iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igy nem jo pelda:
Inkabb a Volkswagen konszern tobb autot ad el, mint masik gyarto 1 tipust.
Miert nem csak a Galaxy 3-mal vetik ossze az iPhone 5-t? Miert az osszes Samsung okostelefonnal?

http://gaborszantai.co.uk/

Botond
És VW Golfból is több fogy, mint Aston Martin DB7-esbõl...
Andr0
ja amúgy hogy beszálljak a buliba: A Samsung több Galaxy-t adott el mint Apple iPhone 5-öt. (Q3-ban pedig nyilván többet adott el... akkor még nem volt iPhone 5)

"Samsung’s Galaxy range of smartphones continued to outsell Apple’s iPhone for the fourth consecutive quarter as the Korean electronics giant posted a better than expected 76 per cent rise in fourth-quarter profits.<...> Analyst believe that the Company sold more than 60 million smartphones, including Samsung Galaxy SIII and Note 2, during the three month to December."

Armin & Ayu fan

Az a baj hogy rázni kell azt mutatja. :-)
Tikal
Lehet nem kéne rázni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

Tudom nem idevaló kérdés, de segítsetek. iPad-el hogyan kell mozogni a Dead Space játékban a Zero-G szobánál? 2 hete rázom az iPad-et de semmit nem mozdul. :-)
3 (Three UK)

clio1616v
telenornál most ilyen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
O topic: vasárnap lejár a 6.1 betaja, jövõ héten lehet meg fog jelenni a végleges.

precision

Bazinga!

Bercy
Nekem a Three tud egy olyan 10-20Mb letöltési sebességet 😊
Az már kellemes egy mobilnettõl.
Ne panaszkodj, nalunk ilyen az O2 broadband 😄

robotnyk
köszi t-mobile :C

DanielT
Azt eddig is tudták. De remélem most már azt is segítettem megfogalmazni nekik, hogy te mi vagy.
Tikal
TenLeg jo...irjak is hogy nem kene elfelejtkezni kinarol ahol nagyon hyorsan no az apple, es meg nics meg a deal a china mobile-lal, ha meg lesz akkor meg durvabb novekedes varhato.. De inkabb shortoljunk!😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ugye azt azert te is latod hogy nem sokon mulott hogy nem ment felfele? A szamok mindenhol jok voltak, kiveve egyet: reszveny per profit dollar, itt nem volt emelkedes hanem nehany cent eses volt, erre panikoltak a befektetok hogy most akkor mi vaaan? ... Az a baj hogy hiaba lett "igazad" hogy esett a reszveny, te sem vgy jobb mint a nostradamus vagy barmelyik elemzo😊

GregSB
Na és akkor innentõl kezdve térjünk vissza az iPhone világába ha lehet.

GregSB
Ezt az üzenetedet csak azért sem törlöm ki. Hagy lássa mekkora beképzelt tahó vagy. Muhaha 😄

DanielT
Kezdjél törölni, te ignoráns barom.
GregSB
Csendre akkor intelek amikor akarlak, mivel én vagyok a házigazda. Vagy bizonyítsd be tényekkel, hogy hülyeséget beszéltem (és ne intézd el annyival, hogy a te "józan eszed" szerint ez van), vagy lassan elkezdelek törölni, mert amint már írtam, qrva unalmas vagy.

Andr0
Lányok. Szerintem kene egy offtopic az Apple pletykaknak es elemzeseknek. Most komolyan mert szegény ember aki csak pl iOS Problémával jön ide az megijed 😊

BTW a Seeking Alpha-n tok érdekes emlékezések vannak az Apple árfolyam/eredményekrõl.

Armin & Ayu fan

DanielT
Az én véleményem? Pontosan az ellenkezõ értékû, pozitív összeget, mint a szakértõ úré, aki tapsikolt, hogy majd milyen kurvajól felmegy 23.-a után.

Én megmondam, hogy megrohadt és hogy irány a 400 usd. Rá pár napra ÖSSZESZAKADT a részvény.

Innentõl kezdve K.U.S.S. van Greg komának. De durván.

És mindenki másnak is, aki akkor nekem esett.
DanielT
Ostoba az, aki minden szar pletykának felül, de amikor a szemét veri ki a helyzet, azt nem ismeri fel.

Ebben a topikban nem én vagyok az az ember.

Szóval csak óvatosan az ostobázással, még mindig én vagyok itt akinek nem a saját, vagy az Apple seggében van a feje.
Tikal
ja, meg találtam, 400 dollár alatt a célár, még sülhet is, messze a nyár 😄

LoDMaSt
Ostoba vagy. 100 forrás hozott le 1000 apple pletykát minden évben, amibõl semmi nem lett.

@ Hellomarci

Tikal
a te véleményed mennyit ér? nyitok egy shortot google finance-on, notes-ba odaírhatom hogy DT shortja, rohad az apple, 60 milliárdos vélemény? profiton osztozunk 😊
Mi a célárad? Csak hogy legyen már valami komolyság is, ha már összegyûltek a tõzsdei szakértõk.

