iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Nekem majd az lesz jó, ha ezt az Apple rendszer szinten megoldja valahogy, és nem kell folymatosan kapcsolgatnom, meg tweakelgetnem, mert nem tudom használni miatta azokat az alkalmazásokat, amik képernyõ szélérõl történõ swipe-mozdulatokat használnak (RSS olvasóm pl).

DanielT
Jahogy nem lep meg, hisz neked minden úgy jó, ahogy feltolja jó mélyre az Apple.

MuhaLOLCSI.
GregSB
Rohanok jélbrékelni.

Jahogy nem. MuhaLOL.

DanielT
Köszönöm, már fel is raktam.

DanielT
MuhaLOL.

Elsõ dolgom volt feltenni a multi-gesture tweaket. Fatasztikus és gyalázat, hogy nem gyárilag ilyen.

Ja és természetesen 1 kezes, 1 ujjas gesztusok vannak.
Dzsega
AutoProtect. Az újnál több wifit is be lehet neki állítani.

Greg: természetesen nem a 3-4-5 ujjas gesztus vezérlés a tuti. Van itt is állítási lehetõséged szép számmal, nekem pl ha a képernyõ aljáról húzom felfele az ujjam akkor bezárja az adott progit, ha pedig megállítom miközben húzom fel akkor elõjõn a dupla home gombos task valtás. Persze ezeknek is megvan a hibájuk fruit ninja-ban ki kell kapcsolni (erre is van lehetõség) vagy pl bad piggisben is gyakran bekavart ezért ott is ki lett kapcsolva.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
1 ujjast akartam írni.

GregSB
Telefonra más gesztusok kellenek mint iPadre (táblagépre / nagyobb képernyõre).

1 kezes, egyszerû gesztusok, mint ami a BlacbBerry 10-ben, vagy Ubuntu Phone-ban látható manapság.

GregSB
De telefonon szerintem ezek a gestureök nem kényelmesek. Még a 3 ujjasok sem, pláne a 4. Anno én is próbálgattam ezeket Jailbreakel a régi szifonomon... iPaden folyamatosan használom õket, Home gombot már csak akkor használom amikor végeztem az ikonok rendezgetésével. De telefonon pár óra próbálgatás után kikapcsoltam anno, mert kényelmetlen, használhatatlan. Pláne úgy hogy én az esetek döntp többségében 1 kézzel használom az iPhonet.

DanielT
A wifis jelkód kikapcsolóra melyik tweaket használod?
robotnyk
a gesztusvezérlés mielõbb kéne telefonra, nagyon szeretem ipaden
Petka
Az exchange szerveres megoldásra valaki tud valamit, ha csak webmail hozzáférésem van? Anno az android kezelte, de mostmár ott sem tudtam beállítani, mert elfelejtettem hogy kell. Persze lehet azóta változott kiszolgáló beállítása is, de ha valaki vágja, ne tartsa magában! 😊

Dzsega
Nem nélkülözhetetlenek de nagyon szeretem õket:
Kontaklistában fénykepek a nevek mellett
NC-ben wifi, bt, fényerõ stb gombok
Csak a magyar ékezeteket kínalja fel nem azt a rahedli sokat
Billen huzogatom az ujjam jobbra-balra akkor megy a kurzor is (sokkal könnyebb a hibajavítás)
Gesztusvezérles mint iPad-on csak kevesebb ujjal
Értesítés a sikeres sms kézbesítésrõl
2 exchange szerver (lehet,hogy már lehet 2-t vagy többet annó nem lehetett)
Adott wifire csatlakozva nem kér zárkódot
Hirtelen ennyi ami hianyozna, a sorrend nem rangsor!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Ez mondjuk nem a JB okozza, hanem az AppSync, ami tört alkalmazásokat enged feltenni

GregSB
Nem barmolja szét, ááá dehogy.

"@MuscleNerd: AppSync didn't cause weather app problem, but it prevents today's fix from working. Also likely breaks iCloud apps. Piracy has costs."

Sikít a lelke a commentnek hogy barátnõ/feleség ellen kell. Az ellen tökéletes 😄DDD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DanielT
Ne is menjünk tovább annál, hogy ÉKEZETEK a billentyûzeten. Rohadtul futurisztikus mi?

