iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

imessageben hogy tudom megváltoztatni a telszámom, mert a telû menüjében szürke, de az a számom már nem éll

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Mondtam, alacsony a toleranciám az idiotizmusra.

És egy cset ablakban 15 pixelen rinyálni, a kényelmes ékezetek helyett, vegytiszta idiotizmus. Bocs.

Az meg fõleg, hogy MINDENT valamilyen okból fikáztok(az a 2-3 elvakult fan), ami nem gyári megoldás. Szánalmas.
Tikal
Kár hogy minden kommentedben bunkó vagy, akár még beszélgethetnénk is, ha nem lennél.

Te azért irtad hogy "szinte", én meg azért írtam, hogy "nem örülnék még egy sor betûnek", de nyilván mindenki hülye és zombi aki nem ért veled egyet 100%-ig... és ha kicsit is figyeltél volna akkor láttad volna mit írtam: 5-n biztos jó, de nekem 4S-n minden pixel számít fõleg chatelésnél....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Nem, nem ad annyit. Azért írtam, hogy "szinte".

Na mindegy, nem célom almazombikkal vitázni, remélem olyanoknak adtam tippet, akik tovább látnak Tim Cook gondosan trimmelt seggénél.
Tikal
bocs, de rossz a szemem, nekem ez nem ad annyi plusz helyet mint amennyit a plusz egy sor elvesz! Nálad 4s-en igen? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Érdekes, most már nem is annyira fontos az a plusz hely, bezzeg amikor kényelmet hozott volna a gyárihoz képest...

Hmhm...

Hmhmhmhmhmhm.

Tikal
hûû bazdmeg, máris mennyi helyem lett <#eplus2>

DanielT
Nem, azt mondom, hogy nyisd ki a szemed és értelmezd, amiket leírtam.

Mivel nem lehet mindenki akkora lángész mint én, segítek egy összehasonlító képpel. Mindkettõ 3,5" -os készüléken.

Tikal
Tehát azt mondod, a 4s és az 5 között semmi méretbeli különbség nincs, a 4s-n ugyanakkora szabad képernyõméretem marad ezzel a plusz egy sorral... értem...

oké, cumizz 😄

DanielT
Felhívom a figyelmedet arra, hogy nálam mekkora a felsõ sáv, amiben a "Mégsem" gomb is van. Most nézd meg nálad.

Szinte ugyanakkora helyem van, csak ékezetekkel.

Dietbar a tweak neve.
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
értettük, ne izgulj...

minden normális magyar ember

SötétBarom
oh, the irony..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
Hát mi elég sokat, jó nagy piac is vagyunk, ezért nem értem miért szarnak ránk 😊

iPhone5-n biztos jó ez de a 4-en nem örülnék még egy sor betûnek, oda valami más megoldás kéne...

SötétBarom
Faszkalap vagy. Szerinted használ valaki ékezeteket?! <#rolleyes>

GregSB

DanielT
Ûrtechnika második felvonás, ha már Jobs azzal kezdte az iPhone bemutatóját, hogy a "kis mûanyag izék" (gombok) csak korlátozzák a készülékek tudását.

GregSB
Írjatok Dzsoni Ájvnak egy levelet, hogy tegyen több kapcsolót íóesz7-be.

robotnyk
ha már van accod, még akkor is kér jelszót letöltéskor még az ingyenes cuccokhoz is, így lehet akkor sem menne ha már elérhetõ lenne a magyar appstoreban. mindegy, azt a 10 perces letöltést azért megérte, azért most nem regisztrálok másik appstore accot új-zélandra, mert annyira azért nem fontos (*wink*wink*)
rooney8
akkor bocsi, azt hittem csak tört appoknál kell az appsync<#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

thx máris jobban érzem magam :-)

robotnyk
kipróbáltam, nem megy fel, ennél bonyolultabb a hitelesítés még akkor is ha ingyenes, úgy tûnik 😊
robotnyk
ha most minden pontatlan általánosításra, ellentmondásosnak tûnõ részletre válaszolnék, akkor úgy tûnne, hogy érdekel a téma, szóval maradjunk annyiban, hogy legyintek és leszarom.
DanielT
De legalább falun te vagy vele a király! 😄
jaja, eddig semmi sem segített
az a baj hogy szar helyen is lakok, bár nem hiszem hogy a telóval van a baj mert több iphoneos haverom is panaszkodik
csak az a bosszantó hogy hasonló antenna nélküli telefon ami 5kt ér jobban használható telefonálásra 😞

Tikal
Neke vannak ezek a halozat eldobasok?😊

nekem az a legnagyobb bajom a telóval hogy pont arra a legszarabb aminek nevezik: telefonnak 😄

Tikal
Na azert ne mond mar hogy az orankenti fetch megesz barmit is, ki is kapcsolhaod, ugy meg csak akkor forgalmaz ha elinditod a MAIL-t, igy nem kell allandoan ki be kapcsolgatni a 'mobilnetet' Azt meg mar parszor leirtam mi a velemenyem arrol aki iphone-t vesz meg 100MB csomagot 😊))

