iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ha ettõl több kontrollra van szükséged, akkor jailbreakelj vagy vegyél Androidos telefont. De az hogy már 200x-ra is megrökönyödsz azon hogy alapból ezt nem lehet kontrolálni már enyhén szólva unalmas.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem soha nem lesz szabadon kevesebb, mint 4-5 GB rajta😊
Mit kellene ratenni, hogy elfogyjon? Filmet nem fogok kvarcjatekon nezni...
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
Ha nincs jailbreak, akkor 1,5 giga ROHAD a telefonon, mindenféle oda nem való, több hónapos szemét formájában.
[merlinw.org]
Agymosott zombik vagytok, nem véletlen mondják az almás hordára az ilyeneket.
Zabálja csak az aranyárban adott helyet, csak hogy a user hülyének érezhesse magát! Nice.
ha törlitek a cachet elõbb-utóbb úgy is visszahízik a mérete de cserébe nem lesz annyira fluid a már becachelt tartalom betöltése
kb. annyi értelme van törölgetni mint kilõni az appokat 😊
Bazinga!
Viszont az Apple megoldása is szinte kész van, mert a beállítások menüben apponként meg lehet nézni, hogy mennyit foglal maga a progi és mennyit a tartalma. Sõt, ott van egy "Törlés" gomb is. De természetesen ezek a barmok nem a tartalmat törlik, hanem az appot mindenestõl. Amit ugye a fõképernyõrõl szokás.
bár volt olyan hogy egy app nem fért fel a telefonra, de a telepítés mégis elkezdõdött, és az ideiglenes fileok fent maradtak a telefonon, majdnem 1 gigát elfogalalva, és 3rd party programban kellett turkálni, hogy megtaláljam miért fogyott el több gigányi hely a telefonról. na, az ilyen dolgokra valóban jó lenne valami applere jellemzõ, egy gombos karbantartó opció
most hogy említetted, én is csináltam egy takarítást (csak én windowson keresztül, PhoneCleannel), +~900 mega 😊
Botrány, hogy a telefon hagyja ennyire teleszemetelni magát és az is, hogy gyárilag nincs mód arra, hogy törölni lehessen.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ha rádugom a gépre kikapcsol 😄
Meg van törve egy helyen a kábel :S
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
szerk: Na, lomhán, de megjelent. Az appok ismertetõi még mindig nem, de valszeg tényleg kapja rendesen a szerver. 😊
A feaured Cydia menüpont még nem töltõdik be és pl a Zephyr, amit elõször fel akartam tenni, nem ajánlja fel az install-t.
A progikat még szintre kell hozni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egy világ omlott össze bennem!
Még a végén kiderül, hogy a jailbreaket is "Game Maker for Windows"-al csinálták meg. 😄
mondjuk az 5 órát mér kicsit lekésték, de annyira azért nem érdekel, ráér felõlem jövõhét vasárnap is😊
Belinkelnéd a tweetet?
Ami szintén izgi, hogy vajon a programokat mikorra írják át az új rendszerre, neadjisten i5-re.