iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A részvény hirtelen nagyot ugrott, 410 felett volt már. Ha idén bemutatnak valami új dolgot akkor megint erõsen növekedhet. Ennyit arról hogy megrohadtak.
http://www.thinkbym.com/store/

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Értem köszi a válaszokat.
Még annyi hogy tokot tudnátok javasolni milyet érdemes,olyan kellene amitõl nem lesz kétszer olyan vastag a telefon,védi karc ellen körbe,nem csúszkál a telefonon és jól is néz ki.Nézegetem a tokokat de nem vagyok jártas melyik megbízható.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Szóval ez szerintem bullshit, hogy olyan hihetetlenül fejlett az OS, hogy nem fut el egy 2-3 éves hardwaren.
@Waczkor: Sosem kopott, hanem lepattogott a festék az oldaláról, meg karcolódott. De az csak az elején a rossz minõségû festés miatt, mostanság már úgy hallottam, hogy tartósabb.
Armin & Ayu fan
Az lenne a kérdésem hogy ez a kopás mennyire van még jelen?Mindenhol mást olvasok,ismerõs azt mondja a fekete csúnya lesz mert nagyon kopik.Fehéret nem szeretnék mert nekem nem tetszik.
Tehát normális használat mellett,vigyázva mennyire van ez jelen?
Másik kérdésem még az lenne milyen tokot ajánlanátok ez ügyben,ki lehet ezt küszöbölni egy jobb tokkal?
Köszi a válaszokat elõre is.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyebkent appsync-et kell feltenni es pc-n elinditani a .ipa kiterjesztesu fajlt. Hozza adja iTuneshoz, szinkronizalod a telot es voilà.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és ugye ha egyszer az átlagfelhasználó frissített, nem teheti vissza a régi szoftvert...
Ismerõsömnek az van rajta (gyári rom meg minden, root sincs) rendben van, ugyanolyan gyors maradt. Bár hogy teljesen egyedi legyen az eset, hogy csak neki nincs vele baja azt kétlem (ja és még live Wallpapert is használ).

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
SötétBarom (#34569):
Nem tudom, ez okozza-e a problémát. iOS6 telepítése után biztosan lassabb lett a telefon, de az utóbbi pár hétben-hónapban lassult be csak igazán. Ahogy nézem, iPhone4-et még lehet rendelni Apple oldaláról, ha ez tényleg az OS miatt ilyen, és nem pedig valami komponens degradációja okozza (bár háttértáron kívül nem tudnék másról ilyet elképzelni, hisz stabilnak továbbra is atomstabil), akkor az hatalmas öngól.
/*WTF?!*/
unalomûzésre jó, de amúgy sok haszna nincs 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
NextelGSM
ami az elõfizetést illeti, azt én passzolom, utána kell nézni melyik szolgáltató mit ajánl. de van skype, viber, google hangout, meg ezer más lehetõség wifin keresztül "ingyen" társalogni, az akármilyen elõfizetésnél olcsóbb, ha lesz wifi ott ahol sokat tartózkodsz.