iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elore is koszi
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
Mai napi fun fact: az iPhone OS 1.0 kb 100Mb-ot foglalt 😊
https://www.reddit.com/r/iphone/comments/5zjtt0/just_managed_to_downgrade_my_iphone_2g_to_os_10/?ref=share&ref_source=link

szerintem jó lett nagyon... és ő csinálta 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Valamikor 2011-ben játszottam egy nagyon jó játékkal az iPhone 4-en. Azóta egy iPhone 6-om van, de a megvásárolt app-ok listájában nem találom azokat az app-okat, amiket a 4-en vettem meg, pedig az Apple ID ugyanaz. Hogyan tudnám kideríteni miket vásároltam abban az időben?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Másik, van 20 giga mobilnetem, laptop is arról fut, de egy 100 megánál nagyobb alkalmazást nem tudok letölteni...
Egyáltalán nem biztos hogy a telefonnal van a baj. Pláne ha régebbi BT van a kocsidban, simán lehet hogy azért dobálja el mert már régi.
https://c64universe.com/
Van egy iPhone SE 64Gb-om, és az autós kihangosítóhoz nem csatlakozik Bluetoothon keresztül, és sokszor helyszíntől függetlenül a hívásokat is eldobálja ... ha beadom garanciáztatni mire számíthatok? Csere?
Köszi előre is a válaszokat ...
A 4-5 dizájnba simán jól integrálhatták volna, a 6-7 annyira talán nem praktikus ebből a szempontból.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2017.02.19. 09:45:55
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Iszonyat érdekes lenne ha élne még Jobs, de az alapján amiket publikusan mondott nem igazán volt más ötlete. Ebben mondjuk az is benne lehet hogy a vége felé már lehet annyira beteg volt hogy nem is akart máson ötletelni, azt hogy ezeket meg tudta valósítani 15 év alatt elégnek érezte.
Ettől függetlenül én még nem jelenteném ezt így ki hogy "amióta nincs Jobs nincs innováció". Neki is 10+ évbe telt véghez vinni az innovációt amit kitalált, és amióta ő nincs rengeteg pénzt költött a cég titkos projektekre (autóipari és AR projektekre). Majd ha kijönnek ezekkel a fejlesztésekkel, és nem szólnak nagyot, akkor lehet elkezdeni ilyeneket mondani.
Nem is tudom, a home gombnál nem nagyon tudok használhatóbbat elképzelni, használhatóság szempontjából mindig az egyszerűbb a jobb. Tudom maradi vagyok.
Már valahogy kínlódásnak érzem ezt ami megy, nem csak az Iphone-nál, hanem általában a mobiloknál, MINDENÁRON újítani...
Érdekes, hogy néhány tényleg ötletes újítás meg nem terjed el, pl. ez amit a ruszkik már vagy 2 éve megcsináltak, nekem tök hasznos lenne:
https://yotaphone.com/gb-en/
www.smart-bus.hu
Párszor leesett már, de tokban van, hátul fólia, elöl üveglap. Szóval karcmentes, de sztem nem ezért nem megy vissza a helyére. Szimplán eleresztett a ragacs.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
www.smart-bus.hu
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
60 millio panelt berendelt az Apple
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
!Forza Ferrari!
egy garanciális problémát írnék le nektek, kiváncsi volnék a véleményekre.
Elkezdett kifelé mozogni az iphone SE kijelzőm, leadtam garis javítsára, 1 hét után jött az email, hogy a kinti apple szerviz, visszautasítja a garanciális javítást....
a telefon teljesen sérülés és karcmentes.
mellékeltek egy képet amin csak az látszik, hogy kiáll a kijelzőm ami problémával ugye leadtam.
Flickr
a telefon sosem volt szétszedve, babrálva.
mit lehet ilyenkor csinálni?
persze egyből felajánlották hogy 53 e ft ért kicserélik a kijelzőt.
Elég undorító szaga van a sztorinak....
!Forza Ferrari!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.10. 11:47:23
[merlinw.org]

Device iOS Verson
iPhone 1 iOS 3.1.3
iPhone 3G iOS 4.2.1
iPhone 3GS iOS 6.1.x
iPhone 4 iOS 7.1.x
iPhone 4S iOS 7.1.x
iPhone 5 iOS 7.1.x
iPhone 5c iOS 7.1.x
iPhone 5s iOS 7.1.x
-------------------------------------------------------