iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ahhoz kell jb, hogy tudjam használni?
passatgt
letöltöttem ipa-t, fent van már mindenhol

GregSB
Új zélandi storeból szedted le? 😊 Amcsiban és magyarban még nem látom.

passatgt
kipróbáltam, teljesen jó, csr racing-ben sokkal többet kell várni, csak azért fikázza mindenki, mert más😊

GregSB
Elcseszték a Real Racing 3-at.

Ettõl féltem... Inkább kifizetnék a játékért €3-4-et, minthogy ezzel a várakozással kelljen szívni. Persze így biztos több pénzt fog hozni a konyhára...

GregSB
Ezen (zenék és csengõhangok kezelése) nem fognak változtatni, javítani..

Anno amikor megalkották az iTunes storet és az iPodot, akkor a zenekiadók csak úgy voltak hajlandóak szerzõdést kötni az Apple-el, ha bizonyos megkötésekkel lehet csak zenéket kezelni a készükékeiken. Miattuk van az, hogy ha másik gépen tennél fel zenét akkor töröl mindent, meg hogy meg van bonyoítva a csengõhangok kezelése, stb. Az ilyen megkötések miatt tudtak alacsony árakat kialkudni és egy sikeres boltot felépíteni.

Ez a bolt még mindig elég sikeres, szóval annak az esélye hogy ezeken változtatni fognak elég erõsen a 0-hoz konvergál. Még akkor is ha hetente 5x írod be mennyire gáz.

Tikal
Egyébként én mikor csengõhangot cseréltem, akkor pontosan ugy tettem ahogy leírtad: mindenféle gányolás nálkül megszereztem.. ja mégse, mert lehuzott az a szemét banda majdnem egy EURO-val!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
<#szomoru2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hahaha, az elsõ három hozzászólás mind arról szólt hogy hogyan kell megoldani 😄

1."nagyon egyszerûen leírom

mp3 jobbklikk (Infó mutatása) a kívánt zenerészt (Opció és kezdete - vége) kiválasztod; konvertálod (jobbklikk - AAC verzió létrehozása) kihúzod az asztalra és átnevezed logikusan m4r-re (music for ringtone) és már húzhatod is vissza bele a Hangok mappádba és sync"

2."audiko.net
iTunes sync

kb. 2 perc... iTunes nélkül nyilván macerásabb"

3. meg én voltam, bár az nem volt túl informativ, itunes vagy weboldal

ja és 4.
"1. feltöltöd az mp3-at egy weblapra, pl http://ringer.org (rengeteg ilyen oldal van, meg ingyenes program is ha nem akarsz feltöltögetni)
2. pár másodperc után letöltheted a rövidített verziót m4r formátumban(ez az iphone csengõhangja)
3. behúzod itunes-ba és szinkronizálsz
4. beállítod csengõhangnak a beállításokban

csak te bonyolítod túl😊"

na és ezek után jött a köpködés mert hogy az egész apple milyen szar.. szóval hagyjuk, még a végén tényleg megsajnálom, hogy senki nem akart segíteni szegénynek....

clio1616v
a Tik teljesen okosan leírta, mi miért van

a programokat jogvédett dolgokat el lehet lopni, de nehogy már panaszkodj azért, mert az Apple nem könnyíti meg a lopást

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DanielT
Elégedetlenkedek olyan dolgokon amin javítani kellene.

Én meg soha nem cseréltem még le a csengõhangom, de jött egy ötlet és jobb szerettem volna mindenféle utánaolvasás és gányolás nélkül megoldani, ahogy az elvárható lenne.
clio1616v
elégedetlenkedsz folyamatosan - nem te vagy az egyedüli, de te a jelenleg piacon lévõ legjobb telefonnal vagy elégedetlen

a csengõhang probléma... én 2-3 havonta cserélem le és akkor ez t a fél perces mûveletet nem vagyok lusta elvégezni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

robotnyk
a következõ posztban ott volt a megoldás.
DanielT
Ennyi. Volt egy kommentem, a zombihorda meg rohan védeni az imádott céget.

A második kommentem a témában pedig egy konkrét segítség kérés volt.
Dzsega
Ha unalmas akkor nem kell alá adni a lovat! Bazz csak annyit írt, hogy 15 perc volt egy csengõhang felrakása. Erre mindenki nekiesett, hogy mekkora lúzer és folyamat szivattátok az apple üzleti modelljével, ahelyett, hogy adtatok volna 1-2 ötletet amivel egyszerûen meg tudja oldani legközelebb. Persze ez is megtörtént csak szerintem késõn.
Nem állok egyikõtök oldalán sem (valahol az arany középúton vagyok)! De nagyon idegesít, hogy elkezdek vitatkozni vele és lényegében bolhábol csináltok elefántot. Az meg, hogy erre az egészre érkezett kb 20 hsz (és ki tudja hol a vége) nagyon idegesítõ mert nem ezeket akarom olvasni!
Tudom, hogy ezzel is csak ezt gerjesztem tovább, de ez most nagyon kikívánkozott belõlem!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

mondjuk annyiba igaza van DTnek hogy hivatalosan is tele van az appstore ringtonemaker appokkal, akkor meg nem mind1?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Orulnek meg ingyen DLC-knek meg csomo mindennek de ezert nem fogom tele sirni a STEAM topikot, es nem a steamet fogom hibaztatni mert nem adja ingyen azt amit o sem ingyen kap...

