iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Köszönöd nem, vagy elfogadod?
devilzero

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero
Sziasztok! A problémám a következõ: amikor csatlakoztatni szeretném az iPhonet-t akkor kiírja hogy csatlakoztatva van, meg hogy tölt, de viszont nem bírok az iPhone gombra nyomni. Mit kéne tennem? :/ Köszönöm!

GregSB
Lehet, de szerintem mostmár várd meg a Galaxy S5-öt és a 7-es szifont, hátha azok jobbak lesznek.

Hogy megéri-e megvenni a megjelenés napján vagy akkor már érdemesebb inkább megvárni a hetest 😊



Tikal
Mit erdekel teged, ugyse veszel 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Most is várható.

Csak nyár végénél, õsz elejénénél elõbb nem lehet majd megvásárolni😊

http://gaborszantai.co.uk/

Andr0
hát a home gombot elfelejthetnénk... csak akkor egy hasonlóan jó megoldással cseréljük le...

Armin & Ayu fan

dragon11
am hogy ilyenek jelennek meg folyton, komolyan a nyáron kb várható a 6os?

dragon11
jaigen, arra.😄:

Tikal
ha már jössz trollkodni, jobban is felkészülhetnél, az Apple fõhadiszállás az ország másik felében van, NY-ban a TS-tõl nem messze van egy Apple Store, szerintem erre gondoltál 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tudtam, hogy az Apple uj HQ nagyon nagy lesz, de nem gondoltam, hogy NYC-ig fog elereni 😊

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
elvégre országon belül van...
MerlinW
Nem írta, hogy mihez képest nem messze😊

[merlinw.org]

robotnyk
az az ország túlfelén van, de nem baj.
rooney8
<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Reszketek az izgalomtól

dragon11
ajjaj😄 samsungék az S4-gyel hadat üzentek appleéknek, fõleg h NY-ban, az apple hadiszállástól nem messze lesz bemutatva😄

GregSB
Lamborghini Gallardo in da house! 😊

(RR3)

Dzsega
T-mobilos már nincs, bocs!
Igo van 16,99€ ért magyarország és románia.
Én sygic-et használok közép eu-t. Szokott akciós lenni én is akkor vettem ha jól emlékszem 14€ (+-1€😉 volt az ára és 15 ország van benne. Most akció nélkül 25,99€ de akkor inkább már a teljes eu 29,99€-ért.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

RATCUSTOM
iGO-ból van Hungary Lite. 30 napig ingyenesen használható, majd újabb 30 napra 10 euroért meghosszabítható. Ha esetleg csak alkalomszerûen kell.

narumon
Meg ahogy nézem ez is google mapset használ ahhoz meg net kell 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

iWay gps Navigation

Ingyenes de ahogy nézem a képek alapján, olyan is.

&#63743;

Hmm, mindegy nem vesztettünk sokat 😊

&#63743;

robotnyk
nekem úgy tûnik, hogy már nincs. ha megpróbálom itunes alkalmazásokból megnyitni a store oldalát, a trafic4allt hozza csak be

ja, meg is találtam a honlapjukon, március 1-tõl nem létezik már.

link
narumon
T-s fent van itunes-ban? Mi a neve? (Mert T-s ügyfél após tehát akkor ez gondolom jó lehet). Melyik az amelyik jó és 4-5e forint?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Dzsega
T-mobilos navigon létezik ill van Vodafonos igo is. Ezek ingyenesek bár némi net kell az indulásnál, hogy valóban T-s vagy vodás telefont használsz de ennyi.
Más ami nem net alapú nincs. Legalábbis én nem tudok róla.
De (csak egy személyes megjegyzés) 4-5eFt nem sok egy jó naviért ami frissül rendszeresen.

T-mobilenál van ingyenes Navigon a Vodánál pedig Vodafone Navigation Hungary

&#63743;

narumon
Hali, egy kérdésem lenne amivel apósom nyaggat.
Létezik Magyarország GPS itunes-ban ami free? És olyan ami tényleg GPS, tehát nem kell hozzá cellainfo meg ilyenek. 6.1.2 van fent és abban elvileg van valami térkép, de mégsincs, mert netet kér hozzá. Az apple féle GPS az nem olyan mint az igo, hogy tartalmazza a térkép infokat is? (Én nem tudom mert én leragadtam egyelõre 5-ös iOS-nél ráadásul IGO-t használok de ugye az nem free...

