iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az akksija ami egyedül zavaró, de mostmár kihúzom vele a következõ generációs telefonokig szerintem.
Armin & Ayu fan
Ettõl függetlenül igaz, hogy az iOS használók sokkal többet vásárolnak, több pénzt költenek. Sokan ezért fejlesztenek még mindig iOS-re elõször.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sztem ez annyira nem gáz, én még legalábbis soha nem léptettem podcastet lock screenrõl 😊 sõt sehonnan se léptettem még, általban mindig a legfrissebbet fogyasztom.
En mar teljesen osszezavarodtam 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyebkent fel perc boven eleg hogy eldontsem jo e vagy sem, a maradek 4et meg tekergethetem most.. Vagy unlockoljam a screent. Es oszinten szolva ezt a beletekerest eletemben nem hasznaltam meg csak podcasteknel neha ha olyan szar a podcast hogy nincs reszekre osztva..
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egy telefon méretû napelem kb 15-20 óra direkt napfény segítségével tud feltölteni egy iPhone akksit.
Elég nehezen tudom beilleszteni ezt a napirendembe, tekintve, hogy pofára fektetve soha nem tárolom, olyan átlátszó pedig, mint az üveg, soha nem lesz, fõleg, hogy az a trend, hogy a lehetõ legkisebb legyen a felület az ujj és a kijelzõ tartalom között.
Arról már nem is beszélve, hogy ha kirakod napra az iPhone-t, szól egy idõ után, hogy túlmelegedett és nem engedi használni amíg le nem hûl.
[merlinw.org]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"The usage in
amúgy fogalmam sincs... Én mindig gugli mapsot használok. Amúgy a Gugli maps... pff gyors pontos és nagyon design-os. Nincs rá panaszom csak annyi, hogy egy 3D elférhetne benne... (Vagy van csak én nem tudom bekapcsolni?)
Armin & Ayu fan
"The usage in Maps is significantly higher than it was prior to iOS 6."
De errol mar itt beszeltunk, nagyon rendbe kell tenni a designt.
...is.
http://gaborszantai.co.uk/
le kellett töltenem egy iExplorer nevû PC progit és azon belül az iPhone 5 Media könyvtárából ki kellett törölnöm a Device mappát
így most megy és a senzort is látja és nem is crash-sel indításkor
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ez nem dizájn kérdés, az 5-ös képernyõje közepén pontosan annyi pixelt jelenítenek meg ezek az appok, amennyit a 4S-en. Ezt másképp nem lehet megoldani.
http://gaborszantai.co.uk/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
iOS 6.1 also brings LTE support for the following carriers:
USA: Alaska Communications, Alaska GCI, Bluegrass Cellular, C Spire, Cellcom, Pioneer Cellular
Canada: MTS, Sasktel
Puerto Rico: Claro, Open Mobile
Croatia: T-Mobile, VIPNet
Denmark: 3, Telenor, Telia
Finland: DNA, Elisa, Sonera
Greece: Cosmote
Hungary: T-Mobile
Italy: 3, TIM, Vodafone
Kuwait: Zain
Luxembourg: Tango
Philippines: Globe, SMART
Portugal: Optimus, TMN, Vodafone
Saudi Arabia: Mobily, Zain
South Africa: Vodacom
Switzerland: Swisscom
UAE: DU, Etisalat
http://www.iphonehacks.com/2013/01/ios-6-1-features.html
Semmi eget rengetõ ficsõr. Jó nem is vártam igazán semmit egy frissítéstõl, meg Ivy-nak (ill. a - gondolom - megújított csapatnak) biztos idõ kell.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.