iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Nem jött be a sok vészmadár károgása. Sokan visszamondott kijelzõrendelésekre meg egyebekre hivatkozva azt jósolták hogy ez lesz 10+ éve az elsõ negyedév, amit mínuszban fog zárni az epül. Ez nem jött be, ahhoz képest hogy õsz óta lófaszt nem jelentettek be és semmit nem csináltak, tovább nõtt az iPhoneok és iPadok eladása az 1 évvel ezelõtti állapothoz képest. IPhone lassul, de iPad nagyott nõtt, gondolom a mini miatt.

A részvény hirtelen nagyot ugrott, 410 felett volt már. Ha idén bemutatnak valami új dolgot akkor megint erõsen növekedhet. Ennyit arról hogy megrohadtak.

Szifonon olvastam errol a tokrol, szerintem egesz igeretes bar en is csak foliat hasznalok:

http://www.thinkbym.com/store/



Tikal
becsúsztatom zsebbe és kész, tok?! 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

robotnyk
becsúsztatós bõrtok + fólia. az ilyen szilikonos, mûanyag cuccok szerintem debil rondák, csak eltcsúfítanak egy szép dizájnt, és ha valaki sokszor leejti a telefont, egyszer úgyis úgy fog leesni, hogy betörik a képernyõ
rooney8
szerintem jó ötlet volt. nekem bejött 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Andr0
hát a ChatHeads picit zavaró a pici és keskeny iPhone kijelzõn, ez tény.

Armin & Ayu fan

clio1616v
én csak elõ és hátlapi fóliát használok(Zagg HD), de nem lett karcos eddig - vigyázok is rá - kétszer esett le

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
Az van. Nem lett gyorsabb a gépem jelentõsen, tulajdonképpen semmivel, persze ha clean installt raksz az más, en csak updateltem, az ilyen milliszekindumos gyorsulasok meg nem erdekelnek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mi a banatnak kellett ez a chatheads a facebookba? Hogy még két sorral kevesebbet lássak? ...

JohnnyNapalm
nekem ilyen van, ez keményebb fajta gumi, összesen 1cm vastag lesz tõle a telefon, nekem már leejtésnél is megvédte

Waczkor
Igen bocsi erre gondoltam,lepattogzásra.
Értem köszi a válaszokat.

Még annyi hogy tokot tudnátok javasolni milyet érdemes,olyan kellene amitõl nem lesz kétszer olyan vastag a telefon,védi karc ellen körbe,nem csúszkál a telefonon és jól is néz ki.Nézegetem a tokokat de nem vagyok jártas melyik megbízható.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Andr0
nekem régen egy 2004-es hardwaren nagyon szépen futott a win7. mondjuk Pentium 4-es proci volt, az meg azért elég jó széria. Még 2011-ben is azzal toltam 😄... Mondjuk a gép olyan jó volt, hogy ennyi idõ alatt csak egy hûtõt kellett cserélni benne...

Szóval ez szerintem bullshit, hogy olyan hihetetlenül fejlett az OS, hogy nem fut el egy 2-3 éves hardwaren.

@Waczkor: Sosem kopott, hanem lepattogott a festék az oldaláról, meg karcolódott. De az csak az elején a rossz minõségû festés miatt, mostanság már úgy hallottam, hogy tartósabb.

Armin & Ayu fan

DanielT
Ha levered a festéket, akkor lejön és kilátszik az alu. Egyébként nem kopik, soha nem is kopott, agyon kéne verni, aki ezt így terjesztette.
Waczkor
A héten úgy néz ki beruházok egy fekete 5-ös iphone-ra.

Az lenne a kérdésem hogy ez a kopás mennyire van még jelen?Mindenhol mást olvasok,ismerõs azt mondja a fekete csúnya lesz mert nagyon kopik.Fehéret nem szeretnék mert nekem nem tetszik.
Tehát normális használat mellett,vigyázva mennyire van ez jelen?

Másik kérdésem még az lenne milyen tokot ajánlanátok ez ügyben,ki lehet ezt küszöbölni egy jobb tokkal?

Köszi a válaszokat elõre is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

SötétBarom
Win7-el egy rakás fos volt a laptop. Frissen is. 8-assal meg hasít.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Jim Morrison
tedd fel a 8-at ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
az én 5 éves pc-men sajnos nem fut gyönyörüen a windows 7, de neked elhiszem, nem kell video 😊

Tikal
gondolom ha ugyanazt az oprendszert teszed fel rá csak clean install-lal akkor nem tapasztaltál volna gyorsulást, mi? 😊

SötétBarom
Paszmek felvegyem videóra? 😄

köszi
Tikal
persze persze 😄

Dobd ki a fa*ba, semmit nem ér ha csak appstoreban tudsz jatekot venni 😄

Egyebkent appsync-et kell feltenni es pc-n elinditani a .ipa kiterjesztesu fajlt. Hozza adja iTuneshoz, szinkronizalod a telot es voilà.



Jim Morrison
oh, véletlen kitöröltem az elejét. köszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SötétBarom

Jim Morrison
1 éves cikk
és ugye ha egyszer az átlagfelhasználó frissített, nem teheti vissza a régi szoftvert...

Prody
Fel lehet rakni persze. De õszintén szólva, inkább a kukába dobnám, mint valaki másnak elajándékoznám...

