iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
!Forza Ferrari!
[merlinw.org]
Megneztem a szeria szamat es nekem is hibas akksi jutott.
★★★★★
!Forza Ferrari!
★★★★★
Korosabb ill hibás akksik csinálják ezt hidegben.
Beszélj istyle-al, mond el mi a panasz és azt fogják mondani hogy vidd be
!Forza Ferrari!
★★★★★
msn:[email protected] bárki felvehet

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
★★★★★
10.2 előtt folyamatosan döglődött a net, dobálta a BT jelet - ezt elvileg most javították, sokszor nem lehetett felvenni a telefont (gyak. lefagyott az UI, nem reagált az érintésre) - elvileg javítva, bár muter i5-ösén tegnap előjött 10.2-őn, a szoftverfrissítések random történnek meg, nem éjjel, vagy amire be van állítva, van hogy akkor mikor unlock-olom a telefont, mielőtt kilépek az utcára. mobilneten tiltva van a frissítés, így pár alkalommal gyönyörűen megdöglik az update, csak delete/reinstall segít. Vagy reboot. Ez még most sincs javítva. Továbbá 10/10.1-en konkrétan lassú volt, akadozott. Ezt javult a 10.2-vel.
Sokaknak lehet, nem jön elő sok minden, de az elmúlt két hónapban napi 8 órát kellett tapiznom a telefont (sajna), így mondhatni végigteszteltem a rendszert...😊 ...és sok gond volt vele. Oké még így sem volt fele annyi, mint a droidos céges telefonnal, de na. Nem ezt szoktuk meg az almától. 10.2 jelenleg úgy tűnik rendben van, visszajött a fluid rendszer és egyelőre nem futottam bele semmibe.
[merlinw.org]
★★★★★
Annyi, de annyi szar megoldas van ebben az iosban, hogy az botranyos. Imadtam, hogy szinte (mit szinte, tenyleg) kitalalta, hogy mit akarok. Most? Mar az unlock sem konzisztens, basszak meg!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
legújabb ios van fent
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.12.17. 12:46:12
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Soha nem hallottam még ezt a bordel kifejezést. Én iOS4 óta upgradelek, meg iCloud backupockból restoreolok 😄 És az új telefonok teljesen jól működnek vele.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Egyébként ha csak olyan adatokat akarsz visszaállítani amik iCloudal syncelhetők (névjegyzék, jegyzetek, stb), akkor iTunesból csinálj egy restoret.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kandurex: A maga idejében az SE mellet ott volt a 6/6s is... No mind1 azért az elég vicces, hogy egy 5/5S/SE szerinted nőies... Sztem a lekerekített 6/6S/7 sokkal inkább nőies. De ez az ÉN véleményem. Plusz A kilógó kamera SZTEM rettenet csúnya.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2016.12.13. 18:07:10