iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
evad3rs @evad3rs 1 órája
Final count down toward tomorrow's release has begun!
Final count down toward tomorrow's release has begun!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ha semmi nem vált be esetleg kereshetsz google-ban az "iphone contacts recovery" kulcsszavakra
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ez esetleg? ez mintha más lenne
Ezzel próbálkoztam elõször, mert már volt egy ilyen eset, de az a baj ez alapból ki volt kapcsolva. Próbálom vissza állítani a telefont itunessal, de csak a mai dátumot írja.. 😞 Azért köszönöm szépen, ha valakit tudna még hasznos infót, kérem ne tartsa magában.
amit így találtam elsõre:
Go to Settings; then go to mail, contacts, calenders; then go to wherever your contacts are (iCloud is where mine are), turn off contacts, then select keep on phone; then wait a second, turn it back on and select merge. Your contacts should be back! Hope this helped!
felelõsséget nem vállalok érte
Go to Settings; then go to mail, contacts, calenders; then go to wherever your contacts are (iCloud is where mine are), turn off contacts, then select keep on phone; then wait a second, turn it back on and select merge. Your contacts should be back! Hope this helped!
felelõsséget nem vállalok érte
Volt elottuk jo pelda, akirol tudtak masolni😊
http://gaborszantai.co.uk/
Ez mondjuk nem csoda, tudva hogy mennyit költenek marketingre... (2012-bem 10x annyit, mint az Apple vagy bármelyik nagy tech cég- 12+ milliárd dollárt!)
Az lenne furcsa ha ennyi belapátolt pénznek nem ilyen eredménye lenne.
Az lenne furcsa ha ennyi belapátolt pénznek nem ilyen eredménye lenne.
láttátok a Samsung Super Bowl reklámot...😄 Szerintem jóra sikerült. Eszméletlen mennyit fejlõdött a Samsung mindentéren. Beleértve a Design és a Marketing skilleket is.
Armin & Ayu fan
Sziasztok! Egy hatalmas segítségre lenne szükségem, valami történt a telómmal, mert eltûntek a telefonkönyvbõl az adatok, üres az egész, pedig nem nyúltam hozzá, semmit se állítottam. Hogyan tudnám egy minél elõbb orvosolni, hogy vissza kerüljenek, tudja valaki? :S
Ha lesz nagyobb iPhone, akkor az ilyen lesz
4,94", ugyan az a felbontás mint az 5-ösnél, ugyanolyan PPI mint a retina iPadnél (gyakorlatilag ugyan az a kinelzõ, más méretre vágva - ugyan az az elv mint ahogy az iPad mininél is csinálták). Az i5-re optimalizált appok mindenféle módosítás nélkül mennének rajta.
Szóval az nem kérdés, hogy ha akarnának egy nagyobb verziót bevezetni, akkor mit csinálnának, ennek van a legnagyobb valószínûsége.
Kérdés hogy akarnak -e ilyet csinálni. Vajon tényleg kell egy ilyen telefon nekik az ázsiai piacra?
Amíg megtartják és fejlesztik a 4"-t addig felõlem azt csinálnak amit akarnak 😊
4,94", ugyan az a felbontás mint az 5-ösnél, ugyanolyan PPI mint a retina iPadnél (gyakorlatilag ugyan az a kinelzõ, más méretre vágva - ugyan az az elv mint ahogy az iPad mininél is csinálták). Az i5-re optimalizált appok mindenféle módosítás nélkül mennének rajta.
Szóval az nem kérdés, hogy ha akarnának egy nagyobb verziót bevezetni, akkor mit csinálnának, ennek van a legnagyobb valószínûsége.
Kérdés hogy akarnak -e ilyet csinálni. Vajon tényleg kell egy ilyen telefon nekik az ázsiai piacra?
Amíg megtartják és fejlesztik a 4"-t addig felõlem azt csinálnak amit akarnak 😊
EDGE Extended szintén ingyenes
köszi
ios6-ra van mar JB? (6.0)
iCloud miatt megmaradt minden. Igaz a frissités nem ment fel gond nélkül. 6-os hibakóddal feladta a gyerek és restore kellett, de most már szépen pakolgatja magának vissza a cuccokat...
Backup mellett szinkronizálj is (contactokat, bookmarkokat, képeket, stb).
Az ördög nem alszik, pláne jailbreaknél elõfordulhatnak anomáliák, 1db backupra én nem hagyatkoznék.
Az ördög nem alszik, pláne jailbreaknél elõfordulhatnak anomáliák, 1db backupra én nem hagyatkoznék.
Ettõl én is félek, de a backup mindig megvan rendszeresen
Amit tudsz azt ments le, szinkronizálj ki minden fontos adatot. Meg van az esély hogy ha Jailbreakelt rendszerre updatelsz gyári szoftvert utána bugok elõjönnek, lehet teljes "celean installt" kell csinálnod majd.
