iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ha kint szeretnéd használni akkor kint kell venned, ha jól tudom. az LTE frekvenciája más, vagy valami ilyesmi

Unlike the iPhone 4S, which was the only "world phone" produced by Apple, there are three versions of the iPhone 5, which differ by the frequency used. All three work on 2G GSM/GPRS and 3G UMTS/EDGE networks on both the 800 and 1900 MHz bands used in the Americas, and the 900 and 1800 MHz bands used elsewhere. The CDMA A1429 model works on CDMA networks, such as that of Sprint and Verizon. Another version supports LTE only on the 1700/2100 MHz AWS band, and the 700 MHz band recovered after the forced conversion to digital television in the US (channels 52 to 56), currently the only network that supports the band is AT&T. GSM A1429 supports several other LTE bands available in other countries, such as LTE bands 1, 3, 5.<53><79>
Üdv!
Remélem tud valaki segíteni. Egy bizonyos helyen, ahol gyakran megfordulok, a wifi "utálja" az ipodom. Érdekes, hogy bármi más (android, tablet, laptop) kíválóan mûködik ezen a wifin, és az én ipodom is kíváló bármelyik másik wifin. Igazából bejön, de bûnlassú. Nem tölti be a híreket, egy online játékot képtelen elindítani. Ami érdekes és más wifin nem így van, hogy DNS-nek 2 címet ír be és az egyik egyezik a router címével. Próbáltam úgy is, hogy ezt kitörlöm és csak a másikat hagyom, illetve fordítva de semmi. Ha szükséges fel tudom tölteni a fényképet a beállításokról. Remélem tud valaki segíteni.
Elõre is köszi a válaszokért!
DanielT
Természetesen kint vegyél, olcsóbb.
Jamirofan89
Sziasztok! Szerintetek érdemes lenne itthon venni egy kártyafüggetlen iPhone 5-öt,ha 2 hónap múlva kiköltözöm az USA-ba?
Tegyük fel ideiglenesen beruháznék egy 3-ra vagy 4-re és mindenképpen váltani szeretnék idõvel.
Fogalmam sincs hogy jönnék ki jobban,de nekem kizárólag kártyafüggetlen kell.

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

V43 1105

<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SötétBarom
Ez azért van, mert az oprendszer a különbözõ zseniálisabbnál zseniálisabb updatek során olyan elképesztõ új feature-öket kapott, amikkel a régi hardwer már sajnos nem képes megbírkózni.

<#rolleyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Hmm ez érdekes.

http://blog.tactus.com/technology/exclusive-new-budget-iphone-leak/ Õk állítják hogy "halloták", hogy A5 lesz benne, szóval amíg van esély arra hogy a dizájnja ilyen lesz egy esetleges olcsó szifonnak, a többi infót nem érdemes komolyan venni.

asysoft
Clean install megvolt, sajnos nem nagyon változott a helyzet (de legalább a gmail pusht is elvesztettem, az App meg lassú is, bugos is). Azóta még jobban belassult az eszköz, amit nem teljesen értek, hogy miért, JB-t sosem használtam, háttértár sem volt telepakolva soha (flash wearing-et emiatt nem tartom valószínûnek), most a képernyõ feloldása is legalább egy másodpercig tart. Apróbb bugok is egyre szaporodnak, illetve egyre többször "csúszik vissza a csúszka", nem tudom, mi történhetett az eszközzel, de így már egykori önmaga paródiájává vált, ezzel én nem fogom tudni kihúzni a következõ iPhone-ig. Egyébként clean install után néhány (gyári) háttérkép elveszett (Apple idõközben eltávolította õket az OS-bõl), köztük a kedvencemmel is, szerencsére netrõl tudtam pótolni.

A HW specifikációk is a tokgyártóktól származtak? Csak átfutottam a cikken, de nekem úgy jött le, hogy ez az aktuális pletykák összegzése, lehet, hogy neked van igazad.

/*WTF?!*/

GregSB
Egyébként mostmár WWDC-ig (Június) nem lesz semmi bejelentés szerintem.

Áprilisban tuti nem, ha jövõhéten mutatnának be valamit arról már küldtek volna ki sajtóértesítést ezen a héten.

Májusban, 1 hónappal a a WWDC elõtt meg mi értelme lenne bemutatni bármit is?

GregSB
A másik meg hogy tokgyártónak nem feltétlenül kell elhinni mit pletykál hardverrõl. Õk max azt tudják biztosra hogy fok kinézni a készülék, korábban tudomást szereznek a dimenziókról, hogy tudjanak tokokat fejleszteni hozzá. Apple nem köti az orrukra, hogy milyen chip lesz a telefonban.

GregSB
iPad mini gyakorlatilag iPad 2 hardverjével jött ki tavaly összel, mégis suhan rajta a rendszer...

Az hogy ilyen lassúcskák a 4-esek amiket használunk nagyban annak köszönhetõ, hogy már nagyob be vannak "lakva". Clean installt csináltál végül?

asysoft
5MP kamera, A5 chip? Hát, ez nem hangzik biztatóan, hiába olcsóbb, azért ez már szerintem kevés lesz, figyelembe véve, hogy iOS7-et kell majd futtatnia.

A héten volt alkalmam huzamosabban nyomogatni egy iPhone 5-t. Mit ne mondjak, nosztalgikus érzések kerítettek hatalmukba, ahogy újra suhanni láttam a rendszert, fura volt látni az azonnal elinduló Settings-et és egyéb rendszeralkalmazásokat.

