iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unlike the iPhone 4S, which was the only "world phone" produced by Apple, there are three versions of the iPhone 5, which differ by the frequency used. All three work on 2G GSM/GPRS and 3G UMTS/EDGE networks on both the 800 and 1900 MHz bands used in the Americas, and the 900 and 1800 MHz bands used elsewhere. The CDMA A1429 model works on CDMA networks, such as that of Sprint and Verizon. Another version supports LTE only on the 1700/2100 MHz AWS band, and the 700 MHz band recovered after the forced conversion to digital television in the US (channels 52 to 56), currently the only network that supports the band is AT&T. GSM A1429 supports several other LTE bands available in other countries, such as LTE bands 1, 3, 5.<53>53><79>79>
Remélem tud valaki segíteni. Egy bizonyos helyen, ahol gyakran megfordulok, a wifi "utálja" az ipodom. Érdekes, hogy bármi más (android, tablet, laptop) kíválóan mûködik ezen a wifin, és az én ipodom is kíváló bármelyik másik wifin. Igazából bejön, de bûnlassú. Nem tölti be a híreket, egy online játékot képtelen elindítani. Ami érdekes és más wifin nem így van, hogy DNS-nek 2 címet ír be és az egyik egyezik a router címével. Próbáltam úgy is, hogy ezt kitörlöm és csak a másikat hagyom, illetve fordítva de semmi. Ha szükséges fel tudom tölteni a fényképet a beállításokról. Remélem tud valaki segíteni.
Elõre is köszi a válaszokért!
Tegyük fel ideiglenesen beruháznék egy 3-ra vagy 4-re és mindenképpen váltani szeretnék idõvel.
Fogalmam sincs hogy jönnék ki jobban,de nekem kizárólag kártyafüggetlen kell.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#hehe>#hehe>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#rolleyes>#rolleyes>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://blog.tactus.com/technology/exclusive-new-budget-iphone-leak/ Õk állítják hogy "halloták", hogy A5 lesz benne, szóval amíg van esély arra hogy a dizájnja ilyen lesz egy esetleges olcsó szifonnak, a többi infót nem érdemes komolyan venni.
A HW specifikációk is a tokgyártóktól származtak? Csak átfutottam a cikken, de nekem úgy jött le, hogy ez az aktuális pletykák összegzése, lehet, hogy neked van igazad.
/*WTF?!*/
Áprilisban tuti nem, ha jövõhéten mutatnának be valamit arról már küldtek volna ki sajtóértesítést ezen a héten.
Májusban, 1 hónappal a a WWDC elõtt meg mi értelme lenne bemutatni bármit is?
Az hogy ilyen lassúcskák a 4-esek amiket használunk nagyban annak köszönhetõ, hogy már nagyob be vannak "lakva". Clean installt csináltál végül?
A héten volt alkalmam huzamosabban nyomogatni egy iPhone 5-t. Mit ne mondjak, nosztalgikus érzések kerítettek hatalmukba, ahogy újra suhanni láttam a rendszert, fura volt látni az azonnal elinduló Settings-et és egyéb rendszeralkalmazásokat.
/*WTF?!*/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"It could simply be manufactured based on circulating rumors, but even if fake it could be an accurate representation if it is based on design specs leaking through case makers."
Meg arra a tényre hogy anno a tokgyártók hasonlóan szivárogtatták az iPad 2 készülékházát is: a 2011-es MWC teli volt a tokgyártók által készített silányabbnál silányabb minõségû mockupokkal, amik alakra megegyeztek az iPad 2 készülékházával.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nincs mit elbagatelizálni, a nagy büdös semmin.
Egyszer már elismertem hogy tévedtem és rosszul következtettem az árfolyam témában, részemrõl ennyivel kell beérned.
Nem lehet hogy a befektetõk agya rohadt meg mikor feltornázták az árfolyamot? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt kéne elismerned, hogy tudom mirõl beszélek és a tények már ezredszer is engem igazoltak.
Egyébként nem fõleg neked szánom, de mivel beszóltál, most te kaptad meg. 😉
Én nem tudom hogy kell kitenni valakit oda, pedig kerestem a gombot... mert hát jó lenni kitenni személyeket.
Armin & Ayu fan
Akkor nalam sem megy meg.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
új iphone felhasználónak gondoltalak, de még a régieknek sem mindenkinek egyértelmû, hogy erre is lehet használni a füles gombjait.
egy ilyet találtam, de ez csak elõre megadott számok esetén veszi fel magától. google-be keresgélj szerintem.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Béna forgatókönyv, nincs koncepció, se nem vicces, se nem authentikus, teljesen felesleges volt megcsinálni.
Greg-en kívül senkinek nem ajánlom.

Armin & Ayu fan
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.