Tikal
szóval nem fordul meg többet soha, vagy mi? 😄 ezt már sok tõzsdei szakember állította..ma már nem ebbõl élnek 😄

DanielT
"1 cikk, vagy elemzés, ami a Siri és a serverparkok kapcsolatát elemzni és bebizonyítja hogy nem volt server-kapacitás problémájuk."

Mutasd be, hogy volt ilyen szerver kapacitás probléma és nem arról volt szó, hogy ez volt az egyetlen olyan új dolog, amivel a 4S eladásokra rá tudtak segíteni.

Józan ész.

"1 db komment tõlem, ahol 100%-osan biztosra állítom, hogy nem úgy fog kinézni az i5 mint a kiszivárgott képeken."

Nem mutatok. Száz forrás ugyanolyan képei után, a megjelenés elõtt hetekkel IDIÓTA aki megkérdõjelezi, hogy milyen lesz.

Józan ész.

Csendre meg majd akkor ints, ha nem mínusz 60 milliárd dollárt ér a véleményed.
LoDMaSt
Nem lehetne, hogy inkább semmivel se jöjjön vissza? Akinek mondanivalója van a másikhoz, ami nem kapcsolódik ide, az tegye meg pm-ben, vagy csináljon egy blogot, hogy õ mekkora király arc, de ne itt tegye szerintem. Amit megígérhetek, hogy én sem fogok más topikba menni, és ott a hülyeségemmel fárasztani a többieket..

@ Hellomarci

GregSB
Mutasd meg a tényeket, amiket kértem, vagy ne arcoskodj! Rohadt unalmas vagy már.

1 cikk, vagy elemzés, ami a Siri és a serverparkok kapcsolatát elemzni és bebizonyítja hogy nem volt server-kapacitás problémájuk.
1 db komment tõlem, ahol 100%-osan biztosra állítom, hogy nem úgy fog kinézni az i5 mint a kiszivárgott képeken.

Ezekkel gyere vissza, vagy maradj csöndben.

DanielT
Az én véleményem 60 milliárd dollárt ér ebben a pillanatban.

De biztos én vagyok a hülye. Nyilván. Mert ti már 3-an vagytok.

Rejtsd is el a kommentemet, tudom, hogy gyenge jellemmel nehéz elviselni, ha másnak van igaza.
Inkabb en is visszaallitottam, hogy ne lassam a kommentjeit. Komolyan, mint egy kisgyerek, aki nem erti meg, hogy nem kapja meg a GI Joe-t es csapkodja magat a jatekbolt kirakatahoz.
Az OSX-rol alkotott velemenye utan, amit nulla tapasztalattal tamasztott ala, pedig meg annyira sem tartom, mint a skinnyman-t, akinek valami fogalma azert van arrol, amit utal.

LoDMaSt
Hagyd csak, itt mindenki hülye, csak mi vagyunk helikopterek. Nekem is van ilyen ismerõsöm, aki megakadt egy gyerek értelmi szintjén, és egyszerûen képtelen elfogadni, ha másnak van igaza, vagy más máshogy gondol dolgokat.

@ Hellomarci

DanielT
Ja. Nagyon unalmas. A vergõdésed. A tényekkel szemben. Megint. Sokadszor.

Tudom, hogy fáj, de ez van. Viseld el.
GregSB
De rohadt unalmas kezd már ez lenni istenem...

- Van kézzelfogható bizonyítékod arra, hogy tavaly nem azért volt lassú a Siri egy ideig, mert server-gondjaik voltak? Ja hogy még mindig nincs, mert te is kb annyit tudsz errõl a témáról mint én, azaz találgattál? Akkor meg miért hiszed hogy ez a kör le van futva, és "te nyerted"?

- Az iPhone 5 mielõtt megjelent nem állítottam soha "tuti biztosra", hogy nem így fog kinézni, csak eljátszadoztam a gondolattal, hogy esetleg az Apple kiszivárogtatott egy kamu prototípust, és közben titokban tartják az igazit. Ilyet már csináltak egyszer az iPodoknál, nem ez lett volan az elsõ ilyen trükk tõlük. Mutass 1db kommentet, amiben én tutibiztosra mondom hogy nem úgy fog kinézni az 5-ös, mint ahogy a kiszivárgott képeken! Ellenkezõ esetben ne legyen ilyen nagy az arcod!

DanielT
Nehezen nyeled le, azt látom. 😄DD

Ja. Megfordulhat. Meg az is lehet, hogy nem olyan lesz az iPhone 5, amilyen lett. Meg a szerverek se bírják a Siri-t. Meg a többi.

<#nevetes1>

GregSB
Az idézett mondatot benéztem, kiderült hogy nem értettem jól az összefüggéseket a cég teljesítménye és a tõzsdei értéke között. Ezt elismerem, és tanultam belõle, legközelebb óvatosabban fogok fogalmazni ilyen témában.

