iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sickness
ios 6 van rajta 😊

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

MerlinW
Nem hiszem. Alapvetően nem igen van app az appstore-ban, ami iOS 3 kompatibilis.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.08. 19:25:34

[merlinw.org]

LoDMaSt
Már tavalyelőtt, amikor szervízben volt az i5-öm, 2 napig bírtam 3gs-el, és inkább vettem használtan egy 5s-t, amit eladtam ugyanannyiért, amikor megcsinálták a másikat.

@ Hellomarci

passatgt
iTunes-ból sem enged régebbi appokat felmásolni rá?

MerlinW
Nem lehet. Én ébresztőórának használom😊

[merlinw.org]

Sickness
hali
3gs-el mit lehet még kezdeni? Lehet leszedni rá valamit is?
Csak mert tönkrement a hatosom, és köv hónapban tudok kihozni újat, addig meg gondoltam vennék egy ilyet poénból.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
Igen, usb és ugyanattól a gyártótól van mindkét kábel egy Pioneer fejegységre kötve. Mások telefonjával is ugyanez a helyzet, tehát Samsung, HTC.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A lightning esetében hova kötöd, rá, usb-re?
Teljesen más a két eset. A jack esetében a digitális jelről analógra konvertálás a telefonban történik, és analóg jelet továbbít a másik készülék felé, lightning esetében a konverzió a másik készülékben történik, a telefon digitális jelet továbbít. Tehát okozhatja a minőség különbséget, hogy a másik készülékben jobb minőségű a konverter.
A jacknél pedig az analóg jel továbbításánál lehet oka a minőségvesztésnek a gyengébb minőségű kábel is, digitális esetben nincs minőségromlás a kábelen.
Tikal
Miért van az, hogy ha aux-ra csatlakoztatom az iPhone-t az autóban, akkor gyengébb hangminőséget kapok mintha lightning kábelre dugnám? Először is sokkal jobban fel kell tekernem a hangerőt és még a hangzás sem olyan telt jack-kel... legalábbis az én fülemnek.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
kivették, viszont valamelyik játékban még mindig megjelenik, fene érti 😄
Hová tűnt a Game Center?

★★★★★

MerlinW
Nem lehet variálni.

[merlinw.org]

bardocz
Billentyűzeten a vesszőt nem lehet kirakni a szóköz mellé? Beállításokban nem találok ilyen opciót.
hello,

Van arra mód, hogy egy Iphone 4s-ből valahogy kitöröljem az apple id-t?
A kislányomnak vettem egyet szülinapjára használtan. Nekem sosem volt iphone-om, így létrehoztam egy humbug ID-t neki.
Letiltottam a telefonján minden hülyeséget, ne tudjon telepítgetni ezt-azt. Csak megpróbálta és mivel a kódot nem tudta, lezárolta az ID-t.
Frankó, mert visszaállítani sem tudom, mivel már a születési dátumnál elakadok.
Semmi fontos adat nincs rajta, de így kitörölni sem tudom.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Atika :o)
Sziasztok az mitol van, hogy beirok valamit a naptarba beallitom, hogy adott idoben jelezzen es van, hogy nem jelez a telefon. Ezt mar parszor eljatszotta velem.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Jim Morrison
Jaja, az mar kapargatja az audiophele beleposzintet😊
Persze heten kineztem egy shure fulhallgatot, de mint kiderult 300k 😞
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.17. 07:16:32

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Más hasonlóhoz kell szerintem hasonlítani. Samsung Iconx is 60e. És az szarabb 😊

bardocz
Így hirtelen most ez jutott eszembe, ami nem működik, de más weboldalakon is előfordult már, csak azoknak a címére nem emlékszem 😊 Úgy érzem egy használt 5S tökéletes lesz kipróbálni a rendszert.
MerlinW
Safari? A legjobban használható. Index esetében meg töltsd le az index applikációját, az jó.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.17. 00:20:11

[merlinw.org]

bardocz
Lehet hülye kérdés, de a gyári böngésző mennyire használható? WP-n nekem már semennyire, random kilép, egy index cikknél ha videó van, széttolja az egészet, sok oldal olvashatatlan. Itt ugye ilyesmi gondok nincsenek? Szinte semmi tapasztalatom nincsen ezzel a rendszerrel, de most perpill ez tűnik a legbiztatóbbnak nekem, már csak azért is, mert nincs egy rakás gyártó, aki az alap rendszert szétbarmolja.
MerlinW
Most erre mit mondjak?😊 60k-ért olyan fülest veszek hogy elsírom magamat😊 Utcai fejbedugósból meg kettőt is😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
Mikor kikerult hogy t nél még van, 1 óra alatt elfogyott... persze nem tudom hány db volt raktáron. 1nél talán több.

MerlinW
Tartsák meg😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
Lehet mótvá, de itthon 60k az uj apple fules.

bardocz
Ujjlenyomatos dolog ha nem működik nem zavar, gondolom valami gyári reset után teljesen ki is lehet lőni. Ha más jellemző gondja nincs, akkor pont jó lenne nekem. Köszi!
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.13. 16:45:32
dzsegameló
A home gomb ha cserélt akkor nem olvas, más nekem nem rémlik, hogy lenne velük.
Esetleg a power gombra figyelj, hogy normálisan kattan-e.
Wifis baj nekünk a 4-el volt.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

bardocz
Gondolkozok azon, hogy a Lumia 920-asom lecserélem egy használt iPhonra (másik lehetőség a Nexus 5X, de android annyira nem szimpi már, ilyenem meg még nem volt sose). Ára, mérete, kinézete miatt az 5S ami tetszik. Van valami jellemző hibája, amire érdemes figyelni, vagy részben használhatatlanan lesz miatta a telefon? Régebben nézegettem még, nem tudom melyik típusnál már, de a wifi-vel voltak gondok, az nekem kicsit érvágás lenne. Komoly igényeim nincsenek, a böngésző működjön rendesen (920-ason már nem megy, össze vissza jelenít meg oldalakt, félig eltolva), GPS viszonylag pontos, gyors, kamera valszeg rosszabb, mint ami most van, de túlélem.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.12. 12:58:03
MerlinW
Ünnepli azt mindenki😊 Csak pár eset:

