iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, azért belepakolni minden szart, akár feleslegesen, vagy a legalapvetõbb dolgokat is forradalmi újításként eladni, vallásos áhitattal elõadva a reklámokban, az nem ugyanaz...
És az Apple esetében ezt szokás kritizálni.
És az Apple esetében ezt szokás kritizálni.
az, de tudod hogy van, parasztvakítani csak az apple szokott, a samsung meg a sony soha. <#idiota>#idiota>
Meg tudod magyarázni mi a gyakorlati elõnye fullHD felbontásnak 4"-5" colon? FullHD filmeket fogsz nézni a telefonodon? Én még laptopon se szoktam nézni fullHD-t, max 720p-t. FullHD-t csakis egy tisztességes monitoron, TV-n. Nincs semmi értelme kissebb képernyõkön ekkora felbontású filmet nézni, nem veszed ki a részleteket...
Szerintem egy szó van a fullHD felbontásra egy telefonban: parasztvakítás.
Szerintem egy szó van a fullHD felbontásra egy telefonban: parasztvakítás.
vedd meg az i5 -öt
ha késztetést érzel majd az SGS4 birtoklására akkor eladod az i5 -öt, nem fogsz rajta sokat bukni, amúgy is miller vagy és a legjobb telefonnál alább nem adod
mindenki így csinálja aki kevésnek érzi magát akkor ha nem az aktuális csúcsmobillal nyomul
1 éve szédítesz minket... ne haragudj, de már rohadt unalmas (és enyhén kamu szagú is...)
ha késztetést érzel majd az SGS4 birtoklására akkor eladod az i5 -öt, nem fogsz rajta sokat bukni, amúgy is miller vagy és a legjobb telefonnál alább nem adod
mindenki így csinálja aki kevésnek érzi magát akkor ha nem az aktuális csúcsmobillal nyomul
1 éve szédítesz minket... ne haragudj, de már rohadt unalmas (és enyhén kamu szagú is...)
Bazinga!
várjad csak... SGS4 után várd meg az i5s -t, utána a SGS5 -öt...stb.
még mindig nem fogtad fel, hogy fél évente lesz jobb telefon mint az elõzõ (papíron legalábbis)
még mindig nem fogtad fel, hogy fél évente lesz jobb telefon mint az elõzõ (papíron legalábbis)
Bazinga!
köszönöm!
valószínû hogy az i5 mellett döntök úgy is, de meg szeretném várni az SGS4 bemutatását.. ez max 4hét. aztán mérlegelnék. így látom fairnek. bár az i5 szeptemberben már ki lett dobva, ez meg márciusban.. lehet össze sem lehet hasonlítani õket. -csak nekem a kijelzõ fontos... full hd vs retina hmm-
valószínû hogy az i5 mellett döntök úgy is, de meg szeretném várni az SGS4 bemutatását.. ez max 4hét. aztán mérlegelnék. így látom fairnek. bár az i5 szeptemberben már ki lett dobva, ez meg márciusban.. lehet össze sem lehet hasonlítani õket. -csak nekem a kijelzõ fontos... full hd vs retina hmm-
Az egy kaotikus giccs, valami letisztultabb kellene.
http://gaborszantai.co.uk/
Hogy ne lenne támpontod? Úgy hívják hogy internet, ami telis tele van blogposztokkal, reviewkkal, tesztekkel mindkét rendszerõl és a telefonokról. Azt se tudod mondani hogy ezeket nehéz megtalálni. Van egy csodás keresõ eszköz, amivel pillanatok alatt rálelsz ezekre. Úgy hívják hogy Google.
Próbáld ki, nem harap. Hint: mobilaréna, the verge, engadget, wired. Ezeken a helyeken keress cikkeket a rendszerekrõl, telefonokról.
Házi feladat hogy olvass el minden iOS 6-al és Android 4.2-vel kapcsolatos review-t, közben tedd fel magadnak a kérdést: mire fogod használni a telefont? A kérdésre adott válaszok és a leírtak alapján pedig már nagyjából tudnod kéne hogy melyik rendszer felel majd meg neked. Következõ lépés hogy ha vannak kiszemelt eszközök, akkor bemész mintaboltokba és megtapogatod, kipróbálod õket, rá kell jönnöd melyik méret (4"-5") az ideális a számodra.