Ez a hibám viszont téged nem tesz egy fikarcnyival sem hitelesebb "szakemberré", az állításod alapja, miszerint hogy az Apple megrohadt és nem lesz képes már innoválni, csak egy spekuláció, ami vagy be fog jönni vagy nem, de ezt most még nem tudhatja senki. A részvényértékek most zuhanó pályám vannak, mint látható #33133-ból nem ez az elsõ hullámvölgyük, de ez még megfordulhat ha elõ tudnak állni valami újjal. Szóval a "tanúlság", azaz hogy te mindent jobban tudsz én meg nem akkor lesz levonva, ha az Apple nem lesz képes újra innoválni és valami izgalmas új termékkel elõálni, addig a te "szakértõi véleményed" is csak egy találgatás amíg ez nem következik be.

DanielT
"Most kéne venni részvényt, 23.-a után megint bõven $500 felett lesz."

A szavak és vélemények súlyát ne becsüld alá, mert nekünk csak ez van itt a fórumon és ez is marad.

GregSB
Tanulság akkor lesz levonva, ha az Apple tényleg nem tud semmi izgalmasat bemutatni a következõ 1-2 évben, és megismételni azt amit az iPoddal, iPhoneal és iPaddel elértek.

Ha ez lesz, akkor leborulok elõtted és látnoki képességed elõtt. Ameddig ez nem történik meg, addig csak szavak és vélemények vannak.

Andr0
tõzsde szempontból az Apple olyan mint a Facebook (mostmár).

Jól jövedelmez, de nincs semmi innováció ami a jövõbeli növekedést biztosítaná. és egy 10++ P/E-s Applenél azért ez figyelik.

Most üt vissza hogy az iOS nem fejlõdik...:/ reméljük megváltozik, addig én a BB10-es szemezek.

Armin & Ayu fan

DanielT
Ok. Tanulságot mindenki levonta remélem.
GregSB
OK. Szerintem lapozzunk.

DanielT
"hogy az nem elegendõ hogy gecisok iPhonet és iPadet eladjanak"

Ha az elegendõ lenne, minden hülye nyerne a tõzsdén, csakhogy ez többrõl szól.

"És lényegében ez a hír volt az ami elõször levitte a részvényértéket $500 alá, és te erre írtad hogy megrohadtak."

Dehogy erre írtam. Kevésbé nem érdekelhetne, hogy épp mit írt a WSJ.

Ha azzal foglalkoznék, amit leírnak, csak követnék valakit, aki leírta, vagy annak alapján formálnám a véleményem.

Csakhogy nekem saját véleményem van, ezt talán már megtanulhattátok, ráadásul nem félek azt megfogalmazni, akár szélsõségesen is.

Már kifejtettem, hogy mit értek megrohadás alatt, nem csak egy nyamvadt hírecskét.
GregSB

GregSB
Szakértõ úr nem volt tisztában vele, hogy az nem elegendõ hogy gecisok iPhonet és iPadet eladjanak. Egyébként 3 dolgot állítottam a kommentemben, amibpl 2 igaz is lett:

- Kib sok iPhonet és iPadet adtak el. ATT-nél az eladott okosteelfonok 84%-a volt iPhone, Verizonnál a 60 valahány %-uk. USA-ban az utóbbi 2 negyedévben olyan dominanciája van az iPhoneoknak mint az iPodoknak volt anno a zenepiacon.

- A másik dolog amit állítottam, és igaz lett, hogy a WSJ híre, amiben beszállítókra alapozva azt spekulálták hogy felére csökken az i5-re az igény, totál fals volt. És lényegében ez a hír volt az ami elõször levitte a részvényértéket $500 alá, és te erre írtad hogy megrohadtak.

Egyedül az nem jött be, hogy a jelentés után visszamennek $500 fölé, de ezt már kibeszéltük az utóbbi napokban miért van, erre nem számítottam.

Ha meg részvényérték-diagrammokat teszünk be, akkor nézzük meg hogy alakultak 2007, az iPhone bejelentése óta:

Mint látható még így sem szar, sõt... ha idén bemutatnak valami új cuccot, és sikeres lesz, vissza fog ez még ívelni felfelé.

DanielT
Vicces visszaolvasni a kommenteket Jan 16-tól részvény témában.

Kezdjétek mondjuk a #32983-as kommentemtõl, illetve annak elõzményétõl.

Aki lusta, az csak a szakértõ úr kommentjét vesse össze az alábbi képpel: #32985

Na szép napot okoskáim!
Tikal
En meg majd jovore😊)

Andr0
én majd a péntek esti árfolyamot nézem meg.

Armin & Ayu fan

GregSB
Bocs, 9:30-kor.

"NASDAQ has a pre-market session from 07:00am to 09:30am, a normal trading session from 09:30am to 04:00pm and a post-market session from 04:00pm to 08:00pm (all times in EST)."

GregSB
2-kor nyit a New Yorki tõzsde, kíváncsi vagyok mi lesz 😄