iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkabb a Volkswagen konszern tobb autot ad el, mint masik gyarto 1 tipust.
Miert nem csak a Galaxy 3-mal vetik ossze az iPhone 5-t? Miert az osszes Samsung okostelefonnal?
http://gaborszantai.co.uk/
"Samsung’s Galaxy range of smartphones continued to outsell Apple’s iPhone for the fourth consecutive quarter as the Korean electronics giant posted a better than expected 76 per cent rise in fourth-quarter profits.<...> Analyst believe that the Company sold more than 60 million smartphones, including Samsung Galaxy SIII and Note 2, during the three month to December."
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tudom nem idevaló kérdés, de segítsetek. iPad-el hogyan kell mozogni a Dead Space játékban a Zero-G szobánál? 2 hete rázom az iPad-et de semmit nem mozdul. :-)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
BTW a Seeking Alpha-n tok érdekes emlékezések vannak az Apple árfolyam/eredményekrõl.
Armin & Ayu fan
Én megmondam, hogy megrohadt és hogy irány a 400 usd. Rá pár napra ÖSSZESZAKADT a részvény.
Innentõl kezdve K.U.S.S. van Greg komának. De durván.
És mindenki másnak is, aki akkor nekem esett.
Ebben a topikban nem én vagyok az az ember.
Szóval csak óvatosan az ostobázással, még mindig én vagyok itt akinek nem a saját, vagy az Apple seggében van a feje.
@ Hellomarci
Mi a célárad? Csak hogy legyen már valami komolyság is, ha már összegyûltek a tõzsdei szakértõk.
Mutasd be, hogy volt ilyen szerver kapacitás probléma és nem arról volt szó, hogy ez volt az egyetlen olyan új dolog, amivel a 4S eladásokra rá tudtak segíteni.
Józan ész.
"1 db komment tõlem, ahol 100%-osan biztosra állítom, hogy nem úgy fog kinézni az i5 mint a kiszivárgott képeken."
Nem mutatok. Száz forrás ugyanolyan képei után, a megjelenés elõtt hetekkel IDIÓTA aki megkérdõjelezi, hogy milyen lesz.
Józan ész.
Csendre meg majd akkor ints, ha nem mínusz 60 milliárd dollárt ér a véleményed.
@ Hellomarci
1 cikk, vagy elemzés, ami a Siri és a serverparkok kapcsolatát elemzni és bebizonyítja hogy nem volt server-kapacitás problémájuk.
1 db komment tõlem, ahol 100%-osan biztosra állítom, hogy nem úgy fog kinézni az i5 mint a kiszivárgott képeken.
Ezekkel gyere vissza, vagy maradj csöndben.
De biztos én vagyok a hülye. Nyilván. Mert ti már 3-an vagytok.
Rejtsd is el a kommentemet, tudom, hogy gyenge jellemmel nehéz elviselni, ha másnak van igaza.
Az OSX-rol alkotott velemenye utan, amit nulla tapasztalattal tamasztott ala, pedig meg annyira sem tartom, mint a skinnyman-t, akinek valami fogalma azert van arrol, amit utal.
@ Hellomarci
Tudom, hogy fáj, de ez van. Viseld el.
- Van kézzelfogható bizonyítékod arra, hogy tavaly nem azért volt lassú a Siri egy ideig, mert server-gondjaik voltak? Ja hogy még mindig nincs, mert te is kb annyit tudsz errõl a témáról mint én, azaz találgattál? Akkor meg miért hiszed hogy ez a kör le van futva, és "te nyerted"?
- Az iPhone 5 mielõtt megjelent nem állítottam soha "tuti biztosra", hogy nem így fog kinézni, csak eljátszadoztam a gondolattal, hogy esetleg az Apple kiszivárogtatott egy kamu prototípust, és közben titokban tartják az igazit. Ilyet már csináltak egyszer az iPodoknál, nem ez lett volan az elsõ ilyen trükk tõlük. Mutass 1db kommentet, amiben én tutibiztosra mondom hogy nem úgy fog kinézni az 5-ös, mint ahogy a kiszivárgott képeken! Ellenkezõ esetben ne legyen ilyen nagy az arcod!
