iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Én most hogy feltettem a 4-esre a 6.1-et lett 1.2 GB szabad hely rajta, és megtáltosodott 😄

Az akksija ami egyedül zavaró, de mostmár kihúzom vele a következõ generációs telefonokig szerintem.

Andr0
én most csekkoltam az új BB Z10es vasat... hát... az Os maga nem annyira rossz. De még kb elég sok mindent kell majd finomítani rajta. A másik, hogy a készülék... hmm nem fogott meg, így jobb híján várok egy S4-bejelentésre és remélhetõleg egy iPhone 6-os megjelenésre. Az iPhone 5 nem fogott meg így maradok a 4S-nél, egyelõre.

Armin & Ayu fan

GregSB
Ebben az is közrejátszik, hogy Play storeban arányaiban sokkal több az ingyenes, de reklámokkal teli app.

Ettõl függetlenül igaz, hogy az iOS használók sokkal többet vásárolnak, több pénzt költenek. Sokan ezért fejlesztenek még mindig iOS-re elõször.

passatgt

😊

GregSB
Ja értem szóval neked beragadt ez miután podcastet hallgattál. Próbaképpen elindítottam egy zenét rögtön egy podcast után, és nálam váltott a lockscreen, megjelentek a léptetõ gombok. Szerintem csak eseti bug lehetett ez nálad, remélhetõleg nem fog rendszeresen jelentkezni 😊

Tikal
Vannak podcastek amikben tudsz leptetni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
pl rákeresel valamire és úgy indítasz el egy számot, amikor csak 1 találat van

Tikal
Neked van olyan playlisted?😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
nem lehet hogy csak 1 szám volt a playlistben?😊

GregSB
Megnéztem, ha a podcast appal hallgatsz poscastot akkor tényleg nincsenek elõre / hátra váltó és tekerõ gombok, csak elõre / hátra 15mp-et ugrató gombok.

Sztem ez annyira nem gáz, én még legalábbis soha nem léptettem podcastet lock screenrõl 😊 sõt sehonnan se léptettem még, általban mindig a legfrissebbet fogyasztom.

Tikal
Mert valami beleteros gomb volt ott mint azelott

Tikal
Hat most ujrainditottam zene appot, most joo😊 akkor nem szoltam elobb mar bepanikoltam ra... Lehet beragadt mert podcasteken viszont levettek de most mar nezze meg valaki😊

Bercy
De ha neked nincsenek is ott akkor hogyan/mivel tekersz bele 15mp-eket?
En mar teljesen osszezavarodtam 😊
GregSB
Mármint Lock Screenrõl.

GregSB
Csinálsz egy screenshotot a home screenedrõl? Neked csak a play/pause gomb van ott?

GregSB
Én sem értem 😊

Csak az ikonok kinézete és pozíciója változott, a funkciójuk nem.

Tikal
Aaaa akkor nekem hol van ? 😊)

Bercy
Ebben az esetben nem ertem Tikal kommentjeit. (en meg nem probaltam ki de ezek utan ki fogom)
GregSB
LOL, ugyanúgy léptet számokat mint eddig.

GregSB
Nálam így néz ki:

Bercy
Ugy erti, hogy helyette "beletekero" gomb van, szoval megvaltozott a funkcio (az ikonja is mas)
robotnyk
GregSB
???

Nálam nem tûntek el i4-en.

Jim Morrison
szerintem halvány lila finga nincs miket rak fel a telójára? 😄 én is vagyok úgy, hogy hiába szeretem az összes számot, párat átskippelek mert nem megy épp a hangulatomhoz 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
Mi van ha nem akarok meghallgatni egy tracket az albumrol vagy a lehatszasi listarol? Nyomogassam 15mp-s gombot??

Egyebkent fel perc boven eleg hogy eldontsem jo e vagy sem, a maradek 4et meg tekergethetem most.. Vagy unlockoljam a screent. Es oszinten szolva ezt a beletekerest eletemben nem hasznaltam meg csak podcasteknel neha ha olyan szar a podcast hogy nincs reszekre osztva..

te 1-2 mp alatt határozod meg hogy egy dal milyen?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Persze 15mp-et bele lehet tekerni mintha az annyira eletszeru lenne hogy az amugy szar dalba bele akarok tekerni mert hatha jobb lesz a kozepere??

Tikal
Elefant ujjaid vannak?😊

DanielT
Szerencsére, mert gyûlöltem õket és természetesen a play/pause helyett mindig arra nyomtam.
Tikal
Most eltuntettek a skip forward back gombokat lock screenrol???

DanielT
Akkor nagyon figyeld a boltok polcait! 😉

Egy telefon méretû napelem kb 15-20 óra direkt napfény segítségével tud feltölteni egy iPhone akksit.

