iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.08. 19:25:34
[merlinw.org]
@ Hellomarci
3gs-el mit lehet még kezdeni? Lehet leszedni rá valamit is?
Csak mert tönkrement a hatosom, és köv hónapban tudok kihozni újat, addig meg gondoltam vennék egy ilyet poénból.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Teljesen más a két eset. A jack esetében a digitális jelről analógra konvertálás a telefonban történik, és analóg jelet továbbít a másik készülék felé, lightning esetében a konverzió a másik készülékben történik, a telefon digitális jelet továbbít. Tehát okozhatja a minőség különbséget, hogy a másik készülékben jobb minőségű a konverter.
A jacknél pedig az analóg jel továbbításánál lehet oka a minőségvesztésnek a gyengébb minőségű kábel is, digitális esetben nincs minőségromlás a kábelen.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
★★★★★
Van arra mód, hogy egy Iphone 4s-ből valahogy kitöröljem az apple id-t?
A kislányomnak vettem egyet szülinapjára használtan. Nekem sosem volt iphone-om, így létrehoztam egy humbug ID-t neki.
Letiltottam a telefonján minden hülyeséget, ne tudjon telepítgetni ezt-azt. Csak megpróbálta és mivel a kódot nem tudta, lezárolta az ID-t.
Frankó, mert visszaállítani sem tudom, mivel már a születési dátumnál elakadok.
Semmi fontos adat nincs rajta, de így kitörölni sem tudom.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Persze heten kineztem egy shure fulhallgatot, de mint kiderult 300k 😞
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.17. 07:16:32
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.17. 00:20:11
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.13. 16:45:32
Esetleg a power gombra figyelj, hogy normálisan kattan-e.
Wifis baj nekünk a 4-el volt.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.12. 12:58:03
Apple 40th anniversary (Apple Music event)
Windows 10 Anniversary
Windows Millennium
Ubisoft 30 years event
30th Anniversary of Electronic Arts
Sony Playstation 20th Anniversary
[merlinw.org]
Az iPhone 7 is remek alkalom lehetett volna a nagy változásra, mert az volt a 10. iPhone (jó ezt is lehet vitatni).
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
[merlinw.org]
A távoli töltés lesz a nagy dobás, de az idén nem lesz meg, nem tart ott a technológia. Ehhez kell az üveg vagy kerámia hátlap, akkor lesz egy nagyobb változás majd. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.01.07. 15:28:29
//Nyilván, most azt hogy gyorsabb (na nem mintha az i6 ne lenne mocsokgyors még mindig), meg nincs home gomb, stb ne vegyük ide.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Emiatt én kizártnak tartanám hogy idén nem mutatnak be semmi újat. Szerinem 99% hogy lesz a 6-6s-7-től eltérő új design.
Az "s" készülékek pedig szinte mindig csak belsőben változtak (proci, kamera, stb), nagyon ritkán voltak kissebb hardeveres változások is (pl 5s-ben a TouchID)
Szóval Apple-ös mércével a 7-es inkább számít egy "s" upgradenek mint egy sima upgradenek, ezért mondtam hogy ráncfelvarrás.
Több komolyan vehető ember is megírta tavaly (pl Gurman), hogy 2016-ban csak egy ráncfelvarrás lesz, mert még nem lesz képes az Apple legyártani a nagy újítást hozó készüléket, és hogy annak bemutatását eltiltják 2017-re