iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszonom!
http://gaborszantai.co.uk/
Nem AppStore-ban kellene lennie? Vagy meg mindig iTunes-on keresztul lehet csak frissiteni?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nekem pl nem elég a 32-es, és nem bánnám ha jönne 128-as is akár..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Is it wrong too think that this article make Apple sound like Nazi Germany?"
TheVerge
Armin & Ayu fan
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Én meg azon gondolkozom, hogy eladom az 5-t és veszek egy 4S-t! 😊
Végülis akksit tudnék benne cserlértetni, meg ha szánnék rá idõt akkor kikukázhatnám a felesleges appokat is. Lehet inkább ezt csinálom õszig, aztán meglátjuk addig mit domborít az Apple 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kérdésem csak az lenne, hogy nem teljesen tudom lefordítani. Van két féle filc, az egyik a flat back, másik pedig a gloss pen. Letudná nekem valaki fordítani, hogy melyiket, mihez ajánlják? 😉 Köszönöm!
BTW amint lehárt ma a 6.1 betaja ki is jött a következõ belõle. Onnan van ez a kép (gondolom te tudtad, csak azért írom ke hogy mások is értsék).
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ettõl függetlenül ha visszaolvasol én is azt írtam, hogy valamit kell újítaniuk, mert csak a meglévõ termékeik frissítgetése nem kesz elég hosszú távon. De nincsenek még egyálatlán lemaradva, 6 év van iPhone, nagyot az iPod után is 6 évvel dobbantottak csak.
Amugy ja, telítõdik a piacuk, nyilván nem lehet örökké növelni az eladásokat, pláne hogy egyre több jó készülék jelenik meg... persze ez is izlés kérdése, nekem most ha nem iphone lenne akkor valamelyik lumiat venném, bár nem tudom melyiket, mert a 920 pl rohadt nagy.
Amúgy az én saját véleményem, hogy az iPhone piaca kezd telítõdni így már nem fog tudni látványos növekedést elérni, esetleg visszaesést is ha nincs valami epic innováció mint pl Samsung Hajlékony kijelzõ(nekem ez pl bejön), Nokia 41 megapixeles kamera stb(fél-profi fotósoknak jól jöhet).
Habár én Apple oldalon állok, egyet kell értenem DanielT-vel... hogy ez Bullshitting around "2x as fast" meg félig-új design nem fog segíteni.
Ezt alátámasztja a hír miszerint felére csökkentette az Apple a beszállítói rendeléseit.
Armin & Ayu fan
76%-al nõtt a profitjuk, az Applenek meg stagnált. Jujujujjj Ez azért van, mert az iPhone business már akkorára nõtt, hogy nem könnyû 2x-es növekedési mutatókat produkálniuk. Nagyon egyszerû példával élve (teljesen hasraütésszerû számokkal és arányokkal) amíg a Samsung 3x-rõl 5x-re növeli a profitját az nekik egy 66%os növekedés, addig az Applenek egy ugyanekkora növekedés 20x-rõl 22x-re csak 10%-os.
Az Apple úgy hogy stagnált a profitjuk is több pénzt csinált iPhoneokból mint a Samu a Galaxykból.
"Notably, Cook reportedly said that if Apple’s iPhone division was stripped out of the company, it would be a top corporation that is more successful than Microsoft in its entirety."
A Galaxy-üzlet sikeres, jól növekszik, Androidon belül a legtöbb profitot termeli, de a fent idézett szinttõl még messze van.
Ez nem ide tartozik, inkabb az Apple topicba, de aki nem a telefon es tabla miatt lett Apple user, az szerintem kicsit mashogy latja, ami most tortenik, mivel bennunket az osszes szinten varakozasra kesztet az egykoron a maga sajatos kuloncsegevel vonzova valo ceg.
Ez a varazs kicsit megkopott.
Valamiert nem erzem, hogy rohannom kellene venni egy uj iMac-et vagy MacBookPro/Air-t. Felreertes ne essek, tovabbra is vonzobbak, mint barmely masik gyarto termeke. Az osszes state-of-art besorolasu remekmu, az OSX-nel szamomra nincs jobb operacios rendszer, de az elgondolkodtato, hogy ezert veszem: mert jobb. Holott az Apple legnagyobb ereje az volt, hogy azert vetted, mert AKARTAD.
De valamiert nem akarok venni egy laptopot olyan kijelzovel, aminek nincs ertelme a mindennapokban, raadasul meg hatranyt is okoz pixel-szintu retus mellett, mert nem latom a hatarokat annyira jol ilyen kicsi kijelzon.
Az iMac eseteben ez hasznos lenne, de ott nem all rendelkezesre. Olyanna valt a ceg szamitogep divizioja, mint egy ertelmetlen techdemo verseny.
Ami kellene, az kimarad, ami nem kell, abbol tobbet tesznek bele.
Nagyon jo, hogy az Apple gyokeresen megvaltoztatta a konzumer szamitastechnikat a tablaval es a mobilpiacot az erintokepernyos okostelefonnal (tudom, volt elotte is, de most arrol beszelunk, ami normalisan mukodik), de az igazi Apple userek mast is varnak. Hol a zaszloshajo? Miert tunt el a jo, matt Cinema Display es kaptunk gagyi glossy-t? Miert nem bovithetunk memoriat sajat akaratunk szerint a laptopban? Ha vasarlaskor nincs £400 plusz a zsebemben, akkor kesobb eselyem sincs, meg az Apple-nel sem.
Hol van evek ota az uj Aperture, ami anno jobb volt, mint a Lightroom.
Hol vannak az innovativ szoftverek, amelyekkel zenek es filmek ezrei, ha nem millioi keszultek vilagszerte?
Engem nem erdekel a kapitalizacio, engem az erdekel, hogy miert vettek el azt az erzest, amiert buszken vallaltam, hogy Apple-freak vagyok?
Amúgy a trend érdekes... és ezért van most para a Apple részvények körül is.
Armin & Ayu fan
No offense, ha nem lenne iPhone, akkor Note2-m lenne vagy Lumia 920, de azert tenyleg ne mondjuk mar, hogy tobb zoldseg fogy, mint banan.
Ennyi erõvel naponta beírhatna ide, hogy kék az ég. Tök igaza lenne, de ki nem szarja le? 😄
Egyébként vicces lesz, mert ez ugye várható volt, csak sokan azt nem értik, hogy ez addig volt érdekes amig az apple volt fölényben, õ ugyanis egyetlen darab tipussal uralta a piacot, ráadásul jó drága cuccal, tehát most hogy elszaporodtak a mindenféle samsung meg androidos telók, kutyát nem érdekli már, hogy nem az apple az elsõ, ugyanis 5 év kellett nekik, hatalmas tapsot a Samsung-nak 😄DD