iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
www.smart-bus.hu
@ Hellomarci
Egyebkent ha ki is jonnek vele engem speciel nem érdekelne, eleg komolyra kell csinálniuk ahhoz hogy ne legyen vicc a cucc...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
@ Hellomarci
És még csak fel se fogják mi történik.
Fõ fókuszban az iOS és OS X.
Magyarul Júni 10-én meglátjuk milyen lesz az iOS7, ami õsszel fog debütálni új készülékekkel.
@ Hellomarci
5 hónapja van meg az iPad, és akkor is inkább ahhoz nyúlok az esetek 80%-ban, ha van nálam laptop. Nyilván csak divatbuzulok és igazából semmi értelme nincs hogy használom 😄
@ Hellomarci
Notebook, okostelefon, játékkonzol, nagytévé. Ki vannak találva.
A többi csak bullshit. Élen a tabletekkel.
Pl iPhoneod csak akkor lehetne nyitható, ha a karóra a közelében van, egyszerûen tudnál róla hívásokat indítani / fogadni headsettel anélkül hogy elõvennéd a telefont a zsebedbõl. Find my iPhone is menne róla...
Ez így egy jó kiegészító termék lenne, mint az Apple TV, de nem ez lenne a nagy forradalom.
http://gaborszantai.co.uk/
Ki a pöcsnek kell okos óra? Minek? Ennyi a kérdés: MINEK? 😄
Ott az okostelefon. Minden tud. Kész, vége, csókolom.
Nem tudom engem valahogy egyik sem hoz nagyon lázba.
Ha Apple kiadna egy órát ami szépen összedolgozik az iPhoneal, iPadekkel Macekkel egy jó kis kiegészítés lenne, de nem forradalmi.
A részvényárfolyamot pedig csak a móka kedvéért "érdemes" követni az IT iparágban. Sehol ennyi lufi még nem pukkant ki.
Az eladások viszont azt mutatják hogy annak ellenére hogy semmi izgalmasat nem csináltak õsz óta még mindig nagy a kereslet a termékeikre. Most láttuk hogy zéró fejlesztés és termékbejelentés nélkül is erõsek tudtak maradni, ha okosan frissítik idén a termékeiket, és elõjönnek valami új kategóriával, ahogy Tim sugallta, akkor még óriási potenciál van a cégben. Messze nem rohadtak meg, a Wall Streeti spekulánsok meg magasról le vannak tojva.
Õszig senki ne várjon semmire magyarul 😊 (új kategóriát nem õszre ígért, az kicsit félreérthetõ a címbõl)