Ha ezeket végigcsinálod akkor ki kell hogy alakuljon egy kép benned arról, hogy elõször is melyik rendszer, másodszor mely készülék lesz a jó választás neked, legrosszabb esetben is max 2-3 készülékre kell hogy leszûkítsd a kört.
Nagyon fontos: mindig az legyen a fõ szempont / támpont, hogy neked mik az igényeid, mit tegyen meg az a készülék neked. Ha egy mostani vagy régebbi készülék is maximálisan levefedi az igényeidet, akkor ne törõdj azzal hogy hamarosan mutatnak be jobb és újabb készülékeket, vedd meg a mostanit és használd, arra van. Majd 2-3 év múlva veszel egy mégjobbat.
Hajrá.
Próbáld ki, nem harap. Hint: mobilaréna, the verge, engadget, wired. Ezeken a helyeken keress cikkeket a rendszerekrõl, telefonokról.
Házi feladat hogy olvass el minden iOS 6-al és Android 4.2-vel kapcsolatos review-t, közben tedd fel magadnak a kérdést: mire fogod használni a telefont? A kérdésre adott válaszok és a leírtak alapján pedig már nagyjából tudnod kéne hogy melyik rendszer felel majd meg neked. Következõ lépés hogy ha vannak kiszemelt eszközök, akkor bemész mintaboltokba és megtapogatod, kipróbálod õket, rá kell jönnöd melyik méret (4"-5") az ideális a számodra.
Ha ezeket végigcsinálod akkor ki kell hogy alakuljon egy kép benned arról, hogy elõször is melyik rendszer, másodszor mely készülék lesz a jó választás neked, legrosszabb esetben is max 2-3 készülékre kell hogy leszûkítsd a kört.
Nagyon fontos: mindig az legyen a fõ szempont / támpont, hogy neked mik az igényeid, mit tegyen meg az a készülék neked. Ha egy mostani vagy régebbi készülék is maximálisan levefedi az igényeidet, akkor ne törõdj azzal hogy hamarosan mutatnak be jobb és újabb készülékeket, vedd meg a mostanit és használd, arra van. Majd 2-3 év múlva veszel egy mégjobbat.
Hajrá.
Mobile World Congressen Apple soha nem szokott bejelenteni semmit. De mostmár többi gyártó se nagyon: HTC ezen a héten villantott, Samsung Márciusban fog.
Nokia meg kínai cuccok fognak "brillírozni" jövõhéten az MWC-n.
Nokia meg kínai cuccok fognak "brillírozni" jövõhéten az MWC-n.
Köszönöm, most a Notes helyett keresek valamit 😊
Szerintem akkor vegyel S3-t vagy vard meg az S4-et 😄 Azzal jobban villoghatsz a haverjaid elott! (A nagy kepernyo miatt)
Nyár végén, hozzánk õsszel szoktak jönni az új modellek. 200k feletti áron... Az S-ek változazok pedig csak hardver tekintetében változnak általában. Az OS-t mindegyik modellen lehet frissíteni (3GS-tõl felfele), tehát ugyanazt kapod 5-ösön mint majd 5S-en.
Továbbá, az Apple termékek értékállók, ha most veszel 150-ért egy i5-öt, két év múlva is el tudod adni 120-ért.
Továbbá, az Apple termékek értékállók, ha most veszel 150-ért egy i5-öt, két év múlva is el tudod adni 120-ért.
[merlinw.org]
Mi erdekelne az egy state-of-the-art tipusu, minimalista appok gyujtemenye, mint pl. a Rise, Sunrise, Haze, Reeder, Any.DO...
szerintem értem mire gondolsz.😊 tudod minek örülnék a legjobban ? ha most jönne vlmi újítás, ha nem is új iphone mert az tuti de nem de vlmi 5S. akkor sztem nem haboznék :/
ennek van esélye a közeledõ mobile world congressen?😄
ennek van esélye a közeledõ mobile world congressen?😄
Részemrõl az iOS mellett csupán a gyors jelzõ illik a droidra, de a letisztultságtól és kényelemtõl messze van. Ez majd megérted - vagy nem, ízlés kérdése - ha a kezedbe fogsz egy iPhone készüléket
[merlinw.org]
Jelenleg ennel nincs jobb fotos app telefonra, en mar tenyleg az osszeset kiprobaltam. Real live nezheted az effekteket akar videozas, nem csak fotozas kozben. Mindent cserelhetsz: filmet, objektivet (effekt), keretet. Minden effekt modosithato es ez csak az alap. Innen jon a pro eszkoztar, ahol szincsatornankent is jatszhatsz a kepeiddel.