Tikal
LOL. Nincs kiadom. Nem védem. Veled ellentetben viszont ertem miert nincs warez csengohang. Nem ertem minek tolod ezt az ovodas stilust. Kurva sok minden nem jo, legjobb lenne ha nem kene fizetni semmiert minden ingyen lenne, de nem igy van. Szar a rendszer tobb ponton is mindenki latja, de attol meg nem lesz jobb hogy nyomod itt amit...

DanielT
Van kiadód? Van jutalékod a bevételükbõl?

Ha van, értem az aggodalmad.

Ha nincs, akkor fel nem fogom, hogy mi közöd van ahhoz a részhez és miért véded.

Nekünk, végfelhasználóknak nem jó, hogy így kell trükközni egy szaros csengõhanggal, vagy a zenékkel. PONT.
Tikal
Hat persze, de gondolom a zene kiadok nem orulnenek neki nagyon...

robotnyk
ki tudja?

<#idiota>
nem tudtad, Daniella a becses neve <#ejnye1>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Ja.
clio1616v
te lány vagy?

DanielT
Te, figyuka, azt el tudod -e képzelni, hogy az ilyen profi megoldásaik mellett a mostani hiányosságok is javíthatóak lennének!

Durva mi? Most gondolj bele! Fú.
GregSB
Azért, mert már nagyon unalmas az a szenvedés amit itt levág. Már ezerszer leírtuk neki, hogy úgy járna a legjobban ha váltana Androidra, és ezt a topicot elfelejtené egy életre, de az se jó neki. Igazából szerintem nem létezik olyan hardware / software páros ma a Földön, amit ne fikázna valamiért, sajnos valami oknál fogva kitart az iPhoneja mellett, és ennek mi isszuk meg a levét 😄

passatgt
az lett volna a kurva jó, ha find my iphone-al megtalálja a készüléket😊 (egyébként miért ez a neve? mindent megtalál, nem csak iphone-t...)

GregSB
Egyébként most hogy haver iPhoneját ellopták döbbentem rá mennyire is kurva jó az iCloud.

Vett azóta egy használt 4-est. Factory reset, utána kezdõ képernyõn restore from iCould backup --> 15 perc múlva olyan állapotban volt a telefonja, mint az elõzõ amit elloptak tõle. Nem fogadott hívás lista, SMS-ek, félbehagyott üzenetek ott voltak, játékok ugyan onnan folytatódtak. Hihetrtlen kényelmes és gyors a visszállítás, 1-2 dolgot leszámítva mintha nem is cserélt volna készüléket. Ez ilyen szinten nincs megoldva WP-n, se Androidon.

Mindenkinek más a fontos, én nekem ez pl sokkal fontosabb, mint hogy tweakelni tudjam az UI-t, meg hogy drag n droppolhassak mp3 csengõhangokat, és már eleve emiatt sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy újabb iPhonet veszek amikor már nagyon le aksrom cserélni a 4-est.

Dzsega
Én azt nem értem ha ennyire bosszant titeket, hogy õt bosszantja valami akkor miért adjátok alá a lovat!?!?!?!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
aki panaszkodik, annak nem fáj eléggé

GregSB
Folyamatosan fikázza az iOS-t, meg mindent ami vele kapcsolatos, de nem váltana mobilt 😄 szerintem élvezi hogy szenvedhet, másra nem tudok gondolni miért szopatja magát.

GregSB
Kiszivárgott az iOS7 egyik forradalmi újítása, a weather appot fogják oroszoknak updatelni:

😄

egy gyors kérdés.

Jb-ztem a telót, de aztán visszaállítottam 1 nappal korábbi mentésre. a fotóadatfolyamban a kb 400képbõl 150maradt meg. Ennek mi az oka? Visszahozhatók valahogy? esetleg újrabb backup?

Tikal
Óriási, csak én csak én 😄

precision
szerintem te vagy a saját magad ellensége, mert teljesen tudatában voltál annak, hogy mûködik az iOS és az iPhone meg az egész ecosystem... mégis elõrendeltél egy iPhone 5 -öt 😄

a "nem tetszik egy telefon sem kinézetre csak ez" bullshitet meg pls ne erõltesd 😄

vegyél egy Oppo Find 5 -öt ennél gyönyörûbb mobil most nem létezik (szubjektív véleményem)
vagy valami "kocka" Sony -t

igen, az iPhone ilyen, ilyen kis apróságokat nem lehet egyszerûen megoldani, különbözõ indokok miatt... a közeljövõben sem fog megváltozni az Apple hozzáállása 😊 ha ennyire felbasz téged agyilag akkor nemtom miért almás telód van... 😊

Bazinga!

