iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Daniel egy beépített droidos ügynök, aki belülrõl akarja szétrombolni a közösséget. Cseles, cseles😄

[merlinw.org]

GregSB
A telefon takarít magától, ha kevés a hely. Nekem rendszeresen üríti a fészbúk meg az RSS reader cache-ét, ha kevés helyem van. Sok alkalmazásnál tudod kontrolálni hogy mekkora cache legye (RSS olvasóknál pl), soknál meg nem...

Ha ettõl több kontrollra van szükséged, akkor jailbreakelj vagy vegyél Androidos telefont. De az hogy már 200x-ra is megrökönyödsz azon hogy alapból ezt nem lehet kontrolálni már enyhén szólva unalmas.

Tikal
Nálam a zenék viszik a legtöbb helyet, meg képek, videok amiket lusta vagyok letörölni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nekem 16 GB van, es meg 7GB szabad, van talan 12 jatek, egy halom zene Spotify offline mode-ban meg talan 100 kep, mert ugye nekem van a telefonhoz csatolva egy 100 GB-os Dropbox, igy nem kell a kepeket rajta tartanom.
Szerintem soha nem lesz szabadon kevesebb, mint 4-5 GB rajta😊

Mit kellene ratenni, hogy elfogyjon? Filmet nem fogok kvarcjatekon nezni...

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Ja me gondolom az az 5 app amit hasznalsz rohadt sok helyet igenyel... De tudom, az elveid, toled ne lopja senki a helyet.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Egyebkent sem ertem miert kell ugy tekinteni a cachere mintha az ordogtol valo lenne. Gondolom igy hogy kitorolted gyorsult a telefonod 200%-ot...sure

Tikal
Nem mindenkinek van ingere a folyamatos gadget baszakodasra... Neked bejon, en nem akarok cache-t torolgetni a kurva telefonomon is....leszarom azt az 1gb is...

DanielT
Az finoman szólva is érdekes, mert ha 3 weboldalt megnézel safarival, az kb már annyi. 😊
MerlinW
Akkor passz. én másfél év után futtattam le és 15MB-ot talált rajta. Pedig használom.

[merlinw.org]

DanielT
Hmhmhm?

Ha nincs jailbreak, akkor 1,5 giga ROHAD a telefonon, mindenféle oda nem való, több hónapos szemét formájában.

MerlinW
Ha nem jailbreak-eled, nem fog 10-20MB-nál többet törölni soha😊 Nem az Apple a fax, hanem te hekkelsz😊

[merlinw.org]

DanielT
Nem mindenben tetszik amit az Apple csinál = vegyél Androidot.

Agymosott zombik vagytok, nem véletlen mondják az almás hordára az ilyeneket.
Tikal
De miert nem veszel androidot? Ott meg tan total commander is van😊)

Tikal
Az a kosza 1 gb eletmento, igazad van😊) alig ferek a 32es iphone-n...

DanielT
LOL.

Zabálja csak az aranyárban adott helyet, csak hogy a user hülyének érezhesse magát! Nice.
Tikal
Nem akarok ilyennekkel foglalkozni. Menjen es kesz. Baszakodasra ott a pc-m 😊

robotnyk
ez szerintem csak azokra az appokra igaz, ahol nagyjából mindig ugyanazt néznéd. de miért foglalja pl az instagram a helyet a hetekkel korábban a timelineról cachelt képekkel például?
precision
megvan a cachenek is az értelme... azért van ilyen nagy tárhely a telefonban 😊
ha törlitek a cachet elõbb-utóbb úgy is visszahízik a mérete de cserébe nem lesz annyira fluid a már becachelt tartalom betöltése

kb. annyi értelme van törölgetni mint kilõni az appokat 😊

Bazinga!

DanielT
Van amelyik appban szerencsére lehet, pl HD Wallpapers, vagy mifene.

Viszont az Apple megoldása is szinte kész van, mert a beállítások menüben apponként meg lehet nézni, hogy mennyit foglal maga a progi és mennyit a tartalma. Sõt, ott van egy "Törlés" gomb is. De természetesen ezek a barmok nem a tartalmat törlik, hanem az appot mindenestõl. Amit ugye a fõképernyõrõl szokás.

robotnyk
inkább az appoknak kéne ilyen funkció, fejlesztõktõl. pl az instagram olyan, hogy pár hét alatt képes 4-500 megát hízni, és nincs megoldás a cache törlésre.

bár volt olyan hogy egy app nem fért fel a telefonra, de a telepítés mégis elkezdõdött, és az ideiglenes fileok fent maradtak a telefonon, majdnem 1 gigát elfogalalva, és 3rd party programban kellett turkálni, hogy megtaláljam miért fogyott el több gigányi hely a telefonról. na, az ilyen dolgokra valóban jó lenne valami applere jellemzõ, egy gombos karbantartó opció

most hogy említetted, én is csináltam egy takarítást (csak én windowson keresztül, PhoneCleannel), +~900 mega 😊
DanielT
Ugye? Persze megint lehet, hogy az Apple tökéletesen csinálja és én vagyok a baromállat, mert nekem ez így nem tetszik.

