iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
jaaa, az más
hát mint írtam nekem nincs tapasztalatom, hogy milyenek lennének, úgyhogy passzolom

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Igen, de a használtak vannak 30körül, de ezek elvileg új telefonok.

Ati

rooney8
megbízhatóságot nem tudok mondani, de az ár az rendben van. 3gs-ek, olyan 30-35 között mozognak

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok. Valaki tud valamit errõl az üzletrõl megbízhatóak? http://www.iphonedoki.hu/

Az ott feltüntetett Iphone 3gs 8gb 33000ft ért szerintetek reális?

Ati

passatgt
Ha macet használsz, a Contacts programba be lehet importálni és egybõl szinkronizálja iphone/ipad-os névjegyekkel

Windowson passz, de ott is valami hasonló lehet

robben10
üdv. valaki segítene abban, hogy van egy csv. fájlom (kontaktok ugyebár) azt hogyan tudnám az iPhone-ra juttatni? 😊

rooney8
van benne pár dolog, ami tetszetõs, van ami nem
de az tény, hogy ilyesfajta változások/újítások szükségesek

GregSB
p"od2g: Don’t Expect Another Jailbreak Until iOS 7"

rooney8
hát igen, hibák mindig lesznek, elvégre nem létezik tökéletes rendszer
amíg nem egetverõen nagy hibák ezek, addig annyira nem is izgatnak 😊

robotnyk
pár update-tel ezelõtt a zenelejátszót tudtam lefagyasztani. már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem ha landscapeben a coverflowban nézted a tracklistet, visszaváltottál a borítóképre és gyorsan elfordítottad a telefont, kilépett a zenelejátszóból 😊
rooney8
az csak respring
de a lényeg, hogy bug 😄

asysoft
No ez az a concept, aminek nem örülnék, ha megvalósulna - legalábbis ilyen formában biztosan nem. Voltak címek, amelyeket olvasva "no majd ez!" érzésem volt, amely a látványterv alapján "inkább maradjon úgy, ahogy van"-ra változott.

Ami szerintem jó lenne:
-Widgetek. Nem feltétlen ikonok közé vegyítve, lehetne Notification drawer része, mint ma a Weather/Stocks.
-"Aktív ikonok", mint OS X-en (illetve iOS-en a Calendar ikon), hogy ne kelljen appot megnyitni a legfontosabb információkért.
-Alkalmazások közötti együttmûködési lehetõség (pl tudjak képet Skydrive-ra feltölteni fotóalkalmazásból)
-Gyors beállítási lehetõségek elhelyezése a Notification drawer-ba

/*WTF?!*/

passatgt

robotnyk
dögöljek meg, én is ma próbáltam ki ugyanezt, volt 3 twitter üzenetem, és poénból megpróbáltam mind3at elhúzni 😄
amúgy az egész nem indul újra szerintem, mert max 4-5 másodpercig láttam az apple logót
Dzsega
Samsung galaxy s3, betört a kijelzõje, szervízzel lebeszélve mikor találkozzunk, adott idõben ott volt a srác és kb 10 perc alatt papírokkal mindennel kész volt a csere. Szal javít a konyhapolton a samsung.
Egyébként macre van olyan hogy kijönnek és ott helyben cserélik a részelemeit vagy ha nem megy adnak egy másikat. Persze nem itthon...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
ja bocs, igen, ott

GregSB
Mármint lock screenen?

Nekem az S3-on volt egy 0,03 mm-s rés a hátlapnál az egyik oldalon.
Kijött az arc a munkahelyemre, beengedtem az irodába és ott helyben kicserélte nemcsak a hátlapot, hanem a készülék teljes vázát gyakorlatilag.

De galaxy fórumon már többeknek cserélt alaplapot, kijelzõt is, szóval igazából nem tudom elképzelni melyik az a szituáció, amit nem tud helyben javítani.. talán ha beleejted a bablevesbe, akkor lehet hogy elviszi kifújatni 😄

passatgt
ha a homescreenen van legalább 3 notifikáció, és egyszerre mind a háromnak az ikonját elhúzzátok jobbra, nálatok is újraindul? (ipad 2 legfrissebb ios-al😊)

asysoft
...nem tudom, anno Ericssonjaimat elõttem a szervizpontban (=Ericsson boltban egy sarok) javították, az sem volt egy különösebben steril környezet😊 Kijelzõnél sem értem a portól való félelmet, manapság ezek egy modulból állnak, ott meg kb mindegy.

Alsó idézetednél lemaradt egy mondat, a "Ha kiderül, hogy a hiba csak szervizben javítható" kezdetû.. Egyébként némely szerviz olyan el**** helyre van kirakva, hogy én már annak is örülnék, ha háztól-házig hurcolnák.

