iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
És egy cset ablakban 15 pixelen rinyálni, a kényelmes ékezetek helyett, vegytiszta idiotizmus. Bocs.
Az meg fõleg, hogy MINDENT valamilyen okból fikáztok(az a 2-3 elvakult fan), ami nem gyári megoldás. Szánalmas.
Te azért irtad hogy "szinte", én meg azért írtam, hogy "nem örülnék még egy sor betûnek", de nyilván mindenki hülye és zombi aki nem ért veled egyet 100%-ig... és ha kicsit is figyeltél volna akkor láttad volna mit írtam: 5-n biztos jó, de nekem 4S-n minden pixel számít fõleg chatelésnél....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na mindegy, nem célom almazombikkal vitázni, remélem olyanoknak adtam tippet, akik tovább látnak Tim Cook gondosan trimmelt seggénél.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hmhm...
Hmhmhmhmhmhm.
Mivel nem lehet mindenki akkora lángész mint én, segítek egy összehasonlító képpel. Mindkettõ 3,5" -os készüléken.

Szinte ugyanakkora helyem van, csak ékezetekkel.
Dietbar a tweak neve.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
iPhone5-n biztos jó ez de a 4-en nem örülnék még egy sor betûnek, oda valami más megoldás kéne...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az a baj hogy szar helyen is lakok, bár nem hiszem hogy a telóval van a baj mert több iphoneos haverom is panaszkodik
csak az a bosszantó hogy hasonló antenna nélküli telefon ami 5kt ér jobban használható telefonálásra 😞
a háttérképre, mappákra, copypastere (lol), multitaskra, értesítési sávra...stb. sem volt szükségetek, még is mikor bejöttek akkor must have és így kell csinálni, a konkurencia megoldásai ehhez képest rém gagyik...etc.etc.etc.
ugyanez volt igaz a nagyobb kijelzõs rumorokra, minek a 3,5nél nagyobb, az maradjon meg a gagyi androidos mobiloknak, amúgy is az emberi kéz a 3,5 -re lett tervezve... bejött a 4" -> ekkorának _kell_ lennie egy mobilnak 😄
na mind1. stabilitásban, szolgáltatásokban az iPhone verhetetlen, de maga az iOS viccesen bugyuta a konkurenciához képest, szerintem.
Bazinga!
az hogy ez most naponta 5 gombnyomás nem 2, az engem nem kavar fel. elfogadom, hogy valakinek hiányzik, csak egy kicsit már unalmas a téma.
Armin & Ayu fan
de itt egy életszerû példa: valakinek szûkösen korlátos mobilnet csomagja van, és rendszeresen ki/be kell kapcsolnia a mobilnetet ott ahol nincs wifi, mert pl csekkolni akarja az emailjét vagy ilyesmi... és nem akarja, hogy állandóan menjen az adatkapcsolat mert vmi fetch v. ilyesmi rövidebb/hosszabb távon megeszi az adatmennyiséget
hát ja, a disznók között nevelkedett az ólban, a gyerekszobája kellett a trágyának
Bazinga!
igazából ph!-n vannak mostanság kicsit sokan, akik az akksiidejüket a használattal összemérve hatalmas összefüggéseket keresnek, és a jobb üzemidõért bármire képesek.
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Ha jobb akksik lennenek szarnek a kapcsolgatasra, bar igy se nagyon erdekel, wifi always on😊
ez ilyen DanielT felfogás... mivel te nem kapcsolgatod, ezért a többieknek biztos nem volt gyerekszobájuk, akik ilyen szégyenteljes dologra vetemednek
de nem agysebészet: ha valami ki van kapcsolva, nem meríti az akksit
Bazinga!
@ Hellomarci
Armin & Ayu fan
Free app, tehat letoltod akarhonnan, behuzod itunes-ba es szinkronizalsz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.