Tikal
Ha nem eppen, en most is azt mondom elbaszott egy meret ez az 5-s 😊

precision
szerintem meg az unalmas, hogy ha valami hiányosságról kezdünk beszélni akkor egybõl jönnek a megmondó emberek, hogy ez bizony felesleges, én nem használom, nekem nincs rá szükségem ezért akinek hiányzik az hülye

a háttérképre, mappákra, copypastere (lol), multitaskra, értesítési sávra...stb. sem volt szükségetek, még is mikor bejöttek akkor must have és így kell csinálni, a konkurencia megoldásai ehhez képest rém gagyik...etc.etc.etc.
ugyanez volt igaz a nagyobb kijelzõs rumorokra, minek a 3,5nél nagyobb, az maradjon meg a gagyi androidos mobiloknak, amúgy is az emberi kéz a 3,5 -re lett tervezve... bejött a 4" -> ekkorának _kell_ lennie egy mobilnak 😄

na mind1. stabilitásban, szolgáltatásokban az iPhone verhetetlen, de maga az iOS viccesen bugyuta a konkurenciához képest, szerintem.

Bazinga!

robotnyk
a wifi lekapcsol, ha le van zárva a telefon. a hálózat van hogy gprsig lekapcsol nálam ha tovább le van zárva. én is használnám és örülnék neki ha lenne ilyen, mert a 3gt itthon kikapcsolva tartom, mert gyenge a trémobil térereje.

az hogy ez most naponta 5 gombnyomás nem 2, az engem nem kavar fel. elfogadom, hogy valakinek hiányzik, csak egy kicsit már unalmas a téma.
Andr0
amúgy kajak... 😄 én mikor picit ideges vagyok mindig a némítás billenõt baszogatom...😄 jó érzés kapcsolgatni valamit.

Armin & Ayu fan

precision
józan paraszti logika... ha valamelyik chip, alkatrész áramot kap és használatban van akkor energiát használ -> meríti az akksit

de itt egy életszerû példa: valakinek szûkösen korlátos mobilnet csomagja van, és rendszeresen ki/be kell kapcsolnia a mobilnetet ott ahol nincs wifi, mert pl csekkolni akarja az emailjét vagy ilyesmi... és nem akarja, hogy állandóan menjen az adatkapcsolat mert vmi fetch v. ilyesmi rövidebb/hosszabb távon megeszi az adatmennyiséget

hát ja, a disznók között nevelkedett az ólban, a gyerekszobája kellett a trágyának

Bazinga!

LoDMaSt
ok, elhiszem, mivel én tényleg nem kapcsolgatom, csak nem gondoltam volna. azt elismerem, hogy a mostani megoldásnál nagyjából bármi kultúráltabb.

igazából ph!-n vannak mostanság kicsit sokan, akik az akksiidejüket a használattal összemérve hatalmas összefüggéseket keresnek, és a jobb üzemidõért bármire képesek.

@ Hellomarci

precision
pedig de.

Bazinga!

LoDMaSt
Hát, értem én, de nem hiszem, hogy egy bekapcsolt bt, vagy wifi mérföldekkel merítené az akksit..

@ Hellomarci

Tikal
😊

Ha jobb akksik lennenek szarnek a kapcsolgatasra, bar igy se nagyon erdekel, wifi always on😊

precision
vigyázat, hatalmas titok: azért, hogy ki legyen vagy be legyen kapcsolva az adott funkció/szolgáltatás
ez ilyen DanielT felfogás... mivel te nem kapcsolgatod, ezért a többieknek biztos nem volt gyerekszobájuk, akik ilyen szégyenteljes dologra vetemednek

de nem agysebészet: ha valami ki van kapcsolva, nem meríti az akksit

Bazinga!

DanielT
Én se kapcsolgatom, de akkor is kultúráltabb módszer, mint a mostani. A vasutas szöveg jó volt. 😄
SötétBarom
Álomuser reporting for duty, SIR!

LoDMaSt
Ennek a sok embernek, akik mindenáron kapcsolgatni akarnak valamit a telefonjukon nem volt gyerekszobájuk? Esküszöm, kijönne egy olyan telefon, amin van 20 dedikált kétállású kapcsoló az összes funkciónak, siker lenne. Vagy el kell menni vasutasnak, és akkor egész nap lehet mit kapcsolgatni.. 3gs óta van iphoneom, de nem tudom megmondani, mikor kapcsoltam ki rajta valamit, vagy be. Do not disturbot leszámítva.

@ Hellomarci

DanielT
Ja, sivár az életem! 😊
Andr0
én amúgy legtöbbször egyetértek veled, de azért neked nagyon sok a szabadidõd...😄

Armin & Ayu fan

DanielT
Vigyázat, ûrtechnika következik!

passatgt
ja igaz, lehet, fene tudja😄

rooney8
Nem kell.
Free app, tehat letoltod akarhonnan, behuzod itunes-ba es szinkronizalsz.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
Köszi, akkor ráér, addig van NFS Most Wanted 😊
passatgt
persze