iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ dolgom volt feltenni a multi-gesture tweaket. Fatasztikus és gyalázat, hogy nem gyárilag ilyen.
Ja és természetesen 1 kezes, 1 ujjas gesztusok vannak.
Greg: természetesen nem a 3-4-5 ujjas gesztus vezérlés a tuti. Van itt is állítási lehetõséged szép számmal, nekem pl ha a képernyõ aljáról húzom felfele az ujjam akkor bezárja az adott progit, ha pedig megállítom miközben húzom fel akkor elõjõn a dupla home gombos task valtás. Persze ezeknek is megvan a hibájuk fruit ninja-ban ki kell kapcsolni (erre is van lehetõség) vagy pl bad piggisben is gyakran bekavart ezért ott is ki lett kapcsolva.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
1 kezes, egyszerû gesztusok, mint ami a BlacbBerry 10-ben, vagy Ubuntu Phone-ban látható manapság.
Kontaklistában fénykepek a nevek mellett
NC-ben wifi, bt, fényerõ stb gombok
Csak a magyar ékezeteket kínalja fel nem azt a rahedli sokat
Billen huzogatom az ujjam jobbra-balra akkor megy a kurzor is (sokkal könnyebb a hibajavítás)
Gesztusvezérles mint iPad-on csak kevesebb ujjal
Értesítés a sikeres sms kézbesítésrõl
2 exchange szerver (lehet,hogy már lehet 2-t vagy többet annó nem lehetett)
Adott wifire csatlakozva nem kér zárkódot
Hirtelen ennyi ami hianyozna, a sorrend nem rangsor!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
"@MuscleNerd: AppSync didn't cause weather app problem, but it prevents today's fix from working. Also likely breaks iCloud apps. Piracy has costs."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Tehát nem a csúsztatós, lassú, szánalmas fos, hanem direkt billentyûk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha ellopják úgy se ér szart se amúgy meg macera
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
5 ikon alulra, de nem éri meg a macerát és a lassulást, ami a JB okoz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
stabil az iOS, az biztos... de rém unalmas és korlátolt (vagyis alap funkciók vannak 2-3 szint mélyen eldugva a settings appban)
neked nincs rá szükséged, okay... de többmillió JB user szerint nem az
mi sem bizonyítja, hogy vannak fizetõs appok a cydiaban amit meg is szoktak vásárolni emberek... szóval fizetnek érte
felesleges, ja.
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
teljesen felesleges
Diktátorok is hasonlóan látják a világot 😄
[merlinw.org]
Megmentelek benneteket, ha hagyjátok.
az idegesítõ nem az hogy problémája van, hanem az hogy szerinte mindenki hülye akinek nincs... ha hely problémám van a telefonon akkor rajtam már ez az 1GB se segít, nekem még 32 kellene 😄
Még annyit az utolsó szó jogán, hogy - mint külsõ szemlélõ - értem én hogy vannak problémáid, de tisztán látszik, hogy a topiklakókat konkrétan nem érdekli és idegesíti (segíteni pedig nem tudnak, még ha akarnának sem). Így szerintem tök felesleges kelteni a feszültséget.
[merlinw.org]
Mert igényes vagyok és szeretem, ha rend van. Egyszerû.
egyébként lecsekkoltam a telefonom, 600MB Spotify szarság, 300MB Flipboard, 200MB Chrome, meg egyéb apróságok, rohanok is szót emelni! Ja nem , inkább a fejem a homokba dugom...
Viszont azt is tudom ha tartósan kevés az üres helyed, akkor folyamatosan pucolja a rendszer a nagyra hízott alkalmazásokat. Ilyenkor elszürkül az ikon és a neve is megváltozik. Amikor tartósan kevés hely van a telefonomon akkor hetente szokott pucolni, és felszabadít 3-400 megákat. Szóval még soha nem okozott ez a kérdés nekem komolyabb gondot, soha nem futottam ki 0-ra hellyel a "szemét" miatt.
Szóval a rendszer az igenis törõdik ezzel, csak neked nem ad kontrollt efelett. Ha kell akkor jailbreakelj, vagy válts Androidos telefonra, ennyire egyszerû.
használhatóságban és egyszerûségben a telefon ok, iost is könnyû megszokni egykét hiba nagyon nem lehet belekötni, a legnagyobb tree a itunes használata de mivel létezik alternatíva ezért minden ok
én a legjobban a térerõvel vagyok bajban, vodafonnál még szarabb, 3 mûködõkepés telóm van, van köztük egy kezdetleges gánydoridos samu ami most 4 ezer forintot ér de körberöhögi a 4es szifont bármikor és szinte bármelyik is, szánalmas milyen könnyen eldobja a térerõt, ha beszélek és lemeg 1esre utána mikor visszaugrik már szakad is a vonal wtf?
a másik problémám hogy jött egy sárga folt balszélre, sajnos egyre nagyobb, úgy néz ki lassan kijelzõcsere
az a probléma hogy ma vásárolhatsz informatikában high end cuccot több százezerért megbízhatóságban szinte mind 1 kutya, ez igaz a videokártyáktól kezdve mindenre
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ugyan már, elég szelektiven olvasgatsz itt dani, elég sokat rinyálok én itt meg az apple topikban, szóval ne félj attól hogy nem emelünk szót, de amit te csinálsz az se normális... picsogsz állandóan mindenen napokig, ráadásul azt hiszed mindenkinek arra van szüksége amire neked, mert te tudod a legjobban, ugye ennek a fajta gondolkozásnak meg ismerjük a csapdáit, mármint a "mindig nekem van igazam, én tudom a legjobban". Nem azzal van a baj hogy elmondod mi a bajod, hanem az hogy azt hiszed az mindenkinek probléma, vagy legalábbis akkora problémának kell lennie mint neked...
Az hogy leírom egy fórumban 80-adjára, hogy milyen szar ez a rendszer hogy alapból nem tud valamit ami nekem kell, és lehülyézem azokat az embereket akiknek erre nincs igénye - nos, ezzel csak bohócot csinálnék magamból. (amit te most épp csinálsz magaddal)
"Juj, megvettem ezt a fost, tapsikolok, mer' tökéletes és elhessegetek minden olyan gondolatot, ami ezt az eszményképet gyengítheti."
Szolgalelkû droidok! <#duma>#duma>