45063
10255461851509447102.jpg
  • Solt
    LINK
  • Rage47
    olyan tétel nincs is a store-ban talán :D minimum 1 euró, most már több is
  • Solt
    Forintra vált itthon az AppStore, a legolcsóbb tétel 99.-Ft lesz.
  • Dzsega #44217
    Ha van egy olyan alkalmazásom ami már nincs bent az appstore kínálatában akkor azt le tudom menteni valahogy, hogy az új készülékre felrakjam?
  • GregSB
    Hát nemtom, számomra a nagy kocka fényképező középen / ujjlenyomatolvasó mellette (ami az S8-on található) se a szépség / esztétikum csimborasszója.
  • passatgt
    http://www.imore.com/difference-apple-samsung-industrial-design...

Ilyen apróságokra sajnos még nem figyelnek Samsungnál(de a többi androidnál sem, pár kivétellel). Gondolom ez a többséget nem zavarja, de engem, mint designert az őrületbe kergetne. A lenti terven lévő kameradesign nekem sem jön be, a 7-es iphone-on ami van, az teljesen jó, nem tudom miért kellett szögletesre csinálni. Bár nem biztos, hogy ilyen lesz ugye.
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.05.16. 15:15:03
  • szucsy89
    egy tokkal valszeg eltűnik majd a bump nagy része, de azért egy S8 meg e közt klasszis különbség van, szigorúan a kinézetet/designt tekintve a Samsung javára.
  • Jim Morrison
    kíváncsi vagyok milyen lesz (ha lesz) project tangohoz képest. A kamera bump meg szokatlanul nagynak tűnik ezeken a rendereken. eléggé nagynak
  • GregSB
    Valószínűleg az AR fícsörök miatt lesz ilyen "ipari" a hátsó kamera.
    Ha tényleg álleejtős fícsör lesz ez az AR, akkor engem nem fog zavarni hogy így néz ki a kamera.
  • GregSB
    "Apple granted patents for bezel-free display and Touch ID button embedded in screen"

+ vannak újabb renderek CAD rajzok alapján:

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.05.16. 14:02:27
  • Probatbicol
    Egyetértek, talán egyszer végetér ez a buta vékonysági verseny, még jó hogy a fizika kijelöli a korlátokat (bár a marketingesekről el tudom képzelni hogy egyszer majd negatív vastagságú telefonnal kampányolnak.)

Emlékszem anno amikor a cégnél ahol dolgoztam, lecserélték a telefonokat talán Nokia 2110-re, és a managerek olyan verziót kaptak amiben kétszer akkora akku volt-pedig már az eredeti sem volt éppen vékony-, mindenki irigyelte őket.
  • ProGabe #44209
    El tudom kepzelni, hogy ilyen lesz. Kozben meg az emberek nagy resze (volt anno felmeres, aki nem hiszi, guglizza ki :D) kimondta, hogy legyen kicsit vastagabb a telefon, ha oda akksit pakolnak. Ennek igazan eljohetne mar az ideje, ezzel lehetne meg robbantani.

Egy okostelefon, amit a mostani X helyett Y (es ez tenyleg tok jo szam) orankent kell tolteni? Fogd be es vigyed a penzem :D
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.13. 23:01:43
  • Jim Morrison
    https://www.apple.com/iphone/photography-how-to/
  • Tikal #44207
    hát ja, az egy kicsit nagy pattanás...
  • szucsy89
    lehet így van, de az előző évek tendenciáját tekintve valszeg ilyen lesz...
  • karajjj
    Még szerencse, hogy max csak tippelgetni tudunk, hogy milyen lesz, tehát semmiből nem kell következtetéseket levonni. Szerintem lassan már az sem kizárt, hogy szándékosan kerülnek ki kamu fotók, amire aztán mindenki alapozza az elképzeléseit.
  • szucsy89
    kimondom amit ebben a topikban senki nem mer: undorítóan néz ki
  • GregSB
    https://9to5mac.com/2017/05/09/iphone-8-renders-based-on-cad-drawings/

Ha ennyire ki fog lógni a kamera... mondjuk úgyis tokba teszem szerintem :D
  • rastaman
    csak akkor, ha az az opció be van álítva. különben nem menti el.
  • Dzsega #44201
    A névjegyzék elvileg icloudban is tárolódik, így az szinkronizálható az újratelepített telefonra.
    Nem tudok róla, hogy ki lehetne így nyitni egy bizt mentést.
  • Looooser
    sziasztok!

Felteszem újra korábbi kérdésem, mert nem kaptam választ sehonnan.
    Tud-e valaki olyan emulátort ami egy korábbi biztonsági mentést meg tud nyitni?

adott helyzet:
    adott volt egy 3g 8gigás sosem volt ios frissítve rajta,és fullkoppra teli volt adatokkal, készülék csere történt és az adat lementés közben az itunes csinált egy biztonsági mentést, majd felfrissítette a a telefont. a frissítés után már nem volt elegendő hely az adatok vissza telepítésére amit automatice csinált volna az itunes.. így történt hogy a készülékről elveszett 1000+ telefonszám, ami nagyon fontos lenne.
    a válaszokat előre is köszi
  • Rage47
    ha kábelen keresztül másolod a cuccot, akkor nem használ adatforgalmat
  • Tirion
    nem egészen ide való,de ha a gépemről a google driveba töltök valamit és azt a telómra is átakarom tölteni az használ adatforgalmat ha csatlakoztatva van az itunes-ra? köszönöm
  • Atika :o)
    kiprobalom koszi
  • Tikal #44196
    spark, de színekről nem tudok..
  • szucsy89
    használd nyugodtan. nyaraláskor pl. életmentő lehet, vagy vonaton stb.
  • Atika :o)
    Hello tud valaki mondani nekem egy jo email alkalmazast amiben be tudok allitani tobb email fiokot es van lehetoseg szinekkel megkulomboztetni, hogy melyik fiokra jott mail?
  • Tikal #44193
  • passatgt
    enyém menőbb szerintem... :)
  • oneal1
    márka nincs jelölve mert a bank-nak megfelelően van kialakítva az arculat :D

2000mAH
    DC5V/500mA bemenet
    DC5V/1000mA kimenet
  • Jim Morrison
    Van drága, olcsó mindenféle. Milyet adtak? Iphonenak talán minimum 2A es kell (mindjart valaki megmondja)
  • oneal1
    lehet hülye kérdés, de itthon sosem használtunk powerbankot.

Nyitottunk egy új banszámlát és adtak egy ilyen kütyüt ajándékba :D

szabad használni ezt a telefonnal vagy gagyik?
  • Tikal #44188
    szörnyű ötlet, remélem nem erőszakolják ránk ezt a szart itt is...
  • Jim Morrison
    Ha igy lesz akkor rengetek veletlen kovetkezo szam lejatszas lesz:)
  • GregSB
    Touchbar koncepciók

• GregSB
    + ilyenkor ha "lefelé rántod" az ujjaddal az ikonok tetején, akkor a notification center meg fog jelenni.
  • Dynamic
    Köszi, közben már utánaolvastam :)
    link
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.05.03. 13:31:51
  • bardocz
    Wow, erre nem is gondoltam volna :) Köszi!
  • Solt
    Gyors dupla érintésre csúsznak lejjebb az ikonok, a lényege az, hogy a kisebb kezűek is kényelmesen elérjék a fenti ikonokat egy kezes használat esetén.
  • bardocz
    Néha ha az ujjlenyomat olvasón tartom az ujjam vagy mozgatom rajta, az összes ikon lejjebb csúszik a kijelzőn. Ennek mi a funkciója?