/*WTF?!*/

GregSB
Pláne hogy a kijelzõcserét nem árt pormentes környezetben csinálni.

Tikal
Elképzelem ahogy a szerelo a konyha asztalon alaplapot vagy kijelzõt cserél addig mami fõz neki egy kávét 😊 vagy mérgesen távozik mert egy reset megoldotta a problémát....

Mindenesetre dicséretre méltó hozzáállás 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
"Telefonok esetében a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosítunk Önnek."

Megnézném mikor kezdene neki bárki is a konyhaasztalodon mikrofont, kamerát vagy hangszórókat javítani. Lol.

asysoft
Többek között Galaxy S-eket.

/*WTF?!*/

Tikal
Hat ezert nem csak a samsung megy ki hanem az osszes mosógép gyártó, de valóban, az apple az nem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hûtõ, mosógép...

http://gaborszantai.co.uk/

LoSA
iCloud progiban megadtam, hogy a C:\iCloud-ba mentse a dolgokat, de 3 üres mappán kívül nincsen ott semmi se. 😞

Tikal
Kell lennie egy ilyen nevû mappanak valahol, talan a dokumentumokban, semmi ilyen??

LoSA
A fotóadatfolyam be van kapcsolva: Fotóadatfolyam (314) kép... De a gépen meg semmit nem látok ebbõl. 😞

LoSA
Srácok, segítsetek már nekem beállítani ezt az iCloud-t. Feltettem PCre a programot, de egyszerûen NEM látom a fotóimat, a beállított mappában. Teljesen üresek. Telefonon a Feladatfolyam be van állítva, amit csak lehetett mindent engedélyeztem. Mi lehet a probléma?! 😉 Vagy mit kell még esetleg csinálnom?

Tikal
Mit javít a samsung háznál??? ...

asysoft
Valóban nem örülök neki, hogy csak 1 év garancia van rá, de nem lehet mit tenni. Viszont egy használt iPhone még mindig komoly áron megy ahhoz, hogy csak úgy garancia nélkül bevállaljam, és nem is lehet tudni az elõéletét...

DanielT: párszor már jött jól garancia. Ahogy számolom, minden második telefonom érintett volt többé-kevésbé (iPhone4 pár hete történt gombcseréjét nem számolva).

/*WTF?!*/

robotnyk
ez alapján a Kia Cee'd prémium kategóriás autó, mert 7 év garancia van rá, a Rolls-Royce meg nem, mert arra csak 4. :>

ettõl függetlenül lehetne az a második év ingyen is, nem csak plusz pénzért, de a vállalt garancia idõtartam nem mindig egyenesen arányos a minõséggel/tartóssággal. meg hát Krisztus koporsóját sem õrizték ingyen, szokták mondani.
Itt hasal el az egész apple filozófia számomra.

Mitõl prémium egy olyan termék amire csak 1 év a gari?

Bármelyik más gyártónál 2 évet adnak, ráadásul pl. a Samsung kimegy házhoz és ott helyben megjavítják vagy cserélik a készülékedet, teljesen grátisz!

Szintén ezen a véleményen vagyok.
Az 5 már elviselhetõbb, de a 4-nek kifejezetten szar fogása van, egyszerûen vágnak az élek rajta.

btw a Samsung is fõleg praktikussági okokból használ ennyi mûanyagot. Fém ház alatt gyengélkedik a térerõ, az NFC, a GPS és a WIFI is (persze ezt konstrukció válogatja)
/Elképzelhetõ, hogy pont a metal body miatt maradt ki az NFC pl. az i5-bõl. /

DanielT
És garancia végén eladod mindenedet? Vagy mi értelme van ennek?

Ilyen peches vásárló vagy?
MerlinW
Én is, de iPhone esetében meggondolandó, lévén csak 1 év gari van rá. Nekem is 1 év 1 hónap után döglött meg a felsõ hangszóró, és 7k-ért javíttattam (a T nagylelkûen cserélte volna 50k-ért...😊).
Egyébként - nem tudom pontosan milyen feltételei vannak - elvileg lehet venni plusz garanciát használt telefonhoz is.

[merlinw.org]

asysoft
Én használt iPhone-t biztosan nem fogok venni, garanciára nagyon érzékeny vagyok.

/*WTF?!*/

precision
egy iphonenál "másodlagos" a hardver, legalábbis papíron

az aktuális iPhone mindig gyors lesz, smooth, fluid...stb., akármilyen vas van benne 😊 lehet, hogy elmarad egy csúcs androidtól papíron a hardver, de az iOS "egyszerûsége" és a remek optimalizálásnak köszönhetõen simán hozza gyorsaságban akármelyik android telefon szintjét

Bazinga!