SötétBarom
Öngól. Csajom ezeréves inspironjára felokádtam egy win8-at, azóta olyan mint a nyálazott takony. Elõtte egyszer kétszer próbáltam használni, de annyira lassú volt, hogy pillanatok alatt segg ideg lettem tõle 😄D

Jim Morrison
Elsõ mondatomban a "máshol"-al az Androidra és WP-re gondoltam. PC-s példát utána azért írtam mert te is írtad 😊
Ismerõsömnek az van rajta (gyári rom meg minden, root sincs) rendben van, ugyanolyan gyors maradt. Bár hogy teljesen egyedi legyen az eset, hogy csak neki nincs vele baja azt kétlem (ja és még live Wallpapert is használ).

clio1616v
kösz a tippet 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
Elsõsorban telefonokról beszélünk, és arról hogy miért lassu egy két három éves telefonon az oprendszer. Menj nézz meg egy SII-t ICS-el, már ha egyáltalán rá lehet rakni 😊

Jim Morrison
"máshol is így van ez" - máshol azért 1-1 új verzió elég nagy lépéseket tesz mind kinézetben mint belül. PC ben? új windows gyorsabb lett mint az elõzõ 😄 na mindegy, nem akarok kötözködni, értjük ^^

Tikal
Nem reális, csak arra mutat rá, hogy ha máshol is így van ez, akkor talán nem is az apple hibája az hogy egy 2-3 éves vas nem futtatja a legfrissebb OS-t. Ez neked még nem tünt fel a PC-den? ( Nyilván ott más az idõ lépték, de ugyanez ) Persze az is lehet, hogy ezt direkt csinálják a gyártók, de akkor is ugyanott vagyunk: minek ezen csodálkozni? That's the way it is...

robotnyk
Na ugye...

😄
Sziasztok!Segitséget kérnék.Vettem 1 iphone 3g 16gb 4.01 szoftver van rajta,felvan töltve rá a cydia tehát jb-s, játékot szeretnék pc-rõl rá tölteni de nem engedi. Akitõl vettem azt mondja idén kivettek valamit cydiából azért nem megy.Akkor ezek szerint dobjam ki?Tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm.
SötétBarom
Reális érvelés azzal védeni valamit, hogy más szar. Már örülök is, hogy ilyen csodás telefonom lehet 😄

robotnyk
nem gond, mert nyilván a ganédomb android tökéetesen fut a 2-3 évvel ezelõtti modelleken. már ha egyátalán elérhetõ a frissítés, ugyebár.
SötétBarom
Semmiféle degradáció nincs; arról van szó, hogy itt ez a ganédomb oprendszer, ami pont ugyan úgy néz ki, mint 5 éve, semmivel sem tud többet, de legalább már pofátlanul lassú. Kérdem én, a 4-4s-5 ájfonók megjelenésével milyen új funkciók jelentek meg, amik miatt lassabb a rendszer?

asysoft
Kíváncsi leszek, végül milyen HW-t kap. Nyilván ügyelni fognak, hogy ne jelentsen konkurenciát az aktuális csúcsmodellnek...

SötétBarom (#34569):
Nem tudom, ez okozza-e a problémát. iOS6 telepítése után biztosan lassabb lett a telefon, de az utóbbi pár hétben-hónapban lassult be csak igazán. Ahogy nézem, iPhone4-et még lehet rendelni Apple oldaláról, ha ez tényleg az OS miatt ilyen, és nem pedig valami komponens degradációja okozza (bár háttértáron kívül nem tudnék másról ilyet elképzelni, hisz stabilnak továbbra is atomstabil), akkor az hatalmas öngól.

/*WTF?!*/

rooney8
jaja 😄
unalomûzésre jó, de amúgy sok haszna nincs 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
az valszeg google translate😊

rooney8
a fordítójuk nem lehet valami ügyes, mert befotóztam a billentyûzetemen a numerikus billentyûket és ezt írta ki: "törlése számítógép kulcs" 😄

DanielT
Máshogy tényleg nem tudom elképzelni, hogy mûködne, mert olyan dolgokat is kitalált, amit én sem tudnék megnevezni szinte, ha csak képen látom. 😄
passatgt
egyébként nem mondtál hülyeséget, azt írták facebookon, hogy ha nem találja meg a rendszer elsõre automatán, akkor elküldi valakinek, aki megnézi mi az...😄

Iphone Factory Függetlenítése [email protected] nem olcsó de végleges akit érdekel keressen meg a fent említett címen.Magyarországon vásárolt csak jailbreak!!

NextelGSM

DanielT
Még annál is kisebb? Pedig az még az iPhone 4-eket sem tudja kiszolgálni!
passatgt
ennek nincs akkora szerverháttere, mint a sirinek

DanielT
Nem semmi! A lassúságából és a találatokból csak arra tudok következtetni, hogy Indiában nézegetik emberek a képeket. 😄
passatgt
Próbáljátok ki a Camfind appot, ingyenes, beszarás😄

robotnyk
jah, ha utána itthon is használnád, akkor egy független 4s jó választás. most rákukkantottam az apple store oldalára, 550 dollárért vesztegetik a független 4s-t, sim nélkül vagy t-mobile simmel (ez is független)

ami az elõfizetést illeti, azt én passzolom, utána kell nézni melyik szolgáltató mit ajánl. de van skype, viber, google hangout, meg ezer más lehetõség wifin keresztül "ingyen" társalogni, az akármilyen elõfizetésnél olcsóbb, ha lesz wifi ott ahol sokat tartózkodsz.
Jamirofan89
Köszönöm szépen! Tehát a 4S jó választás lenne ebbõl a szempontból? Barátnõm kérte,hogy "International calling plan"-t válasszak,de egyáltalán van ilyen lehetõség MO-n? <#confused>