iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Fogásra a 3G / GS mûanyagja viszont még a mostani csúcs Galaxy S4 mûanyag hátlapjától is sokkal jobb volt (már ha igaz hogy kb olyan mint az S3-é, ami volt a kezemben).

Azt viszont cáfolnám hogy a 3G / GS stapabíróbb lett volna mint a 4 / 4S.

A hátlap repedése csak egy dolog, sokkal hamarabb beszartak a gombok rajtuk (némító, hanggerõ fel / le, power gomb) mint a 4-en, 4S en.

precision
persze, azért is írtam, hogy szerintem 😊 elfogadom, hogy másnak más a véleménye, nincs azzal baj
az én véleményem viszont az, hogy a 3G hátlapja igénytelen... semmivel sem jobb mint egy közép v. alsó kategóriás plasztik Samsung, kinézetre 😄 ráadásul van benne egy konstrukciós hiba is, gyakorlatilag a 3G -k 99,9% -ánál elreped a hátlap az idõ folyamán, leginkább a töltõ csatlakozónál

Bazinga!

LoDMaSt
Ugyanmár, ízlések, és pofonok, szerintem a 3gs volt a legszebb, és legkényelmesebb telefon, és nem kevés embert ismerek, aki hasonló véleményen van. Arról nem is beszélve, hogy kicsit strapabíróbb volt, mint akár a 4-es, vagy az 5-ösöm. A többi is tetszik, nem arról van szó, csak azért ha kijönne egy 3gs anyagú, vagy kicsit rá hasonlító teló, azonnal venném.

@ Hellomarci

precision
és még is a 3G/3Gs a legrondább az iphone -ok között 😊 szerintem 😊 még az iphone2g is mérföldekkel szebb, az a szappantartó hátlap nagyon nagy mellényúlás volt véleményem szerint, gagyi kínai hatást kelt 😞

Bazinga!

SötétBarom
A 3G-t konkrétan ezerszer jobb érzés fogni, mint bármelyik utána következõ iphonet...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rooney8
én csak annyit mondok, hogy még ma is egy 3gs-t használok, ami lassan egy négy éves telefon és még mostanáig is tökéletesen használható. nem mondom, itt-ott néha megakad, néhány programnál már nem túl röccenésmentes pl. a görgetés, de az összes program felmegy még rá, a játékok 90%-val is tudok még játszani és os support is van még mindig rá. megnézem melyik négy éves android alapú telóra lehet felhúzni a legújabb os-t (de ha fel is lehet, melyik viszi normális sebességgel) és melyiken megy normálisan az összes mai új program és a legtöbb játék. van egy tippem: semelyiken.
ha ezen nem változtat az apple és ilyen sokáig van support az egyes készülékekhez és az appok is futni fognak a régebbi telefonokon, akkor én maradok náluk, ameddig csak lehet 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Én nem félnék attól hogy plasztik lesz a telefon. A 3G / GS is kellemes tapintású / fogású telefon volt, hiába volt mûanyag a hátulja.

Andr0
hmm ha ez igaz, akkor megint majd' egy évre rá jön a frissítés a main iPhone sorozaton.

Én úgy vagyok vele hogy Plasztik telefont nem szívesen vennék. Nekem még jól mûködik a 4S és szerintem ha nagyon nem tud meglepni az 5S akkor továbbra is jól fog mûködni... 😊

Armin & Ayu fan

GregSB
Pontosan errõl szólnak ezek a pletykák. Õsztõl nem lesz 4 és 4S se. Csak egy új 5-ös és egy olcsóbb 4" teló (ami valszeg olyan áron lesz mint mostma 4, szóval nem szuper olcsó telefonra kellmgondolni)

DanielT
Tökéletesen, egymilliárd és egy százalékig lehetetlennek tartom, hogy Jobsnak bármi köze lenne már az 5-höz is, nemhogy a többihez.

Túl gyorsan alakul a piac, az Apple is már csak reagálni próbál.
JohnnyNapalm
ameddig még gyártják a 4-et és a 4S-t, addig pletyka szinten is hülyeség ez az olcsó iphone

GregSB
WSJ szerint legkésõbb Agusztusban jöhet az 5S. Õsszel meg az olcsónb iPhone, ami szintén 4 colos lesz.

Az elõzõ hírbõl ez kimaradt: a következõ 2 iPhone (amit még Jobs alatt terveztek) lehet ez a kettõ lesz, szóval még lehet idén látni fogjuk mind a kettõt.

clio1616v
csak nem úgy, hogy évszámot nem mondanak utána az agyonmûvelt vadpolgárok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Pedig az anno egy több ezer éve használatban levõ latin szó. A világon mindenhol használják.

