iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ja az kifelejtettem, hogy Mailbox csak addig archiválja a levelet, amíg nem lesz releváns. Tehát ha rányomsz arra, hogy 3 nap múlva akarsz foglalkozni vele, akkor addig archiválja, 3 nap múlva meg megint berakja az inboxodba.

GregSB
Nincs Yahoo Mailem, nem is tervezem használni 😄

GregSB
Ezzel alapból nem lenne probléma.

Munkahelyen én is a zero inbox elvet követem. Mindent releváns mappákba pakolok ha már foglalkoztam vele, inboxban csak az van amivel foglalkozni kell.

A mailbox is ezen az elven mûködik, amíg elpakolod idõben hátrébb a levelet addig nem éketlenkedik ott az inboxodban. Szóval ez egy nagyon jó dolog, ha szervezéshez, munkára használod a gmailes fiókodat.

Én leginkább családdal meg haverokkal levelezek gmailen, szóval nem hiszem hogy nagy felhasználója leszek az alkalmazásnak... de sok cég használ gmailt (Google Appst) céges levelezésre, nekik hasznos lehet (a Mailbox).

Nézd meg az új Yahoo Mail app-et😊

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
A 6.1.3 pedig már béta fázisban, a lockscreen hiba javítással.

Kissé szétestek a srácok.
Botond
Csak a windows mindörökké!

Btw iOS 6.1.2 tölthetõ, vmi akció élettartam javítás van benne.
DanielT
<#ticking>
GregSB
iOS, Android, WP, Xbox, Playstation- ez mind szar, de nem tudja egyszerre fikázni mindet mindegyik topicban, most máshol írja le mi a fos és próbálja józan észre téríteni a buta embereket :-))

Tikal
Most lekotik a playstation-os ugyek😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Mi történt? Kedd óta nem szar az iOS vagy Daniel Androidra váltott végre?😊

[merlinw.org]

Megvan, mindent azonnal az Archive folderbe tesz az idiota, nem marad az Inboxban :/

Tikal
Nem POP-os az a mailbox?😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Akkor sem ha eloszor az OS X-en kered le a leveleid? Mert arra tudok gondolni hogy a mailbox roszul kommunikal a gmaillel, gondolom olvasottnak jelolve sem latod a leveleid akkor, igaz?

Nem kapom meg az iOS Mail-ben sem. Minden a Mailbox-ba megy.

GregSB
Már nem használok OSX-et kb 1 éve, eladtam a MacBookomat amikor kaptam céges laptopot.

Mailboxban is még várólistás vagyok, úgyhogy ezt egyelõre passzolom. Máshova sem érkeznek meg levelek? Van még más eszközödön is beállítva ez a fiók, és csak a maces Mailben nem kapod meg õket?

dragon11
😊

GregSB
Október

Hogy pontosan mi jön (5S, 6, nagyobb szifin, olcsóbb szifon) azt csak cupertinoban tudják.

dragon11
én is erre tippeltem robokutty😄

robotnyk
augusztus 32.
dragon11
sztetek mikor jön a 6 ?😄

Mivel te is hasznalsz OSX-et, talan tudsz segiteni:

Feltettem a Mailbox-ot a telora, ami eddig jo, kedvelem, de nem erkeznek meg azota a Gmail levelek az OSX-es Mail-be. Lehet ez ellen tenni valamit?

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
isten õrizz 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Mailbox iPhone only alkalmazás. Persze elindul iPaden is, de a telefonos UI-val.

Andr0
ha mailbox jön Exchange-re veszek egy minit(iPad) nekem ez ennyit számít. És szerintem mindenkinek a mai világban ahol 100++ os napi e-mail forgalom van a melóban.

Armin & Ayu fan

#33798 mire irtad, nekem egybol syncronizalta a google calendart...?

GregSB
Mailbox idõvel fog támogatni több servicet. Nem csak gmailt, ezt a fejlesztõk írták.

Ez a sunrise meg szerintem egyáltalán nincs hypeolva, és nagyon kényelmes, átlátható és jó a kezelése.

A review-k alapjan ez is egy tulhypeolt dolognak tunik, mint a Mailbox. Ez utobbi is a telefonon van, de azota sem nyitottam meg, mert harom fiokom van es a Mail kezeli a Yahoo-t es a honlapomhoz tartozot is.