Ja. Megfordulhat. Meg az is lehet, hogy nem olyan lesz az iPhone 5, amilyen lett. Meg a szerverek se bírják a Siri-t. Meg a többi.
<#nevetes1>#nevetes1>
Ez a hibám viszont téged nem tesz egy fikarcnyival sem hitelesebb "szakemberré", az állításod alapja, miszerint hogy az Apple megrohadt és nem lesz képes már innoválni, csak egy spekuláció, ami vagy be fog jönni vagy nem, de ezt most még nem tudhatja senki. A részvényértékek most zuhanó pályám vannak, mint látható #33133-ból nem ez az elsõ hullámvölgyük, de ez még megfordulhat ha elõ tudnak állni valami újjal. Szóval a "tanúlság", azaz hogy te mindent jobban tudsz én meg nem akkor lesz levonva, ha az Apple nem lesz képes újra innoválni és valami izgalmas új termékkel elõálni, addig a te "szakértõi véleményed" is csak egy találgatás amíg ez nem következik be.
A szavak és vélemények súlyát ne becsüld alá, mert nekünk csak ez van itt a fórumon és ez is marad.
Ha ez lesz, akkor leborulok elõtted és látnoki képességed elõtt. Ameddig ez nem történik meg, addig csak szavak és vélemények vannak.
Jól jövedelmez, de nincs semmi innováció ami a jövõbeli növekedést biztosítaná. és egy 10++ P/E-s Applenél azért ez figyelik.
Most üt vissza hogy az iOS nem fejlõdik...:/ reméljük megváltozik, addig én a BB10-es szemezek.
Armin & Ayu fan
Ha az elegendõ lenne, minden hülye nyerne a tõzsdén, csakhogy ez többrõl szól.
"És lényegében ez a hír volt az ami elõször levitte a részvényértéket $500 alá, és te erre írtad hogy megrohadtak."
Dehogy erre írtam. Kevésbé nem érdekelhetne, hogy épp mit írt a WSJ.
Ha azzal foglalkoznék, amit leírnak, csak követnék valakit, aki leírta, vagy annak alapján formálnám a véleményem.
Csakhogy nekem saját véleményem van, ezt talán már megtanulhattátok, ráadásul nem félek azt megfogalmazni, akár szélsõségesen is.
Már kifejtettem, hogy mit értek megrohadás alatt, nem csak egy nyamvadt hírecskét.
- Kib sok iPhonet és iPadet adtak el. ATT-nél az eladott okosteelfonok 84%-a volt iPhone, Verizonnál a 60 valahány %-uk. USA-ban az utóbbi 2 negyedévben olyan dominanciája van az iPhoneoknak mint az iPodoknak volt anno a zenepiacon.
- A másik dolog amit állítottam, és igaz lett, hogy a WSJ híre, amiben beszállítókra alapozva azt spekulálták hogy felére csökken az i5-re az igény, totál fals volt. És lényegében ez a hír volt az ami elõször levitte a részvényértéket $500 alá, és te erre írtad hogy megrohadtak.
Egyedül az nem jött be, hogy a jelentés után visszamennek $500 fölé, de ezt már kibeszéltük az utóbbi napokban miért van, erre nem számítottam.
Ha meg részvényérték-diagrammokat teszünk be, akkor nézzük meg hogy alakultak 2007, az iPhone bejelentése óta:
Mint látható még így sem szar, sõt... ha idén bemutatnak valami új cuccot, és sikeres lesz, vissza fog ez még ívelni felfelé.
Kezdjétek mondjuk a #32983-as kommentemtõl, illetve annak elõzményétõl.
Aki lusta, az csak a szakértõ úr kommentjét vesse össze az alábbi képpel: #32985
Na szép napot okoskáim!
"NASDAQ has a pre-market session from 07:00am to 09:30am, a normal trading session from 09:30am to 04:00pm and a post-market session from 04:00pm to 08:00pm (all times in EST)."