iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
lehet a simkártya szar😊

rooney8
"nexus nál kuka lett az aksi 45%a meg ledobálta hálózatról és újra kérte a pint"

azért az gyanús, hogy az elõzõ iphone is dobálta, a nexus is és most az új is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

oneal1
kivettem a kártyát
újraraktam a rendszert 3x

holnap irány tmobile😊 azért frankó, hogy már applenél is vannak ilyen problémák

!Forza Ferrari!

oneal1
egy ismerõs mondta, hogy volt hasonló problémája, másik telefonnal ugyan, de neki a sim kártyája volt rossz és azért dobálta le mindig.
nekem most cseréltek nano simre, lehet hogy kukás kártyát kaptam?😊

!Forza Ferrari!

oneal1
az fasza, ha a 3gvel van gáz, mert az 5ösön ki sem lehet kapcsolni, csak az LTE-t lehet kinyomni. vagy tévedek?

!Forza Ferrari!

A 3G-vel van valami nyûg, vagy nyûgje a telefonnak. Nekem a 4-s zárt térben elég sûrûn eldobja a hálózatot... viszont, ha kikapcsolom a 3G-t, akkor semmi gond.

www.smart-bus.hu

ez igazt is, ótvar a térerejük

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
Lehet kicsit erõsen fogalmaztam (és kaptam is a mínuszt 😄), de volt egy grafikon amin az szerepelt, hogy melyik telefon dobja el leggyakrabban a hálózatot és két iphone volt a topon. Persze ez nem azt jelenti, hogy 3 ból kétszer...csak annyit hogy ezeknél valamivel gyakrabban fordul elõ.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oneal1
5ös van.

De nem néha dobja le hanem mindig:S

!Forza Ferrari!

robotnyk
a 4 NÉHA eldobja, ha legfeljebb közepes a jelerõsség, a 4S nem dob el semmit
4S nekem nem szokta (BP)



Jim Morrison
Melyik iphone? 4-4s sokszor dobja el a hálózatot.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oneal1
lumia megvolt 5 hónapig, elég volt😊 baj nem volt vele😊
nexus nál kuka lett az aksi 45%a meg ledobálta hálózatról és újra kérte a pint

viszont hogy szakadna le az ég lehet hogy hibás iphonet kaptam...

elég sokszor ledoja hálózatról és utána újra megtalálja.

bár lehet hálózatgond is átmenetileg, reménykedem

!Forza Ferrari!

Jim Morrison
Lumiával mi volt a baj? Vagy csak a wp nem tetszett? Nexusnál hardveres gond volt? Szerencsére nálam minden ok.

oneal1
volt iphone 4s aztán lumia920, utána egy nexus 4, ez beszart és most megint iphone😊 csak nem bánnám ha éppen lenne térerõ😄😄

!Forza Ferrari!

Jim Morrison
Tetõt lebontod 😄 szabad kérdeznem mirõl váltottál és miért ?😊

oneal1
kis kitérõ után ismét visszatértem az iphonehoz😄

ami cumi most, hogy úgy néz ki hogy itthon nagyon rossz, illetve nincs térerõm...

abban reménykedem, hogy a hálózat szarakodik éppen.

ha nem akkor van valami praktika amivel kicsit lehet javítani itt a lakásban a dolgon?

!Forza Ferrari!

robotnyk
rooney8
köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ahogy Jim Morrison is írja, igazából csak "máshogy" van kalibrálva az iOS:

"The truth is that IOS is actually not “faster” than Android, and they typically load up applications almost at the same time on both platforms, but it’s the fluidity at which it loads them that makes people love the iPhone. The reason for this fluidity is the way that IOS renders the UI (User Interface) thread, compared to how Android renders it. Android was built with multitasking in mind, so by design Android behaves much like a regular computer does. IOS on the other hand was built to where it should react nearly instantaneously to what your finger does. In short when you put your finger on the screen on IOS everything stops (generally) and puts all it’s resources towards doing what your finger does. Android however is different, your finger isn’t made first priority when it touches the screen. Take your phone right now and start loading a website, as it is loading try to pan around the website without lifting your finger…what happens? If you’re using Android then the web page will continue to load as you pan around, however if you’re on IOS the webpage stops loading until your finger is removed from the screen. You might also notice that the content on the screen doesn’t respond to your finger immediately on Android whereas it does on IOS."