/*WTF?!*/

ez lesz mert anno Jobs mondta hogy csináljanak egy olcsóbb tipet is <#ravasz1>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

GregSB

DanielT
Nemtom. Még kell infó.
GregSB
Mielõtt csípõbõl lefakeznétek (amit én is tennék a képen látható ház minõsége alapján) ajánlom figyelembe ezt a mondatot a cikkbõl:

"It could simply be manufactured based on circulating rumors, but even if fake it could be an accurate representation if it is based on design specs leaking through case makers."

Meg arra a tényre hogy anno a tokgyártók hasonlóan szivárogtatták az iPad 2 készülékházát is: a 2011-es MWC teli volt a tokgyártók által készített silányabbnál silányabb minõségû mockupokkal, amik alakra megegyeztek az iPad 2 készülékházával.

GregSB
Õ Jobs eltitkolt zabigyereke. Anno amikor Jobs találkozott a Graphisoftosokkal akkor felcsinált egy magyar titkárnõt, ebbõl a románcból született meg DanielT. Csak sajnos nem mondhatja el senkinek mert akkor ugrik a részesedése az örökségbõl.

Tikal
Nagyanyád az apple-nél dolgozik? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Én viszont kérdeznék a Mindentudók mindentudójától:

Fake vagy nem fake?

DanielT
Egyelõre nincs több útmutatásom. Folytasd tovább az életed.
GregSB
😊)))))))

Ok mester! Van még valami amirõl akarsz beszélni?

DanielT
Jobsnak annyi köze volt az iPhone 5 tervezéséhez, mint a nagyanyámnak.

Nincs mit elbagatelizálni, a nagy büdös semmin.
GregSB
Te elismerted már hogy tévedtél? Amikor a "Jobsnak köze nem volt iPhone 5-höz" témáról kiderült hogy tévedtél elbagazelizáltad az egészet. Mi persze térdenállva csókoljunk kezet neked, mi? 😄

Egyszer már elismertem hogy tévedtem és rosszul következtettem az árfolyam témában, részemrõl ennyivel kell beérned.

GregSB
Nincs, nem is lesz, kivárják mostmár az iOS7-et, arra lesz legközelebb jailbreak.

iphone 4s 6.1.3 jb van mar?

Tikal
Tények: árfolyam benézett 400 alá. Ez most miben is igazol téged? Ja, hogy az Apple csõdbe megy, vagy megrohadt? Jelentsen ez bármit. OK 😊

Nem lehet hogy a befektetõk agya rohadt meg mikor feltornázták az árfolyamot? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Én hát.

Azt kéne elismerned, hogy tudom mirõl beszélek és a tények már ezredszer is engem igazoltak.

Egyébként nem fõleg neked szánom, de mivel beszóltál, most te kaptad meg. 😉
Tikal
szerk: LOL, mit kéne elismernem?

Tikal
miért, az Apple árfolyamát te intézted el? 😊

DanielT
Ahhoz nincs közöm.

Véletlen se ismerjetek el semmit, az fontos.
Tikal
megrohadt az arany is....

Andr0
Igazából nem. Hanem mikor neked ír valaki, akkor egyszer csak megjelenik egy fej oldalt.
Én nem tudom hogy kell kitenni valakit oda, pedig kerestem a gombot... mert hát jó lenni kitenni személyeket.

Armin & Ayu fan

GregSB
Hogy néz ki amikor már aktiválódik? Van valami extra gomb amivel ki tudod tenni a beszélgetéseket?

Thx 😊
Akkor nalam sem megy meg.

&#63743;

clio1616v
bejön fent annak a feje - profilfotója (ez a chat head), aki rádír

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ombika
Akkor elnezest.. Sajnos sok idegen szam van, igy nem igazan alkalmas ez a progi erre amire nekem kellene... 😞

rooney8
egy szemernyi gúnyolódás sem volt benne, de fröcsögjél csak nyugodtan.
új iphone felhasználónak gondoltalak, de még a régieknek sem mindenkinek egyértelmû, hogy erre is lehet használni a füles gombjait.
egy ilyet találtam, de ez csak elõre megadott számok esetén veszi fel magától. google-be keresgélj szerintem.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ombika
DE latom nem erted miert kell es baromsagot beszelsz. Aki napi 300 telefont fogad, es muszaj felvennie akkor mi a faxnak nyomkodja .. Kapizse?????? Ennyit a gunyolodasrol...

Andr0
nálam már müxik a Cheatheads... elég fasza szerintem 😊

Armin & Ayu fan

DanielT
kb 1 órát végigszenvedtem az iSteve címû borzalomból, ami az "Elsõ Steve Jobs film" szlogen mellé a "Legszarabb" -at is odateheti, pedig a másik kettõ még meg sem jelent.

Béna forgatókönyv, nincs koncepció, se nem vicces, se nem authentikus, teljesen felesleges volt megcsinálni.

Greg-en kívül senkinek nem ajánlom.
gagax
Nekem csak az app újból telepítése után és a teló újra indítása után jelentek meg az új fícsörök : D de míg pl nállam i4 en nem jó a chat buborékos cucc jó a bal oldalról "lenyíló" HUD újragondolása 😄 de barátnõm i4 én jó a buborékos cucc de az új HUD nem jó 😄 szal egyenlõre nagyonagy fatal error van az app ba 😄

Mi az a chatheads? <#idiota>

&#63743;

GregSB
Oh, nem olvastam el az apróbetûs részt 😊

Andr0
nemtudom mennyi haszna lesz ha csak "Appon belül" mûxik majd a Chatheads... de elég hasznos dolognak néz ki.

Armin & Ayu fan

rooney8
"available to everyone soon"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Lett 6.0-s Facebook App, amiben elvileg van Chatheads. i4-en csak nekem nem megy?

rooney8
megnyomod a fülesen a gombot (hangerõszabályzó közötti rész) és felveszi. persze ha nem gyári füles, akkor passz 😊