-est 😄

Egyébként vicces lesz, mert ez ugye várható volt, csak sokan azt nem értik, hogy ez addig volt érdekes amig az apple volt fölényben, õ ugyanis egyetlen darab tipussal uralta a piacot, ráadásul jó drága cuccal, tehát most hogy elszaporodtak a mindenféle samsung meg androidos telók, kutyát nem érdekli már, hogy nem az apple az elsõ, ugyanis 5 év kellett nekik, hatalmas tapsot a Samsung-nak 😄DD