Tehát nem a csúsztatós, lassú, szánalmas fos, hanem direkt billentyûk.
DanielT
Odaadod valakinek, hogy engribörcözzön és nehogy "véletlen" az üzeneteidnél kössön ki.

clio1616v
melyik az a funkció, amit csak JB-vel tudsz elérni és van annyira nélkülözhetetlen, ami említésre méltó?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

és ez még jó? 😄

ha ellopják úgy se ér szart se amúgy meg macera

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Vannak jo funkcioi!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Jailbreakkel igen, anélkül nem.

Sziasztok,létezik olyan applikáció,amivel az uzeneteim megnyitásához kódot kérne ?? Valami messagelock vagy nemtudom mi. 6.1 ios

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

clio1616v
én is vettem cydiában az infinydockot vagy mi volt a neve

5 ikon alulra, de nem éri meg a macerát és a lassulást, ami a JB okoz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

precision
nem barmolja szét, ha ésszel csinálod és nyilván senki sem folyamodna JB -hez ha annyira tökéletes lenne rendszer

stabil az iOS, az biztos... de rém unalmas és korlátolt (vagyis alap funkciók vannak 2-3 szint mélyen eldugva a settings appban)

neked nincs rá szükséged, okay... de többmillió JB user szerint nem az
mi sem bizonyítja, hogy vannak fizetõs appok a cydiaban amit meg is szoktak vásárolni emberek... szóval fizetnek érte

felesleges, ja.

Bazinga!

clio1616v
mert felesleges egy jól mûködõ rendszert szétbarmolni

Tikal
Miert is?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
hagyjátok már ezt a JB-t

teljesen felesleges

GregSB
= megpróbálod ráerõltetni a saját igényeidet, preferenciáidat másokra, akiknek mások.

Diktátorok is hasonlóan látják a világot 😄

MerlinW
Nem kell megmenteni azt akinek nincs rá szüksége. A kéretlen segítségbõl tolakodás és erõszak lesz.😊

[merlinw.org]

DanielT
Mondom, hogy én vagyok itt az ész, próbálok fényt gyújtani a sötétségben.

Megmentelek benneteket, ha hagyjátok.
Tikal
Dehogynem tudnak segíteni... de már megtalálta a megoldást: icleaner

az idegesítõ nem az hogy problémája van, hanem az hogy szerinte mindenki hülye akinek nincs... ha hely problémám van a telefonon akkor rajtam már ez az 1GB se segít, nekem még 32 kellene 😄

MerlinW
Csak a példával kapcsolatban. Általánosságban értelemszerûen nem tudok nyilatkozni. De nem is akarok belefolyni, vitatkozzatok csak tovább ugyanazon a dolgon, amint már lassan egy (vagy több?) éve. Nélküled üres lenne a topik. Meg informatív😊

Még annyit az utolsó szó jogán, hogy - mint külsõ szemlélõ - értem én hogy vannak problémáid, de tisztán látszik, hogy a topiklakókat konkrétan nem érdekli és idegesíti (segíteni pedig nem tudnak, még ha akarnának sem). Így szerintem tök felesleges kelteni a feszültséget.

[merlinw.org]

Petka
Még az a szerencse, hogy nem lát bele a rendszer particiókba, mert égnek állna a haja, meglátná azt a rendetlenséget... 😄

DanielT
Valami vicceset mondtam? Vagy tán megkérdõjelezed az igényességem, mondjuk ebbõl a legutóbbi példából kifolyólag?
MerlinW
"Igényes" 😊)))))

[merlinw.org]

MerlinW
Mert nincs is😊

[merlinw.org]

DanielT
"De Dani nem tudott választ adni, neki miért is oylan nagy kurva nagy probléma hogy az üres telefonján ott figyel 1GB cache."

Mert igényes vagyok és szeretem, ha rend van. Egyszerû.
Tikal
Hát azon elhiszem 😊 De Dani nem tudott választ adni, neki miért is oylan nagy kurva nagy probléma hogy az üres telefonján ott figyel 1GB cache 😄

egyébként lecsekkoltam a telefonom, 600MB Spotify szarság, 300MB Flipboard, 200MB Chrome, meg egyéb apróságok, rohanok is szót emelni! Ja nem , inkább a fejem a homokba dugom...

Bercy
"cleaning"-re valtozik a neve, nekem is szokta neha a FB. Es igen ha keves a hely akkor rendszeresen uriti a cachet.
Tikal
Tipikus <#mf1>

GregSB
El vagy tévedve, de durván. Már sokszor írtam, hogy nekem a 16GB is kevés, és hogy sokszor van hogy csak pár száz mega üres helyem van. Szóval ez a téma engem is érint, folyamatosan.