[merlinw.org]

clio1616v
éngem meg az anno 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

me and a monkey
Valoban - ahogy Jim Morisson is irta - annyit latok Beloled (es annyira ismerlek) amennyit lattatsz magadrol a forumon.
Intelligens, korrekt embernek latlak a hszek alapjan de az biztos, hogy meretes szemellenzot hordasz.
Engem ez nem zavar (bar neha racsodalkozom) de ez mar inkabb Neked problemas meg ha nem is igy erzed.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

GregSB
Akkor szarul ítél meg az itteni hozzászólásaim alapján... vagy legalábbis belegondol olyan dolgokat a hozzászólásaimba amik qrvára nem valósak.

Geek vagyok, érdekel minden hír az Apple-el kapcsolatban (is), érdekesnek tartok mindent megosztani itt a fórumon ami a céggel kapcsolatos. Qrvára nem keresek önigazlást arra hogy miért vettem iPad minit. Felõlem holnap bejelenthetnék azt is hogy Bill Gates tervezte, az sem változtatna semmit azon hogy mire használom és hogyan.

Jim Morrison
tessék, ez a tweak a badge re épül ! 😄

Greg: me and a monkey csak az itteni hozzászólásaid alapján ítél meg :>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SötétBarom
Annyira irritál, amikor a "lag" szót teljesen helytelenül használja valaki.

SötétBarom
SEHOGY. Muhahaha 😄

GregSB
Légyszi ne próbáld meg megmagyarázni milyen vagyok úgy hogy nem is ismersz, köszi. Magasról szarnék rá ha kiderülne hogy Jobsnak semmi köze nincs az iPad minihez. Viszont ha az ellenkezõje az igaz akkor nagyon jót nevetnék a sok megmondóemberen.

Tikal
Nem látod Greg, hogy a Samsung is mekkora forradalmat csinált már megint az uj galaxy-val? Hát így kell ezt kérem, nem évekre elõre tervezni <#nevetes1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

me and a monkey
Felettébb hithû ember vagy, már-már vakbuzgó... (Vmely eszméhez elfogultan ragaszkodó
Ha nagyon el akarsz hinni valamit akkor tûzön-vízen keresztül megkeresed hozzá az (ön)igazolást.<#rolleyes>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

GregSB
Hidd el, nem kell meggondolnod 2X is hogy jól döntöttél -e anno amikor megvetted a 4-est. Lehet átsiklottál felette, de múltkor írtam hogy rokon Nexus S telefonját próbálgattam, ami 4-essel azonos évjáratú, 2010 óta használja és frissitgeti rajta az OS-t a legújabbra, és olyan tetû lassú volt hogy mellette a már szerintem is kicsit lassúcska 4-esem új telefonnak tûnt.

Szóval sajnos ez alapján Androidon se lenne jobb dolgod, sõt.. Mondjuk ott legalább meg van a lehetõség arra hogy visszatedd a régebbi OS-t. Windows Phoneon nem tudom mi a helyzet, de ott még a szoftverfrissítés sincs normálisan megoldva 😄

A 4 óta meg nem tudom milyen leülés volt szerinted. Lehet hogy sokunk megítélésében ellaposodott az iPhone frissülése, de az utóbbi negyedévben még mindig az Apple tette zsebre a mobilpiac profitjának több mint 70%-át. Messze õk csinálják a legtöbb zsetont, és mint azt tudjuk minden vállalat mozgatórugója a profit. Szóval lehet hogy sok ember szerint már kezd ellaposodni az iPhone, de a számok azt mutatják hogy a nagy tömegek még mindig veszik mint a cukrot, és még messze nincs egy akkora kritikus tömege azoknak az embereknek akik szerint ez már kevés, hogy a céget arra kényszerítse hogy nagyon nagyot változtassanak. Ezért tudnak 2-3 évre elõre tervezni,

asysoft
Ezzel a "3 évvel ezelõtt minden megvolt" teóriával csak egy gond van, mégpedig az, hogy így nehéz reagálni a piaci trendekre. Persze megmagyarázná a 4 óta tapasztalt "leülést" (ha mostanában hirtelen nem degradálódott volna iPhone 4-em sebessége, nem nagyon gondolkoznék a lecserélésén, egyszerûen nem lenne rá okom - más kérdés, hogy iPhone szériát ezek után 2X is meggondolom), de azért ennyire... rövidlátóan csak nem lehet vezetni a céget, már ha egyáltalán lehetne vezetésrõl ilyen esetben beszélni😊

/*WTF?!*/

Andr0
én nem értem... mi az hogy nem lehet változtatni a terven...?

De amúgy a kérdéseid jók. Amúgy az sajnálatos, hogy 3 évre elõre terveznek telefont ahelyett hogy kidobnák piacra azt most amit 3 évvel késõbb dobnak ki...

Armin & Ayu fan

GregSB
Fejlõdik, de nagyon apró evolúciós lépésekkel. Azért ha az 5-öst odateszed a 2007-es teló mellé elég komoly különbségek vannak hardverben és szoftverben is.

Órát ne keverjük szerintem ide, az még csak egy pletyka szintjén mozgó valami.