Szinkronizálásnál egyedül a Tones elé teszel pipát és semmi máshoz nem nyúl az iTunes...
Sõt azon belül még azt is kiválaszthatod, hogy minden csengõhangot szinkronizáljon vagy csak az általad választottakat.

&#63743;

DanielT
Nem szinkronizálok iTunes-al, mert azonnal mindent le akar törölni a telefonról, hogy halna meg a teljes családja visszamenõleg 5 generációra mindenkinek akinek köze van a programhoz.
passatgt
1. feltöltöd az mp3-at egy weblapra, pl http://ringer.org (rengeteg ilyen oldal van, meg ingyenes program is ha nem akarsz feltöltögetni)
2. pár másodperc után letöltheted a rövidített verziót m4r formátumban(ez az iphone csengõhangja)
3. behúzod itunes-ba és szinkronizálsz
4. beállítod csengõhangnak a beállításokban

csak te bonyolítod túl😊

DanielT
Pontosan értem, én mindent értek.

És a minden értés közben is LESZAROM az indokokat, ha nekem az lenne a kényelmes, hogy átmásolom amit akarok és egy gombnyomásra már az a csengõhangom.

Én vagyok a végfelhasználó és kizárólag azt kell figyelembe vennem, hogy nekem mi a jó.

Akk nem így gondolkozik, az saját maga ellensége és csak sajnálni tudom.
Tikal
Én annak tapsikolok hogy többek között az Apple-nek köszönhetõ ma az, hogy 1 dollárért letölthetek egy dalt ha akarok, és nem kell megvennem az egész szaros albumot vagy elsétálnom a virgin megastore-ba. És ja, sajnos meg van ez a hátránya is amirõl te most itt megint sírsz, hogy nem ingyen osztogatja a csengõhangokat, hanem ezért is fizetni kell ( vagy fogod magad és utánanézel, 5 perc google után pedig már ott a csengõhang a telefonodon )

Tikal
Látom nem érted, de nagyon... iTunes, zeneipar, zeneletöltés legálisan.. kapizsgálod már vagy csak játszod megint a sértõdött kisgyereket aki szereti rugdosni a falat...

DanielT
Csak nem gondolod, hogy nem szarom le, hogy az Apple kit köp szembe, amíg nem én vagyok az?

NEKEM legyen jó, csak és kizárólag ez érdekel és amikor nem ezt csinálja a cég, akinek az eszközét megvettem, akkor elégedetlen vagyok.

Persze gondolom te tapsikolsz, hogy az Apple üzletfeleinek jó.
Tikal
Csak nem gondolod, hogy a kedvedért majd az Apple szembeköpi az üzletfeleit? Nem adhatja ingyen a csengõhangokat, és nem engedheti hogy bárhonnan bármit felrakjál...

DanielT
Tudom. Rohadjon meg a májuk.
precision
az egész az iTunes zenebolt miatt van

Bazinga!

DanielT
A ringtone maker a normál appstore-ban van, azt használtam.

- Copytransmanagerrel felmásoltam a kívánt Mp3-at.
- Ringtone makerrel megvágtam a telefonon.
- iFunbox progival tallózva a filerendszert felmásoltam az elkészült file-t a gépre.
- Majd szintén ezzel visszamásoltam a megfelelõ mappába.

Ezek persze csak a szükséges lépések voltak, nem írtam a próbálkozásokat.

Ezzel szemben amit MAXIMUM elfogadhatónak tartanék: zene e-mail mellékletben felküldés a telefonra, majd ott, mint a képeknél, "beállítás csengõhangként". Ennyi. Minden más undorító, gagyi, gusztustalan megoldás, amire azért kényszerül rá a felhasználó, hogy az Apple pénzért adhassa a csengõhangokat is mint 10 éve Nokiára az sms fizetõs maffiacégek.
Szia!

Igen ismerem, sõt én vagyok az egyik fejlesztõje, csak azért írtam így, mert nem akartam önreklámként feltüntetni. Aki megnézi, és van véleménye, azt szívesen fogadjuk. Amúgy az volt a cél vele, hogy egy jobb, élvezhetõbb snake-es játékot készítsünk, mert én személy szerint nem találtam egy normálisabbat sem az app store-ban.
precision
Keress rá cydiaban hogy ringtone maker... biztos van olyan ami a telefonon lévõ zenébõl tud csinálni csengõhangot
Vagy van cydian kb. 70 raklapnyi csengõhang a ringtones kategóriában

Bazinga!

DanielT
Na, érdekelne olyan, ahová feltöltök egy saját Mp3-at és megjelenik egyszercsak a telefonon csengõhangként.