Viszont azt is tudom ha tartósan kevés az üres helyed, akkor folyamatosan pucolja a rendszer a nagyra hízott alkalmazásokat. Ilyenkor elszürkül az ikon és a neve is megváltozik. Amikor tartósan kevés hely van a telefonomon akkor hetente szokott pucolni, és felszabadít 3-400 megákat. Szóval még soha nem okozott ez a kérdés nekem komolyabb gondot, soha nem futottam ki 0-ra hellyel a "szemét" miatt.

Szóval a rendszer az igenis törõdik ezzel, csak neked nem ad kontrollt efelett. Ha kell akkor jailbreakelj, vagy válts Androidos telefonra, ennyire egyszerû.

akkor én is 😄 (mondjuk trollnak igen de rinyapinának nem tartom magam)

használhatóságban és egyszerûségben a telefon ok, iost is könnyû megszokni egykét hiba nagyon nem lehet belekötni, a legnagyobb tree a itunes használata de mivel létezik alternatíva ezért minden ok
én a legjobban a térerõvel vagyok bajban, vodafonnál még szarabb, 3 mûködõkepés telóm van, van köztük egy kezdetleges gánydoridos samu ami most 4 ezer forintot ér de körberöhögi a 4es szifont bármikor és szinte bármelyik is, szánalmas milyen könnyen eldobja a térerõt, ha beszélek és lemeg 1esre utána mikor visszaugrik már szakad is a vonal wtf?
a másik problémám hogy jött egy sárga folt balszélre, sajnos egyre nagyobb, úgy néz ki lassan kijelzõcsere
az a probléma hogy ma vásárolhatsz informatikában high end cuccot több százezerért megbízhatóságban szinte mind 1 kutya, ez igaz a videokártyáktól kezdve mindenre

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SötétBarom
Hihetetlen értetlenek vagytok. Nekem pl a 8 gigás 3GS-en igen is probélma, hogy elárasztja a szar. Most jöhet az ultimate érv, hogy minek használom, biztos csöves vagyok, hogy nincs minimum 64 gigás 5ösöm.. Na az még azért nincs, mert ez a foshegy cég nem tudott meggyõzni arról, hogy van értelme váltani. Ellenben a csajom andriodja egyre szimpibb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DanielT
Dugd a fejed a homokba, azt szereti az Apple. <#eljen>
Tikal
Most meg azon megy a sírás, hogy az amúgy teljesen üres telefonodon, hiszen tudjuk már régóta, hogy neked se a PC-den se a telefonodon nincs több 5 programnál, elfoglal a cache 1GB-t, szóval hogy ez milyen drága mulatság... aha.. most tényleg, csináltál benchmarkot? gyorsabb lett a telefonod?

Tikal
Menjünk írjunk peticiot, tüntessünk egy apple store elõtt 😄

Ugyan már, elég szelektiven olvasgatsz itt dani, elég sokat rinyálok én itt meg az apple topikban, szóval ne félj attól hogy nem emelünk szót, de amit te csinálsz az se normális... picsogsz állandóan mindenen napokig, ráadásul azt hiszed mindenkinek arra van szüksége amire neked, mert te tudod a legjobban, ugye ennek a fajta gondolkozásnak meg ismerjük a csapdáit, mármint a "mindig nekem van igazam, én tudom a legjobban". Nem azzal van a baj hogy elmondod mi a bajod, hanem az hogy azt hiszed az mindenkinek probléma, vagy legalábbis akkora problémának kell lennie mint neked...

Petka
Én eddig nem is tudtam, hogy egyáltalán szükség lehet idõnként cache ürítésre. <#vigyor>

GregSB
Ha a saját érdekemben állna, hogy tudjak manuálisan cachet törölni alkalmazásoknál, akkor Jailbreakelnék, vagy váltanék Androidra.

Az hogy leírom egy fórumban 80-adjára, hogy milyen szar ez a rendszer hogy alapból nem tud valamit ami nekem kell, és lehülyézem azokat az embereket akiknek erre nincs igénye - nos, ezzel csak bohócot csinálnék magamból. (amit te most épp csinálsz magaddal)

DanielT
Tudod mi a szánalmas? Az, hogy a saját érdekeitekért sem vagytok képesek szót emelni, vagy legalább megfogalmazni bármiféle kritikát.

"Juj, megvettem ezt a fost, tapsikolok, mer' tökéletes és elhessegetek minden olyan gondolatot, ami ezt az eszményképet gyengítheti."

Szolgalelkû droidok! <#duma>