DanielT
Copytransmanager
Jim Morrison
nem próbáltam sem sgs4et, sem htc onet, de szerintem ilyenkor a Nexust kéne nézni, nem a mindennel telebaszott (elnézést a kifejezésért) androidos telefonokat(bár így is nehezen hiszem el hogy ezeken akadt). Elõbb kipróbáltam nexus4en, semmi röccenés, mûholdképek is szempillantás alatt megjelennek, sehol semmi akadás.

Egyébként talán ide volt linkelve az a cikk, hogy az iOS amúgy is az animációkra ad prioritást, nem arra hogy gyorsan betöltõdjenek az appok, ez is a user experience egy eleme, hogy a felhasználó annyit lásson az egészbõl, hogy akadás nélkül megy.

bakkerman
egyébként amit mondasz nem hülyeség,múltkorában 2 napig haveromnál voltam,neki egy fehér 32GB-os 4S-e van,elég sokat nyomkodtam,volt a kezemben,utána találkoztam egy másik haverommal,akinek galaxy W-je van,és az volt az érzésem,hogy MI EZ A SZAR...nagyon húz a szívem egy i4S megvételéhez

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rooney8
Daniel, te mit használsz zene másolásra? régebben írtál vmi programot, de most hadd ne keressem vissza 😄
szeretném teljes mértékben redukálni az itunes használatot -.-

DanielT
Mindenesetre amit mondott, az marhaság. Véletlen, vagy szándékosan.
passatgt
lehet, hogy az apple maps-al hasonlította össze, úgy már elhiszem, mivel androidon meg gmaps az alap

passatgt
iphone4-en meg kb használhatatlan...😊

DanielT
Fõleg, hogy szaggat a Google maps.Itt van a kezemben, most scrollozom. Az Apple maps gyönyörûen megy, ahhoz képest a Gmaps egy fos. Ugyanolyan nagyításon, ugyanazon a területenm ugyanúgy mozgatva.

clio1616v
egy borzasztó nyomós érv szól a Samsung mellett

ha amellett döntesz utána jobban fogod értékelni az iPhone-t, amire majd lecseréled pár hét használat után

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt
azért ez elég érdekes kijelentés annak függvényében, hogy iphone-on nem is natív, hanem sima webapp a google maps...

GregSB
Kicsit off, de ide tartozik:

Ezt twitteren írta egy arc, akinél ott van az összes új okostelefon (tesztelés céljából):

"Google Maps SGS4-en és HTC One-on is szaggat, iPhone 5-ön gyönyörûen megy. Ezért értelmetlen a core-ok és MHz-ek számolgatása."

GregSB
Nem vennék rá mérget hogy lesz 4-esre iOS7. Csak akkor, ha továbbra is forgalmazzák a telót, egyébként szerintem nem.

DanielT
Inkább a 4S-t vedd, nem fogod megbánni. Sokkal gyorsabb és a kamerája agyonveri a sima 4-est, aminek a fehéregyensúlya konkrétan annyira szar, hogy garanciában kéne cserélnie az Apple-nek a készülékeket...
bakkerman
értem,vagy sima 4 lesz a dologból,vagy 4S,amelyiket találok 😊

robotnyk
nekem 4-esem van. ez az iOS6 még viszonylag jól megy rajta. ha megkapja majd a 7-est valamikor õsszel (gondolom), akkor már valószínûleg jóval lassabb lesz. 4S most jó vétel, azzal már a halálfogás sem problémás, és valószínûleg az iOS7 is még komolyabb lassulás nélkül megy majd azon. kamera kitételnek már a 4 is megfelel, de a két magos kitételnek nem.

ha találsz jó áron, jó állapotban, én a 4S-t ajánlom.
Prody
Menj át android topikba. Most irtam egy posztot, hogy nekem miket mûvel az S2. Bár nem rajongok az Apple-ért, de a kövi telefonom Iphone lesz. Akár egy 4S is szóba jöhet.

bakkerman
bocsi,i4S 16 GB használtan inkább 80-95k között mozog,elírtam

bakkerman
Szerintem itt is elfér a kérdésem,remélem kapok kielégitõ válaszokat 😄

Na szóval,telefoncsere elõtt állok,jelenleg egy Sony Xperia Tipo készülékem van,tipikus alsókategóriás teló,leszeretném cserélni egy komolyabbra,rendelkezésre álló pénzösszeg 75.000 magyar valuta.

