iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
In ádör nyúz:

"Apple releases iOS 6.1.4 for iPhone 5 with updated speakerphone audio profile"

Kevés, pont azért, mert ami van, az fos! 😊 Én Samsung D980-ról váltottam I4-re anno. Nagyon szerettem azt a telefont, de funkcióban már kevés volt, no meg voltak kisebb nyûgjei. Amikor viszont mûködött rendesen, akkor kiváló volt... gyönyörûen kezelte egyszerre a két kártyát minden gond nélkül...

Ha lenne két kártyás iPhone, valószínûleg a seggemet verném örömömben a földhöz... sõt, ha W8-ra jönne valami csúcskészülék két kártyával, akkor bizony lehet, hogy elcsábulnék... ( a nyomorék android nem kell az fix )

www.smart-bus.hu

GregSB
Nézz szét a "hálózatodban". Család, rokonok, barátok, kolegák, ismerõsök. Dual simes telefonok elég régóta elérhetõek és megfizethetõek. Hány ember használ a fenti "mintából" ilyen telefont? Én 1 kezemen meg tudom számolni az saját mintám alapján.

90%-ban veled értek egyet, de a dual sim nem hiszem, hogy réteg igény lenne! 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Lol, ez aztán a fontos fícsör 😄

És ne gyere azzal hogy mindent fikázok amire nekem nincs szükségem. Uncsi hogy mindig jössz a rétegigényeiddel és úgy beszélsz róluk mintha mindenkinek a világon ezekre lenne szükségük.

Elhiszem hogy neked ezek fontosak, de nem kéne már huszadszorra is beírni ide hogy mennyire fos a telefon amiért ezeket nem tudja, el kéne fogadni hogy neked más kell, és hogy van olyan ember a földön akinek maximálisan lefedi az igényeit az iPhone, nem is kevés.

GregSB
Én mostmár kivárnám az új telefont a helyedben. Nekem is i4 van és kivárok, sok a pletyka egy esetleges olcsóbb készülékrõl is.

Lumiára vagy Galaxyra semmi pénzért nem váltanék. Ha mindenáron platformot váltanék (amire se igényem se szükségem), akkor HTC One lenne esélyes. Bár a mérete miatt nekem igazából az is felejtõs.

SötétBarom
Szuper. Tök igényes. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

passatgt
ilyen?😄 Jó, egyszerre nem megy a két sim, át kell váltani beállításokban ha kell a másik, de na, megoldás

SötétBarom
Pl egy fontos fícsör, ami sose lesz iphoneban. -.-

SötétBarom
Lumiát vagy Galaxyt.

asysoft
Én semmiképp. i4-em néha elég lassú tud lenni (bár már kezdek hozzászokni😄), és iOS6 óta nem villámgyors. Élve a feltételezéssel, hogy ez "by design" ilyen (mintegy ösztönözve a felhasználókat a kétévenkénti frissítésre), a legnagyobb hülyeség életciklus felénél iPhone-t venni (ha kétévente cserélsz), mert akkor fél évig lesz egy lassúcska telefonod. Ár meg ugye nem szempont, az úgyis csak feljebb megy (T-nél legalábbis), persze könnyen lehet, hogy i5S még drágább lesz, mint az 5...

/*WTF?!*/

Botond
Én várok. i5 nem gyõzött meg.
Andr0
nekem most érett a telefon cserére (i4S) de kivárok az i5S-re... azt rebesgetik a madarak, hogy az új iOS7 elég pofás lesz, viszont csak az új(abb) modellekkel fog minden funkció mûködni... ugyebár növelni kell az eladásokat valahogy 😄

Armin & Ayu fan

ha mostanság járna le az i4 elõfizetésetek, mit tennétek, lecserélnétek i5-re? vagy inkább most még kivárni i5s i6-ra? vagy most hogy is lesz, melyik modell is jön? 😊
köszi

GregSB
Ha veszek új telót majd lehet használni, fogom, de a 2 éves i4-em simán telefonálással alap netezgetéssel alig húzza ki az 1 napot már 😄 Szerintem ha menne a Google Now folyamatosan a háttérben pár óra alatt lemerülne 😊

Droidon, ha kikapcsolod a GPS-t, akkor is folyamatosan csekkeli a pozíciódat, csak akkor cellainfo/mobilnet segítségével.

