45063
10255461851509447102.jpg
  • Atika :o)
    kiprobalom koszonom
    power gombbot probaltam az nemjo
  • passatgt
    Egy tap felül a névre/telefonszámra
  • ProGabe #44257
    Power gomb?
  • MerlinW
    Hivatalos szerviz szerintem már nem foglalkozik vele, nem hivatalossal megnézetheted, pl. iSamurai elég korrekt.
  • Jim Morrison
    Nővérem 5s-e egyik pillanatról a másikra bedöglött. Apple oldalán írtak szerint javasoltam neki, hogy hagyja 1 órát a töltőn. Ha továbbra se nyikkan meg akkor ugye megy szervizbe, kb mire számíthatok? 3,5 éves készülék.
    Sziasztok, ha valakit felhivok zart kepernyorol sirivel pl . aztan hogy tudom lerakni? Eddig csak ugy csinaltam hogy ki kell kodolnom es ott tudom lerakni ami nagyon zavaro.
  • Dzsega #44253
    Vagy túl kicsi a felbontása, gépen lett beállítva, icloudban lett beállítva.
  • Probatbicol
    Ha jól tudom, azok jelennek meg full képernyőn, akikhez te rendeltél képet a telefonon kontaktlistában, a kis karikában megjelenők azok automatikusan szinkronizált profilképek a google/facebokk/icloud-ról.
  • J i GS a W
    Egy kérdésem lenne ,hogy lehet hogy pár kontakt full képernyőn van amikor hívnak és pár csak kis karikába? i6
  • GregSB
    Nem. Mindenhol azt írják hogy lassú és bugos. Majd max valamelyik public betat felteszem, de abból is inkább a 2.-3. iterációt.
  • oneal1
    próbáltam ár valaki az ios 11 beta-t?
  • zoliii
    Van egy Iphone 4S telóm. Független, csak Icloud záras :( Az Icloudba (Windows) betudok lépni, csak a biztonsági kérdéseket nem tudom már. Olyat csináltam már, hogy az első bekacsoláskor, a DNS-t átírtam, így egy másik szerver oldalra irányította a mobilt, ami csak arra jó, hogy leteszteljem a telót. 9.3.5 IOS van rajta. A Redsn0w nem reagál a telóra. Itunes 12.6 látja. 5let?
  • GregSB
    Ok, szerintem még az AR kit is érdekes. Pláne akkor lesz érdekes ha szemüveggel fog az menni amit demoztak :)
  • passatgt
    Van dark mód is. Az invert opció nem invertálja a képeket és app ikonokat :)
  • GregSB
    IPad ios11-el nagyon fasza lesz. A többi része a WWDC-Neo viszont nagyon Meh volt.
  • Jim Morrison
    The keynote starts at 1PM ET / 10AM PT on June 5th.
  • szucsy89
    az edge display sokat dob a látványon főleg élőben. más kérdés, hogy egyéb haszna nem nagyon van
  • Tikal #44242
    na baszki, most pár évi megint nem tudok majd venni iPhone-t?? Az 5 is azért maradt ki nálam, mert távirányítóvá változtatták, én nem értem miért kell ezeket a buzi arányokat erőltetni...
  • Jim Morrison
    annyi azért van, ami különbséget tesz a kettő között, és egyik szebb legyen mint a másik :)
  • GregSB
    Én nem látok óriási különbséget :D

• Rage47
    nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de a samsung s8 jobban néz ki ennél, legalábbis elölről
  • GregSB
    Új render a legutóbbi rajzok alapján

• dzsegameló
    Hali!
    Erről vélemény? Belkin valet
    Adott egy iphone és egy watch. Tölteni kéne mind a 2-t, de a wach töltője nem okés. Ha már venni kell, akkor legyen szép, jó, praktikus stb...
    Szóval ha vennem kéne kábelt az 10 e ft. (ne számoljuk az adaptert az akad), szóval 10e+4-7eFt egy ilyen multi dokkoló (töltők nélkül) az ebay végtelen piacán, itthon picit drágább, de ha nagyon elrugaszkodok akkor is kijön 20 max 25eFt-ból az egész.
    Megérheti-e a belkin a márka nevét, plusz a szépséget és azt hogy mind a 2-t egyszerre tölti ráadásul csak egy konnektort foglal? Szeretem ha valami nem tákolt, meg nem is értem miért lenne jó, ha ki tudnám szedni belőle a töltőt...
    Ha valaki használ valami ilyesmit és megosztja tapasztalatai, az is nagyon jól jön.

Utoljára szerkesztette: dzsegameló, 2017.05.29. 12:35:28
  • GregSB
    Nekem tetszik, visszatér az iPhone 4-es szendvics design (elől-hátul üveg), csak most jobban le van kerekítve.
  • ProGabe #44235
    Azert egy dummy-nal pont azok a dolgok hianyoznak, amiben az Apple tovabbra is verhetetlen: a tokeletes apro reszletek es az anyaghasznalat. Ez egy gumi ocskasagnak tunik, semmit nem szamit, hogy undorito :D
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.24. 22:31:38
  • Rage47
    egyetértek
    5s az etalon nálam amúgy
  • Jim Morrison
    Nekem ez nem jon be. Talan a legrondabb iphone eddig. (Szerintem)
  • GregSB
    https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/867143299215306753

i8 dummy.
  • kamionosjoe
    Ebben mondjuk igazad lehet. :)
  • Dzsega #44230
    Nincs ott.
  • GregSB
    A purchased listából le tudsz tölteni mindent, azt is amit a fejlesztője már levett a storeból
  • Probatbicol
    Szerintem beszélj egy magyarral is aki a Ferrarijával kocsikázik épp :).
    Gondolom ő is azt fogja mondani hogy elég jól eléldegél itt.
  • Tikal #44227
    Nem hinném, hogy az euro használata vitte oda ezeket az országokat ahova... a görögök maguknak köszönhetik a szart, és a többiek részben, meg persze 2008-nak nagy részben :)
  • Solt
    Aha, persze! :))
  • kamionosjoe
    Éppen nemrég beszéltem egy olasszal, aki kocsikázott egyet az új Ferrárival és eljött egész Magyarországig, azért nem kell félteni őket még így is fényévekkel jobban élnek nálunk. Sőt a válságban levő görögök is megkeresik a dupláját, mint a magyar átlagfizetés. :)
  • robotnyk
    vagy a görögöket. vagy a spanyolokat. vagy a portugálokat.
  • ProGabe #44223
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nalunk rubel lesz ;D

Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.20. 16:58:25
  • Solt
    Kell az nekünk? :) Kérdezd meg mondjuk az olaszokat, hogyha ma választhatnának akkor kéne-e nekik az euró, vagy maradnának a líránál! ;)
  • bardocz
    Ebből is látszik, nem lesz nálunk soha euro