iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl féltem... Inkább kifizetnék a játékért €3-4-et, minthogy ezzel a várakozással kelljen szívni. Persze így biztos több pénzt fog hozni a konyhára...
Anno amikor megalkották az iTunes storet és az iPodot, akkor a zenekiadók csak úgy voltak hajlandóak szerzõdést kötni az Apple-el, ha bizonyos megkötésekkel lehet csak zenéket kezelni a készükékeiken. Miattuk van az, hogy ha másik gépen tennél fel zenét akkor töröl mindent, meg hogy meg van bonyoítva a csengõhangok kezelése, stb. Az ilyen megkötések miatt tudtak alacsony árakat kialkudni és egy sikeres boltot felépíteni.
Ez a bolt még mindig elég sikeres, szóval annak az esélye hogy ezeken változtatni fognak elég erõsen a 0-hoz konvergál. Még akkor is ha hetente 5x írod be mennyire gáz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1."nagyon egyszerûen leírom
mp3 jobbklikk (Infó mutatása) a kívánt zenerészt (Opció és kezdete - vége) kiválasztod; konvertálod (jobbklikk - AAC verzió létrehozása) kihúzod az asztalra és átnevezed logikusan m4r-re (music for ringtone) és már húzhatod is vissza bele a Hangok mappádba és sync"
2."audiko.net
iTunes sync
kb. 2 perc... iTunes nélkül nyilván macerásabb"
3. meg én voltam, bár az nem volt túl informativ, itunes vagy weboldal
ja és 4.
"1. feltöltöd az mp3-at egy weblapra, pl http://ringer.org (rengeteg ilyen oldal van, meg ingyenes program is ha nem akarsz feltöltögetni)
2. pár másodperc után letöltheted a rövidített verziót m4r formátumban(ez az iphone csengõhangja)
3. behúzod itunes-ba és szinkronizálsz
4. beállítod csengõhangnak a beállításokban
csak te bonyolítod túl😊"
na és ezek után jött a köpködés mert hogy az egész apple milyen szar.. szóval hagyjuk, még a végén tényleg megsajnálom, hogy senki nem akart segíteni szegénynek....
a programokat jogvédett dolgokat el lehet lopni, de nehogy már panaszkodj azért, mert az Apple nem könnyíti meg a lopást
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én meg soha nem cseréltem még le a csengõhangom, de jött egy ötlet és jobb szerettem volna mindenféle utánaolvasás és gányolás nélkül megoldani, ahogy az elvárható lenne.
a csengõhang probléma... én 2-3 havonta cserélem le és akkor ez t a fél perces mûveletet nem vagyok lusta elvégezni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A második kommentem a témában pedig egy konkrét segítség kérés volt.
Nem állok egyikõtök oldalán sem (valahol az arany középúton vagyok)! De nagyon idegesít, hogy elkezdek vitatkozni vele és lényegében bolhábol csináltok elefántot. Az meg, hogy erre az egészre érkezett kb 20 hsz (és ki tudja hol a vége) nagyon idegesítõ mert nem ezeket akarom olvasni!
Tudom, hogy ezzel is csak ezt gerjesztem tovább, de ez most nagyon kikívánkozott belõlem!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha van, értem az aggodalmad.
Ha nincs, akkor fel nem fogom, hogy mi közöd van ahhoz a részhez és miért véded.
Nekünk, végfelhasználóknak nem jó, hogy így kell trükközni egy szaros csengõhanggal, vagy a zenékkel. PONT.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Durva mi? Most gondolj bele! Fú.
Vett azóta egy használt 4-est. Factory reset, utána kezdõ képernyõn restore from iCould backup --> 15 perc múlva olyan állapotban volt a telefonja, mint az elõzõ amit elloptak tõle. Nem fogadott hívás lista, SMS-ek, félbehagyott üzenetek ott voltak, játékok ugyan onnan folytatódtak. Hihetrtlen kényelmes és gyors a visszállítás, 1-2 dolgot leszámítva mintha nem is cserélt volna készüléket. Ez ilyen szinten nincs megoldva WP-n, se Androidon.
Mindenkinek más a fontos, én nekem ez pl sokkal fontosabb, mint hogy tweakelni tudjam az UI-t, meg hogy drag n droppolhassak mp3 csengõhangokat, és már eleve emiatt sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy újabb iPhonet veszek amikor már nagyon le aksrom cserélni a 4-est.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Jb-ztem a telót, de aztán visszaállítottam 1 nappal korábbi mentésre. a fotóadatfolyamban a kb 400képbõl 150maradt meg. Ennek mi az oka? Visszahozhatók valahogy? esetleg újrabb backup?
a "nem tetszik egy telefon sem kinézetre csak ez" bullshitet meg pls ne erõltesd 😄
vegyél egy Oppo Find 5 -öt ennél gyönyörûbb mobil most nem létezik (szubjektív véleményem)
vagy valami "kocka" Sony -t
igen, az iPhone ilyen, ilyen kis apróságokat nem lehet egyszerûen megoldani, különbözõ indokok miatt... a közeljövõben sem fog megváltozni az Apple hozzáállása 😊 ha ennyire felbasz téged agyilag akkor nemtom miért almás telód van... 😊
Bazinga!
Sõt azon belül még azt is kiválaszthatod, hogy minden csengõhangot szinkronizáljon vagy csak az általad választottakat.

2. pár másodperc után letöltheted a rövidített verziót m4r formátumban(ez az iphone csengõhangja)
3. behúzod itunes-ba és szinkronizálsz
4. beállítod csengõhangnak a beállításokban
csak te bonyolítod túl😊
És a minden értés közben is LESZAROM az indokokat, ha nekem az lenne a kényelmes, hogy átmásolom amit akarok és egy gombnyomásra már az a csengõhangom.
Én vagyok a végfelhasználó és kizárólag azt kell figyelembe vennem, hogy nekem mi a jó.
Akk nem így gondolkozik, az saját maga ellensége és csak sajnálni tudom.
NEKEM legyen jó, csak és kizárólag ez érdekel és amikor nem ezt csinálja a cég, akinek az eszközét megvettem, akkor elégedetlen vagyok.
Persze gondolom te tapsikolsz, hogy az Apple üzletfeleinek jó.
- Copytransmanagerrel felmásoltam a kívánt Mp3-at.
- Ringtone makerrel megvágtam a telefonon.
- iFunbox progival tallózva a filerendszert felmásoltam az elkészült file-t a gépre.
- Majd szintén ezzel visszamásoltam a megfelelõ mappába.
Ezek persze csak a szükséges lépések voltak, nem írtam a próbálkozásokat.
Ezzel szemben amit MAXIMUM elfogadhatónak tartanék: zene e-mail mellékletben felküldés a telefonra, majd ott, mint a képeknél, "beállítás csengõhangként". Ennyi. Minden más undorító, gagyi, gusztustalan megoldás, amire azért kényszerül rá a felhasználó, hogy az Apple pénzért adhassa a csengõhangokat is mint 10 éve Nokiára az sms fizetõs maffiacégek.
Igen ismerem, sõt én vagyok az egyik fejlesztõje, csak azért írtam így, mert nem akartam önreklámként feltüntetni. Aki megnézi, és van véleménye, azt szívesen fogadjuk. Amúgy az volt a cél vele, hogy egy jobb, élvezhetõbb snake-es játékot készítsünk, mert én személy szerint nem találtam egy normálisabbat sem az app store-ban.
Vagy van cydian kb. 70 raklapnyi csengõhang a ringtones kategóriában
Bazinga!