S Te, mint szaki.. ha az iOS a letisztult, gyors, akkor az androidot minek neveznéd ? Az miben rosszabb szted ?
Én sem. Senki sem. Próbáld ki õket! Ezért vannak a bemutatótermek. Többször nem írom le.
[merlinw.org]
jó, csak tudod fogalmam sincs hogy melyik rendszer illene a legjobban hozzám. semmi támpontom nincs: egy Lumia 610em volt, még mikor kijött azonnal megvettem, buktam rajta 30ezret. ezért szeretnék már egy újat.. semmiképp nem windowsosat..
Dehogy baj. Tedd azt. Viszont vedd tudomásul, hogy nem létezik legjobb. Olyan létezik, ami számodra a legjobb. Nincs objektivitás az IT/Telekom iparban. Ezért írtam, hogy értelmes ember utánaolvas - nem fórumokon - az adott gyártók termékeivel kapcsolatban, aztán felemeli a lusta valagát és elmegy a bemutatótermekbe megnézni, kipróbálni azokat.
Mert világi baromság egy fórumközösség véleménye alapján 100-200k-t kiadni bármire is.
Persze tessék, 2007 óta van iPhone-om és tökéletesen megvagyok vele elégedve. A következõ is ez lesz.
Mert világi baromság egy fórumközösség véleménye alapján 100-200k-t kiadni bármire is.
Persze tessék, 2007 óta van iPhone-om és tökéletesen megvagyok vele elégedve. A következõ is ez lesz.
[merlinw.org]
sosem állítottam, hogy szar. egyszerûen csak ennyi pénzért a piacon levõ telók közül a lehetõ legjobbat akarom megvenni. ez baj ?
Besétálsz egy Apple store-ba és kipróbálod. Valószínûleg nem azért a világ legnépszerûbb telefonja, mert szar.
[merlinw.org]
Akinek nincs net-e, annak nincs iPhone-ja. Ha mégis, akkor csak villogó-menõ-dísznek😊
Én T-nél vagyok Ikon 200-ban, lebeszélhetõ havi 6k + 1GB net.
Egyébként az iPhone nagyon sz*r telefon én a helyedben nem vennék ilyet. Lassú, kevés benne a memória, alig van hozzá app, nem lehet rá másolni semmit, nincs bluetooth és még drága is.
Én T-nél vagyok Ikon 200-ban, lebeszélhetõ havi 6k + 1GB net.
Egyébként az iPhone nagyon sz*r telefon én a helyedben nem vennék ilyet. Lassú, kevés benne a memória, alig van hozzá app, nem lehet rá másolni semmit, nincs bluetooth és még drága is.
[merlinw.org]
jajj, persze.😄 nekem lesz net rajta.😄 de ha másnak nincs nete, érted..
egyébként milyen szolgáltatót ajánlotok amiben kedvezõ a net elõfizu mellé ? 😄
egyébként milyen szolgáltatót ajánlotok amiben kedvezõ a net elõfizu mellé ? 😄
Naszóval.
Kamera helyettén is Camera+ t használok... Leginkább azért mert lehet vele külön helyre "mérni fényt", meg külön állítani fókuszt. Magát a képet már nem ebben szoktam "retusálni", hanem Snapseedben. Nagyon egyszerûen, kényelmesen lehet benne fotókat vágni, alap paramétereket állítani (white balance, contrast...), horizontot kiegyenesíteni, élesíteni, stb...
Akkor legt nagyon felkapott ez az app (snapseed), amikor egy Fotóriporter közzétett fotókat amiket az olimpián lõtt egy i4S-el és ezzel az appal retusált. Szerintem méltó a hypehoz ami körülötte volt, tényleg kényelmes használni, nem hiábe vette meg a Google és integrálta be a +ba.
Panoráma fotókhoz a Microsoft féle, ingyenes Photosynthet használom, mondjuk ez már built in fícsör az 5-ösben, úgyhogy ez neked talán nem izgalmas.
Órának a beépítettet használom, a fõ mailfiókom is a default mail alkalmazásban van beállítva, a többi a gúgli gmail alkalmazásában. Naptárnak a nemrég említett sunriset használom, eddig meg vagyok vele elégedve.
Kihagytam valamit? Mire használod még a telfont, vagy mire használnád?