Szerintem is jól néz ki.

&#63743;

passatgt
szerintem jó, csak a négy sarkán a lekerekítést nem értem miért kell, egyik helyen van, másikon nincs vagy csak kevés...😊

Andr0
hát ja :S

Armin & Ayu fan

passatgt
ok, megoldódott, én vagyok béna😊

GregSB
Asszem ez indulhat a legrondább Google alkalmazás díjért...

Tikal
Kit erdekel mit nyavajog...

GregSB
Plasztik Józsi menstruál, vagy kijött rajta a tavaszi fárdaság. Iszonyatos blõd dolgokon siránkozik. Pl a landscape SMS-es képét és kérdését nem tudom hova tenni.

GregSB
Új gúgli app iPhonera: Field Trip

passatgt
Iphone Fotóadatfolyam bekapcsolva mióta megvan a készülék, valamiért mégis 570 kép helyett csak 470 kép van benne. Így azt választottam, hogy letöröltem a képeket a fotóadatfolyamról(iphotoban), és kikapcsoltam, majd bekapcsoltam újra, gondoltam hogy berakja õket újra, mind az 570 képet

Viszont most, hogy bekapcsoltam újra, nem történik semmi, csak az új képeket rakja be. Hogyan tudom a régi képeket is berakni a fotóadatfolyamba, hogy megtudjam nézni iphotoban a képeket?

me and a monkey
Már nem úgy van mint régen handras és szekértáboránál sem. cikk1 cikk2

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Tikal
LOL

GregSB
Sziasztok

Bocs az off-ért.
A fejlesztõ cég ahol dolgozom a következõ egyetem mellett végezhetõ pozíciókra keres munkatársat:
1. iOS fejlesztõ
2. Android fejlesztõ
3. Webfejlesztõ

Dinamikusan fejlõdünk, több startuppunk is van, tehát ha felkeltettem bárki érdeklõdését, akkor írjatok az [email protected] - ra.
GregSB
Samu ezt is lemásolta 😄

Hihetetlen, hogy mindenhol az Emergency call-al lehet elõhozni bugokat.

Botond
Back to the future multiplatform lett, most már megy iPhoneon is.
gagax
énis belefutottam tegnap ebbe 😄 100 km en felül mentem az ovális indianapolison 😄 120 vmennyit talán de már nt 😄 de 30000 akasztottam vele le 😄

Pár embert felvettem innen akinek láttam a nickjét 😄

Én cicukaaa<3 néven vagyok fent...asszony elvetemült volt amikor megvettem az iphonet -.-' 😄

GregSB
Ezt elvileg nem tudod megcsinálni, ha valakit leelõzöl és lehagysz pár méterrel akkor eltûnik.

Dzsega
Nálam is volt csak elcsesztem az uccsó kanyart és már nem értem utol a tömeget.
Ami még érdekes, volt olyan, hogy megelõztem valakit kicsúsztam erre õ visszaelõzött és amikor megint megelõztem megint kaptam 20mp-et. Így is lehetne menni a végtelenségig...

Párperce futottam ebbe bele én is. 😄
Jött az értesítés, h haveromé új rekord, nekiláttam, és mielõtt lejárna idõ ráérkezek a tömegre, egy kanyar alatt megelõzöm összeset, és új kör...
GregSB
RR3-ban belefutottam egy bugba az egyik Distance eventen 😊 (ahol 20mp-eket lehet nyerni minden egyes kocsi megelõzésével, és a cél hogy minél messzebb eljuss).

Az elsõ helyért a táv amit meg kellett dönteni: 8.1 Km

Táv amit mentem: 42.6 Km 😄

A bug az volt hogy iszonyat lassan tötymörögtek az ellenfelek csoportokban. Körönként simán be lehetett elõzni 4-5 autót így. 42km után is csak azért hagytam abba, mert már k unalmas volt és elfogyott az autó alattam. Úgy látom másnak is elõjött ez a bug már ezen a pályán, mert van aki 107 km-t ment O.o