Azt tudtam, hogy el fog tûnni a JB, csak már unom, hogy 2 percenként kilépnek az alkalmazások... :-(
Optimista vagyok, elõre megcsinálom 😄
Optimista vagyok, elõre megcsinálom 😄
Fel fog menni, de a jailbreak el fog tûnni róla.
Várd meg az új jailbreaket, hétvégén elvileg megjelenik.
Várd meg az új jailbreaket, hétvégén elvileg megjelenik.
Hali!
Van egy iPhone 4S készülékem jailbreakelt 5.1.1 iOS-szel. Ha iTunes-ban nyomok rá a frissítésre, akkor gond nélkül fel fog menni?
Köszi
Van egy iPhone 4S készülékem jailbreakelt 5.1.1 iOS-szel. Ha iTunes-ban nyomok rá a frissítésre, akkor gond nélkül fel fog menni?
Köszi
Ez sokkal izgalmasabb ilyen jellegû hír:
"Canada-based Maya-Systems, Inc., announced Thursday that Apple acquired 18 of its patent properties related to “innovative axis-based user interface technology” in the third quarter of 2012."
"Canada-based Maya-Systems, Inc., announced Thursday that Apple acquired 18 of its patent properties related to “innovative axis-based user interface technology” in the third quarter of 2012."
össze van kötve az apple-vel és lényegében átutalja annak aki odaadja neked a pénzt
de semmi értelme ettõl függetlenül😄
de semmi értelme ettõl függetlenül😄
újabb móka lehúzni a sok balfasz 14 éves iPhone fant...😄😄 Ennek mi értelme? ha neked nincs pénzed akkor kérsz pénzt egy vadidegentõl és majd valamikor visszaadod...SE
Másik... Ezt már szerintem levédte valami Koreai... ilyet én már láttam. (Conceptbe)
Másik... Ezt már szerintem levédte valami Koreai... ilyet én már láttam. (Conceptbe)
Armin & Ayu fan
Hat ha az ipadbol is taviranyitot csinalnak akkor tenyleg megrohadt😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mindjárt jönnek az elmélet gyártók, hogy itt bizony widescreenesként van ábrázolva az iPad, szóval viszlát 4:3 😄
Bazinga!
apple "szabadalmak"
Ez poén, nincs a közeledben ATM, akkor keres egy másik közeli iphone usert készpénzzel😄
Ez meg durva, levédeni azt, hogy egyszer majd valamikor, talán valamelyik ipad modellben elképzelhetõ, hogy valamilyen lézer egy billentyûzetet fog kivetíteni
Ez poén, nincs a közeledben ATM, akkor keres egy másik közeli iphone usert készpénzzel😄
Ez meg durva, levédeni azt, hogy egyszer majd valamikor, talán valamelyik ipad modellben elképzelhetõ, hogy valamilyen lézer egy billentyûzetet fog kivetíteni
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://evasi0n.com Vasárnap😊
😄DD
Karóra mobil újragondolva. Ráadásul a hajlékony kijelzõ nem törik el ha elejted.
Nokiának volt ilyesmi conceptje pár évvel ezelõtt, már akkor is tetszett az ötlet.
De szerintem 5 éven belül nem lesz belõle normálisan használható dolog.
Karóra mobil újragondolva. Ráadásul a hajlékony kijelzõ nem törik el ha elejted.
Nokiának volt ilyesmi conceptje pár évvel ezelõtt, már akkor is tetszett az ötlet.
De szerintem 5 éven belül nem lesz belõle normálisan használható dolog.
Bazinga!
A #33239 -ben írtam errõl, hogy mennyire nincs semmi újítás az iparágban. Egy karperecként hordható mobilt el tudnék képzelni.
Bazinga!
Bazinga!
[merlinw.org]
Mikor lesz normális ékezetes billentyûzet vajon?
A prediktív bevitel is egy rakás szar. Ezen nagyon változtatni kéne.
A prediktív bevitel is egy rakás szar. Ezen nagyon változtatni kéne.
Egy pár olyan apróság tûnt fel, mi hiányzik az ios-bõl. Pl nem csak az elmûlt pár db hívást tárolja, meg tudom nézni, hogy egy üzenetet mikor küldtem el, és nem csak nagyjából, 2 gombnyomással állítható, hogy ne rezegje, rezegjen, csipogjon -e a telefon. Talán még szerkeszteni is lehet a hívószámot a tárcsázóban, amit elképzelni nem tudok, hogy az iosben miért nem lehet. Meg pár olyan dolog még, amit igazán eltanulhatnának.
@ Hellomarci
teljesen egyetértek Greg-el.
Az iOS nem tud olyan sokat mint tudhatna(Épp ezért várok valami újra) viszont amit tud az tényleg jól csinálja... Namármost a BB 10 Hub olyan alapvetõ hibával rendelkezik ami megnehezíti az ember életét. Verge videót nézzétek meg, akit érdekel.