Apple 40th anniversary (Apple Music event)
Windows 10 Anniversary
Windows Millennium
Ubisoft 30 years event
30th Anniversary of Electronic Arts
Sony Playstation 20th Anniversary

[merlinw.org]

robotnyk
a nagy cégek, így az apple sem kimondottan szentimentális típusok
passatgt
egyszer ünnepelt Apple évfordulót a Mac TAM-el, ultra nagy bukta lett belőle 😊

Dzsega
Egy 1€-a app?
Az iPhone 7 is remek alkalom lehetett volna a nagy változásra, mert az volt a 10. iPhone (jó ezt is lehet vitatni).

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
Új kamera bump, nincs jack, nincs home gomb, új szín és belül is más lett a felépítés(bendgate ugye, a design nem csak a külsőről szól😊)

rastaman
"refined" vagyis újradolgozott. igen, átdolgozták az antennacsíkot, és ezzel ki is pipálhatjuk a design részét 😄

passatgt
Nem ezt írtam 😊

szucsy89
"és egyébként a keynote-on is úgy mondták, hogy "beautiful new refined design", tehát amit a keynoteon mondanak elhiszed? Hát nézz már rá a telefonra waze!!
GregSB
Hétfőn lesz 10 éve hogy Jobs bemutatta 😊

(A forgalmazás csak fél évre rá indult)

MerlinW
Hát 10 éves lesz idén az iPhone, elég jó alkalom egy ünnepélyes újradizájnoláshoz😊

[merlinw.org]

GregSB
Akartam mondani hogy Bitcoin, de az elmúlt napok alapján az pont hogy túl gyorsan romló :-)

passatgt
Valami nem gyorsan romló inkább? Amit fel tudsz adni postán 😊 Tábla milka mondjuk.

GregSB
Na mindegy, nem értünk egyet. Szerintem a 7-es egy "s" upgradenek számít. És egy turórudiban fogadok veled hogy idén lesz új design 😄

passatgt
Mondtam én ilyet? Csak azt akartam jelezni, hogy sokkal több minden változott, mint egy sima S szériában. Új hátlap, új kameraelhelyezés, nincs jack, nincs homegomb, új szín stb... és egyébként a keynote-on is úgy mondták, hogy "beautiful new refined design", tehát ez Ive szerint is új, nem csak egy S széria, ahol nem is kell hozzányúlni.

A távoli töltés lesz a nagy dobás, de az idén nem lesz meg, nem tart ott a technológia. Ehhez kell az üveg vagy kerámia hátlap, akkor lesz egy nagyobb változás majd. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.01.07. 15:28:29

Kongy
Na ne. 😄 A telefon eleve úgy néz ki, mint az iPhone 6 (színt leszámítva), akkor mégis mi minden más benne, amiért jobban megéri több, mint 2x annyi pénzt kiadni érte, mint egy sima 6-ért?
//Nyilván, most azt hogy gyorsabb (na nem mintha az i6 ne lenne mocsokgyors még mindig), meg nincs home gomb, stb ne vegyük ide.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GregSB
De ne lovagoljunk a szavakon. Gurmanék azt állították már tavaly, hogy 2016 az inkább megint egy "s" upgrade év lesz, és 2017-re tolódik a szokásos nagyobb design váltás.

Emiatt én kizártnak tartanám hogy idén nem mutatnak be semmi újat. Szerinem 99% hogy lesz a 6-6s-7-től eltérő új design.

GregSB
Nincs benne nagyobb változás, mint egy sima és egy "s" iPhone között. Egészen az iPhone 7-ig a "sima" készülékek mindig nagyobb design változást hoztak: 4-es az "üvegszendvics" designt a 3G után, 5-ösnél is megváltozott megint a készülékház felépítése és a képarány is. 6-ost asszem nem kell említeni, teljesen új design, képernyőméret megint.

Az "s" készülékek pedig szinte mindig csak belsőben változtak (proci, kamera, stb), nagyon ritkán voltak kissebb hardeveres változások is (pl 5s-ben a TouchID)

Szóval Apple-ös mércével a 7-es inkább számít egy "s" upgradenek mint egy sima upgradenek, ezért mondtam hogy ráncfelvarrás.

passatgt
Azért az túlzás, hogy csak ráncfelvarrás volt a 7. Gyakorlatilag minden új a 6s-hez képest.

GregSB
Szerintem kizárt hogy csak 7s lesz idén.

Több komolyan vehető ember is megírta tavaly (pl Gurman), hogy 2016-ban csak egy ráncfelvarrás lesz, mert még nem lesz képes az Apple legyártani a nagy újítást hozó készüléket, és hogy annak bemutatását eltiltják 2017-re

passatgt
Szerintem idén még ellőnek egy sima 7s-t. Gyorsabb minden, sima verzió is megkapja dupla kamerát, bluetooth 5 stb... Nagy dobás lenne a távoli töltés(pár méteren belül lévő telefont töltené egy hub, mondjuk amazon echo szerű siri a szoba közepén), de ez is inkább csak jövőre.

GregSB
A pletykák szerint egy nagy üvegfelület lesz az egész, a felső hangszórót és a szenzorokat is valahogy beköltöztetik a kijelző alá.