Elég nehezen tudom beilleszteni ezt a napirendembe, tekintve, hogy pofára fektetve soha nem tárolom, olyan átlátszó pedig, mint az üveg, soha nem lesz, fõleg, hogy az a trend, hogy a lehetõ legkisebb legyen a felület az ujj és a kijelzõ tartalom között.

Arról már nem is beszélve, hogy ha kirakod napra az iPhone-t, szól egy idõ után, hogy túlmelegedett és nem engedi használni amíg le nem hûl.
MerlinW
Nem, tulajdonképpen Samsung már tervbe is vette a fejlesztést.

[merlinw.org]

DanielT
Amennyiben a közeljövõ alatt legalább 100 évet értesz. 😉

MerlinW
Pont a hetekben volt róla hír, hogy sikerült átlátszó napelemeket készíteni. Tehát nem elképzelhetetlen a kívánságod teljesítése a közeljövõben😊

[merlinw.org]

Dzsega
Egy gonddal kevesebb. 😊

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Ja, rossz reklám is reklám 😊

clio1616v
ajánlom figyelmetekbe a waze-t

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt
hypolva volt, mindenki nyomkodta, hogy keressen hibát

Andr0
talán Így gondolták:

"The usage in Maps is significantly higher than it was prior to iOS6"

amúgy fogalmam sincs... Én mindig gugli mapsot használok. Amúgy a Gugli maps... pff gyors pontos és nagyon design-os. Nincs rá panaszom csak annyi, hogy egy 3D elférhetne benne... (Vagy van csak én nem tudom bekapcsolni?)

Armin & Ayu fan

GregSB
Ezt magyarázzátok meg hogy lehet:

"The usage in Maps is significantly higher than it was prior to iOS 6."

passatgt
nekem nem tetszik(persze sok mindennél így is jobban tetszik), érteni meg persze, hogy nem fogod, nem látsz bele a fejembe és nem az én ízlésemmel rendelkezel😊

GregSB
Ezt mondjuk nem tudom megérteni, mert az összes mai hardver egy evolúciója a 4-5 éve kint lévõ hardvereknek. Azok se tetszettek?

passatgt
nekem meg olyan érzésem van, hogy Ive-al csak rosszabb lesz, utóbbi idõben nem nagyon tetszenek a hardwerek sem tõle😞

Az egesz iOS-ra ertem, nem csak a kepernyok kozotti kulonbsegre.
De errol mar itt beszeltunk, nagyon rendbe kell tenni a designt.
...is.

http://gaborszantai.co.uk/

clio1616v
megoldódott a probléma a Nike+ iPod beépített app-pal

le kellett töltenem egy iExplorer nevû PC progit és azon belül az iPhone 5 Media könyvtárából ki kellett törölnöm a Device mappát

így most megy és a senzort is látja és nem is crash-sel indításkor

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Klemice
felesleges magyarázni nekik, korlátoltak

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

GregSB
Jól van, akkor megnyugodtam, mert láthatóan nem érted miért van lejjebb a státus bar az 5-ösön azoknál az alkalmazásoknál, amik még a 3,5" kielzõre vannak optimalizálva 😄

Ez nem dizájn kérdés, az 5-ös képernyõje közepén pontosan annyi pixelt jelenítenek meg ezek az appok, amennyit a 4S-en. Ezt másképp nem lehet megoldani.

Nem mondok semmit, varom szeretettel Sir Ivy iOS-at, addig kibirom ezzel design-katasztrofaval, amive valt az Apple mobil OS...

http://gaborszantai.co.uk/

ProGabe
Ja hogy ez már megjelent?! Bazz, hogy le vagyok maradva 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Support for more LTE carriers:

iOS 6.1 also brings LTE support for the following carriers:

USA: Alaska Communications, Alaska GCI, Bluegrass Cellular, C Spire, Cellcom, Pioneer Cellular
Canada: MTS, Sasktel
Puerto Rico: Claro, Open Mobile
Croatia: T-Mobile, VIPNet
Denmark: 3, Telenor, Telia
Finland: DNA, Elisa, Sonera
Greece: Cosmote
Hungary: T-Mobile
Italy: 3, TIM, Vodafone
Kuwait: Zain
Luxembourg: Tango
Philippines: Globe, SMART
Portugal: Optimus, TMN, Vodafone
Saudi Arabia: Mobily, Zain
South Africa: Vodacom
Switzerland: Swisscom
UAE: DU, Etisalat

http://www.iphonehacks.com/2013/01/ios-6-1-features.html

Semmi eget rengetõ ficsõr. Jó nem is vártam igazán semmit egy frissítéstõl, meg Ivy-nak (ill. a - gondolom - megújított csapatnak) biztos idõ kell.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.