iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért az gyanús, hogy az elõzõ iphone is dobálta, a nexus is és most az új is
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
újraraktam a rendszert 3x
holnap irány tmobile😊 azért frankó, hogy már applenél is vannak ilyen problémák
!Forza Ferrari!
nekem most cseréltek nano simre, lehet hogy kukás kártyát kaptam?😊
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
www.smart-bus.hu
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nexus nál kuka lett az aksi 45%a meg ledobálta hálózatról és újra kérte a pint
viszont hogy szakadna le az ég lehet hogy hibás iphonet kaptam...
elég sokszor ledoja hálózatról és utána újra megtalálja.
bár lehet hálózatgond is átmenetileg, reménykedem
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
ami cumi most, hogy úgy néz ki hogy itthon nagyon rossz, illetve nincs térerõm...
abban reménykedem, hogy a hálózat szarakodik éppen.
ha nem akkor van valami praktika amivel kicsit lehet javítani itt a lakásban a dolgon?
!Forza Ferrari!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"The truth is that IOS is actually not “faster” than Android, and they typically load up applications almost at the same time on both platforms, but it’s the fluidity at which it loads them that makes people love the iPhone. The reason for this fluidity is the way that IOS renders the UI (User Interface) thread, compared to how Android renders it. Android was built with multitasking in mind, so by design Android behaves much like a regular computer does. IOS on the other hand was built to where it should react nearly instantaneously to what your finger does. In short when you put your finger on the screen on IOS everything stops (generally) and puts all it’s resources towards doing what your finger does. Android however is different, your finger isn’t made first priority when it touches the screen. Take your phone right now and start loading a website, as it is loading try to pan around the website without lifting your finger…what happens? If you’re using Android then the web page will continue to load as you pan around, however if you’re on IOS the webpage stops loading until your finger is removed from the screen. You might also notice that the content on the screen doesn’t respond to your finger immediately on Android whereas it does on IOS."
Egyébként talán ide volt linkelve az a cikk, hogy az iOS amúgy is az animációkra ad prioritást, nem arra hogy gyorsan betöltõdjenek az appok, ez is a user experience egy eleme, hogy a felhasználó annyit lásson az egészbõl, hogy akadás nélkül megy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szeretném teljes mértékben redukálni az itunes használatot -.-
ha amellett döntesz utána jobban fogod értékelni az iPhone-t, amire majd lecseréled pár hét használat után
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ezt twitteren írta egy arc, akinél ott van az összes új okostelefon (tesztelés céljából):
"Google Maps SGS4-en és HTC One-on is szaggat, iPhone 5-ön gyönyörûen megy. Ezért értelmetlen a core-ok és MHz-ek számolgatása."
ha találsz jó áron, jó állapotban, én a 4S-t ajánlom.
Na szóval,telefoncsere elõtt állok,jelenleg egy Sony Xperia Tipo készülékem van,tipikus alsókategóriás teló,leszeretném cserélni egy komolyabbra,rendelkezésre álló pénzösszeg 75.000 magyar valuta.
Három telefonban gondolkodok:
-Iphone 4 16 GB
-Iphone 4S 16 GB
-Samsung Galaxy S2
Mivel 75k-t szánnék a dologra,ezért nyílván csak használt vásárlásban gondolkodom. Nézegettem a használt piacokat,nagy átlagban azt látom,hogy egy sima i4 16 GB állapottól függõen olyan 55-70 ezer forint között mozog,míg egy i4S 16 GB jó állapotban minimum 70k,de inkább 75-80k,ami tényleg tokban tartott volt,és független. Samsung GS2 használtan kb a sima i4 árjában mozog,olyan 60-70 ezer között.
Ami feltétlenül szükséges nekem egy telefonban,hogy ezeket tudja:
-2 magos,lehetõleg 1 Ghz-es proci
-minimum 512 RAM
-nagyobb kijelzõ,4 inch-ben gondolkodom (tudom,az i4 3.5-es,de az még beleférne)
-jó,pontos,megbízható kamera,minimum 5 megapixellel,vakuval,minimum 720p-s videofelvétellel
Röviden tömören ennyi az elvárásom.
Remélem tudtok segíteni,és jó dolgokat tudtok mondani,nyílván ez egy iphone topik,lehet elfogultabb vélemények lesznek a cuccal szemben,de próbáljatok rávilágítani a Samu erõsségére,gyengeségeire is az i4-el szemben 😊
Több kérdésem is lenne vele kapcsolatban.
A HD csak iPadon megy ez tiszta viszont a simára azt írják, hogy megy iPadon is. Hogyan? Úgy mint bármelyik másik, hogy dupláznom kell a méretét és akkor tûrhetõ a dolog vagy rendesen ahogyan a HD is?
Mik a vásárolható plusz cuccok? Alapból nincs benne város és lovag?
Elõre is köszi!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Megemelné a bal farpofáját és kieresztene egy emberes gázfelhõt. Gyakorlatilag le se szarná 😄
Bazinga!
Amúgy szerintem a Facebook home egész jónak néz ki. Olyanoknak akiknek tényleg a Facebook a legfontosabb alkalmazás annak tökéletes, viszonlyag olcsó, stílusos mégis Android tehét minden app van hozzá. Olyanoknak mint a húgom, tökéletes.
Nem is mérhetõ az iOS-hez.
Armin & Ayu fan
"Vajon Steve mit tenne most?"
srsly ?