Kamera helyettén is Camera+ t használok... Leginkább azért mert lehet vele külön helyre "mérni fényt", meg külön állítani fókuszt. Magát a képet már nem ebben szoktam "retusálni", hanem Snapseedben. Nagyon egyszerûen, kényelmesen lehet benne fotókat vágni, alap paramétereket állítani (white balance, contrast...), horizontot kiegyenesíteni, élesíteni, stb...
Akkor legt nagyon felkapott ez az app (snapseed), amikor egy Fotóriporter közzétett fotókat amiket az olimpián lõtt egy i4S-el és ezzel az appal retusált. Szerintem méltó a hypehoz ami körülötte volt, tényleg kényelmes használni, nem hiábe vette meg a Google és integrálta be a +ba.
Panoráma fotókhoz a Microsoft féle, ingyenes Photosynthet használom, mondjuk ez már built in fícsör az 5-ösben, úgyhogy ez neked talán nem izgalmas.
Órának a beépítettet használom, a fõ mailfiókom is a default mail alkalmazásban van beállítva, a többi a gúgli gmail alkalmazásában. Naptárnak a nemrég említett sunriset használom, eddig meg vagyok vele elégedve.
Kihagytam valamit? Mire használod még a telfont, vagy mire használnád?
Nem szivesen olvasom itt a fanboi szovegeket, de ez az ember idegesitobb, mint barki mas 😄 Itt spammeli a hulyesegeit es en is eszrevettem mar, hogy honapok ota nem kepes venni egy krva telefont... Haver, felevente jon ki egy ujabb iphone vagy samsung... Komolyan minden egyes alkalommal ugyanazokat a kerdeseket felteszed magadnak? Igy sose lesz telefonod.
Vegyel valamit, majd 1-2 even belul levaltod, masok is igy csinaljak, mert addigra elavul a telefon ugyis... Ahhoz hogy megismerj valamit, hasznalni kene eloszor...
Vegyel valamit, majd 1-2 even belul levaltod, masok is igy csinaljak, mert addigra elavul a telefon ugyis... Ahhoz hogy megismerj valamit, hasznalni kene eloszor...
Nem ok a hulyek, hanem te.. Mar bocs, de nem tudom mi a faszt degeneraltozol itt, rohadtul orulhenel hogy viszonylag turelmesen veszik az emberek a lassan egy eve tarto telefon vasarlasod temajat, mert amugy rohadt unalmas mar.. Vegyel egy samsungot aztan ciao!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hát...
nem minden a specifikáció... már leírtam kismilliárdszor, de akkor x+1 -edjére is
az tudatos vásárló alapesetben nem "gigahertzeket" vásárol hanem oprendszert, úgymond platformot választ
ezért feleslegesek összehasonlítani a különbözõ oprendszeres telefonokat hardverek alapján
nem minden a specifikáció... már leírtam kismilliárdszor, de akkor x+1 -edjére is
az tudatos vásárló alapesetben nem "gigahertzeket" vásárol hanem oprendszert, úgymond platformot választ
ezért feleslegesek összehasonlítani a különbözõ oprendszeres telefonokat hardverek alapján
Bazinga!
ezért kérdeztem épp, hogy az iOS annyira optimalizált rendszer, hogy bõven elég a legnagyobb játékhoz is ez a hardver ?
de ne, ne adjatok normális választ. verjétek nyugodtan a nyálatokat a többéves ájfonotokra. így tovább.<#wink>#wink>
de ne, ne adjatok normális választ. verjétek nyugodtan a nyálatokat a többéves ájfonotokra. így tovább.<#wink>#wink>
Tény, hogy sokkal egyszerûbb beb*szani a szofver alá egy atomerõmûvet, mert úgy a hulladék kód is elfut valahogy. Gondolkodni, meg mint tapasztaljuk, nem mindenki tud. 😊
@ Hellomarci
ezvan. én próbáltam normálisan, de nem mindenki olyan normális, mint Te.. itt egyedül Te vagy az, aki normálisan tud válaszolni, a többinek semmi más nem telefon csak az apple lényegtelen hogy hardverileg le van maradva. és még ezekután sem jogos a kérdésem. nevetséges <#wink>#wink>
ezek sztem tök normális kérdések. ha nem lenne az, sztem nem véletlenül sz.rkodna a samsung az Exynos Octa-val, vagy az nVidia a Tegra 4-gyel.😉