Andr0
án is úgy látom értelmét, ha a bekapcsolod akkor használja a GPS-t. Így eléggé nem-aksi barát. Nem beszélve arról, hogy kb mindent tudni fognak rólad 😊

Armin & Ayu fan

precision
arra értem, hogy ha kilövöd és még akkor is használja
ha háttérbe rakod akkor nyilván kell neki a gps

Bazinga!

GregSB
Ez nem bug, állandóan tudnia kell merre jársz hogy mûködni tudjon és fel tudjon ajánlani dolgokat. Szerintem Androidon is folyamatosan használja a GPS-t, másképp nem tudom hogy tudna mûködni.

precision
nyilván bug és javítva lesz egy updateben

Bazinga!

SötétBarom
Jól fizetõ meló. 😄

clio1616v
csak a pincérek engedhetik meg maguknak 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsega
Ez állati!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Andr0
omg hát ez tényleg gagyi így :S

Armin & Ayu fan

LoSA
Ez egy jó reklám! 😊

passatgt

GregSB
Le, de akkor értelmét veszti az egész. Azt meg nem fogom csinálni, hogy minden egyes alkalommal engedélyezem - letiltom a GPS használatát amikor ki-be lépek belõle.

Jim Morrison
de le tudod tiltani beállításokban, hogy helymeghatározást használhasson vagy nem?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Najó ez kuka, folyamatosan használja a GPS-t a háttérben, akkor is ha kilövom az appot.

GregSB
rooney8
na megnéztem és közben a háttérben mennie kell az fb alkalmazásnak. ha bezárom, akkor a chat is eltûnik.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Marci0115
hiába töltöttem le, megint csak akkor mûködik ha belépek a fészbukba

rooney8

cydia tweak

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Marci0115
kiváncsiságból felraktam ezt a chatheads-et , müködik is fészbukon, de csak ha belépek a programba, alaphelyzetben nemtudom kitenni a fõképernyõre 😞

Tim Cock 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Akkor ideje lenne tisztáznia magát, mert sorozatban harmadszor nyeri meg az éves legbefolyásosabb homoszexuális díját.

A kis kópé elhappolja mások elõl?! <#merges2>
Jim Morrison
chatheads mindenhol

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Hivatalosan még nem coming outolt ha jól tudom. Bulvárlapok hozták le róla hogy meleg, azt meg azért nem venném szentírásnak.

passatgt
tényleg az😄

Andr0
Jó persze és kiderül, hogy a világot a buzik irányítják. Az Apple volt az utolsó bástyája a hetero világnak és Cook ezt is bevette.

szerk: És ezért lesznek színes iPhoneok mert a kis buzeránsoknak bántja a szemét ez a csúnya és gonosz fekete szín.

Armin & Ayu fan

DanielT
Hogyhogy lenne? Az.
GregSB
Az elég erõs lenne ha tényleg ratyi lenne Cook, és miatta lenne ez a változás a színekben 😄

me and a monkey
Amióta Tim Cook a CEO azóta a szivárványszín mintha teret nyerne.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

MerlinW
MerlinW
Aki az ájfón kameráját fikázná😊

iPhone panorámák a világ legnagyobb ünnepérõl

[merlinw.org]

SötétBarom
Sony ericsson gyári. Beszt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Andr0
Amúgy a héten vettem egy Zik fülest... uhh.. eszméletlenül jó. Aki tehet mást ne is használjon😊

Armin & Ayu fan

Andr0
+1... nem kell mindenhol a rejtett jeleket keresni. Ez nem az "Elveszett Ereklyék Fosztogatói"

Armin & Ayu fan

Bercy
Szerintem ebbe most folosleges tobbet belelatni mint ami.
Az MM epp a WW tukorkepe, jo kis grafikai fogas, hogy romai szammal irjak.
JohnnyNapalm
WWDC 2013