iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát mint írtam nekem nincs tapasztalatom, hogy milyenek lennének, úgyhogy passzolom
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ati
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az ott feltüntetett Iphone 3gs 8gb 33000ft ért szerintetek reális?
Ati
Windowson passz, de ott is valami hasonló lehet
de az tény, hogy ilyesfajta változások/újítások szükségesek
amíg nem egetverõen nagy hibák ezek, addig annyira nem is izgatnak 😊
de a lényeg, hogy bug 😄
Ami szerintem jó lenne:
-Widgetek. Nem feltétlen ikonok közé vegyítve, lehetne Notification drawer része, mint ma a Weather/Stocks.
-"Aktív ikonok", mint OS X-en (illetve iOS-en a Calendar ikon), hogy ne kelljen appot megnyitni a legfontosabb információkért.
-Alkalmazások közötti együttmûködési lehetõség (pl tudjak képet Skydrive-ra feltölteni fotóalkalmazásból)
-Gyors beállítási lehetõségek elhelyezése a Notification drawer-ba
/*WTF?!*/
amúgy az egész nem indul újra szerintem, mert max 4-5 másodpercig láttam az apple logót
Egyébként macre van olyan hogy kijönnek és ott helyben cserélik a részelemeit vagy ha nem megy adnak egy másikat. Persze nem itthon...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Kijött az arc a munkahelyemre, beengedtem az irodába és ott helyben kicserélte nemcsak a hátlapot, hanem a készülék teljes vázát gyakorlatilag.
De galaxy fórumon már többeknek cserélt alaplapot, kijelzõt is, szóval igazából nem tudom elképzelni melyik az a szituáció, amit nem tud helyben javítani.. talán ha beleejted a bablevesbe, akkor lehet hogy elviszi kifújatni 😄
Alsó idézetednél lemaradt egy mondat, a "Ha kiderül, hogy a hiba csak szervizben javítható" kezdetû.. Egyébként némely szerviz olyan el**** helyre van kirakva, hogy én már annak is örülnék, ha háztól-házig hurcolnák.
/*WTF?!*/
Mindenesetre dicséretre méltó hozzáállás 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megnézném mikor kezdene neki bárki is a konyhaasztalodon mikrofont, kamerát vagy hangszórókat javítani. Lol.
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
DanielT: párszor már jött jól garancia. Ahogy számolom, minden második telefonom érintett volt többé-kevésbé (iPhone4 pár hete történt gombcseréjét nem számolva).
/*WTF?!*/
ettõl függetlenül lehetne az a második év ingyen is, nem csak plusz pénzért, de a vállalt garancia idõtartam nem mindig egyenesen arányos a minõséggel/tartóssággal. meg hát Krisztus koporsóját sem õrizték ingyen, szokták mondani.
Mitõl prémium egy olyan termék amire csak 1 év a gari?
Bármelyik más gyártónál 2 évet adnak, ráadásul pl. a Samsung kimegy házhoz és ott helyben megjavítják vagy cserélik a készülékedet, teljesen grátisz!
Az 5 már elviselhetõbb, de a 4-nek kifejezetten szar fogása van, egyszerûen vágnak az élek rajta.
btw a Samsung is fõleg praktikussági okokból használ ennyi mûanyagot. Fém ház alatt gyengélkedik a térerõ, az NFC, a GPS és a WIFI is (persze ezt konstrukció válogatja)
/Elképzelhetõ, hogy pont a metal body miatt maradt ki az NFC pl. az i5-bõl. /
Egyébként - nem tudom pontosan milyen feltételei vannak - elvileg lehet venni plusz garanciát használt telefonhoz is.
[merlinw.org]
az aktuális iPhone mindig gyors lesz, smooth, fluid...stb., akármilyen vas van benne 😊 lehet, hogy elmarad egy csúcs androidtól papíron a hardver, de az iOS "egyszerûsége" és a remek optimalizálásnak köszönhetõen simán hozza gyorsaságban akármelyik android telefon szintjét
Bazinga!
gondolok itt kamera, nagyobb proci, stb. ?
de maga a kijelzõ, konstrukció ua. az marad, vagy esetleg az is lehet újabb ?😄
/*WTF?!*/
Nekem ez a része tetszik a legjobban a hírnek:
"Word on the street is that iOS engineers with carry privileges all have some sort of polarizing filter on their iPhone displays, such that it greatly decreases viewing angles, thus making it difficult for observers to see the apparently rather significant system-wide UI overhaul."
😄D
Tényleg vannak ilyen fóliák egyébként.
Olvastam a Nexus S-es hozzászólásod, válaszolni is akartam WP-vel kapcsolatosan, de idõszûkében voltam, és annyira ON sem lett volna, így elsikkadt😊
Sajnos minden platformmal kapcsolatban találok kivetnivalót. WP-t közelebbrõl ismerem egy Lumia 800 révén, és bár sok szempontból nagyon tetszik, de sajnos még messze nem érzem kiforrottnak, és MS tempóját elnézve nem hiszem, hogy ez a belátható jövõben változna. Azt már csak félve merem megjegyezni, hogy Androiddal is így vagyok, de ha most kéne választanom valamit, lehet, hogy HTC One lenne a nyertes - csak elõbb kivárnám a valós tapasztalatokat.
iPhone 4 volt szerintem az utolsó "wow" iPhone, ott még képességek tekintetében is élvonalban volt a készülék (és most nagyon nem a nyers teljesítményre gondolok, az engem nem tud érdekelni, de pl a mostanában divatos kesztyûs kezelést hasznosnak találom), de fõleg az OS-sel van gondom, bár 5 hozott jó újdonságokat, 6 értelmes újítást szerintem nem sokat tartalmazott (új AppStore-t pedig nagyon rühellem, és nem csak amiatt, mert döglassú).
/*WTF?!*/
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Masszívabb, minõségibb anyag érzetét keltette, az már más dolog hogy nem volt az 😄