iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem hiába most jelentették be ezt a honlapjukon, és nem egy keynoteon.
A notebookom se tud 5ghz-t, de úgy másolok vele 80-90 megabittel mint a szél és a net is 75-tel rombol.
Ha az iPhone csak 5ghz-n gyors, az ultragáz.
Ahol nem, az még 4/4S-re készült. Ennyi.
Amugy jobban belegondolva nem is nagyon emlekszem app-ra, ami ne lenne optimalizalva.
http://gaborszantai.co.uk/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Erdekes, hogy mas app-oknal, ami nincs optimalizalva meg nem lattam ilyet. Ez szimplan csak el van cseszve.
Szifon cikk. Megkérték az olvasókat, hogy küldjenek be screenshotokat. Gyõrben tök jó letöltés, csak a feltöltés kicsit fura 😄 mondjuk netezésre bõven jó ^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerintem te el vagy atkozva, komolyan mondom 😊
Mondjuk nem mintha 20mbit nem lenne elég bármire.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Így meg pont olyan ránézni a kijelzõre mintha a régi 3,5"-ös lenne.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ami engem érdekel, az a Nike + iPod app, ami be van építve az iOSbe, de nekem csak addig jut el, hogy a sensort felismeri és be tudom kapcsolni a Beállításokba, hogy látszódjon az ikon kinn, de sem a sensor menü nem aktív - így nem tudom linkelni, sem a program nem indul el, mert indításba belefagy és kilép
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mi érdekelne?
Tikal: plusz egy ember aki hosszabb üzemidõt akar. Vicces, hogy 5-6 éve még a kicsi mobil volt a divat, meg az hogy 1-2 hétig ment a telefon... Manapság jó ha megy 2 napot akinek 3 napot bír az már királyság! 4-et meg már nem is mennek talán. Ha csak telefonálnánk vajon elmennének ezek is 1 hetet?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
persze ezt a felhasználói igények is befolyásolják, de a kötelezõ hardveres upgradeken kívül az utóbbi 5 évben kb. semmit nem raktak le az asztalra
gyorsabb SoC -ek lettek, több ram, nagyobb felbontás és ppi, nagyobb kijelzõméret, több megapixel... ennyi. semmi "korszakalkotó" újítás, új feature akár os szinten akár szolgáltatás szinten
de a piac bepunnyadásának legnagyobb felelõsének saját magunkat tartom... igazából rohadtul semmi szükségünk az újításokra (és paradox módon még is várjuk õket)... mert valljuk be, mire hasznájuk a mobilunkat a telefonáláson kívül? arra elég a mostani "technológia" is bõven, a cpu és egyéb hw upgrade csupán a játékok miatt van 😊 most biztos kinevettek, de ez van... befürdött a psp és társai, mindenki mobilon játszik (a legnagyobb bevételt is a játékok hozzák mind az appstore -on mind a google playen)... és mi a lóherének kéne 4 magos cpu meg ilyesmi ha nem a játékok miatt 😊 legalább is úgy gondolom, hogy aki amiatt vesz meg pl egy quadcore cpu -s mobilt, mert, hogy azon gyorsabban fog bejönni a facebook vagy a youtube az picit el van tájolva szerintem
a legutolsó igazi újítás szerintem a kapacitív kijelzõ használata és az oprendszer ujjbegyre való optimalizálása volt... azóta meg fejik a tehenet, és fél-egy évente kijönnek egy olyan mobillal ("androidék" is), ami ugyanazt tudja mint a 3-4 évvel ezelõtti, max gyorsabban (az optimalizáció hiánya miatti régi modellek szándékos belassulása egy másik hsz témája lehetne 😊)
megy a social media ezerrel, szép lassan mindenkinek lesz okostelefonja és mindenki rajta lesz a facebookon és/vagy twitteren
és az iphone 6 -al meg 7 -el is és a Galaxy S4 és S5 -el is ugyanazt fogjuk csinálni mint egy 3 éves modellel 😊
Hogy mit várnék el mint olyan korszakalkotó újítást mint amit anno az iphone2G hozott? Igazából nem tudom... max a hajlítható mobil jöhetne 1 hónapos üzemidõvel... karperecként hordanám a csuklómon és amikor kell "kihajtogatnám" egy teljes értékû mobiltelefonná ("karperec" módban is használható lenne persze korlátozottan)
vagy valami hasonlót... de nem is nagyon próbálkoznak a gyártók... lehetséges, hogy ennyit bír el a tecnológia, de még is úgy érzem, hogy a péniszösszemérésen (és a profiton) kívül más nem nagyon motiválja a hw és mobilgyártókat manapság
Bazinga!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
fun fact: már a reboot után a telefonon olyan 40% környékén volt a progress bar (iPhone4), mikor elkezdtem a frissítést az ipaden (4). kb 2 perccel elõbb végzett mint a telefon 😄