iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tényleg geci egy cég ez az epül hogy nem gondol a warezolókra és nem teazi lehetõvé hogy eltûnjön az az ikon 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem pl cydias cuccok miatt élõ az idõjárás, de az óra nem megy ios5 óta rendesen, most meg már nem szarakodok vele, de azért bosszantó.
App store pedig egy kis .... mert nem tudok dfrissíteni egy appot, mivel ios 6 kell neki és mégis mindig ott van mint frissítés. Eléggé zavaró. (Azért nem frissítek mert lusta valtam megcsinálni 6.1.2-nél most meg megint nincs untethered JB. A JB meg kell.)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
Azt meg (ahogy nemrég írta valaki), hogy a weather ikonján mindig 23 fok van, azt nem is kommentálnám 😄D De NEMBAJ, mert a közvetlenül mellette lévõ naptár ikon legalább KIÍRJA milyen nap van. Szuperzseniális. Tényleg.
Néha kiakadok az emberek problémáin... 😄 Az a baj ha nem elég Live az app icon, az a baj hogy infót nyújt az app icon... 😄<#zavart1>#zavart1><#bohoc>#bohoc><#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
Armin & Ayu fan
Tényleg nagyon unhatod már a telót ha ilyeneken fennakadsz 😄
Mindenesetre ha nem: settings / notifications -> itt minden egyes appnak be tudod állítani hogy mutasson badget vagy sem. Én az összes olyan appnak kikapcsolom amik idõnként spamelnek.
Imádom ezt a ZSENIÁLIS céget. Szerencsére minden appnál ki lehet ezt kapcsolni, DE a fõköcsög appstore ikonon NEM!!!!!! MUHAHAHAHA
Mert nekem ez ÍGY TÖKÉLETES. Fosgané :|
KI LEHET?! Erre legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna.


google-be keresgélj
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Érdekes mert a barátom Nokia telefonja úgy szûri mintha egy néma-szobában ülne a csaj közben meg a Keleti közepén áll. Nálam meg mindig visszakérdeznek, hogy "Keleti vagy Nyugatiba vagy?" ( akik utaznak vonattal azok vágják hogy a hangosbemondó folyamatosan megy... jó nagy zajt csapva)
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Egyébként han nem lennék megelégedve a szifonnal akkor tuti egy wp-t vennék.
Be lehet állítani default böngészõt, alkalmazásokat
Meg bár Zune alkalmazás kell hozzá, de kötetlenebbül lehet zenéket, csengõhangokat fel / le másolni.
Oprendszer szinten is le van maradva még, nemhogy az appok terén.
De legalább szépen mûködik.
Csak még mindig nevetségesen kevés jó alkalmazás van rá.
Következõ telefonom tuti nem Samsung és Android lesz
Unokatesómnak van egy Galaxy S-e, második (privát) telefonnak (a céges telefonja egy 4S).
Megnéztem, a Galaxy S 2010-es telefon, ugyan az az évjárat mint az iPhone 4. Megjelenése óta stock rendszer van rajta, soha nem rootolta, hekkelte, minden hivatalos frissítést feltolt rá, most is a legújabb elérhetõ OS van rajta.
Vasárnap próbálgattam, és olyan szinten be van lassulva az a telefon hogy az valami szörnyû volt, õ is utálja már. Home screen-en jobbra balra lapozás akad, lassú. Pedig nincs mozgó háttere, pár widgetet használ csak. Alkalmazások is meglehetõsen döcõgõsek voltak. Összességében ha mellé tettem a 2010 óta szintén soha nem hekkelt és hivatalos úton frissített iPhone 4-emet, amit én ma már kicsit néha döcögõsnek és lassúnak érzek, klasszisokkal gyorsabb volt minden téren.
Ezt gondoltam nem árt megemlíteni még ehhez a témához.