Ami tény és megtörtént a hír szerint hogy az Apple egyik kormányzati képviselõje, amikor azt a témát boncolgatták hogy mikor kerülhet sor egy "kill switch" beépítésére a telefonokba (ezzel is megnehezíteni a tolvajok dolgát) azt mondta hogy a következõ 2 iPhone már túl van a tervezési fázison (nem tudnak rajta változtatni), és azokat még Cook elõtti idõben fejlesztették ki.

Ez egy csomó kérdést felvet. Lehet a következõ két évben nem fogunk látni radikális változást a telefonon? Ha igen akkor azért mert elindítanak valamimúj slágerterméket, és nem az iPhonera akarnak már fókuszálni elsõsorban? Vagy még Jobs ideje alatt meghatározták hogy idén vagy jövõre mivel fogják felpezsdíteni a telefont?

Andr0
õszintén... 😄 Semmi.

Ahogy nézem az iPhone sorozat nem fejlõdik... Lehet pont ezért. az iOS nem változik, a telefon max picit nagyobb lesz és kb ennyi.

De akkor Már az órát is elkezdték csinálni, akkor?

Armin & Ayu fan

GregSB
Részketezd nekem légyszi milyen olyan technológia van pl az iPhone 5-ben, amit 2009-ben ne lehetett volna elõre látni / tervezni? 😄

Andr0
Azért még Jobs sem képes arra hogy 3 évre elõre lássa a technológia fejlõdését és megtervezzen három modellt... Ez számomra csak süketelésnek tûnik.

3 éva alatt mennyit fejlõdhet a technika, bele sem merek gondolni...

szerk: iPad sorozat meg a másik... 😊

Bár jobban belegondolva, amennyit fejlõdik az iOS... akár tényleg 3-4 éves tervek alapján készülhet <#banplz>

Armin & Ayu fan

GregSB
+ ha ez igaz, akkor az iPad minirõl is tudott még Jobs, bõõven.

GregSB
Ha ez a hír nem április 1-i kacsa (és nagyon úgy tûnik hogy nem az), akkor hangosan fogok nevetni a sok "Sztív Jobsz ilyet soha nem engedett volna" megmondóembereken 😄

Apple gov't rep says next two iPhones were designed under Steve Jobs

Andr0
megvan... "Convert ID3 Tags..." És utána jó lesz 😉

Armin & Ayu fan

Andr0
öhm hogy lehet az Album artworkot is rátenni az iPhone-ra? Mert iTunes minden csudijó, de nem kerül át iPhone-ra az artwork....

Armin & Ayu fan

clio1616v
A Settingsnél, hogyan kapcsolod ki hogy ne mutassa az iOS update-et?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dragon11
szted megjelent már és forgalomba van bárhol is ?

egyébként ilyen szutykot tuti h nem veszek hogy néz már ki, meg full elvault hardver. nevetséges. laggolni fog az egész😄

iphone rulzz

rooney8
most akartam belinkelni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GregSB
Alapból sehogy. Jailbreakelés után vannak rá tweakek.

GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Craig Federighinek 1 db tweetje és 1db blogbejegyzése van... Mindkettõ április 1.-ei. Go figure 😄

DanielT
Andr0
sehogy

Armin & Ayu fan

Sziasztok! Pár napja vagyok iphone tulajdonos és egy olyan kérdésem lenne hogy a wifi kapcsolót nem lehet valahogy kirakni az érteítési területre? Köszönöm a segítséget!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Ez megint ilyen önvígasztaló kompromisszum. Igen, van rá más hasonlóan gyors megoldás, ettõl még az alap probléma ami kényelmesebb lenne és a naptárnál meg lehetett oldani nem szûnik meg.

Tényeg nem lesznek ettõl senkinek álmatlan éjszakái de azért azt nem állítanám, hogy ez így tökéletes mert csak egy rántás a notification center.

&#63743;

passatgt
lehetne bõvíteni olyannal, hogy elkezdek gépelni egy telefonszámot vagy szöveget, akkor legyen gomb hogy sms küldés, email küldés, telefonkönybe felvevés, vagy számológépnek használni mint macen a spotlight(két szám, szóköz a szorzás), de programot még életemben nem indítottam vele😄

MerlinW
Kontakt keresésre használom, gyorsabb, mint a "megnyitom, fülre katt, keres".

[merlinw.org]

Dzsega
Nem. Sztem szar. Ez teljesen arra megy, hogy egy erõmû legyen a telefon és egy 3GS-en tuti nem futna de sztem egy sima i4 sem bírná már el.
Erõforrás pocsákolás.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Saját telón nem használom szinte soha... Másén viszont, ahol nem tudom melyik mappába van eldugva 1-1 alkalmazás mindig ezzel indítom õket 😄

passatgt
Ti a keresõt amúgy használjátok programok elindítására? Én nem emlékszem rá, hogy használtam volna valaha is

DanielT
Már most jobbat használok.

Az Auxo-t kéne gyárinak megcsinálni és kész. Esetleg a fullképernyõs váltásra a Zephyrt.