Három telefonban gondolkodok:
-Iphone 4 16 GB
-Iphone 4S 16 GB
-Samsung Galaxy S2

Mivel 75k-t szánnék a dologra,ezért nyílván csak használt vásárlásban gondolkodom. Nézegettem a használt piacokat,nagy átlagban azt látom,hogy egy sima i4 16 GB állapottól függõen olyan 55-70 ezer forint között mozog,míg egy i4S 16 GB jó állapotban minimum 70k,de inkább 75-80k,ami tényleg tokban tartott volt,és független. Samsung GS2 használtan kb a sima i4 árjában mozog,olyan 60-70 ezer között.
Ami feltétlenül szükséges nekem egy telefonban,hogy ezeket tudja:
-2 magos,lehetõleg 1 Ghz-es proci
-minimum 512 RAM
-nagyobb kijelzõ,4 inch-ben gondolkodom (tudom,az i4 3.5-es,de az még beleférne)
-jó,pontos,megbízható kamera,minimum 5 megapixellel,vakuval,minimum 720p-s videofelvétellel
Röviden tömören ennyi az elvárásom.

Remélem tudtok segíteni,és jó dolgokat tudtok mondani,nyílván ez egy iphone topik,lehet elfogultabb vélemények lesznek a cuccal szemben,de próbáljatok rávilágítani a Samu erõsségére,gyengeségeire is az i4-el szemben 😊

Dzsega
Játszik valaki a Catan nevû jtékkal?
Több kérdésem is lenne vele kapcsolatban.
A HD csak iPadon megy ez tiszta viszont a simára azt írják, hogy megy iPadon is. Hogyan? Úgy mint bármelyik másik, hogy dupláznom kell a méretét és akkor tûrhetõ a dolog vagy rendesen ahogyan a HD is?
Mik a vásárolható plusz cuccok? Alapból nincs benne város és lovag?

Elõre is köszi!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

precision
"Vajon Steve mit tenne most?"

Megemelné a bal farpofáját és kieresztene egy emberes gázfelhõt. Gyakorlatilag le se szarná 😄

Bazinga!

Andr0
lol.... ez már szánalom szintû.

Amúgy szerintem a Facebook home egész jónak néz ki. Olyanoknak akiknek tényleg a Facebook a legfontosabb alkalmazás annak tökéletes, viszonlyag olcsó, stílusos mégis Android tehét minden app van hozzá. Olyanoknak mint a húgom, tökéletes.

Nem is mérhetõ az iOS-hez.

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
Szifon cikk a Facebook home ról. Elolvastam az elejét (közepét nem mert nem érdekelt), és a szemem odatéved a cikk végére:
"Vajon Steve mit tenne most?"
srsly ?

robotnyk
jól mûködik, régóta használom 😊
passatgt
Köszi FlightRadar24 Pro lesz a nyertes, mert ott van ipad verzió

robotnyk
Jim Morrison
Vagy Gmail accodhoz importálod a csv fájlt. Gmailen belül balra gmailre rákattintasz, kiválasztod a címtárat és importálás, majd feltöltöd a csv-t. (Gondolom gmail accal tudja szinkronizálni a kontaktokat.)

GregSB
Windowson outlookba kell beimportálni a CSV filet, majd iTunesban kontaktok szinkronizálásánál az outlookot kell kiválasztani mint forrást.

Jim Morrison

passatgt
Melyik programmal lehet megcsinálni azt, hogy kamerával rámutatok egy repülõre és kiírja hova megy stb...?

Szerviz, biztos refurbished darabok.

