iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Think different.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bercy
MMXIII egy romai szam, ha az altalunk hasznalt arab szamrendszerre 'forditjuk' akkor 2013-at jelent. WWDC 2013.
clio1616v
október 3-án mutatják be a i5S-t vagy valami ilyesmi esetleg?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

rooney8
2013 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
inkább azt találjátok ki mi az az MMXIII...

Bercy
Tavalyi tetszik nekem a legjobban
GregSB
Szerintem õsszel csak iPhone / iPad feissítés lesz, új termék meg jövõre.

GregSB
Remélem a WWDC-re nem vártok nagy termékejelentést mert akkor csalódni fogtok. Cook tegnap azt mondta õsszel / 2014-ben lesznek "izgalmas új termékek" bejelentve.

LoDMaSt
Ha óra lesz, nem hiszem, hogy felhúzósra csinálják, az meg kicsit érdekes lesz, hogy naponta kell töltenem az órámat, vagy ha sokat nyomogatom, lemerül napközben, és egy vasdarabot hordok, amíg áramot nem csiholok valahonnan.

@ Hellomarci

Tikal
Akkor nem lesz ora? Franc.

Egyebkent ha ki is jonnek vele engem speciel nem érdekelne, eleg komolyra kell csinálniuk ahhoz hogy ne legyen vicc a cucc...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Nincs semmi baj az ideivel

LoDMaSt
A tavalyin is ugyanilyen kockák voltak, csak alma forma volt kirakva belõlük. 😊

@ Hellomarci

Tikal
Akkor most találjuk ki miert ilyen: iWatch. Tobb színben 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
fosazapple<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoDMaSt
Ez a lila a menõ most. BKV azaz BKK is valamilyen ilyen lila, biztos onnan lopták. 😛

@ Hellomarci

GregSB
Biztos ezt us Zdoni Ájv dizájnolta. Ugyaniéyen szar lesz az új iOS UI-ja

passatgt
jó szar a logoja😊

DanielT
Legalább visszakúszik majd a részvény 250 fölé! 😄
GregSB
Nekem nincs se TV-m, se konzolom és nem is érzek rá ingerenciát hogy vegyek bármelyiket is. Az életvitelemhez nem kellenek, nem érdekelnek, de nem nézlek le téged vagy a több száz millió embert aki használja õket. Nekem nagyon úgy tûnik te nem vagy képes ilyen szintû empátiára 😄

DanielT
Én egy rohadt okos ember vagyok, aki tudja, hogy sokaknak fogalmuk nics, hogy mi kell nekik, csak megveszik amit eléjük tolnak.

És még csak fel se fogják mi történik.
GregSB
"Apple Worldwide Developers Conference to Kick Off June 10 in San Francisco"

Fõ fókuszban az iOS és OS X.

Magyarul Júni 10-én meglátjuk milyen lesz az iOS7, ami õsszel fog debütálni új készülékekkel.

GregSB
Te meg szemellenzõs, beszûkült gondolkodású ember vagy, aki nem tudja felfogni hogy valakinek lehet igénye olyan dolgokra amire neki nem.

LoDMaSt
Jó, hát tõled tanulok.. 😄

@ Hellomarci

DanielT
Okosan hagyd ki a valódi munkaeszközt, ami szerepelt a felsorolásban! Így kell ezt.
DanielT
Te Applebuzi vagy, hivatalból is egész nap nyalogatád, ha bivalyszarból készült volna.
LoDMaSt
Így van! Nem is értem, miért nem a 200cm-es TV-den, és a konzolodon dolgozol. Vagy esetleg a telefonodon.. <#nemtudom>

@ Hellomarci

GregSB
Én már többet használom az iPadem mint a laptopomat. Laptopon már csak dolgozom + hobbi programozgatok, semmi másra nem használom.

5 hónapja van meg az iPad, és akkor is inkább ahhoz nyúlok az esetek 80%-ban, ha van nálam laptop. Nyilván csak divatbuzulok és igazából semmi értelme nincs hogy használom 😄

Tikal
Sokan az okostelefonra is így néznk 😊

LoDMaSt
Én ugyanezt mondom a konzolra, meg a nagy tv-re. Semmi hasznuk az ég világon, csak divatcuccok. A tablet meg bõven használható suliban, olvasni, meg még 1000 másik helyen.