Tikal
Elképesztõ

DanielT
1,5 GIGÁT törölt le az iCleaner.

Botrány, hogy a telefon hagyja ennyire teleszemetelni magát és az is, hogy gyárilag nincs mód arra, hogy törölni lehessen.
DanielT
ÉS végre. A Zephyr-t fel tudtam cuppantani, de még elég instabil szegényke. No majd frissítik. Szerencsére egy lockscreen-vissza megoldja ha beakad.
DanielT
Katasztrófa még mindig. Semmit nem tudtam feltenni.
Sziasztok,õszinte leszek,ki szeretném próbálni ezt az új JB-et. Viszont használtan vettem a telefont,sosem volt JB-elve,és van ez a backup password... Na ezt egyszeruen nemtudom ki kapcsolni,mert azt sem tudom hol van. De ha iTunes-ban rákattintok az "iphone biztonsági mentés titkositása" gombra,akkor kér egy jelszót,amit sajnos nem tudok. Mit lehetne ezzel tenni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DanielT
Még egy repo-t sem sikerült hozzáadnom, az is 3 féle hibával szállt el. <#gonosz3>
Attila8805
Vennem kell egy új tyúkbélt :S
Ha rádugom a gépre kikapcsol 😄
Meg van törve egy helyen a kábel :S

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DanielT
Mé'? Ez is a Siri szervereken fut? <#banplz>

szerk: Na, lomhán, de megjelent. Az appok ismertetõi még mindig nem, de valszeg tényleg kapja rendesen a szerver. 😊
passatgt
szerintem csak a nagy terhelés miatt nem jó

DanielT
Jelentem sikeres Jailbreak az i5-ön.

A feaured Cydia menüpont még nem töltõdik be és pl a Zephyr, amit elõször fel akartam tenni, nem ajánlja fel az install-t.

A progikat még szintre kell hozni.
Botond
The tiny bang story ingyenes iphone és ipadra is ma.
passatgt
ha bejelentkeztél ugyanazzal az appleid-vel letölti majd a háttérben automatán

ios 5.1-en felszinkronizaltam a kontaktjaim a felhõbe,ios 6.1re frissítettem,hogy tudom lehozni õket a kontaktjaim közé?
passatgt
na kipróbáltam ipad2-n, simán megy, elég lassú, de nem kell hozzányúlni, illetve egyszer egy appot amit rárak el kell indítani, utána megy magától

passatgt
lehet tölteni - vagyis nem, mert sokan nyomkodják, még aludni kell rá egyet😊

rooney8
én is megvárom még a hétvégét vele, úgyis most jön egy eléggé idõt nem kímélõ projekt, úgysem tudnék vele bíbelõdni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Most viszont tovább nyomoztam és itteni idõ szerint este 6-kor várható a cucc. (a javascript alapján)
DanielT
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Egy világ omlott össze bennem!

Még a végén kiderül, hogy a jailbreaket is "Game Maker for Windows"-al csinálták meg. 😄
passatgt
elõre írt javascriptscript változtatja automatikusan %-ot, szóval ez még semmit nem jelent(átállítod a dátumot felugrik 100%-ra)😊

DanielT
Jujj, már 97%. 😊

Nekem elég alaposnak és profinak tûnik a tesztelés és a kiadás módja.
DanielT
Köszi!

Én is kibírnám, mert mostanában alig nyúlok a telefonhoz, csak amikor õ akar valamit.
passatgt
nem szó szerint ezt írta természetesen(mondjuk én sem ezt írtam): https://twitter.com/Arturas_/status/298198185074122752
mondjuk az 5 órát mér kicsit lekésték, de annyira azért nem érdekel, ráér felõlem jövõhét vasárnap is😊

DanielT
Érdekes politika, hogy a fejlesztõk ilyeneket írnak, hogy "Elég béta, azé' várjatok, mer' lehet, hogy kinyírjuk a készülékeiteket. A bátraknak pedig köszönjük az önfeláldozást, sok sikert!" 😄

Belinkelnéd a tweetet?
passatgt
az egyik fejlesztõ írta twitteren, de biztos hazudik

DanielT
"Állítólag"

Honnan ez az értékes infó? 😄
passatgt
állítólag az elsõ verzió elég beta lesz, szóval én várnék pár napot hátha elõjön valami bug amit még javítanak, nehogy valami gond legyen belõle

DanielT
Izgi.

Ami szintén izgi, hogy vajon a programokat mikorra írják át az új rendszerre, neadjisten i5-re.
Attila8805
96%: Final testing and preparation. Come back soon!

Next step: Release!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"