GregSB
Ha valaki össze akarja szinkronizálni az iCloud naptárját a Google-el, akkor itt kövesse végig a Part 4 alatti instrukciókat.

GregSB
Egyedül ami bosszantó benne hogy a beéptett calendar eseményeit nem ismeri fel. De ez áthidalható azzal, ha összekötöd s google calendaroddal az iCloud calendart.

GregSB
Igen

robotnyk
mûködik notification centerrel?
GregSB
Megvenném õket 😄

GregSB
Sunrise, fasza calendar app iPhonera.

Csekk videó, ingyenes alkalmazás. Apple helyében azpnnal meg enné, õket, és iOS7 be ezt tenném default naptárnak.

Dzsega
Az iPad-os megoldás sztem a lehetõ legjobb.
Aki nem ismeri:
iPhone: hosszan nyomod az adott betût->elõjön sokezer ékezetes (kivéve ha jb mert akkor csak a magyar ékezetek jönnek elõ)
iPad: adott betûn gyorsan felhúzod az ujjad->elõjönnek a gyakran (általad gyakran!!!) használt ékezetes betûk, ha csak simán hosszan nyomod akkor elõjön az összes ékezetes.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Andr0
fent is van... MS Exchange bug javítva 2 x is... reméljük most már nem lesz bugos az MS Exchange....

Armin & Ayu fan

zzeN
Kijött a 6.1.2.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tikal
Arrol nem is beszelve hogy pl ha ide irok, akkor van meg egy sor : previous next done gombokkal, szoval kepzeld, 4-esen rohadtul szamit minden pixel.

Tikal
Latod vannak itt meg jo megoldasok... Nem feltetlen mindig az a jo amibe eppen belefutottal...

passatgt
ez se tökéletes, lehetne még rajta alakítani, majd ha lesz idõm...

a mikrofonos gombot azért vettem le, mert space-t lehetne hosszan nyomni(mint siri) és akkor lehetne neki dumálni, a nyelvválasztós gombot meg át lehet rakni a számos billentyûzetre, ott úgyis van hely neki meg azt alapból nem nyomkodja szerintem senki olyan sûrûn, elég ritkán kell, és lehetne még ide-oda tologatni a dolgokat, hogy a space gomb pl teljesen középen legyen meg ilyesmi

precision
na ez tényleg tetszetõs... a korábban linkelt egy sorba ömlesztett ékezetes karakteres megoldás annyira nem jó, de ezt simán el tudnám képzelni akár androidon is

Bazinga!

DanielT
Áhá! Frankó megoldás.
passatgt
nemtom, csak összedobtam ps-ben

DanielT
Váó! Ez melyik tweak? <#eljen>

Szegény Tikal-nak most biztos tikkel a szeme. 😄
passatgt

GregSB

Tikal
Jó a megoldás is, de i5-n 😊 4-n optikailag már így is olyan kicsinek érzem a képernyõt, hogy idegesítene még 8-10 pixel veszteség is. Bár tény, hogy az állandó ékezet keresgetés is idegesít. De ahogy nézem alapból minden gyártó így oldja meg, talán mert angol nyelvterületen nem sok ékezet van 😊

DanielT
Látod, írtad a pixelveszteséget, én írtam rá a megoldást. Erre nem az jött, hogy hoppá, így már nem rossz, hanem a további akadékoskodás.

Persze, hogy nekem is fontos "minden pixel", de amíg nem volt fent ez a tweak (pl az i4-en nem volt), akkor is használtam az ékezetes megoldást, mert ez akkora hiányosság, hogy agyon kéne verni azt a barmot, aki nem javítja ki.
Tikal
beállítások »» telefon »» és itt meg lehet adni telefonszámot. vagy az üzenetek beállításaiban is lehet, most nem tudom neked hol szürke...

Tikal
Háhá, aki fikázott az most is csak te vagy, mutasd már meg hol fikáztam...PONT hogy te vagy az aki MINDENT fikáz élbõl, csak mert most épp felfedezted a JB-t...

Szóval bocs, hogy rinyálok néhány pixel miatt, de akkor te miért is raktad fel az a menüsor tömörítõt? Vagy csak neked szabad rinyálni minden szarért, másnak már nem, mi? Csak az a fontos hogy ÉN ÉN ÉN... 😊