@ Hellomarci

DanielT
Sok a barom, aki felül a divathullámnak. Olcsón lehet vele "haladni a korral" és ezt megmutatni a világnak.

GregSB
Ja jó nagy bullshit a tablet, nyilván azért fogy belõle olyan "kevés" 😄

DanielT
Ja.

Notebook, okostelefon, játékkonzol, nagytévé. Ki vannak találva.

A többi csak bullshit. Élen a tabletekkel.

Tikal
Halott az ipar 😊

DanielT
A többiek annyira rohadtak meg, hogy szót sem érdemelnek.

Tikal
És ezért megrohadtak? Mert akkor a Google-n kivül talán mindenki más is megrohadt, de a google meg olyan, hogy minden szart kitalál aztán vagy bejön vagy nem 😊

GregSB
Najü, itthon inkább 25-30. De nincs elszállt ára.

GregSB
Apple TV is 20e Ft-ba kerül.

DanielT
Aki ezekre a funkciókra megveszi, az meg is érdemli. Remélem minimum 100k lesz.
GregSB
A minek kérdésre a válasz: a többi iOS és Mac eszközöd vezérlésére, megtalálására, letiltására, NFC fizetésre, stb.

Pl iPhoneod csak akkor lehetne nyitható, ha a karóra a közelében van, egyszerûen tudnál róla hívásokat indítani / fogadni headsettel anélkül hogy elõvennéd a telefont a zsebedbõl. Find my iPhone is menne róla...

Ez így egy jó kiegészító termék lenne, mint az Apple TV, de nem ez lenne a nagy forradalom.

DanielT
Lófaszt.

Az én csuklómra csak svájci óra kerül, nem vagyok bohóc.
Meg fogod venni te is.

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Keresik a next big thing-et és kínjukban ilyen szarságokkal foglalkoznak, hátha valami bejön.

Ki a pöcsnek kell okos óra? Minek? Ennyi a kérdés: MINEK? 😄

Ott az okostelefon. Minden tud. Kész, vége, csókolom.
GregSB
Most mindenki a "wearable computing"-ra van ráizgulva. Gúgli a szemüvegével, Microsoft, Csamcsung karórákkal kísérletezik állítólag.

Nem tudom engem valahogy egyik sem hoz nagyon lázba.

Ha Apple kiadna egy órát ami szépen összedolgozik az iPhoneal, iPadekkel Macekkel egy jó kis kiegészítés lenne, de nem forradalmi.

DanielT
Én arra értettem, hogy megrohadtak, hogy nincs már forradalom és valszeg nem is lesz. Majd 10 év múlva megint lesz valami hasonló sikertermék mint az okostelefon. Aztán vagy az Apple találja ki, vagy nem, nekem tökmindegy.

A részvényárfolyamot pedig csak a móka kedvéért "érdemes" követni az IT iparágban. Sehol ennyi lufi még nem pukkant ki.
Tikal
Insider information 😄

GregSB
Részvényárfolyam nem érdekes, mivel õszig már nem lesz semmi nagy frissítés ezért tuti stagnálni vagy csökkenni fog. Sõt, amíg nem mutatnak be valami csoda karórát vagy TV-t ez így is fog maradni.
Az eladások viszont azt mutatják hogy annak ellenére hogy semmi izgalmasat nem csináltak õsz óta még mindig nagy a kereslet a termékeikre. Most láttuk hogy zéró fejlesztés és termékbejelentés nélkül is erõsek tudtak maradni, ha okosan frissítik idén a termékeiket, és elõjönnek valami új kategóriával, ahogy Tim sugallta, akkor még óriási potenciál van a cégben. Messze nem rohadtak meg, a Wall Streeti spekulánsok meg magasról le vannak tojva.

GregSB
"Tim Cook teases 'exciting new product category' and 'more surprises' in the fall"

Õszig senki ne várjon semmire magyarul 😊 (új kategóriát nem õszre ígért, az kicsit félreérthetõ a címbõl)

DanielT
Höhö. Na csak figyeld a részvényt a napokban!
Tikal
Az van a károgással, hogy ha idõben elkezded, majd egyszer mikor tényleg megtörténik, mondhatod, hogy na én megmondtam már elõre!! 😄