MerlinW
Általában csak erõsebb hardver-t kapnak.

[merlinw.org]

dragon11
s egyébként az ilyen 5 és utána következõ 5S miben javul ?😄
gondolok itt kamera, nagyobb proci, stb. ?
de maga a kijelzõ, konstrukció ua. az marad, vagy esetleg az is lehet újabb ?😄

GregSB
Dettó. Én se akarok most 170k-t kiadni új telefonra, viszont maradnék iOS-nél. Ha nem jön ócóbb telefon akkor lehet egy használt 5-öst veszek majd.

asysoft
Ha teljesülnének a pletykák (iOS7 "flat look", olcsóbb, azaz jelenlegi 4-4S áron jövõ iPhone modell), az nekem tökéletes lenne😊

/*WTF?!*/

GregSB
Link

Nekem ez a része tetszik a legjobban a hírnek:

"Word on the street is that iOS engineers with carry privileges all have some sort of polarizing filter on their iPhone displays, such that it greatly decreases viewing angles, thus making it difficult for observers to see the apparently rather significant system-wide UI overhaul."

😄D

Tényleg vannak ilyen fóliák egyébként.

GregSB
Akkor várd ki a 7-est. Állítólag most azért késik sokat a desktop rendszerük az OSX 10.9, mert átcsoportosítottak embereket az iOS7-re, ami egy nagyobb ránfcelvarrást fog kapni idén.

asysoft
Félreértesz, most is ugyanígy döntenék, akkor csak rosszabbul választhattam volna. Viszont ma nem tudom, mi lenne az, ami után nem húznám a számat. iPhone 5 sérülékeny alu házával nagyon nem szimpatikus, túlzott könnyedsége sem imponáló számomra (mintha "nem lenne benne anyag"), áráról nem is beszélve, anno 4-et 143-ért vettem 1 év hûséggel, ez most 2 évvel lenne 170 - és jó eséllyel 2 év múlva ezzel is hasonló gondjaim lennének... 4S-t meg fõleg nem akarok, lehet iOS7-tel már az is lomha lesz😊
Olvastam a Nexus S-es hozzászólásod, válaszolni is akartam WP-vel kapcsolatosan, de idõszûkében voltam, és annyira ON sem lett volna, így elsikkadt😊

Sajnos minden platformmal kapcsolatban találok kivetnivalót. WP-t közelebbrõl ismerem egy Lumia 800 révén, és bár sok szempontból nagyon tetszik, de sajnos még messze nem érzem kiforrottnak, és MS tempóját elnézve nem hiszem, hogy ez a belátható jövõben változna. Azt már csak félve merem megjegyezni, hogy Androiddal is így vagyok, de ha most kéne választanom valamit, lehet, hogy HTC One lenne a nyertes - csak elõbb kivárnám a valós tapasztalatokat.

iPhone 4 volt szerintem az utolsó "wow" iPhone, ott még képességek tekintetében is élvonalban volt a készülék (és most nagyon nem a nyers teljesítményre gondolok, az engem nem tud érdekelni, de pl a mostanában divatos kesztyûs kezelést hasznosnak találom), de fõleg az OS-sel van gondom, bár 5 hozott jó újdonságokat, 6 értelmes újítást szerintem nem sokat tartalmazott (új AppStore-t pedig nagyon rühellem, és nem csak amiatt, mert döglassú).

/*WTF?!*/

Dzsega
A samsungok közül fogtatok d900-at? Na annak a mûanyagja nekem nagyon tetszik, olyan mintha puha selymes tapintása lenne. A 3G/3GS mûanyagja vacak anyagból van és a tapintása sem a legjobb, viszont kézben fogva nagyon kényelmes, bár nem a legszebb de az eddigi legkényelmesebb telefonom.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
A fogás a forma érdeme, nem a mûanyagé. Egy sima szappantartó gagyi volt, de valóban kényelmes.
GregSB
"Fogásra" szót próbáld meg értelmezni. Volt kezemben 3GS elég sokszor, meg több Galaxy telefon is. Fogásra, érzésre a 3GS mûanyagja sokkal jobbnak érzõdött.

Masszívabb, minõségibb anyag érzetét keltette, az már más dolog hogy nem volt az 😄

DanielT
A 3G mûanyag egy minõsíthetetlenül gagyi FOS volt. Karcolódott, repedt, szakadt, hullott.

Ezek egyike sem igaz a Galaxy S4, vagy akármelyik Galaxy hátlapjára.