Overall értékelés meg az, hogy most kb egy szinten vannak az Android/iOS Párossal... de Androidra úgyis jön a frissítés... Hardware téren jön hozzá S IV... iOS-re remélem jön a frissítés...
WP persze még kb BB10 szinten van... Szerintem a kettõ sorsa hasonló lesz. Vagy kap egy állandó viszonylag alacsony részesedést, vagy kakukk.
Amúgy Index... soha nem olvastam, nem is fogom.
Az iOS nem tud olyan sokat mint tudhatna(Épp ezért várok valami újra) viszont amit tud az tényleg jól csinálja... Namármost a BB 10 Hub olyan alapvetõ hibával rendelkezik ami megnehezíti az ember életét. Verge videót nézzétek meg, akit érdekel.
Overall értékelés meg az, hogy most kb egy szinten vannak az Android/iOS Párossal... de Androidra úgyis jön a frissítés... Hardware téren jön hozzá S IV... iOS-re remélem jön a frissítés...
WP persze még kb BB10 szinten van... Szerintem a kettõ sorsa hasonló lesz. Vagy kap egy állandó viszonylag alacsony részesedést, vagy kakukk.
Amúgy Index... soha nem olvastam, nem is fogom.
Armin & Ayu fan
Meg ennyi, hogy egy szinten van velük, de kb semmi kiemelkedõt nem tud.
Szépek meg jók a gestureök, de emiatt platformot nem fogok váltani.
Szépek meg jók a gestureök, de emiatt platformot nem fogok váltani.
Pff :-)))
Melyik fícsörre gondolsz? Pl arra, hogy ha kilistázod a nem fogadott hívásokat, akkor onnan nem tudsz számot új kontakthoz hozzárendelni, hanem át kell lépned a telefon alkalmazásba?
Fél éve használok egy 2012-es Curve-t(céges telefon), de legtöbbször a legszívesebben a falhoz vágnám olyan szar. Koléga volt olyan szerrncsés, hogy õ egy új Bold-ot nyomogat, próbáltam azt is... fogalmazzunk úgy, hogy csodálkozom hogy egyáltalán létezik még a cég ilyen 2012-es (!) készülékek mellett, katasztrófa!
Reggelig tudnám sorolni milyen idegesítõ faszságok vannak a rendszeré en, felhasználói szempontból mintha egy Ladát vezetnél BMW után, kb így tudnám iOS, Androidhoz hasonlítani.
Ez a 10-es már végre egy olyan rendszer, ami egy szinten van a fent említettekkel. Csak "kicsit" késõn szülték meg.
Melyik fícsörre gondolsz? Pl arra, hogy ha kilistázod a nem fogadott hívásokat, akkor onnan nem tudsz számot új kontakthoz hozzárendelni, hanem át kell lépned a telefon alkalmazásba?
Fél éve használok egy 2012-es Curve-t(céges telefon), de legtöbbször a legszívesebben a falhoz vágnám olyan szar. Koléga volt olyan szerrncsés, hogy õ egy új Bold-ot nyomogat, próbáltam azt is... fogalmazzunk úgy, hogy csodálkozom hogy egyáltalán létezik még a cég ilyen 2012-es (!) készülékek mellett, katasztrófa!
Reggelig tudnám sorolni milyen idegesítõ faszságok vannak a rendszeré en, felhasználói szempontból mintha egy Ladát vezetnél BMW után, kb így tudnám iOS, Androidhoz hasonlítani.
Ez a 10-es már végre egy olyan rendszer, ami egy szinten van a fent említettekkel. Csak "kicsit" késõn szülték meg.
LOL. Kb az összes prominens te lap azt írja, hogy szép és jó, de kb semmi extra a többi rendszer mellett. 5 év lemaradásban õk vannak, nem az iOS 😄
Van az több, mint 5 év is. Nemrég vettem egy 2009 körüli 9520-as bb-t, és a szoftvere meglepõen jó. ios kb elbújhat mögötte, olyanokat tud..
@ Hellomarci
index cikk:
Új rendszerrel kaphat erõre a Blackberry
Hol van Apple iOS az új Blackberry 10 rendszerhez képest? Úgy öt év lemaradásban. Kanada simán lenyomhatja a Szilícium-völgyet.
Már rá sem kattintok...😄
Új rendszerrel kaphat erõre a Blackberry
Hol van Apple iOS az új Blackberry 10 rendszerhez képest? Úgy öt év lemaradásban. Kanada simán lenyomhatja a Szilícium-völgyet.
Már rá sem kattintok...😄
engem sem mozgat annyira a WP/Android... sõt az androidról mindig valami összetákolt bugos valami jut eszembe... Windows 95-ös ikonokkal. 😄
Armin & Ayu fan